موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز دوباره رفتم سفارت و اونها هم گفتند پروسه تموم نشده و برو هفته بعد!
اضافه کرد میتونی پاسپورتهارو ببری یا بمونه فرقی نمیکنه!
گفتم اگر بمونه شما بررسی میکنید؟
گفت کیس های باقی مونده در حال بررسی هستند.
در ضمن شماره تلفن هم گرفت تا اگر زودتر حاضرشد تماس بگیره!
ولی گفت پنج شنبه اینده بیا و روی یک برگه تاریخ29 سپتامبر رو نوشت!
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا آپدیت کرد ولی باز هم من نبودم
Category: F2A
PD: Nov 2011
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من از بچه های ویزای ازدواجی هستم
هر روز میام این قسمت رو چک میکنم و دعا میکنم بچه هایی که موندن کلیر بشن.
واقعا خودمو جاتون میذارم میبینم چه قدر شرایط بدیه.
من کاری از دستم براتون بر نمیاد. فقط خواستم بگم من 25sep یعنی یکشنبه دارم میام آنکارا واسه مدیکال و مصاحبم ، اگه از بچه ها چیزی لازم داره از ایران بگه براش میارم.
جز این کار و دعا کردن براتون ، کاری از من برنمیاد.
به امید کلیر شدن همه ی اونایی که موندن!! (حداقل همه ی اونایی که تو این سایت عضو هستن)
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم نبودیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من امروز با سفارت در کپنهاگ تماس گرفتم ، چون مکالمه جالبی بود گفتم به شما هم اطلاع دهم . خانمی که با من صحبت کرد کاملاً از پرونده ما اطلاع داشت و گفت دو نفر از بخش مهاجرت سفارت به طور مداوم پیگیر کار پرونده هستند البته خودش خیلی اظهار تعجب می کرد و می گفت در 18 سال سابقه کاریش سابقه نداشته است که پرونده ای اینقدر به دقایق آخر بیفتد ولی باز هم گفت که کاری از دست سفارت بر نمی آید و باید منتظر و امیدوار بود که پاسخ در این مدت باقیمانده از فدرال به دستشان برسد . ما هم امیدوارانه با انگشت گره کرده (cross finger) منتظر می مانیم تا پایان این ماراتون را شاهد باشیم.
به امید شادکامی همه
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
و ما نیز همچنان نبودیم.تولد همسرم29 سپتامبره.....
یعنی خدا به ما کادو میده؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
خدايا ،
بمونم با تو يا نه ، انتخابم كن
تو مثل شيشه زيبايي من از سنگم
خلاصم كن از اين دلشوره ي آخر
به ياد روزهاي رفته دل تنگم
من و همسر و دخترم براتون در اين غروب پنجشنبه از صميم قلب و از روي خلوص نيت دعا ميكنيم كه همه شما بار سفرتون رو به بلاد كفر ببنديد و در اونجا به قدرت و بزرگي خدا واقف بشيد كه چگونه سرنوشت شما رو محول به احوال خير گردانيد . ما اميد داريم اگر قسمتمان خير شد و در پروسه 2012 موفق شديم . به نيت همه شما و خودم نذري رو ادا كنم . خداييييييييييييييييييييييييييييييا تو رو به حق اين همه چشم انتظار اميد هيچكدوم رو نا اميد نكن . آمين
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز إز سفارت امريكا در لندن تماس گرفتند و گفتن كه كليرنس من رسيده !!! منم با تعجب پرسيدم ديگه مشكلي نيست ؟اون خانم هم گفت بزار چك كنم و بعد گفت مشكلي نيست و پاسپورت را با پست مخصوص فردا بفرستم و تا ٥روز ديگه مياد در خونه!!!
٤٨ روز طول كشيد و جونم به لبم رسيد
مرسي إز دوستان خوبم كه منو در اين مدت راهنمايي كردند
شرمنده كه بيش إز مطالبي كه بلد بودم نتونستم به سايت آرائه كنم
إز چند تا دوستي كه كمي جر و بحث كرديم عذر مي خوام
براي دوستان باقي مانده منتظر مي مونم كه خبر كلرنسشون را اينجا بگن
إز فري فري تشكر مي كنم ..لطفا ٢٢ سپتامبر را در جدول جلوي اسم سياره خاكي قرار بدهيد
من توي زندگيم براي هيچ چيزي هورا نكشيدم و باز هم چنين كاري نمي كنم
خوشحالم ولي مي دونم اين ويزا فقط يك درب را باز مي كنه و فقط كار زياد و تلاش و صداقت هست كه به ادم كمك مي كنه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-22 ساعت 20:51)planetearth نوشته: امروز إز سفارت امريكا در لندن تماس گرفتند و گفتن كه كليرنس من رسيده !!! منم با تعجب پرسيدم ديگه مشكلي نيست ؟اون خانم هم گفت بزار چك كنم و بعد گفت مشكلي نيست و پاسپورت را با پست مخصوص فردا بفرستم و تا ٥روز ديگه مياد در خونه!!!
٤٨ روز طول كشيد و جونم به لبم رسيد
مرسي إز دوستان خوبم كه منو در اين مدت راهنمايي كردند
شرمنده كه بيش إز مطالبي كه بلد بودم نتونستم به سايت آرائه كنم
إز چند تا دوستي كه كمي جر و بحث كرديم عذر مي خوام
براي دوستان باقي مانده منتظر مي مونم كه خبر كلرنسشون را اينجا بگن
إز فري فري تشكر مي كنم ..لطفا ٢٢ سپتامبر را در جدول جلوي اسم سياره خاكي قرار بدهيد
من توي زندگيم براي هيچ چيزي هورا نكشيدم و باز هم چنين كاري نمي كنم
خوشحالم ولي مي دونم اين ويزا فقط يك درب را باز مي كنه و فقط كار زياد و تلاش و صداقت هست كه به ادم كمك مي كنه
دوست عزیز از صمیم قلب بهتون تبریک میگم انشالله موفق باشید و به امید ویزا گرفتن همه دوستان منتظر
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان احساس نمیکنید که سفارت ها دارن تمام تلاششون رو میکنند که پرونده لاتاری امسال بخوبی بسته شه ؟ من خودم امروز با ابوظبی این احساس رو داشتم که هر دفعه ایمیل فرستادم سریعا پاسخگو بودند. آنکارا هم خوب داره آپدیت میکنه.
به امید اینکه هفته دیگه همه ویزاشونو گرفته باشند.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم من امروز داشتم سايت مهاجرت رو مرور ميكردم به نكته اي برخوردم در مورد كليرنس كه به صراحت ميگفت كه اين پروسه به ما و سفارتهاي ما مرتبط نيست و در موردش نه با KCC و نه سفارتها تماس نگيريد و ايميل هم ندين . خب به نظر شما پاسخگوي اين همه منتظر كيه و چه كسي اين پروسس رو ايجاد ميكنه ؟ خب معلومه اين آفيسره ديگه پس بايد خودشون هم پيگير باشن نه اينكه بگن به ما مربوط نيست .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[
سلام دوست عزیزم،امیدوارم شما هم مثل من زودت کلیر بشی توی یادداشت های قبلی شما خوندم اسپانسر نداشتید درسته؟ اتفاقا من هم برگه آبی زدن اسپانسر،واقعا نمی دونم چه خاکی توی سرم بکنم،8فوریه مصاحبه داشتم ،تازه 10 روز قبل بعد از کلی ایمیل زدن ،جواب دادن که خدمت سربازی کجا و چیکاره بودی.الان هم امدم انکارا و منتظرم شماره ام اعلام بشه.تازه اعلام شد اسپانسر را چیکار کنم. ممنون میشم بگی واسه اسپانسر چیکار کردی؟ ایمیل من
Ehsan_r1360@yahoo.com
rقربان شما احسان