موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-29 ساعت 01:18)OMID_R نوشته: به امید خدا اولین گردهمایی مهاجرسرایی قراره نیمه دوم شهریور در مشهد برگزار بشه
عزیزانی که تمایل به شرکت در این گردهمایی رو دارن لطفا با پیام خصوصی یا ایمیل بنده رو مطلع کنند تا اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی براشون بفرستم
ضمنا چون هیچ مدیر مشهدی نداریم، از کلیه مدیران عزیز رسما دعوت میشود در صورت امکان قدم بر دیده نهاده و در این گردهمایی شرکت کنند.
من در خدمتم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام HVM عزیز.خوشحالم که تو این گردهمایی شمارو داریم چون تا اونجا که فهمیدم من مفتخر نبودیم که صدرا جان ،آقا اشکان منتظر، یوزر عزیز،مهدی آقای گل رو تو مشهد میزبانشون باشیم.اما به هر حال ماهم تلافی می کنیم و دیگه نمیایم تهران با این کلی چیزارو از دست می دیم.
من می دونم که با وجود HVM عزیز دیگه چیزی کم نداریم ولی واقعا از ته دلم می خوام که حداقل یکی از افرادی که نام بردن بیان مشهد که ما بتونیم حقانیتمونو تو مهمون نوازی ثابت کنیم.ایشالا که دعوتمونو رد نکنین مخصوصا آقا اشکان که به هر حال باید بیان مشهد حالا دو روز زودتر می یان
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
باعث افتخار منه تو این جلسه باشم
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستانی که قدم رنجه فرمودند و در گرد همایی مشهد شرکت کردند.
جلسه در فضایی دوستانه برگزار شد هر چند که بعضی از دوستانی که دعوت شده بودند در جلسه حاضر نشدند. بهر حال از تمام دوستان بهزاد عزیز، ترانه عزیز و مادرشون، آقا شهرام و همسرشون، آقای امیر رضا و دوستشون،و عزیزان دیگرمون که الان اسمشون خاطرم نیست بدلیل اینکه برای این جلسه زمان گذاشتند و در محل حضور یافتند تشکر میکنیم.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
با سپاس از دوستان مشهدی که گردهمایی رو هماهنگ کردند.
من تا همین الان از تاریخش اطلاع نداشتم. طبیعی هم بود که توی یکی از شهرهای جنوبی ایران سرگرم کسب و کار خودم باشم. اما با بودن HVM نیازی به من نبوده... ما هم همیشه از ایشون درس می گیریم.
تنها چیزی که من از دست دادم، یه جلسه افتخار شاگردی حسن آقا بوده.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.ممنون از امید آقا و فری فری عزیز همینطور اون آقایی که کلی به ما اطلاعات دادن.جلسه خیلی خوب بود.تعداد کم بود و HVM عزیز اصلا به ما افتخار ندادن که تشریف بیارن.به هر حال ما سعادت آشنایی با ایشون رو نداشتیم اما یکی دیگه از دوستای 2010 بودن که کلی ما از اطلاعاتشون استفاده کردیم.ممنون از همه
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
به به دوستان مشهدی!
بهتون تبریک میگم بابت گردهمایی! خوشحالم که گردهمایی شما به خوبی برگزار شده. و مطمئنا مشکلات و دردسرهای گردهمایی تهران رو نداشته اید!
امیدوارم سنت حسنه گردهمایی رو باز هم ادامه بدیم و از اطلاعات همدیگر به خوبی استفاده کنیم.
من افتخار دیدار دوباره دوستان مشهدی رو از دست دادم! اما مطمئن هستم گردهمایی خیلی خوبی داشته اند.
به امید دیدار دوباره شما
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بله درسته.behzadb57 فکر می کنم که من واقعا ازشون ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
گردهمای مشهد کی بود؟ فکرکنم من جا موندم ایشالا بعدی در خدمتم
کنسولگری:ابوظبی
شماره کیس:حدود40000
در میان هرگزها روییدم و ترانه خوشی را بوییدم زنده ماندن صدایش را هنوز میشنوم و امید دارم به پرنده تا ما را به اسمان ابی برساند