کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-19 ساعت 09:42)naeiji1974 نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 09:25)bita-p نوشته:  فقط چيزي كه ما رو نگران ميكنه اينه كه موقع مصاحبه به هر دوي ما برگه آبي دادند و سايت ابوظبي فقط برنده اصلي رو readyميزنه و ما مطمئن نيستيم كه من هم كلير شده باشم.
نگران نباشید . سایت ابوظبی موقعی ready میزنه که کلیر همه اومده باشه . بامید خدا ویزاتون پنجشنبه آماده هست.

لزوما اینطور نیست. من برنده اصلی بودم و وقتی سایت اعلام کلیر زد ما هر دو پاس رو فرستادیم ولی نهایتا بعد از یک هفته یکی از پاس ها رو با یه برگه سفید پس دادند بدون ویزا. اما با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر ۱۱ روز بیشتر وقت باقی نیست احتمال اینکه شما هر دو کلیر شده باشد خیلی زیاده به خصوص اگه برنده اصلی آقا باشه. مال ما برنده اصلی خانم بود.
تشکر کنندگان: free_free ، naeiji1974 ، golesang ، farnaz82 ، bfarhadm ، alisarshar ، tamanna ، satusa ، bita-p ، vahidvm60 ، Hornet
(2011-09-19 ساعت 14:50)najibi نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 09:42)naeiji1974 نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 09:25)bita-p نوشته:  فقط چيزي كه ما رو نگران ميكنه اينه كه موقع مصاحبه به هر دوي ما برگه آبي دادند و سايت ابوظبي فقط برنده اصلي رو readyميزنه و ما مطمئن نيستيم كه من هم كلير شده باشم.
نگران نباشید . سایت ابوظبی موقعی ready میزنه که کلیر همه اومده باشه . بامید خدا ویزاتون پنجشنبه آماده هست.

لزوما اینطور نیست. من برنده اصلی بودم و وقتی سایت اعلام کلیر زد ما هر دو پاس رو فرستادیم ولی نهایتا بعد از یک هفته یکی از پاس ها رو با یه برگه سفید پس دادند بدون ویزا. اما با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر ۱۱ روز بیشتر وقت باقی نیست احتمال اینکه شما هر دو کلیر شده باشد خیلی زیاده به خصوص اگه برنده اصلی آقا باشه. مال ما برنده اصلی خانم بود.

دوستان عزيز اميدوارم همتون كلير شين
من برنده اصلي بودم و كارمند دولت و خانمم شركت خصوصي ماه هفت ماه طول كشيد تا كلير شيم و تازه من 13 sep ولي ستاره دار و تا 22 sep تركيه مونديم تا ويزاي خانمم هم بياد يعني اين احتمال رو هم بدين كه ممكنه مال يه نفر بياد و مال يكي ديگه ديرتر بياد- فقط صرف پيش بيني موارد لازم- اميدوارم كار به اونجاها نكشه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
دوستان با خوندن تاپیک " کلیرنس برندگان 2010 " مربوط به 7-8 روز آخر سپتامبر واقعا دلم شکست و کنترل احساسات برام سخت شده بود . بچه هایی که هفته آخر رفته بودند سفارت شرایط بسیار سختی رو گذروندند . تصور اینکه ما هم شاید در این شرایط گیر کنیم خیلی آزاردهنده هست.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Linspire ، imanmamad ، golesang ، alisarshar ، tamanna ، ali.narooei ، bfarhadm ، ali1973 ، aghdam ، آمریکا ، sepinod ، Goodie ، sare ، tajvidi ، maryam58 ، free_free ، Hornet
با اینکه هنوز خبری نیست ولی احساسی بهم میگه.... میگه:
" تو احساس منو میخاااااییییی من ای وااااای توروو می ی ی خام"
تو احسااااااااااااااااااس منو میخای منم ای وای تورووو می می می خااام"
(البته شما با همو ریتم و آهنگ بخونید)

الان ساعت در واشتنگن 7:45 صبح است.امید وارد تا حدود 2 یا 3 ساعت دیگه اون کارمند خوشکله(آقا یا خانمش مهم نیست) شروع کنه با اون انگشتای قشنگش یکی یکی تایپ کنه : Ready و تا آخر شب ما همگی دورادور همدیگرو بغل کنیم و داد بزنیم :ه ه ه ووووو.....
به نظر شما اگر زبونم لال کور شه چشام و از این حرفا نتیجه منفی بود-اگر برای 2013 ثبت نام کنیم تاثیری در قبولی مجدد داریم چون قبلا اسممون بوده(اینم از اون سوالا بودا)
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet
(2011-09-19 ساعت 16:43)imanmamad نوشته:  به نظر شما اگر زبونم لال کور شه چشام و از این حرفا نتیجه منفی بود-اگر برای 2013 ثبت نام کنیم تاثیری در قبولی مجدد داریم چون قبلا اسممون بوده(اینم از اون سوالا بودا)

دوست عزيز سلام
داري خيلي خودت رو اذيت ميكني . مطمئن باش كه هيچ تاثيري نداره
ما هم مثل شما منتظر و اميدواريم . حتما خواهد شد ؛ هر چند اگر هم كه نشود دنيا به آخر نمي رسد
من حداكثر كاري رو كه ميتونم انجام بدم ، را انجام دادم و 25 سپتامبر جلوي سفارت هستم . اگر هم گفتند به فلان علت بهت ويزا نميديم برميگردم ايران و منت بابام رو هم نمي كشم و انرژي بيشتري براي اين قضيه نمي ذارم
پس با سر بالا اميدوار هستيمBig Grin
كساني كه مخالف آزادي ديگرانند، خود لياقت آزادي را ندارند. (آبراهام لينكلن)
(2011-09-19 ساعت 16:59)ali899 نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 16:43)imanmamad نوشته:  به نظر شما اگر زبونم لال کور شه چشام و از این حرفا نتیجه منفی بود-اگر برای 2013 ثبت نام کنیم تاثیری در قبولی مجدد داریم چون قبلا اسممون بوده(اینم از اون سوالا بودا)

دوست عزيز سلام
ما هم مثل شما منتظر و اميدواريم . حتما خواهد شد ؛ هر چند اگر هم كه نشود دنيا به آخر نمي رسد
من حداكثر كاري رو كه ميتونم انجام بدم ، را انجام دادم و 25 سپتامبر جلوي سفارت هستم . اگر هم گفتند به فلان علت بهت ويزا نميديم برميگردم ايران و منت بابام رو هم نمي كشم و انرژي بيشتري براي اين قضيه نمي ذارم

البته حق با شماست و البته خودوم اذیت نمیکنم فقط کسی چیزی ننوشت خواستم کاری کرده باشمBig Grin
تشکر کنندگان: ali.narooei ، ali1973 ، آمریکا ، Goodie ، maryam58 ، free_free

به نظر من اگر به گفته شما بعد از اون همه لالي و كوري نتيجه منفي بود بيكاري كه دوباره شركت كني و اگه خوش شانس باشي دوباره اين مدت منتظر كلير باشي و روز ازنو و روزي از نو برو زندگيتو بكن
(2011-09-19 ساعت 16:59)ali899 نوشته:  

دوست عزيز سلام

منم آخرين كاريو كه ميتونم بكنم اينه كه شنبه دارم كاسو كوزمو جمع ميكنم ميرم دبي كه يكشنبه ابوظبي باشم اين ديگه نهايت مراميه كه ميتونم براشون بزارم
(2011-09-19 ساعت 16:07)naeiji1974 نوشته:  دوستان با خوندن تاپیک " کلیرنس برندگان 2010 " مربوط به 7-8 روز آخر سپتامبر واقعا دلم شکست و کنترل احساسات برام سخت شده بود . بچه هایی که هفته آخر رفته بودند سفارت شرایط بسیار سختی رو گذروندند . تصور اینکه ما هم شاید در این شرایط گیر کنیم خیلی آزاردهنده هست.

زياد فكراي بد نكن اون خدايي كه اين كشتي و راه انداخته خودش بهتر ميدونه كه به كجا برسونتش و هر چي هم دست پا بزنيم و به خودمون فشار بياريم هيچ نتيجه اي نداره جز اينكه خدايي نكرده به خودمون آسيب برسونيم مثل خودم كه ديشب قلبم درد گرفته بود پس بسپر به خودش كه همه چيزو همه كسمونه و جز اون كسي ديگه اي نمي تونه كه جواب بده كه اگه بخواد ميشه باور كنيد كه ميشه من مطمئنم پس خدايا تو اين راهو پيش پامون گذاشتي و ما هم كوتاهي نكرديم و هركاري كه بايد انجام داديم حالا خودت ميدوني كه چه جوري اين همه صبرو به مقصد برسوني پس توكل به تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته اين گفته ها حرفاييه كه دارم به خودم ميزنم و جسارتي به كسي نشه.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
من امروز ظهر به سفارت ایمیل زدم تا از وضعیت کیسم مطلع شم که همین الان جوابم رو دادند( این سرعت عمل ازشون عجیب بود ) :
Our records continue to indicate that your application is still pending administrative processing. Please continue to monitor the status of your case on our website as we update it regularly.
DV ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2011.
VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE.
خدا خودش بخیر بگذرونه
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: alisarshar ، bfarhadm ، gadfly ، ali1973 ، Sooshians ، آمریکا ، sepinod ، samadi2050 ، Goodie ، maryam58 ، free_free ، Hornet
(2011-09-19 ساعت 17:51)naeiji1974 نوشته:  من امروز ظهر به سفارت ایمیل زدم تا از وضعیت کیسم مطلع شم که همین الان جوابم رو دادند( این سرعت عمل ازشون عجیب بود ) :
Our records continue to indicate that your application is still pending administrative processing. Please continue to monitor the status of your case on our website as we update it regularly.
DV ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2011.
VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE.
خدا خودش بخیر بگذرونه

این آخرش که کلیشه هستش پس اصلا نگران نباشید.دو روز قبل از جواب کلیر شدن به همسر من هم همین طور جواب داده بودند.
تشکر کنندگان: Linspire ، آمریکا ، naeiji1974 ، satusa ، GHANARI ، maryam58 ، free_free ، Hornet
سلام دوستان همسر من هم امروز سفارت بود گفتند تا 25 میاد.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: hvossoughi ، joy ، naeiji1974 ، nahid.t ، آرتين ، vahidvm60 ، free_free ، Hornet
(2011-09-19 ساعت 16:07)naeiji1974 نوشته:  دوستان با خوندن تاپیک " کلیرنس برندگان 2010 " مربوط به 7-8 روز آخر سپتامبر واقعا دلم شکست و کنترل احساسات برام سخت شده بود . بچه هایی که هفته آخر رفته بودند سفارت شرایط بسیار سختی رو گذروندند . تصور اینکه ما هم شاید در این شرایط گیر کنیم خیلی آزاردهنده هست.

دوست عزیز سلام
به چند علت امکان اینکه مثل پارسال ویزا کم بیاد خیلی کمه
1- تعداد کسانی که امسال شرایط اخذ ویزا دارند 85000 نفره نه 100000نفر
چون 5کشور اول از نظر تعداد بیش از حد مجاز قبولی داشته اند و در مجموع حدود 15000نفر از این کشورها مجاز به دریافت ویزا نیستن.
2- به علت تحولات منطقه تعدادی از قبول شده ها به مصاحبه نرسیده اند
به همین خاطر به نظر من حقیر تنها موردی که ممکنه باعث نگرفتن ویزا بشه (برای کسانی که برگه آبی گرفتن) طولانی شدن کلیرنسه.
این نکته مهم و تعجب بر انگیز هم بگم که دیشب که برای اولین بار به پایین ویزای همسرم دقت کردم دیدم که تاریخ کلیرنسش 7 سپتامبر بوده ولی در اپدیت اون روز ما را اعلام نکردن و در اپدیت 13 سپتامبر اسممون بود!!!!! بنابراین همونطور که دوستان پیشکسوت گفته اند لطفا منتظر اعلام نامتون نشید و حتما روزهای آخر به سفارت مراجعه کنید. به امید اینکه همه دوستان مهاجر سرایی تا آخر سپتامبر ویزاشون دستشون باشه
راستی دوستان کلیر نشده حداقل یه امضا برای خودتون بگذارید که از حدود کیس همدیگه و کنسولگری ها اطلاع داشته باشیم خیلی خوبه
البته این یک پیشنهاد است...Smile
تشکر کنندگان: najibi ، joy ، hvossoughi ، naeiji1974 ، ali1973 ، آرتين ، free_free ، Hornet
(2011-09-19 ساعت 19:14)آمریکا نوشته:  سلام دوستان همسر من هم امروز سفارت بود گفتند تا 25 میاد.

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید که تا ۲۵ ام چی گفتن میاد؟ یعنی ایشون الان readyنشدن ولی سفارت بهشون گفته که تا اون موقع حتما میاد؟ دقیقا کی همچین چیزی رو گفته؟
تشکر کنندگان: ali1973 ، free_free ، Hornet
دوست عزیز افیسر ابراز امیدواری کرده که تا 25 جواب کلیر هامیاد .
بعد هم این جواب مال امروز هست
فقط باید امیدوار بود
در ضمن خیر هنوز readyنشدن.
تشکر کنندگان: najibi ، آرتين ، free_free ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان