کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
بابا امسال وضعیت خیلی بهتره؛ تعطیلات پارسال رو ببینید

-->

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Pani2010 ، free_free ، BLUE.SKY ، SH1A2R3 ، najibi ، California ، afshin4749 ، ravian ، Hornet ، behzad7
باز خوبه شما مي تونين برويد دم در سفارت ولي اينجا همچين امكاني نيست و بايد حتما سفارت اول تماس بگيره و بعدش يك پست مخصوصي بياد پاسپورت را بگيره و ....
اين ٩ روز باقي مونده سخت مي گذرد.
إيميل هم ديگه جواب نمي دن و تلفن هم زدم كه جواب نيومده بود
من اسم و فأميل عربي دارم و احتمالا تشابه اسمي دارم
برادرم كه شبيهه من بود ٨ ماه منتظر كلرنس بود ولي قبل إز ٣٠ جوابش اومد چون كيس نامبرش خيلي كم بود و من ٣٥٠٠٠

من ٥٦ روز فقط تا ٣٠ سپتامبر وقت داشتم كه ٩ روزش باقي مونده .!!!!

دوست خوبم دكتر خرمگس در دانمارك هم فكر كنم منتظر تماس سفارت هستن و ما حتي جايي نيست كه انلاين چك كنيم؟!!!!
دكتر محمودي عزيز
نا أميد نباش لطفا

فري فري عزيز
مرسي إز اين همه زحمت كه أمسال كشيدي
واقعا تك تك ما ممنونت هستيم

(2011-09-21 ساعت 17:49)imanmamad نوشته:  شبی که آوای نی تو شنیدم چو آهوی تشنه پی تو دویدم

دوان دوان تا لبه چشمه رسیدم نشانه ای از نی و نغمه ندیدم

تو ای پری کجائی که رخ نمینمائی از آن بهشت پنهان دری نمیگشائی

(2011-09-21 ساعت 20:00)imanmamad نوشته:  یاد ازآن روزی که بودی زهره یار من

دور از چشم رقیبان در کنار من

حالیا خالی است جایت ای نگار من

در شام تار من آخر کجایی زهره آخر کجایی ویزا

به به
دوست عزیز با این پستهایی که زدی حال خوبی به من دادی امیدوارم هر چه زودتر ویزات بیاد
به امید انروز

راستی فری فری جان امار داری تا الان چند نفر کلیرنس براشون نیومده ؟ امسال یک مقدار کند عمل کردند سالهای قبل خیلی بهتر و سریعتر کار می کردند
انشالله که ویزای همه دوستان هر چه سریعتر بیاد
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: free_free ، BLUE.SKY ، SH1A2R3 ، naeiji1974 ، California ، ravian ، ali1973 ، vahidvm60 ، joy ، Hornet ، behzadb57 ، aghdam ، Goodie

ممنون از دوستانی که در حق بنده لطف دارند...

تا این لحظه که اینجانب در خدمت شما هستم تعداد 28 نفر از جمع 323 نفری جدول2011 هنوز کلیر نشدن که تعداد 21 نفر آنکارایی و بقیه از ابوظبی و سایر سفارتخانه ها هستند..(احتمالا این رقم با احتساب افراد کلیر نشده خارج از مهاجرسرا بایستی از 100 نفر هم بیشتر باشه)

البته ممکنه این آمار در حد چند نفری خطا داشته باشه ولی میتونه بیانگر وضعیت امسال نسبت به سال های گذشته باشه..

بهر حال از همینجا به اتفاق تمام دوستان کلیر شده از پشت این سیستم های همیشه روشن در ساعات نخستین 23 سپتامبر برای تمامی دوستان منتظر که این روزها کمی در فشار و سختی هستند آرزوی پیروزی و کامیابی دارم و امیدوارم و ایمان دارم که همشون ویزا می گیرند...SmileSmileSmileSmileSmile

بجنگید و امیدوار باشید ما همه اینجا منتظر خبرهای خوش شما هستیم..CoolCool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
be omid rozi ke hame clear beshan omidvaram
تشکر کنندگان: hvossoughi ، free_free ، bfarhadm ، شهاب دریانی ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، farnaz82 ، afshin4749 ، ravian ، gadfly ، ali1973 ، joy ، Hornet
میخوام برم بخابم فکر شماها مگه میزاره؟
همش میام سایت رو چک میکنم تا ببینم همتون کلر شدین.
منتظرم صبح بشه ببینم کیا visa میگیرن.
my dearest god
we need a miracle .
could u give us immidiatly

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: free_free ، hvossoughi ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، GHANARI ، baz4baz ، naeiji1974 ، najibi ، California ، afshin4749 ، ravian ، frz61 ، gadfly ، ali1973 ، moeen ، sepinod ، vahidvm60 ، joy ، Hornet ، behzadb57 ، aghdam ، behzad7
(2011-09-21 ساعت 23:48)ParsTrader نوشته:  
(2011-09-21 ساعت 17:49)imanmamad نوشته:  شبی که آوای نی تو شنیدم چو آهوی تشنه پی تو دویدم

دوان دوان تا لبه چشمه رسیدم نشانه ای از نی و نغمه ندیدم

تو ای پری کجائی که رخ نمینمائی از آن بهشت پنهان دری نمیگشائی

(2011-09-21 ساعت 20:00)imanmamad نوشته:  یاد ازآن روزی که بودی زهره یار من

دور از چشم رقیبان در کنار من

حالیا خالی است جایت ای نگار من

در شام تار من آخر کجایی زهره آخر کجایی ویزا

به به
دوست عزیز با این پستهایی که زدی حال خوبی به من دادی امیدوارم هر چه زودتر ویزات بیاد
به امید انروز

راستی فری فری جان امار داری تا الان چند نفر کلیرنس براشون نیومده ؟ امسال یک مقدار کند عمل کردند سالهای قبل خیلی بهتر و سریعتر کار می کردند
انشالله که ویزای همه دوستان هر چه سریعتر بیاد

ممنون
تشکر کنندگان: free_free ، bfarhadm ، SH1A2R3 ، ali1973 ، Hornet ، ParsTrader
ما در تارخ 11sep مصاحبه داشتیم به من و همسرم برگه ابی دادن پسرم که 2سالشه در اونموقع شروع به گریه شدید کرد مصاحبه ما هم به زبان انگلیسی بود اصلا نفهمیدیم چی جواب دادیم پسرم هم مدام گریه می کرد. بعد از گرفتن برگه ابی من به همسرم گفتم مطمئنم نمی خوان بررسی کنن دیگه تمام شدو مسافرتمون با یه خاطره ی بد خراب شد. از وقتی برگشتیم من در روز بیشتر از 20 مرتبه چک میکردم اروم وقرار نداشتم تا این که 18 sep حدود ساعت 17:30 دیدم کلیر شدم .انگار تمام دنیا رو بهم دادن تو اون لحظه از صمیم قلب از خدا خواستم که همه کلیر بشن .از تمام مهاجرسراها میخواهم نا امید نشید توکل بر خدا کنید درست میشه
دیدم به خواب دوش که ماهی بر امدی کز عکس روی او شب هجران سر امدی
تعبیر رفت یار سفر کرده می رسد ای کاش هر چه زودتر ازدر درامدی
حضرت حافظ
(2011-09-21 ساعت 15:36)baz4baz نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 23:31)nahid.t نوشته:  الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟
ناهیدخانم سلام .یادتونه روزی که ازمصاحبه اومدیدنگران ویزانگرفتن همسرتون بودیدومن بهتون گفتم حتماویزامی گیرندوحالا من نشستم ونگران کلیرنشدن همسرم هستم.تبریک می گم بهتون وارزوی موفقیت توی همه ی مراحل زندگی براتون دارم
سلام باور كنيد هر روز به شما فكر ميكنم و قتي تاپيك هاي نا اميد كننده شما را ميخوانم تعجب ميكنم از شما كه منبع اميد و انرژي هستيد من هر روز براي جواب همسرتون و بقيه دوستان از صميم قلب دعا ميكنم و يقين دارم امسال كسي بي جواب نخواهد بود
تشکر کنندگان: baz4baz ، naeiji1974 ، free_free ، ravian ، ali1973 ، smk2 ، Hornet
(2011-09-22 ساعت 01:46)nahid.t نوشته:  
(2011-09-21 ساعت 15:36)baz4baz نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 23:31)nahid.t نوشته:  الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟
ناهیدخانم سلام .یادتونه روزی که ازمصاحبه اومدیدنگران ویزانگرفتن همسرتون بودیدومن بهتون گفتم حتماویزامی گیرندوحالا من نشستم ونگران کلیرنشدن همسرم هستم.تبریک می گم بهتون وارزوی موفقیت توی همه ی مراحل زندگی براتون دارم
سلام باور كنيد هر روز به شما فكر ميكنم و قتي تاپيك هاي نا اميد كننده شما را ميخوانم تعجب ميكنم از شما كه منبع اميد و انرژي هستيد من هر روز براي جواب همسرتون و بقيه دوستان از صميم قلب دعا ميكنم و يقين دارم امسال كسي بي جواب نخواهد بود
ممنون .اخه اولش خیلی امیدداشتم ولی یکم نگران شدم .ولی دیروزکه دیدم همسرشماکلیرشده خوشحال شدم وامیدوارRolleyes

تشکر کنندگان: najibi ، naeiji1974 ، afshin4749 ، free_free ، ravian ، nahid.t ، Hornet
(2011-09-21 ساعت 19:57)ali1973 نوشته:  سلام
آنكارا امروز عصر جواب ايميل منو اينجوري داد.به نظر شما چكار بايد بكنم.
Dear Sir:

Unfortunately we have not received the result of your administrative process. Please control our website every day. As soon as we receive it we are going to announce your case number. Next week is the last week of the program. There are some applicants that come to Turkey and wait for the result. This is not at all a promise that we will receive the result next week. it is your decision to wait in Iran or come to Turkey and wait.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
بایدبه نظر من این روزها پیگیری و تماس یا ایمیل رو بیشتر کرد به زبون نرم و بسیار مودب.من که تا این پروسه واسه خودم و همسرم تمومشد بارها ایمیل زدم و روی ف ی س بوک هم سفارت و الن ایر هم چندین بار پست گذاشتم.منتظر خبرهای خوش شما هستیم...
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، free_free ، ravian ، nahid.t ، ali1973 ، satusa ، samadi2050 ، vahidvm60 ، Hornet
(2011-09-22 ساعت 01:02)BLUE.SKY نوشته:  ما در تارخ 11sep مصاحبه داشتیم به من و همسرم برگه ابی دادن . بعد از گرفتن برگه ابی من به همسرم گفتم مطمئنم نمی خوان بررسی کنن دیگه تمام شدو مسافرتمون با یه خاطره ی بد خراب شد. از وقتی برگشتیم من در روز بیشتر از 20 مرتبه چک میکردم اروم وقرار نداشتم تا این که 18 sep حدود ساعت 17:30 دیدم کلیر شدم .انگار تمام دنیا رو بهم دادن تو اون لحظه از صمیم قلب از خدا خواستم که همه کلیر بشن
کلیرنس امکسال تجربه ای باشه برای برندگان 2012 علی الخصوص کیس نامبر های بالا که احتمال میدن سپتامبر مصاحبه داشته باشند تا خیالشون از ویزای یکضرب و یا کلیرنس حداکثر 10 روزه باشه و نگرانش نباشند.
مصاحبه زود واقعا ملاک نمیتونه باشه. دوستان با بیش از 200 روز نیز هستند که کلیر نشدند ولی اغلب دوستان سپتامبری یکهفته ای کلیر شدند. با آرزوی خوشحالی همه بچه های مهاجرسرا

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: farnaz82 ، California ، afshin4749 ، free_free ، imanmamad ، ravian ، gadfly ، ali1973 ، moeen ، najibi ، vahidvm60 ، Hornet ، 3rip ، aghdam ، Goodie ، behzad7 ، asxz
والا میخام بگم هنوز 8 روز مونده و شاید این ...... بیاید شاید،اما شاید دیگر این...... نیاید
تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، ali1973 ، Hornet
آرش جون اینجا پاسپورت ها رو میگیرن اما پیشنهاد میکنم بچه هایی که اینجا هستند تا کلیر نشدین پاس و ندین چون پاسپورتتون با یه برگه آبی بعد از 2-3 روز برمیگرده دستتون...
تشکر کنندگان: afshin4749 ، ravian ، free_free ، gadfly ، ali1973 ، vahidvm60 ، joy ، Hornet
(2011-09-22 ساعت 10:17)imanmamad نوشته:  والا میخام بگم هنوز 8 روز مونده و شاید این ...... بیاید شاید،اما شاید دیگر این...... نیاید

دوست خوبم مياد ، حتماً‌ هم مياد نگران نباش . هشت روز هم خودش عمريه . خدا رو چه ديدي شايد اين هشت روز براي خيلي ها شيرين ترين لحظات عمرشون بشه . لحظه هم مهمه چه رسد به هشت روز . - موفق باشيد
تشکر کنندگان: imanmamad ، ravian ، farzad.s ، gadfly ، ali1973 ، farnaz82 ، najibi ، Hornet ، California

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان