موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
الان من زنگ زدم fbiمیگه اصلا این شماره کیس رو ما نداریم یعنی چی
ایمیل بزنم به سفارت؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-22 ساعت 13:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-22 ساعت 19:00 توسط gadfly.)
سیاره خاکی عزیز ، دکتر محمودی گرامی و سایر دوستان منتظر سلام
می دانم شاید در این زمان گفتن از امید و توصیه به امید داشتن کمی شعار و خیالی به نظر برسد . ولی می دانید انسان در هر سنی، بعضی اوقات نیاز دارد از دنیای واقعیت به دنیای خیال سفر کند و حتی اگر شده برای لحظه ای هم های و هوی این دنیای پرتلاطم را به فراموشی سپری کند . دوستان منتظر، با امید تا این مرحله از این ماراتون سخت و نفس گیر را پا به پای هم پیموده ایم . نمی دانم پایان این مسابقه چه خواهد شد و حتی نمی خواهم به آن فکر کنم، چرا که نتیجه مسابقه هر چه که باشد ما به پیروزی رسیده ایم . مایی که حتی همدیگر را نمی شناسیم و از هم فقط اسمی آنهم به مستعار می دانیم در این یکسال مشق دوستی و محبت نوشته ایم ، با شادی های هم شاد شده ایم و با ناراحتی های هم غصه خورده ایم . ما در این یکسال انسانیت آموخته ایم و پرورش داده ایم . آیا پیروزی و موفقیتی بالاتر از این هم وجود دارد . هر کجای این کره خاکی که باشیم عمرمان خواهد گذشت ، حالا در جایی راحتتر و در جایی سختتر که حتی نمی دانیم آنجا کجاست؟؟!! ولی بیایید در این روزهای آخر همچنان امیدوارانه به نقطه پایان این ماراتون چشم بدوزیم ، درست مثل روز اولی که از مصاحبه مان بیرون آمدیم ! در این روزهای پایانی سخت انتظار در کنار هم و با دلهایی که از سر انسانیت و صفا برای همدیگر می تپد آرزوی شادی و سرور برای هم داشته باشیم . گذران لحظه های عمر با شادمانی بسی شیرین تر و گواراتر از نگرانی و استرس خواهد بود و آنهم جایی که نگرانی و استرس ما تغییری در نتیجه بوجود نمی آورد . ما یاد گرفته ایم که صبور باشیم و یاد گرفته ایم که :
[font=Tahoma]
... زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله هایش در هر کران پیداست
ورنه خاموشست و خاموشی گناه ماست !
[/font]
به امید شادی همه دوستان
خرمگس
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دو ساعت پیش سفارت بهم ایمیل زد و work history منو خواست :
To continue processing your case, please provide us the following information as soon as possible: : Please provide more detailed information about the applicant's employment history, including job duties and description of work performed.
منم الان ارسال کردم . خدا کنه سریع بررسی بشه و جوابش بیاد.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت مهاجرسرایی های گل
امروز از سفارت برای ما میل زدند:
The administrative process for your case has been completed. You may arrange your travel to Turkey to submit your passport. Your number will be announced on our web site soon.
ما هم بعد 44 روز کلیر شدیم.من هورا نمیکشم تا اول اکتبر همه با هم هورا بکشیم.از خداوند میخوام که هر چه زودتر کلیرنس دوستان بیاد و این تاپیک به خوبی و خوشی به اتمام برسه.ارادتمند همه ی شما دوستان گل
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-22 ساعت 11:49)mis1336 نوشته: (2011-09-21 ساعت 17:42)imanmamad نوشته: (2011-09-21 ساعت 17:35)ali899 نوشته: دارم یک ایمیلی آماده میکنم بزنم به سفارت ابوظبی در رابطه با آپدیت نشدن سایت؛ که حداقل ما که نفری 819 دلار پول بهشون دادیم این حق رو داریم که بعد از چند ماه تکلیفمون رو روشن شده بدونیم.
حداقل اعلام کنن شما بعلت فلان و فلان نباید وارد آمریکا بشید، اینکه بخوان این همه آدم رو 24 ساعته پای اینترنت نگه دارند خیلی بی احترامیه!
به نظر من شخصیت هر قومی بسته به عملکرد خود اونهاست.[/b]
البته منم شدیدا عصبانی هستم اما بنظر من تا 25 رو صبر کن.اما هرجور صلاح میدونی
من پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی و چند روز اخرو با صبر و حوصله هر چندگفتنش اسونه ولی بیشتر ازاین کاری نمیشه کرد.اونا هم انسانند و ممکن روشون تاثیر بگذارد و عکس العمل نشان دهند.امیدوارم تو چند روزی که مونده کلیرنس شما هم اعلام بشه.
بعد از اینکه ایمیل مورد نظر رو به ابوظبی زدم این دو خط به زیر جوابیه سایت اضافه شد:
Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with queries on the case, as that will not speed processing
حداقل اینکه فهمیدم کرکره سفارت رو نکشیدن پائین و ایمیل ها رو چک میکنن؛ فقط حال پاسخ دادن ندارن!
كساني كه مخالف آزادي ديگرانند، خود لياقت آزادي را ندارند. (آبراهام لينكلن)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
انکارا امروزاپدیت کرده saintعزیز اسم شما هست یانه؟ما منتظریممممم خبرهای خوش از شما بگیریم .بامید کلیر شدن بقیه دوستان