کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2010-10-13 ساعت 15:58)Rasool نوشته:  من اصلا کاری به این نوشته ها که تو سایتشون گذاشتن ندارم.من با با این 2تا چشمهای کوچیکم چیزهای بزرگی را تو انکارا دیدم....
دیدم که یکی از بچه ها سرباز 3 پا بود به کشورهایی نظیر افغانستان.پاکستان.سوریه عراق لبنان و حتی کشورهای آفریقایی سفر کرده بود اما روز 1 اکتبر ویزاشو گرفت و رفت.
اما من هیچ این شاهوی عزیز چی ؟؟بنده خدا 9 ماه و اندی بود که که کلیر شده بود اما آخرش هم جواب کلییرش نیومد.آخه مگه اینا میخوان کجا را چک کنن؟؟؟چی را میخوان کنترل کنن؟؟کجا را میخوان تفتیش کنن؟؟
بابا با 80 روز میشه دور دنیا را گشت؟؟!! نمیدونم سیارات وکرات همجوارم داشتن چک میکردن که اینقدر طول کشید؟؟!!!

زیاد احساساتی نشم چون دوستان اعتراض میکننBig Grin

در هر صورت این بساط که برا ما ایرانیها پهن کردن اصلا عادلانه و منطقی نیست.
این حرفهایی هم که تو سایتشون زدن به نظر من چرندیاتی بیش نیست.

مرسي رسول جان دوستان سلا مفكر منم 5 ماه ميشه به سايت نيومدم نميخوام به قول بعضي انرژي منفي بدم فقط دوستان من پلهاي پشت سرو خراب نكنين ودچار توهم امريكا نشين عادي و معقولانه برخورد كنين موفق باشيد
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: admin ، User ، rayan.s ، emankh101 ، Linspire ، فردين ، R.F ، satusa ، Sooshians ، free_free ، kianoush ، AmericanHamid ، farzad.s ، Farshid22 ، najibi ، behzadb57
(2011-01-21 ساعت 04:37)hasti_banoo نوشته:  انتظار کشیدن رو باید تمرین کرد. من خودم وقتی در انتظار همای رحمت ( یو پی اس ) در ترکیه بودم، فکر می کردم دیگه ویزامو که بگیرم همه انتظارها به سر میرسه ! اما حالا متوجه شدم اینجا هم که اومدم باید انتظار بکشم. یک سری اول که اومدم برای SSN رفتم، گفتند خودش میاد، صبر کنید تا دو هفته بعد. صبر کردم خبری نشد( البته گرین کارت اومد ولی SSN نه ). دوباره رفتیم گفتند نه ما نگفتیم دو هفته، گفتیم 3 هفته منتظر باشید. حالا هم دو روز تا 21 روز مونده. برین دو روز دیگه بیاین تا براتون درخواست بدیم. رفتیم دو روز بعدش، تازه با دهان باز مات و مبهوت نگاه می کردند ! فرم رو قبلا پر کرده بودم با مدارک دادم بهشون گفتند خوب تقاضاتون ثبت شد حالا صبر کنید تا دو هفته دیگه. اگه اومد که هیچ وگرنه دوباره بیاین . گویا این رشته سر دراز دارد ! تازه اینجا هم همای رحمت و یو پی اس داره و هر روز صندوق پستی رو چک می کنم تا ببینم هما یا بالاخره یه چاپار! نامه ای از طرف سوشال آورده یا نه، ولی خبری نیست.

بد نیست ساختمان اداره مهاجرت در منطقه غرب کالیفرنیا ( واقع در اورنج کانتی ) رو هم ببینید ( اینجا ). دم و دستگاهی دارن برای خودشون! اینجا قبلا مربوط به برنامه های شاتل ناسا و وزارت دفا.ع بوده (اینجا) و بعد به اداره مهاجرت داده شده. این ساختمان اسمش Chet Holifield Federal Building است و به دلیل شکلی که داره زیگورات نامیده میشه ( مثل زیگورات چغازنبیل ما).
هستی جان، مرسی! واقعا هم شبیه زیگورات خودمون هست!
پس شما هم که رفتی هنوز در انتظار به سر می بری؟ دوستان ما در انتظار یو پی اس، شما هم در اورنج کانتی درانتظار یو پی اس، ولی این کجا و آن کجا!
(ببخشید اول صبحی نه قافیه داشت، نه وزن، نه ربط و نه معنی!)

امیدوارم زودتر همای رحمت رو ببینید!
(یعنی میشه من هما رو اونجا ببینم؟! آخه تو آنکارا از دستم رفت!)

موفق باشید

تشکر کنندگان: hasti_banoo ، rayan.s ، emankh101 ، Linspire ، Sooshians ، free_free ، DLT ، farzad.s ، Farshid22 ، success ، najibi
(2011-01-21 ساعت 08:59)User نوشته:  (یعنی میشه من هما رو اونجا ببینم؟! آخه تو آنکارا از دستم رفت!)

البته که میشه . ماشینهاشون مثل ماشینهای هما تو ترکیه است( که قاعدتاً باید باشه). اما از الان گفته باشم که اصلا پری روی نیستن! ( هر چند تو آنکارا هم نبودن ) (:-)

تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، emankh101 ، Linspire ، satusa ، Sooshians ، free_free ، mr.amir ، DLT ، clear ، najibi ، امیر مهاجر
منم در انتظار ماشین مشکی رنگ ups هستم . بشین در قسمت لابی هتل چای بخور بگو بیا دیگه اه کجایی پس .. .
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، Linspire ، Sooshians ، free_free ، AmericanHamid ، emankh101 ، farzad.s ، success
(2011-01-21 ساعت 03:53)obama نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 18:54)rayan.s نوشته:  جهت اطلاع دوستانی که نمیتونند جدول را ببینند.

این جدول چطوره مگه توی بولتن ویزا شماره های فوریه و مارچ ذکر نشده پس اینا که تا اپریل تاریخ مصاحبه دادن

دوست عزیز؛ این اطلاعات مربوط به کیس نامبرهای کلییر شده است و تاریخ مارچ و آپریل زمان مصاحبه نیست تاریخیه که افراد تا قبل از آن باید برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنند.موفق باشی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Linspire ، mr.amir ، satusa ، Sooshians ، emankh101 ، User ، najibi
در ساعت 12 امروز به وقت انکارا ترکیه در قسمت لابی هتل مشغول صحبت با یک زوج جوان ایرانی بودم که آنها برای مهاجرت مانند من منتظر ups بودن که ناگهان ماشین مشکی ups فرارسید اول ویزای اون زوج جوان را داد و بعد ویزا و مدارک مرا هم تحویل داد 5 لیر هم به اون آقا دادم . جالب اینکه ظرف مدت فقط 24 ساعت هم قبول شدم هم مدارک ویزایم رسید .

تاریخ ویزا من از 20 ژانویه تا 17 جولای هست .

TongueBig GrinTongue ویزام اومد TongueBig GrinTongue
(2011-01-21 ساعت 17:40)mr.amir نوشته:  در ساعت 12 امروز به وقت انکارا ترکیه در قسمت لابی هتل مشغول صحبت با یک زوج جوان ایرانی بودم که آنها برای مهاجرت مانند من منتظر ups بودن که ناگهان ماشین مشکی ups فرارسید اول ویزای اون زوج جوان را داد و بعد ویزا و مدارک مرا هم تحویل داد 5 لیر هم به اون آقا دادم . جالب اینکه ظرف مدت فقط 24 ساعت هم قبول شدم هم مدارک ویزایم رسید .

آقا تبریکککککککک
امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشی همینطور سریع Smile
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: mr.amir ، Sooshians ، emankh101 ، optoelec ، rayan.s ، najibi
(2011-01-20 ساعت 16:10)rayan.s نوشته:  خبر به روز شدن را rokmita عزیز؛ داد ولی نمیدونم چرا ارسالش را پاک کرد!!! rokmita خوشحال شدم که مجدد فعال شدید. به هر حال امیدوارم سفارشم کار ساز شده باشه و دوستان عضو سایت کلییر شده باشند.بیاد هورا بکشید دیگه!!!
راستی sohrab-p عزیز؛ از ترس شیرینی دادن نمی خوای بیای خبر ویزا گرفتنت رو بدی؟

سلام

رایان عزیز دیروز ویزای ما هم بدون مشکل رسید فقط اینو بگم که از دیروز که ویزام رسید 1000 تا کار انجام دادم و حالا که رسیدم استانبول موفق شدم بیام اینترنت سر بزنم ممنون که به یاد ما بودی.
شماره کیس(صاحب کیس همسرم): 2011AS000002XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010-May-08
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010-May-23
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-Sep
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-Sep-20
تاریخ مصاحبه: 2010-Nov-3
تشکر کنندگان: dreamer60 ، User ، Sooshians ، emankh101 ، saman33 ، mahmood_eng ، free_free ، hasti_banoo ، rayan.s ، frozen mind ، gadfly ، AmericanHamid ، elena ، DLT ، clear ، farzad.s ، najibi
(2011-01-20 ساعت 21:33)rayan.s نوشته:  پیشنهاد: دوستان عزیزی که انتظارتان برای کلیرنس بیش از 60 روز شده مطابق متن نوشته شده در سایت وزارت امورخارجه آمریکا (صفحه پروسه اداری) شما میتونید در مورد وضعیتتان ازشان سوال کنید. پس بنظر من همین الان همون متنی را که برای سفارت ارسال کردید را برای kcc ارسال کنید.

Important Notice: Before making inquiries about status of administrative processing, applicants or their representatives will need to wait at least 60 days from the date of interview or submission of supplemental documents, whichever is later.

من به kcc ایمیل زده بودم، جوابشون:

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
تشکر کنندگان: User ، emankh101 ، rayan.s ، frozen mind ، DLT ، clear ، najibi
با شادباش فراوان خدمت دوستان عزیزم امیر خان و ایمان خان به مناسبت ویزا گرفتن..
خوشبختانه باردیگر شادی به این تاپیک برگشت و ما هم خوشحالیم و آرزو میکنیم تمام منتظران هما و یو پی اس و چاپار و بولتن و کلیرنس به پت پستچی و ssn و بولتن و کلیرنس برسند همچنین ستاره ها هم دست از سر مردم بردارن برن دنبال کارشون..Big Grin

سامان جان تا امیر از آنکارا نرفته یه لباسی ، پارچه ای چیزی ازش بگیر همرات باشه فکر کنم این امیر پیغمبری ، امامزاده ای چیزی باشه (یه تیکه هم برای من نگه دار ازت میگیرم)Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-01-21 ساعت 22:37)free_free نوشته:  با شادباش فراوان خدمت دوستان عزیزم امیر خان و ایمان خان به مناسبت ویزا گرفتن..
خوشبختانه باردیگر شادی به این تاپیک برگشت و ما هم خوشحالیم و آرزو میکنیم تمام منتظران هما و یو پی اس و چاپار و بولتن و کلیرنس به پت پستچی و ssn و بولتن و کلیرنس برسند همچنین ستاره ها هم دست از سر مردم بردارن برن دنبال کارشون..Big Grin

سامان جان تا امیر از آنکارا نرفته یه لباسی ، پارچه ای چیزی ازش بگیر همرات باشه فکر کنم این امیر پیغمبری ، امامزاده ای چیزی باشه (یه تیکه هم برای من نگه دار ازت میگیرم)Smile

ممنونم free_free عزیز
امیدوارم که همه بچه‌ها به زودی ویزا بگیرن و به اون چیزی که لیاقت و شایستگیش را دارن برسن

تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، gadfly ، AmericanHamid ، mr.amir ، success ، najibi
(2011-01-21 ساعت 21:44)optoelec نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 21:33)rayan.s نوشته:  پیشنهاد: دوستان عزیزی که انتظارتان برای کلیرنس بیش از 60 روز شده مطابق متن نوشته شده در سایت وزارت امورخارجه آمریکا (صفحه پروسه اداری) شما میتونید در مورد وضعیتتان ازشان سوال کنید. پس بنظر من همین الان همون متنی را که برای سفارت ارسال کردید را برای kcc ارسال کنید.

Important Notice: Before making inquiries about status of administrative processing, applicants or their representatives will need to wait at least 60 days from the date of interview or submission of supplemental documents, whichever is later.

من به kcc ایمیل زده بودم، جوابشون:

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.

دوست عزیز؛ مرسی از بابت اطلاع رسانی فقط خواهشا" دوستان در این مواقع متن ارسالی به kcc یا سفارت را هم ارسال کنند خیلی بهتره.
این الان برای من جای سواله که " kcc اجازه کمک کردن به شما در چه موضوعی را نداشته؟!!! " . موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، emankh101 ، free_free ، frozen mind ، optoelec ، Farshid22 ، DLT ، najibi
(2011-01-21 ساعت 17:40)mr.amir نوشته:  در ساعت 12 امروز به وقت انکارا ترکیه در قسمت لابی هتل مشغول صحبت با یک زوج جوان ایرانی بودم که آنها برای مهاجرت مانند من منتظر ups بودن که ناگهان ماشین مشکی ups فرارسید اول ویزای اون زوج جوان را داد و بعد ویزا و مدارک مرا هم تحویل داد 5 لیر هم به اون آقا دادم . جالب اینکه ظرف مدت فقط 24 ساعت هم قبول شدم هم مدارک ویزایم رسید .

با تبریک مجدد
امیدوارم هر چه زودتر بقیه دوستان مهاجر یرایی هر چه زودتر کلیر شوند و شادی به این صفحه آید . SmileWink
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: mr.amir ، inekoee ، DLT ، satusa ، emankh101 ، usa ، coming soon ، free_free ، farzad.s ، rayan.s ، final destination ، Sooshians ، optoelec ، Farshid22 ، reza89 ، peyman74 ، najibi
سلام ایمان جان ویزات مبارک باشهBig Grin

من ویزا را گرفتمممممممم

هورااااا

هوراااااا

--------------------------------

این سفارتی‌ها چقدر از دنیا عقب
من ویزا را ups واسم آورد تازه الان کیس نامبر من را زدن تو سایت
خدا وکیلی ببینین ما با کیا طرفیم
[/quote]

(2011-01-21 ساعت 08:59)User نوشته:  
(2011-01-21 ساعت 04:37)hasti_banoo نوشته:  انتظار کشیدن رو باید تمرین کرد. من خودم وقتی در انتظار همای رحمت ( یو پی اس ) در ترکیه بودم، فکر می کردم دیگه ویزامو که بگیرم همه انتظارها به سر میرسه ! اما حالا متوجه شدم اینجا هم که اومدم باید انتظار بکشم. یک سری اول که اومدم برای SSN رفتم، گفتند خودش میاد، صبر کنید تا دو هفته بعد. صبر کردم خبری نشد( البته گرین کارت اومد ولی SSN نه ). دوباره رفتیم گفتند نه ما نگفتیم دو هفته، گفتیم 3 هفته منتظر باشید. حالا هم دو روز تا 21 روز مونده. برین دو روز دیگه بیاین تا براتون درخواست بدیم. رفتیم دو روز بعدش، تازه با دهان باز مات و مبهوت نگاه می کردند ! فرم رو قبلا پر کرده بودم با مدارک دادم بهشون گفتند خوب تقاضاتون ثبت شد حالا صبر کنید تا دو هفته دیگه. اگه اومد که هیچ وگرنه دوباره بیاین . گویا این رشته سر دراز دارد ! تازه اینجا هم همای رحمت و یو پی اس داره و هر روز صندوق پستی رو چک می کنم تا ببینم هما یا بالاخره یه چاپار! نامه ای از طرف سوشال آورده یا نه، ولی خبری نیست.

بد نیست ساختمان اداره مهاجرت در منطقه غرب کالیفرنیا ( واقع در اورنج کانتی ) رو هم ببینید ( اینجا ). دم و دستگاهی دارن برای خودشون! اینجا قبلا مربوط به برنامه های شاتل ناسا و وزارت دفا.ع بوده (اینجا) و بعد به اداره مهاجرت داده شده. این ساختمان اسمش Chet Holifield Federal Building است و به دلیل شکلی که داره زیگورات نامیده میشه ( مثل زیگورات چغازنبیل ما).
هستی جان، مرسی! واقعا هم شبیه زیگورات خودمون هست!
پس شما هم که رفتی هنوز در انتظار به سر می بری؟ دوستان ما در انتظار یو پی اس، شما هم در اورنج کانتی درانتظار یو پی اس، ولی این کجا و آن کجا!
(ببخشید اول صبحی نه قافیه داشت، نه وزن، نه ربط و نه معنی!)

امیدوارم زودتر همای رحمت رو ببینید!
(یعنی میشه من هما رو اونجا ببینم؟! آخه تو آنکارا از دستم رفت!)

موفق باشید
با سلام

من که در سربازی انتظار کشیدن را خوب یاد گرفته ام.
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، final destination ، optoelec ، coming soon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان