کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
(2010-08-03 ساعت 00:34)saman33 نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 18:22)free_free نوشته:  بچه ها آخرش چند نفر شدیم واسه گردهمایی؟

فکر کنم داره از حالت میزگرد(گردهمایی) به هیات(هیات برندگان لاتاری ) تغییر شکل میده.کم کم باید به فکر کتری بزرگ و آبگردون و دیگ و .... هم باشیم.

[عکس: Ghelyon.gif] [عکس: Ghelyon.gif]

آره آرش یه آماربگیر ببین اگه کل برنده ها میان قرارو بزاریم ورزشگاه آزادی...

سلام
واقعا داره یه چیزی تو مایه های همون ورزشگاه آزادی می شه!
و همین یک کمی مشکل کرده کار رو...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، Sooshians ، free_free
من هنوز نامه ام رو نگرفتم حالا نبايد بيام؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: OMID_R
(2010-08-03 ساعت 09:00)User نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 18:22)free_free نوشته:  بچه ها آخرش چند نفر شدیم واسه گردهمایی؟

فکر کنم داره از حالت میزگرد(گردهمایی) به هیات(هیات برندگان لاتاری ) تغییر شکل میده.کم کم باید به فکر کتری بزرگ و آبگردون و دیگ و .... هم باشیم.

سلام
user جان ما پیشاپیش از زحماتت متشکریم. اگه کمکی از دست ما بر می آید بگو ما در خدمتیم.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Sooshians ، User ، free_free
دوستان ما محدودیت جا داریم ولی نه زیاد ، خواهشا اگه حضور همراهانتون الزامی نیست تا حد ممکن همراهانتون کمتر باشند.

ممنون
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، naeiji1974 ، Sooshians ، indmehdi
با سلام حضور برادران و خواهران ديني!!!
بدينوسيله باطلاع ميرسانم اينجانب برادر indmehdi Wink طي يك تصميم انقـ.ـلابي و بمنظور شركت در ميتينگ تا روز جمعه در تهران ميمانم!TongueBig Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، WIKIMAN ، Sooshians ، free_free ، User ، saman33 ، moeen
(2010-08-03 ساعت 11:06)saman33 نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 09:00)User نوشته:  

سلام
user جان ما پیشاپیش از زحماتت متشکریم. اگه کمکی از دست ما بر می آید بگو ما در خدمتیم.

راستش رو بخواهید من اصلا کار خاصی برای این گردهمایی نکرده و نمی کنم بجز این اطلاع رسانی. دو تا از مدیرای قدیمی و دوستانشون تمامی کارها رو انجام داده و دارند هماهنگ می کنند. در گردهمایی من رسما از این دو دست عزیز قدردانی می کنم.
از اظهار لطف شما ممنونم Smile
تشکر کنندگان: OMID_R ، Ali Sepehr ، free_free ، saman33 ، Sooshians ، suntino
با سلام و تشكر از User و ساير دوستان بابت تلاش هايي كه براي بالا بردن آگاهي برندگان محترم و برگزاري گردهمايي انجام ميدن. من 2 تا پيشنهاد داشتم براي اينكه گردهمايي ما به نحوه شايسته تري برگزار بشه.
1- صحبت هايي كه قرار است در گردهمايي مطرح بشه بهتره در زمينه تجربيات ديگران باشه تا پرسش و پاسخ در خصوص كارهايي كه برندگان بايد انجام بدن چون فكر ميكنم مطالب سايت اينقدر مفيد و مكفي هست كه اگه فردي وقت بزاره و مطالب رو بخونه جواب سوالات رو پيدا مي كنه. البته پيشنهاد من به شرطي است كه دوستان مسبوق فرصت داشته باشند و تشريف بياورند.
2- فكر مي كنم اگه اين سه بحثي كه پيشنهاد ميدم رو به ترتيب بررسي كنيم مفيد تر باشه:
الف-فاكتورهايي رفتاري كه توي مصاحبه تاثير مثبت مي گذارند.
ب- فعاليت هايي كه بعد از مصاحبه ميشه انجام داد تا اگه خدا بخواد اونور آب راحت تر باشيم (فاصله زماني انجام مصاحبه تا كلير شدن و اولين سفر به آمريكا)
ج-آمارگيري سطحي از اينكه احتمالا برندگان 2011 كدوم ايالت رو ترجيح مي دن كه در اونجا زندگي كنند. و چرا؟ (البته بجز مسايلي شخصي منظورم بيشتر يكي از دو موضوع اشتغال و يا تحصيل است)يكي از حسن هاي اين كار ايجاد شبكه ارتباطي است تا بتوانيم بهتر به همديگه كمك كنيم.
البته مواردي كه عرض كردم صرفا پيشنهاد بود و در صورت ساير موافقت دوستان ميشه براساس محورهايي كه پيشنهاد دادم صحبت كرد.
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: saman33 ، User
من و همسرم هم ميايم لطفا مكان و ساعتش رو همممممممممممم به ما بگيد ممنونننننننننننننننننننننننننننننن مرسيييييييييييييييي
تشکر کنندگان:
من هم میام - اما دوستم با کیس 8000 هنوز تو شکه - به من هم بگین دوست دارم بیام مرسی
تشکر کنندگان: User
(2010-08-04 ساعت 22:26)sani نوشته:  من و همسرم هم ميايم لطفا مكان و ساعتش رو همممممممممممم به ما بگيد ممنونننننننننننننننننننننننننننننن مرسيييييييييييييييي

من هم ميام، ولي چون از نظر روحي خيلي داغونم اگر يه وقت از ديدن دوستايي كه برنده شدن به گريه افتادم توروخدا از من خرده نگيريد Sad
تشکر کنندگان: User ، paolo
سلام دوستان
من تازه به این انجمن پیوستم. بسیار علاقه مند به حضور در گردهمایی روز جمعه هستم. در صورت امکان لطف کنید و مکان گردهمایی را به من اعلام کنید.
با تشکر فراوان
سلام بر مهاجري ها
آدرس گرد همايي 2011 را اعلام كنيد بنده هم ميآيم.
با تشكر فراوان
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 11:09)omn13 نوشته:  سلام دوستان
من تازه به این انجمن پیوستم. بسیار علاقه مند به حضور در گردهمایی روز جمعه هستم. در صورت امکان لطف کنید و مکان گردهمایی را به من اعلام کنید.
با تشکر فراوان
(2010-08-05 ساعت 11:17)maaref نوشته:  سلام بر مهاجري ها
آدرس گرد همايي 2011 را اعلام كنيد بنده هم ميآيم.
با تشكر فراوان

لطفا شماره کیس، سال برنده شدن، و وضعیت خود را هر چه زودتر به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.

دوستان عزیز، همه پیام های خصوصی دریافت شده و لیست شده است. از ابراز لطف شما در پیام های خصوصی صمیمانه سپاسگزارم. چنانچه می خواهید به بنده کمک کنید لطفا پیام خصوصی مبنی بر "تاکید"، "یادآوری"، "حتما اطلاع دهید" ارسال نکنید. برای اطمینان از اینکه نام شما در لیست قرار گرفته ، می توانید به لینک ردگیری پیام های ارسالی مراجعه کنید و کنترل کنید که آیا پیام خصوصی شما به مقصد رسیده یا خیر: http://mohajersara.com/private.php?action=tracking

مطابق با اطلاعیه قبلی، امشب ساعت 21 برنامه به صورت پیام خصوصی ارسال می شود. کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند نیز از طریق شماره همراهی که معرفی کرده اند، آگاه خواهند شد.
چنانچه تا ساعت 22 امشب از برنامه مطلع نشدید، بنده را از طریق پیام خصوصی آگاه کنید.
متشکرم
تشکر کنندگان: OMID_R ، saman33 ، free_free ، Ali Sepehr ، Sooshians
با سلام
علاقه مند به شرکت در گردهمایی هستم
با تشکر

شماره کیس: 2011AS00013000
تاریخ دریافت نامه قبولی:28-2-89
کنسولگری: ABU DHABI رو زدم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:5-4-89
دوستان گرد همایی رو می شه مثل یک برنامه کوه نوردی صبح دربند هم گذاشت
البته اگر همه موافق باشند