کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
چرا زمان گردهمایی و نفرستادید؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
با سلام
منم میخوام بیام . چرا به من پیام ندادید؟؟؟؟؟ Sad
به هرحال منتظرم.
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان:
دوستان لطفا سریعا پیام خصوصی هاشون رو چک کنند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز،
متاسفانه به دلیل اشکال فنی، بنده به مدت بیش از 6 ساعت به سایت دسترسی نداشتم. به خاطر تاخیر در ارسال برنامه گردهمایی عذرخواهی می کنم.

برنامه گردهمایی برای تمامی دوستانی که اعلام آمادگی کرده بودند ارسال شد. چند نفر نیز پیام خصوصی را غیر فعال کرده بودند. لطفا دریافت پیام را باز کنیدو یک پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا برنامه مجددا ارسال شود
به امید دیدار شما
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، loveusa2010 ، Sooshians ، indmehdi
سلام
من خیلی دیر خبر دار شدم و نتونستم بیام..............
چرا اینقدر دیر خبر دادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
با تشكررررررررررررررررررررررر بسيار عالي بود مرسيييييييييييييييييييييييييييييي
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، User ، Sooshians ، indmehdi ، moeen ، OMID_R ، aidanaser
با تشکر - من دیر رسیدم اما در حد آشنایی با دوستان مثا صدرا و اشکان LOVEUSA2010 و بقیه بچه های گل مهاجر سرا خوب بود
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، User ، cky ، Sooshians ، indmehdi
از دوستانی که متاسفانه به دلیل اطلاعرسانی بسیار دیر هنگام از طرف اینجانب (به دلیل مشکل فنی سایت از ساعت 18 دیروز تا ساعت 02:30 بامداد امروز) نتوانستند در گردهمایی شرکت کنند عذر خواهی می کنم.
به امید دیدار شما در گردهمایی های آینده
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr ، cky ، arash004 ، loveusa2010 ، kamrani.navid ، Sooshians ، indmehdi ، Linspire ، aidanaser
با سلام وخسته نباشید به همه دوستان برگزار کننده گردهمایی آقای مهدی/اشکان / صدرا / و user عزیز که بنده این افتخار رو دارم که با ایشون به احتمال زیاد میروم برای مصاحبه.
جلسه خیلی خوبی بو د و جای خیلی از دوستا ن هم خالی بو دکه امیدوارم در جلسات بعدی حتما منتظرشون هستم.
اقا بهروز منتظر خبر های خوبتون تو سایت هستیم.(مردی با پیراهن صورتی )
خانم پروین اصلا نگران نباشید همه چی درست میشه.
آقا داریوش و خانمشون بسار خوشحال شدم از دیدنتون . (پروژه کار = در این خصوص در پیام خصوصی و به موقعش با شما تماس میگیرم) .
آقای مهندس(sucsess) خیلی خوشحال شدم شما رو دیدم و به امید دیدار مجدد البته در usa
آقا سعید گلم که خیلی از اطلاعات به روزشون استفاده کردم شخصا خیلی سپاسگذارم از شما.
آقای خندان عزیز : آقا پست مدیر فروشی ما رو فراموش نکنید. ایشا... یکجایی مثل شمال گیر بیاریید و البته با قلیون ؟!
دوست خوبم آقا مهدی (Saint)از شما هم سپاسگذارم دوست خوبم
آقای جدی..... امیدوارم شما هم زودتر شماره کیس نامبرتون مشخص بشه و عازم بشید .
آقای Soshaint که از همدان اومده بودن و به اتفاق هم یک ساعتی زودتر از همه رسیده بودیم ؟! آقا در تماس باش.
اقای سامان و دوستشون از شما هم ممنونم .
و کلیه دوستان 2010 و2011 که قبول زحمت کردند و تشریف آوردند.

و تشکر ویژه ؟! میکنم از خودم Loveusa2010 (همون اقاهه با تیشرت سبزه)
دوستان امیدوارم از این به بعد ارتباطاتمون بیشتر بشه و همه هم موفق به گرفتن ویزا بشوند .

دیگه سرتون رو درد نمیارم
شبتون خوش و خدانگهدار
تشکر کنندگان: maxsupermax ، Linspire ، negin65 ، saman33 ، ali-n ، Sooshians ، arash004 ، Ashkan78 ، indmehdi ، User ، Ali Sepehr ، moeen ، WIKIMAN ، OMID_R ، sani ، free_free ، aidanaser
سلام

loveusa2010-User (همون اقاهه با تیشرت سبزه)- sepide jan , و بقیه دوستانی که دختر کوچولوی من نذاشت با بقیه هم آشنا بشم ، از دیدار همگی خوشحال شدیم

دختر کوچولوی من هم از شما تشکر می کند
تشکر کنندگان: loveusa2010 ، Sooshians ، Ashkan78 ، indmehdi ، User ، Ali Sepehr ، moeen ، OMID_R ، free_free ، aidanaser
سلام بچه ها!!!
دستتون درد نکنه!!! خیلی خوب بود!! امیدوارم بازم از این گردهمایی ها داشته باشیم
تشکر کنندگان: Sooshians ، Ashkan78 ، indmehdi ، User ، Ali Sepehr ، moeen ، free_free ، aidanaser
سلام به همه دوستان
من هم خیلی دلم می خواست بیامSad ولی متاسفانه دیر اعلام شد و نرسیدم
خوشحالم که به همه خوش گذشته
به امید دیدار در گردهمایی های بعدی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، User ، Ali Sepehr ، free_free
سلام
همه چی عاااالی بود... من چقدر خوشحالم... پیشم هستین حالا... به خودم می بالم...
دستت همه عزیزان درد نکنه...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Sooshians ، Linspire ، loveusa2010 ، Ashkan78 ، indmehdi ، User ، Ali Sepehr ، moeen ، OMID_R ، free_free
واقعا گردهمایی عالی بود دست همتون درد نکنه...از USER,SADRA,lOVEUSA2010(GREEN SHIRT),FREE_FREE,MEHDI,.... تشکر مخصوص دارم...راستی آقا فرزاد و یادم رفت (:
تشکر کنندگان: loveusa2010 ، Ashkan78 ، indmehdi ، User ، Ali Sepehr ، saman33 ، OMID_R ، free_free
سلام دوستان
امروز دیگه اگه خدا بخواد پروسه 2011 ها شروع میشه .

پیروز باشید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان