کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام
جدول كليرشدگان را هر چي در سايت ابوظبي جستجو كردم پيدا نكردم ممنون ميشم لينكشو بهم بدين
شاد و پيروز باشيد
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: maaref ، najibi
(2011-01-24 ساعت 01:22)mahmood_eng نوشته:  سلام
جدول كليرشدگان را هر چي در سايت ابوظبي جستجو كردم پيدا نكردم ممنون ميشم لينكشو بهم بدين
شاد و پيروز باشيد

دوست عزیز سایت ابوظبی جدولی براب کلیر شدگان نداره به آدرسی که میدم برید و شماره کیس نامبرتان را بدون صفر ها وارد کنید تا وضعیت کیس را به شما اعلام کند.
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، najibi
آقا مخلصیم
شرمنده که فرصت نشده به سایت سر بزنم.گرفتاری که کم نیست مشالا.اما در هر صورت ممنون که ما رو یادتونه و از یاد نمیبرین.
سایت هم که به روز شد و اسم ما و بقیه و javidk عزیز هم در نیومد.دیگه دارم یواش یواش شک میکنم.آخه من بلیط رو که رزرو کرده بودم، دیروز خریدم.اگه نشه یه 300 دلاری افتادیم.
تشکر کنندگان: frozen mind ، rayan.s ، emankh101 ، free_free ، najibi
ممنون اینو میدونم ولی این جدولی که دوستان شماره کیس ها رو نگاه می کنند و می گن به روز شده مربوط به ابوظبی نیست؟
(2011-01-24 ساعت 01:41)AmericanHamid نوشته:  
(2011-01-24 ساعت 01:22)mahmood_eng نوشته:  سلام
شاد و پيروز باشيد

دوست عزیز سایت ابوظبی جدولی براب کلیر شدگان نداره به آدرسی که میدم برید و شماره کیس نامبرتان را بدون صفر ها وارد کنید تا وضعیت کیس را به شما اعلام کند.
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
(2011-01-24 ساعت 11:48)DLT نوشته:  آقا مخلصیم
شرمنده که فرصت نشده به سایت سر بزنم.گرفتاری که کم نیست مشالا.اما در هر صورت ممنون که ما رو یادتونه و از یاد نمیبرین.
سایت هم که به روز شد و اسم ما و بقیه و javidk عزیز هم در نیومد.دیگه دارم یواش یواش شک میکنم.آخه من بلیط رو که رزرو کرده بودم، دیروز خریدم.اگه نشه یه 300 دلاری افتادیم.

DLT عزیز،
سلام.
آقا نبودی جات خالی بود.
من و drmahmodi هی غصه خوردیم از دست کلیر شدنمون. یه دو روزم تو آه و فغان کن شاید این هفته جوابش بیاد.

حتماً میاد
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: free_free
(2011-01-24 ساعت 13:23)mahmood_eng نوشته:  ممنون اینو میدونم ولی این جدولی که دوستان شماره کیس ها رو نگاه می کنند و می گن به روز شده مربوط به ابوظبی نیست؟

نه عزیز من. جدولی که ما چشم انتظار مزین شدن به کیس نامبرمون هستیم، مال آنکاراست!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mahmood_eng
دوستان عزیز ک 9 سوال معروف رو جواب دادن راهنمایی کنند/:
بطق نوشته هستی بانوی عزیز:
(( در انتهای سوال 6 خواسته چند نفر معرف رو در محل سکونت یا تولد خودتون مشخص کنید. به عبارتی می تونید دو سه نفر از اساتید دانشگاهتون رو بنویسید )))

حالا اگر بخواهیم استاد ننویسیم چه کسی رو بنویسیم؟؟
--------------------
همچنین برای سوال 5:
سوال 5:کل سابقه کاری شما رو خواسته که باید از جدیدترین به قدیمیترین مرتب کنید و بنویسید
من در فرم 230 نوشتم کار نمیکنم...درصورتی ک مدرک دیپلم ارایشی دارم ک تا قبل دانشگاهم پیش مادرم کار میکردم.
بهتره این رو بنویسم یا نه؟؟
چون توی سوال 3: ازتون خواسته که بنویسید به چه کارهای تحقیقاتی یا کارهای تجاری علاقمند هستید و آیا قصد دارید که اونها رو در امریکا دنبال کنید؟.
به نظرتون بنویسم برای ارایشگری یا نه؟

چه صلاح میدونید؟
ممنون
تشکر کنندگان:
دوست عزیز
شما اونجوری که من فهمیدم تا مقطع دیپلم ادامه تحصیل دادین.وقتی استاد نداشتین لزومی هم نداره که بگین.ولی میتونین دو نفر آدم مطمئن رو همراه با ایمیل و آدرس و تلفن بهشون معرفی کنین.وقتی هم که کار نداشتین،لزومی نداره بنویسین.چون مغایرت با فرم 230 پیدا میکنه.
درخصوص کار و علاقه در آمریکا نیز میتونین بهشون بگین که آریشگری رو دوست دارین و در آینده یکی از گزینه های فعالیت شما محسوب میشه.
موفق باشین
تشکر کنندگان: emankh101 ، mitr.p ، taraneh@mini ، najibi
دلتای عزیز
نه من لیسانس هستم و همسرم دیپلم حسابداری
اما من نمیتونم اسم استادم رو بگم..چون مال گذشته هست و نمیشه مطمان بود ک ایا مشکلی داشته یا نه(چون اکثرا در خارج از کشور تحصیل کردند)
حالا موندم برای خودم چه کسی رو بزنم؟
این فرد میتونه یکی از فامیل ها باشه؟مثلا خواهر همسرم و یا....
برای همسرم چه طور؟؟
میشه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2011-01-24 ساعت 16:31)mitr.p نوشته:  دلتای عزیز
اما من نمیتونم اسم استادم رو بگم..چون مال گذشته هست و نمیشه مطمان بود ک ایا مشکلی داشته یا نه(چون اکثرا در خارج از کشور تحصیل کردند)
برای همسرم چه طور؟؟
میشه راهنمایی کنید

میشه بگید در چه رشته ایی لیسانس دارید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: najibi
انقدر clt + f5 را زدم، دیگه اثر انگشتم داره محو می‌شه.
تشکر کنندگان: optoelec ، free_free ، Sooshians
با سلام خدمت تمامی دوستان مهاجرسرایی. پس از 80 روز انتظار کلیرنس از امروز به جمع منتظران یو پی اس پیوستم. حتما در تاپیک مربوطه سفرنامه دومم را خواهم نوشت. من فعلا آنکارا هستم از دوستان اگه کسی آنکارا کاری داشته باشه در خدمتیم
امیدوارم هر چه زودتر طنین فریادهای هورا توی این تاپیک به طور مداومتر شنیده بشهShy
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
(2011-01-24 ساعت 16:38)rayan.s نوشته:  
برای همسرم چه طور؟؟
میشه راهنمایی کنید

زیست شناسی
حالا میشه راهنمایی کنید.قبول کنید ک نوشتن اسم استاد یه جورایی نباشه بهتره.
نمیشه به کسی رو انداخت.
من میخوام از الان جواب سوال ها رو اماده کنم
اما برای این قسمت موندم برای خودم و همسرم چی بزنم.
کسی که ترجیحا شغلش ازاد باشه.....میشه فامیل و یل والدینمون باشه؟؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-01-24 ساعت 17:39)mitr.p نوشته:  
(2011-01-24 ساعت 16:38)rayan.s نوشته:  
برای همسرم چه طور؟؟
میشه راهنمایی کنید

زیست شناسی
حالا میشه راهنمایی کنید.قبول کنید ک نوشتن اسم استاد یه جورایی نباشه بهتره.
نمیشه به کسی رو انداخت.
من میخوام از الان جواب سوال ها رو اماده کنم
اما برای این قسمت موندم برای خودم و همسرم چی بزنم.
کسی که ترجیحا شغلش ازاد باشه.....میشه فامیل و یل والدینمون باشه؟؟
خدایی آخر طرح سوالیCool شما که بهت فرم 9 سوالی نمیدند اومدی یه ساعته سوال میکنیWink
کم مونده بگی تو سابقه کارم بگم نونم خریدم یا نهTongue
برو با خیال راحت مصاحبه و ویزات رو بگیر و اینقدر استرس نداشته باشه.موفق باشی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، free_free ، User ، optoelec ، success ، Sooshians ، maaref ، mml ، najibi
خیلی از چیز ها رو ما میخوایم نباشه.اما نمیشه.
من به جای استاد پایان نامم، یکی دیگه از استادام رو که باهاش در ارتباطم رو دادم.اون یکی هم از دوستان و همکاران جدید که استاد دانشگاهه.
باز خود دانید
تشکر کنندگان: maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان