کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
(2010-09-01 ساعت 19:02)Amir78 نوشته:  اما
به هر نحوی هست سعی کنید به غیر از HVM عزیز که البته هنوز افتخار اشنایی باهاشونا نداشتم صدرا و اشکان را به میتینگ خودتان بکشونید

بلیط رفت و برگشت با هواپیما ، سه شب و چهار روز اقامت در یکی از بهترین هتل های مشهد ، یک وعده غذا در مجموعه پدیده شاندیز ، بلیط رایگان سرزمین موجهای آبی...

فکر می کنم اینها مشوق های خوبی باشه برای اینکه من بیام Big Grin نه ؟؟؟ looooool

دوستان جدا اگر میشد بدون اینها هم میومدم ، انشاالله میتینگ های بعدی مزاحم میشم.Smile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Amir78 ، OMID_R ، taraneh@mini
(2010-09-01 ساعت 19:49)sadra_sepehr نوشته:  
(2010-09-01 ساعت 19:02)Amir78 نوشته:  اما
به هر نحوی هست سعی کنید به غیر از HVM عزیز که البته هنوز افتخار اشنایی باهاشونا نداشتم صدرا و اشکان را به میتینگ خودتان بکشونید

بلیط رفت و برگشت با هواپیما ، سه شب و چهار روز اقامت در یکی از بهترین هتل های مشهد ، یک وعده غذا در مجموعه پدیده شاندیز ، بلیط رایگان سرزمین موجهای آبی...

فکر می کنم اینها مشوق های خوبی باشه برای اینکه من بیام Big Grin نه ؟؟؟ looooool

دوستان جدا اگر میشد بدون اینها هم میومدم ، انشاالله میتینگ های بعدی مزاحم میشم.Smile
صدرا جان ما مشهدیها اصولا در میهمان نوازی زبان زد همه عالم هستیم (همه میدونن)، پس اگه بیایی من همه اینایی که گفتی رو برات ردیف میکنم ولی 3 برابر باهات حساب میکنم Big Grin (اینا که شوخی بود)
بنده دوباره به صورت رسما و خواهشا کلیه دوستان مهاجرسرایی بخصوص مدیران باتجربه رو برای گردهمایی مشهد دعوت میکنم
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، free_free ، taraneh@mini
(2010-08-29 ساعت 01:18)OMID_R نوشته:  به امید خدا اولین گردهمایی مهاجرسرایی قراره نیمه دوم شهریور در مشهد برگزار بشه
عزیزانی که تمایل به شرکت در این گردهمایی رو دارن لطفا با پیام خصوصی یا ایمیل بنده رو مطلع کنند تا اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی براشون بفرستم
ضمنا چون هیچ مدیر مشهدی نداریم، از کلیه مدیران عزیز رسما دعوت میشود در صورت امکان قدم بر دیده نهاده و در این گردهمایی شرکت کنند.
من در خدمتم

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
تشکر کنندگان: Amir78 ، OMID_R ، taraneh@mini
کاش منم یه گردهمایی تو همدان بزارم با حضور خودم به عنوان میهمان،میزبان،مدعو،کارشناس،مدیر،مدبر و...(آخه فقط من تو مهاجر سرا همدانیم) Big GrinCoolTongue
تشکر کنندگان: free_free ، OMID_R ، Amir78
امیدواریم جلسه خوبی در مشهد داشته باشیم . بهر حال بهمراه دوست عزیزم omid_r تمام تلاشمان را انجام میدهیم تا جلسه ثمر بخشی داشته باشیم.
وعده دیدار اصلی.....پای مجسمه آزادی!Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، taraneh@mini ، Amir78
سلام HVM عزیز.خوشحالم که تو این گردهمایی شمارو داریم چون تا اونجا که فهمیدم من مفتخر نبودیم که صدرا جان ،آقا اشکان منتظر، یوزر عزیز،مهدی آقای گل رو تو مشهد میزبانشون باشیم.اما به هر حال ماهم تلافی می کنیم و دیگه نمیایم تهران با این کلی چیزارو از دست می دیمBig Grin.
من می دونم که با وجود HVM عزیز دیگه چیزی کم نداریم ولی واقعا از ته دلم می خوام که حداقل یکی از افرادی که نام بردن بیان مشهد که ما بتونیم حقانیتمونو تو مهمون نوازی ثابت کنیم.ایشالا که دعوتمونو رد نکنین مخصوصا آقا اشکان که به هر حال باید بیان مشهد حالا دو روز زودتر می یانSad
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، free_free ، Amirreza ، Amir78
باعث افتخار منه تو این جلسه باشم
تشکر کنندگان: OMID_R ، taraneh@mini
(2010-09-02 ساعت 17:37)taraneh@mini نوشته:  سلام HVM عزیز.خوشحالم که تو این گردهمایی شمارو داریم چون تا اونجا که فهمیدم من مفتخر نبودیم که صدرا جان ،آقا اشکان منتظر، یوزر عزیز،مهدی آقای گل رو تو مشهد میزبانشون باشیم.اما به هر حال ماهم تلافی می کنیم و دیگه نمیایم تهران با این کلی چیزارو از دست می دیمBig Grin.
من می دونم که با وجود HVM عزیز دیگه چیزی کم نداریم ولی واقعا از ته دلم می خوام که حداقل یکی از افرادی که نام بردن بیان مشهد که ما بتونیم حقانیتمونو تو مهمون نوازی ثابت کنیم.ایشالا که دعوتمونو رد نکنین مخصوصا آقا اشکان که به هر حال باید بیان مشهد حالا دو روز زودتر می یانSad
سلام به همه
میتینگ تو مشهد برگذار شد
هر چند من زیاد نتونستم تو جمع باشم و استفاده کنم ولی بسیار خوب بود
ممنون از آرش و امید عزیز واسه هماهنگیا
کوچیک همه امیررضا
تشکر کنندگان: OMID_R ، free_free ، taraneh@mini
با تشکر از همه دوستانی که قدم رنجه فرمودند و در گرد همایی مشهد شرکت کردند.
جلسه در فضایی دوستانه برگزار شد هر چند که بعضی از دوستانی که دعوت شده بودند در جلسه حاضر نشدند. بهر حال از تمام دوستان بهزاد عزیز، ترانه عزیز و مادرشون، آقا شهرام و همسرشون، آقای امیر رضا و دوستشون،و عزیزان دیگرمون که الان اسمشون خاطرم نیست بدلیل اینکه برای این جلسه زمان گذاشتند و در محل حضور یافتند تشکر میکنیم.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Amirreza ، taraneh@mini ، OMID_R ، Amir78
با سپاس از دوستان مشهدی که گردهمایی رو هماهنگ کردند.

من تا همین الان از تاریخش اطلاع نداشتم. طبیعی هم بود که توی یکی از شهرهای جنوبی ایران سرگرم کسب و کار خودم باشم. اما با بودن HVM نیازی به من نبوده... ما هم همیشه از ایشون درس می گیریم.

تنها چیزی که من از دست دادم، یه جلسه افتخار شاگردی حسن آقا بوده.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Amir78
سلام به همه دوستان.ممنون از امید آقا و فری فری عزیز همینطور اون آقایی که کلی به ما اطلاعات دادن.جلسه خیلی خوب بود.تعداد کم بود و HVM عزیز اصلا به ما افتخار ندادن که تشریف بیارن.به هر حال ما سعادت آشنایی با ایشون رو نداشتیم اما یکی دیگه از دوستای 2010 بودن که کلی ما از اطلاعاتشون استفاده کردیم.ممنون از همه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، success ، Ali Sepehr ، OMID_R ، free_free ، User ، Amir78 ، Amirreza
به به دوستان مشهدی!
بهتون تبریک میگم بابت گردهمایی! خوشحالم که گردهمایی شما به خوبی برگزار شده. و مطمئنا مشکلات و دردسرهای گردهمایی تهران رو نداشته اید!
امیدوارم سنت حسنه گردهمایی رو باز هم ادامه بدیم و از اطلاعات همدیگر به خوبی استفاده کنیم.
من افتخار دیدار دوباره دوستان مشهدی رو از دست دادم! اما مطمئن هستم گردهمایی خیلی خوبی داشته اند.
به امید دیدار دوباره شما
تشکر کنندگان: free_free ، Ashkan78 ، OMID_R ، taraneh@mini ، Amirreza ، Ali Sepehr
(2010-09-04 ساعت 05:14)taraneh@mini نوشته:  سلام به همه دوستان.ممنون از امید آقا و فری فری عزیز همینطور اون آقایی که کلی به ما اطلاعات دادن.جلسه خیلی خوب بود.تعداد کم بود و HVM عزیز اصلا به ما افتخار ندادن که تشریف بیارن.به هر حال ما سعادت آشنایی با ایشون رو نداشتیم اما یکی دیگه از دوستای 2010 بودن که کلی ما از اطلاعاتشون استفاده کردیم.ممنون از همه

سلام اون اقا باحاله اسمش بهزاد بود که اطلاعات داد بهمون خیلی هم محترم بودند
میگم هنوز دنبال اچ وی ام هستیدBig Grin
تشکر کنندگان:
بله درسته.behzadb57 فکر می کنم که من واقعا ازشون ممنونم.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، OMID_R ، Amirreza ، Amir78
گردهمای مشهد کی بود؟ فکرکنم من جا موندم ایشالا بعدی در خدمتم
کنسولگری:ابوظبی
شماره کیس:حدود40000
در میان هرگزها روییدم و ترانه خوشی را بوییدم زنده ماندن صدایش را هنوز میشنوم و امید دارم به پرنده تا ما را به اسمان ابی برساند
تشکر کنندگان: taraneh@mini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان