موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام.
پر از انرژی مثبت برگشتم به تاپیک خودم!
من یکی که از رو نمیرم. خیلی مطمين بودم که هفته پیش ستاره میره که متاسفانه اینجوری نشد.
DLT و drmahmodi چی شدن؟ کلیر شدید یا نه؟
آقا این هفته دیگه حله. ستاره بی ستاره
محکم و پر انرژی
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-22 ساعت 10:50)inekoee نوشته: (2011-01-21 ساعت 08:59)User نوشته: (2011-01-21 ساعت 04:37)hasti_banoo نوشته: انتظار کشیدن رو باید تمرین کرد. من خودم وقتی در انتظار همای رحمت ( یو پی اس ) در ترکیه بودم، فکر می کردم دیگه ویزامو که بگیرم همه انتظارها به سر میرسه ! اما حالا متوجه شدم اینجا هم که اومدم باید انتظار بکشم. یک سری اول که اومدم برای SSN رفتم، گفتند خودش میاد، صبر کنید تا دو هفته بعد. صبر کردم خبری نشد( البته گرین کارت اومد ولی SSN نه ). دوباره رفتیم گفتند نه ما نگفتیم دو هفته، گفتیم 3 هفته منتظر باشید. حالا هم دو روز تا 21 روز مونده. برین دو روز دیگه بیاین تا براتون درخواست بدیم. رفتیم دو روز بعدش، تازه با دهان باز مات و مبهوت نگاه می کردند ! فرم رو قبلا پر کرده بودم با مدارک دادم بهشون گفتند خوب تقاضاتون ثبت شد حالا صبر کنید تا دو هفته دیگه. اگه اومد که هیچ وگرنه دوباره بیاین . گویا این رشته سر دراز دارد ! تازه اینجا هم همای رحمت و یو پی اس داره و هر روز صندوق پستی رو چک می کنم تا ببینم هما یا بالاخره یه چاپار! نامه ای از طرف سوشال آورده یا نه، ولی خبری نیست.
بد نیست ساختمان اداره مهاجرت در منطقه غرب کالیفرنیا ( واقع در اورنج کانتی ) رو هم ببینید ( اینجا ). دم و دستگاهی دارن برای خودشون! اینجا قبلا مربوط به برنامه های شاتل ناسا و وزارت دفا.ع بوده (اینجا) و بعد به اداره مهاجرت داده شده. این ساختمان اسمش Chet Holifield Federal Building است و به دلیل شکلی که داره زیگورات نامیده میشه ( مثل زیگورات چغازنبیل ما).
هستی جان، مرسی! واقعا هم شبیه زیگورات خودمون هست!
پس شما هم که رفتی هنوز در انتظار به سر می بری؟ دوستان ما در انتظار یو پی اس، شما هم در اورنج کانتی درانتظار یو پی اس، ولی این کجا و آن کجا!
(ببخشید اول صبحی نه قافیه داشت، نه وزن، نه ربط و نه معنی!)
امیدوارم زودتر همای رحمت رو ببینید!
(یعنی میشه من هما رو اونجا ببینم؟! آخه تو آنکارا از دستم رفت!)
موفق باشید
با سلام
من که در سربازی انتظار کشیدن را خوب یاد گرفته ام.
گفتي زيگورات ياد آپوكاليپتو افتادم.رفتي اونورا مراقب كله باش هستي جان!
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-01-22 ساعت 15:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-22 ساعت 20:44 توسط frozen mind.)
(2011-01-21 ساعت 22:37)free_free نوشته: با شادباش فراوان خدمت دوستان عزیزم امیر خان ...
سامان جان تا امیر از آنکارا نرفته یه لباسی ، پارچه ای چیزی ازش بگیر همرات باشه فکر کنم این امیر پیغمبری ، امامزاده ای چیزی باشه (یه تیکه هم برای من نگه دار ازت میگیرم)
واقعا که گل گفتی!!
اما به نظر من این نکته از همه مهم تره:
تقریبا همه ما که اف بی آی چک خوردیم از لحظه شروع مصاحبه برگه آبی لعنتی رو در پرونده مون دیده ایم و بعد هم این طور نتیجه گرفته ایم که اف بی آی چک خوردنمون از قبل از مصاحبه قطعی شده بوده.
سوال من اینه که آیا حضرت مستر امیر (دامت برکاته!) هم این برگه رو موقع مصاحبه مشاهده کرده ولی به ایشون ندادن؟ یا نه، از اولش هم برگه آبی ای در کار نبوده؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،
ایمیلی که همسرم در جواب فرم 9 سوالی فرستاد،هنوز هیچ تأییدیه ای برای دریافتش نگرفته.
علیرغم این که 4-5 روزه که یه ایمیلی برای گرفتن تأییدیه ش زدیم.
چه کنیم؟باز ایمیل بزنیم؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-22 ساعت 23:50)abig نوشته: دوستان سلام،
ایمیلی که همسرم در جواب فرم 9 سوالی فرستاد،هنوز هیچ تأییدیه ای برای دریافتش نگرفته.
چه کنیم؟باز ایمیل بزنیم؟
برای ارسال ایمیل به سفارت صبح ها غیر شنبه و یکشنبه اقدام کنید تا جوابتان را زودتر بگیرید. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-22 ساعت 23:50)abig نوشته: دوستان سلام،
چه کنیم؟باز ایمیل بزنیم؟
با سلام
دوست عزيز شما هيچ اطلاعاتي در جدول نداري و سطر مربوط به شما خالي بعد كه از شما خواهش مي شه كه اطلاعات بدي نمي فرستي. به نظر شما اين كار درستي هست؟
ببخشيد اگر يكمي تند هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
متاَسفانه دوباره تیم ملی خرابکاری کرد.
یادتونه تو 3 صفحه پیش گفتم بالاخره برای اوّلین بار ایران از گروهش صعود کرد بدون اینکه ملت ایران رو دق بده!
ظرفیت تیم ما پائینه!!!
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-01-23 ساعت 10:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-23 ساعت 20:16 توسط frozen mind.)
(2011-01-23 ساعت 08:58)mr.amir نوشته: (2011-01-22 ساعت 15:42)frozen mind نوشته: (2011-01-21 ساعت 22:37)free_free نوشته: با شادباش فراوان خدمت دوستان عزیزم امیر خان ...
سامان جان تا امیر از آنکارا نرفته یه لباسی ، پارچه ای چیزی ازش بگیر همرات باشه فکر کنم این امیر پیغمبری ، امامزاده ای چیزی باشه (یه تیکه هم برای من نگه دار ازت میگیرم)
واقعا که گل گفتی!!
اما به نظر من این نکته از همه مهم تره:
تقریبا همه ما که اف بی آی چک خوردیم از لحظه شروع مصاحبه برگه آبی لعنتی رو در پرونده مون دیده ایم و بعد هم این طور نتیجه گرفته ایم که اف بی آی چک خوردنمون از قبل از مصاحبه قطعی شده بوده.
سوال من اینه که آیا حضرت مستر امیر (دامت برکاته!) هم این برگه رو موقع مصاحبه مشاهده کرده ولی به ایشون ندادن؟ یا نه، از اولش هم برگه آبی ای در کار نبوده؟
------------------------------------------------------------
شاید باورتون نشه ولی من خیلی ریلکس بودم و آرام و برام مهم نبود اگه آبی هم میداد هر سوالی کرد جواب دادم هرچی خواست داشتم کاره دولتی نکردم سربازی هم خریدم . امیدوارم همه دوستان یکضرب توپشون بره تو گل و مانند من قبول بشن . کسی از ایرانیا باورش نمیشه من برنده شدم و در 24 ساعت ویزام را گرفتم .
درضمن تمام مدارکم با خودم بردم هیچ مدرکی را به سفارت ارسال نکردم .
کوچیک شما هستم موفق شاد پیروز باشید
امیر جان، من هنوز جوابمو نگرفتم:
آیا شما هنگام مصاحبه برگه آبی رو قاطی برگه های زیر دست آفیسر دیدی؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چرا هیچ اثری از DLT نیست؟
کلیر شده؟ کسی ازش خبر نداره؟
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشكر از دوستان كه مارو در خواب هم ياد ميكنند
متاسفانه با گذشت 77 روز هنوز خبري از كليرانس ما نيست!!!!!!!!!؟؟؟
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز امروز متّوجه شدم که من توی ویکی مهاجرسرا به عنوان عضو با سابقه معرفی شدم و 4 ستاره دارم.
خیلی از این بابت خوشحال شدم.
صمیمانه امیدوارم که با اومدن این ستاره، اون ستاره (جدول کلیر) از آسمون زندگیم بره و این سایت و مخصوصاً این تاپیک رو با کمک بچه ها بترکونیم.
منتظر تبریک های شما دوستان هستم.
هم اکنون نیازمند رتبه سبزتان هستیم
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این جدول کلیر شدگان سیستم آپدیت شدنش چه جوری ؟
تایم داره یا که نه ؟
سپاس
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-23 ساعت 19:59)loveusa2010 نوشته: سلام دوستان
این جدول کلیر شدگان سیستم آپدیت شدنش چه جوری ؟
تایم داره یا که نه ؟
سپاس
معمولا بین چهارشنبه تا جمعه هر هفته آپدیت می شه... loveusa جان حالا من که می دونم شما هر 5 دقیقه یه بار داری چک می کنی. دیگه چرا می پرسی؟؟؟
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند