کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
به دوستان اصفهانی تبریک میگم برای گردهمایی که همه دارند ازش تعریف می کنند.
خوشحالم که اینقدر با انرژی هستید.
به امید دیدار همه شما دوستان عزیز در گردهمایی تهران آخر همین هفته!
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، kaveh1979 ، Ashkan78 ، indmehdi ، ali-n ، free_free ، Sooshians ، moeen
(2010-07-30 ساعت 21:29)User نوشته:  به دوستان اصفهانی تبریک میگم برای گردهمایی که همه دارند ازش تعریف می کنند.
خوشحالم که اینقدر با انرژی هستید.
به امید دیدار همه شما دوستان عزیز در گردهمایی تهران آخر همین هفته!

سلام
من هم می خوام بیام دوستان
زمانشو لطفا خبر بدید
تشکر کنندگان:
(2010-07-30 ساعت 17:23)indmehdi نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 17:03)Ashkan78 نوشته:  سلام

گردهمایی امروز اصفهان به خوبی انجام شد و به جرأت می تونم بگم باکلاس ترین و مفیدترین گردهمایی بود که تا حالا توی مهاجرسرا دیدم.

ضمن سپاس از امیر خان گل ...

در ادامه صحبت دوست خوبم اشکان، باید بگم میتینگ بسیار عالی و مفید برگزار شد.
لازمه از دوست خوبمون امیر هم خیلی تشکر کنم.

من هم در ادامه صحبت های دوستان از امیر جان تشکر میکنم.برنامه ریزی واسه چنین میتینگ هایی سخته و واقعا زمان میبره. امیدوارم برای همه بچه ها مفید بوده باشه . انشا... هفته دیگه هم در میتینگ تهران شرکت میکنیم .
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: indmehdi ، AmericanHamid ، Amir78
منتظر باشید ، خبرهای جدیدی در راه است!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: loveusa2010 ، Ashkan78
دوستان عزیز مهاجرسرایی

با سلام

با توجه به اعلام آمادگی شما جهت حضور در گردهمایی مشترک برندگان 2010 و 2011 موارد زیر به اطلاع شما می رسد :

1- محل و ساعت دقیق گردهمایی (که روز جمعه 15/05/89 در تهران برگزار خواهد شد ساعت 21 روز پنج شنبه 14/05/89 به وسیله پیام خصوصی به اطلاع شما می رسد.

2- بدلیل برگزاری گردهمایی در یکی از مراکزی مانند کافی شاپ ، رستوران یا سفره خانه ممکن است مجبور باشیم هزینه ای را بابت پذیرایی ارائه شده به مسئول آن محل بپردازیم.

3- جهت برگزاری مناسب تر گردهمایی و هماهنگی هرچه بیشتر با محل گردهمایی خواهشمندم تعداد همراهان خود را سریعا به وسیله پیام خصوصی اعلام فرمایید.

4- در صورتی که امکان دسترسی به اینترنت جهت خواندن پیام خصوصی پنج شنبه شب ندارید در صورت تمایل می توانید شماره همراه خود را به بنده اعلام فرمایید تا به وسیله پیامک از محل و ساعت دقیق گردهمایی مطلع شوید.

به امید دیدار شما دوستان عزیز

----------
پ.ن: لطفا برای آمارگیری بهتر فرمت پیام خصوصی برای اعلام موارد فوق به شکل زیر باشد:

عنوان: گردهمایی
تعداد همراه: -- نفر
5شنبه به اینترنت دسترسی دارم --- یا --- 09XX-XXXXXXX
--------
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ali Sepehr ، loveusa2010 ، arash004 ، moeen
(2010-07-29 ساعت 14:39)taraneh@mini نوشته:  من از مشهدم

بالاخره نمردیم و یه نفر از مشهد پیدا شد!
(من یادمه وقتی رفتم dhl طرف چند تا پاکت دیگه هم مثل من رو میزش داشت، ازش پرسیدم از اینا چند تا تا حالا فرستادی گفت: [عکس: 2chw5mg.gif] یکی دو هفته ای هست روزی 3 یا 4 تا از اینا میاد دفتر[عکس: 2chw5mg.gif] (قیافشم همینجوری بود)
حالامن نمیدونم این بشر ها کجا رفتن؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان مهاجر سرا
ميتينگ اصفهان واقعا عالي بود.مخصوصا دوستان عزيزمان اشكان و مهدي و علي كه با اطلاعات زياد و واقعا شفاف جواب همه سوالات مارو دادند و كلي از نگرانيهاي ما رو از بين بردند.اميدوارم كه در اينده هم از اين جور جلسات برگزار بشه.
و با تشكر از امير آقا كه واقعا زحمت كشيد و كارهاي هماهنگي جلسه رو انجام داد.
به اميد ديدار همتون درUSA
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، AmericanHamid ، Amir78
(2010-07-31 ساعت 15:40)User نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی

با سلام

با توجه به اعلام آمادگی شما جهت حضور در گردهمایی مشترک برندگان 2010 و 2011 موارد زیر به اطلاع شما می رسد :

1- محل و ساعت دقیق گردهمایی (که روز جمعه 15/05/89 در تهران برگزار خواهد شد ساعت 21 روز پنج شنبه 14/05/89 به وسیله پیام خصوصی به اطلاع شما می رسد.

2- بدلیل برگزاری گردهمایی در یکی از مراکزی مانند کافی شاپ ، رستوران یا سفره خانه ممکن است مجبور باشیم هزینه ای را بابت پذیرایی ارائه شده به مسئول آن محل بپردازیم.

3- جهت برگزاری مناسب تر گردهمایی و هماهنگی هرچه بیشتر با محل گردهمایی خواهشمندم تعداد همراهان خود را سریعا به وسیله پیام خصوصی اعلام فرمایید.

4- در صورتی که امکان دسترسی به اینترنت جهت خواندن پیام خصوصی پنج شنبه شب ندارید در صورت تمایل می توانید شماره همراه خود را به بنده اعلام فرمایید تا به وسیله پیامک از محل و ساعت دقیق گردهمایی مطلع شوید.

به امید دیدار شما دوستان عزیز

----------
پ.ن: لطفا برای آمارگیری بهتر فرمت پیام خصوصی برای اعلام موارد فوق به شکل زیر باشد:

عنوان: گردهمایی
تعداد همراه: -- نفر
5شنبه به اینترنت دسترسی دارم --- یا --- 09XX-XXXXXXX
--------
تشکر کنندگان:
من امشب ميام تهران و تا سه شنبه تهرانم.
USER عزيز لطفاً آدرس ميتينگ رو از الان بمن بده تا من زودتر برم ميتينگمو انجام بدم!!! WinkBig Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: User
(2010-08-01 ساعت 15:15)indmehdi نوشته:  من امشب ميام تهران و تا سه شنبه تهرانم.
USER عزيز لطفاً آدرس ميتينگ رو از الان بمن بده تا من زودتر برم ميتينگمو انجام بدم!!! WinkBig Grin
بی معرفت وایسا با هم بریم
میپیچونی دیگه؟Big Grin
تشکر کنندگان: indmehdi
(2010-07-31 ساعت 11:08)sadra_sepehr نوشته:  منتظر باشید ، خبرهای جدیدی در راه است!!!
سلام صدرا جان
امکان داره جواب بدین؟؟؟ منتظر پاسختون هستم
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 15:15)indmehdi نوشته:  من امشب ميام تهران و تا سه شنبه تهرانم.

سلام مهدی عزیز، Big GrinBig Grin میتینگمو انجام بدم! Smile یاد ج . ی . ش ب.. و س لالا افتادم !

حالا از شوخی که بگذریم، دوستان زیادی اعلام شرکت کردند، حتا از برندگان سال 2009 که اعلام کردند گرین کارتو گرفتند و برای کمک و پاسخگویی میان گردهمایی، امیدوارم مشکل زمانی نداشته باشند و بیان، و یا دوستانی که ویزاشونو هم گرفتند، دوستان زیادی از برندگان 2010، بنابراین امیدوارم این شانس رو داشته باشم ورای این عقاب باشکوه رو هم ببینم.
اما به هر حال گردهمایی جمعه برگزار خواهد شد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr ، اليزا ، saman33 ، Sooshians ، farzad101 ، indmehdi
(2010-07-31 ساعت 11:05)ali-n نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 17:23)indmehdi نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 17:03)Ashkan78 نوشته:  سلام

گردهمایی امروز اصفهان به خوبی انجام شد و به جرأت می تونم بگم باکلاس ترین و مفیدترین گردهمایی بود که تا حالا توی مهاجرسرا دیدم.

ضمن سپاس از امیر خان گل ...

در ادامه صحبت دوست خوبم اشکان، باید بگم میتینگ بسیار عالی و مفید برگزار شد.
لازمه از دوست خوبمون امیر هم خیلی تشکر کنم.

من هم در ادامه صحبت های دوستان از امیر جان تشکر میکنم.برنامه ریزی واسه چنین میتینگ هایی سخته و واقعا زمان میبره. امیدوارم برای همه بچه ها مفید بوده باشه . انشا... هفته دیگه هم در میتینگ تهران شرکت میکنیم .
درود
من هم وضیفه خودم میدونم ازامیر یک تشکر ویژه داشته باشم به دلیل برنامه ریزی دقیق و زحماتش و از دوستان اشکان -مهدی و علی آقا هم تشکر میکنم که با حوصله به سوالات ما گوش میدادند و جواب میدادند. برای من که عالی بود.
(هر چند این کامنت دیر شد چون کامپیوترم خراب بود ولی باید تشکر میکردم)
تشکر کنندگان: indmehdi ، Ashkan78
بچه ها آخرش چند نفر شدیم واسه گردهمایی؟

فکر کنم داره از حالت میزگرد(گردهمایی) به هیات(هیات برندگان لاتاری ) تغییر شکل میده.کم کم باید به فکر کتری بزرگ و آبگردون و دیگ و .... هم باشیم.

[عکس: Ghelyon.gif] [عکس: Ghelyon.gif]
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: arash004 ، Ashkan78 ، Sooshians
(2010-08-02 ساعت 18:22)free_free نوشته:  بچه ها آخرش چند نفر شدیم واسه گردهمایی؟

فکر کنم داره از حالت میزگرد(گردهمایی) به هیات(هیات برندگان لاتاری ) تغییر شکل میده.کم کم باید به فکر کتری بزرگ و آبگردون و دیگ و .... هم باشیم.

[عکس: Ghelyon.gif] [عکس: Ghelyon.gif]

آره آرش یه آماربگیر ببین اگه کل برنده ها میان قرارو بزاریم ورزشگاه آزادی...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: free_free ، WIKIMAN ، arash004 ، Ali Sepehr ، Ashkan78 ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان