موضوعها: 0
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
من هنوز نامه ام رو نگرفتم حالا نبايد بيام؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-03 ساعت 09:00)User نوشته: (2010-08-03 ساعت 00:34)saman33 نوشته: (2010-08-02 ساعت 18:22)free_free نوشته: بچه ها آخرش چند نفر شدیم واسه گردهمایی؟
فکر کنم داره از حالت میزگرد(گردهمایی) به هیات(هیات برندگان لاتاری ) تغییر شکل میده.کم کم باید به فکر کتری بزرگ و آبگردون و دیگ و .... هم باشیم.
آره آرش یه آماربگیر ببین اگه کل برنده ها میان قرارو بزاریم ورزشگاه آزادی...
سلام
واقعا داره یه چیزی تو مایه های همون ورزشگاه آزادی می شه!
و همین یک کمی مشکل کرده کار رو...
user جان ما پیشاپیش از زحماتت متشکریم. اگه کمکی از دست ما بر می آید بگو ما در خدمتیم.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2010-08-03 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-03 ساعت 12:28 توسط Ali Sepehr.)
دوستان ما محدودیت جا داریم ولی نه زیاد ، خواهشا اگه حضور همراهانتون الزامی نیست تا حد ممکن همراهانتون کمتر باشند.
ممنون
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام حضور برادران و خواهران ديني!!!
بدينوسيله باطلاع ميرسانم اينجانب برادر indmehdi طي يك تصميم انقـ.ـلابي و بمنظور شركت در ميتينگ تا روز جمعه در تهران ميمانم!
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشكر از User و ساير دوستان بابت تلاش هايي كه براي بالا بردن آگاهي برندگان محترم و برگزاري گردهمايي انجام ميدن. من 2 تا پيشنهاد داشتم براي اينكه گردهمايي ما به نحوه شايسته تري برگزار بشه.
1- صحبت هايي كه قرار است در گردهمايي مطرح بشه بهتره در زمينه تجربيات ديگران باشه تا پرسش و پاسخ در خصوص كارهايي كه برندگان بايد انجام بدن چون فكر ميكنم مطالب سايت اينقدر مفيد و مكفي هست كه اگه فردي وقت بزاره و مطالب رو بخونه جواب سوالات رو پيدا مي كنه. البته پيشنهاد من به شرطي است كه دوستان مسبوق فرصت داشته باشند و تشريف بياورند.
2- فكر مي كنم اگه اين سه بحثي كه پيشنهاد ميدم رو به ترتيب بررسي كنيم مفيد تر باشه:
الف-فاكتورهايي رفتاري كه توي مصاحبه تاثير مثبت مي گذارند.
ب- فعاليت هايي كه بعد از مصاحبه ميشه انجام داد تا اگه خدا بخواد اونور آب راحت تر باشيم (فاصله زماني انجام مصاحبه تا كلير شدن و اولين سفر به آمريكا)
ج-آمارگيري سطحي از اينكه احتمالا برندگان 2011 كدوم ايالت رو ترجيح مي دن كه در اونجا زندگي كنند. و چرا؟ (البته بجز مسايلي شخصي منظورم بيشتر يكي از دو موضوع اشتغال و يا تحصيل است)يكي از حسن هاي اين كار ايجاد شبكه ارتباطي است تا بتوانيم بهتر به همديگه كمك كنيم.
البته مواردي كه عرض كردم صرفا پيشنهاد بود و در صورت ساير موافقت دوستان ميشه براساس محورهايي كه پيشنهاد دادم صحبت كرد.
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم هم ميايم لطفا مكان و ساعتش رو همممممممممممم به ما بگيد ممنونننننننننننننننننننننننننننننن مرسيييييييييييييييي
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
من هم میام - اما دوستم با کیس 8000 هنوز تو شکه - به من هم بگین دوست دارم بیام مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه به این انجمن پیوستم. بسیار علاقه مند به حضور در گردهمایی روز جمعه هستم. در صورت امکان لطف کنید و مکان گردهمایی را به من اعلام کنید.
با تشکر فراوان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر مهاجري ها
آدرس گرد همايي 2011 را اعلام كنيد بنده هم ميآيم.
با تشكر فراوان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
علاقه مند به شرکت در گردهمایی هستم
با تشکر
شماره کیس: 2011AS00013000
تاریخ دریافت نامه قبولی:28-2-89
کنسولگری: ABU DHABI رو زدم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:5-4-89