کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
سلام بر دوستان عزيز
امروز سومين گرده همايي حضوري برندگان ٢٠١١ به همراه جمعي از دوستان ٢٠١٠ از جمله اقا اشكان گل و صدرا عزيز كه با امدنش از تهران حسابي قافيل گيرمون كرد و مهدي عزيزم كه اين روزها به عنوان بهترين دوست من هستش و با وجود اين كه ويزا را در دستانش دارد هنوز به فكر ما بقي دوستانش هست و مصمم در جلسات ما شركت ميكند كه امروز افتخار اشنايي با همراه محترمشان را داشتيم كه آلبته أيشان قصد محاجرت به كانادا را داشتند و نيز با حضور علي n عزيز كه همه را با كلير نشدنش تو خماري گذاشته
در اصفهان برگذار گرديد كه واقعااز همه كمال تشكر را دارم كه اميدوارم همگي دوستان راضي بوده باشند و
هر گونه كمي و كسري در ميتينگ را به بزرگواري خودشان ببخشند
و همچينين از حضور اقاي ياوري و همسر گراميشان كه فقط به بچه ها انرژي مثبت مي داد ممنونم
و از حميد جان عزيز و اقاي مدني- اقاي براتي-اقا كاوه ( اخر استرس) كمال تشكر را دارم
از اقاي نريمان دوستي كه به تازگي باهاشون اشنا شديم كه واقعا
يك ادم باحال و در اين حال شاد كه با حرفاش روحيه همه دوستان را شاد كرد تشكر ميكنم
و از جناب اقاي اسماعيلي و همسر گراميشون كه در اينده نزديك عازم مصاحبه هستند تشكر ميكنم
و نيز براي خانم هنرمندي كه افتخار اشنايي باهاشون را داشتم و هفته اينده مصاحبه دارند دعا ميكنم كه بدون مشكل ويزاشون را بگيرند
اميدوارم شاد و سربلند باشيد
امير
فرجتون با ...........
تشکر کنندگان: kaveh1979 ، indmehdi ، Ali Sepehr ، cky ، aadine
بچه ها سلام
ازاينکه اينقدر به بنده محبت فرموديد متشکرم وازبابت کارنيز صدرا جان اينجا دارم انرژی کسب ميکنم تا در بلاد کفر کار کنم قربون همه شما همسفران به اميدموفقيت و ديدار همگی در امريکاBig GrinCool
تشکر کنندگان: Amir78 ، kaveh1979 ، indmehdi ، Ali Sepehr ، ali-n
من هم از همگی بچه ها بابت حضورشون تشکر میکنم.انشاا.. جلسه بعدی میتینگ را تو آمریکا برگزار میکنیم.با بلندگوهای قوی که صدا به همه برسه.Big Grin
ظاهرا قرار شد جلسه بعدی میتینگ بعد از مصاحبه بچه های سری اول کارنت باشه.هرچند که من دوست دارم که بچه ها زودتر از این ببینم. Cool
تشکر کنندگان: kaveh1979 ، indmehdi ، AmericanHamid ، ali-n ، aadine
با سلام

سومین میتینگ اصفهان خیلی عالی بود.صدرای عزیز با چنان صدای رسا و بلند سفر نامه انکارا رو گفت که اشپزای رستورانم الان میدونن دکتر اونگان یدونه واکسنو در هر شرایطی میزنه و اسکندر کبابم خوشمزسBig Grin
وهمچنین اشکان عزیز که ارادتی خاص دارم خدمتشون.البته اشکان جون ابیته. 4تا گلی که میگفتیو تقدیم کردیم Tongue استقلال اییینه.
علی n هم که هچنان با روحیه بود و امروز فکر کنم قرص خنده خورده بودBig Grin.علی جان محتاجیم به روحیه استرس کشت مارو به خداSmile
مهدی جان هم که ویزا تو دستشه ولی همچنان پیگیر کار بچه هاست. ایول.
امیر هم که با مهاجرتش به امریکا باعث بالا رفتن میزان فرار مغزها میشهBig Grin
اقای نریمان هم که اصلا تیپش امریکاییه از اول هم اشتباهی ایران بوده.;
اقای یاوری عزیز هم که میگفت کاوه چیکار مکنی با استرس و یهو میرفت تو مایه رقص بندریBig Grin
از بقیه دوستان هم که افتخار اشنایی و همصحبتی با انها را داشتم حمید و مهدی و اقای اسماعیلی وسایر دوستان کمال تشکر رو دارم امیدوارم همه دوستان ویزارو گرفته ویه میتینگ در امریکا با مخلفات و مزه فراوان رو بزاریم که مسلما دیدن دوستان در سرای غربت حال دیگه ای داره.Cool
در ضمن فرجتون با خود خودش یادت نرهBig Grin
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان: Amir78 ، Ashkan78 ، indmehdi ، AmericanHamid ، Ali Sepehr ، ali-n ، aadine
منم جا داره از همه دوستاني که اومدند و اونهايي که نيومدند تشکر کنم.
جلسه فوق العاده‌اي بود. همه مشتريان رستوران هم کمال تشکر را داشتند و از اينکه اطلاعات مهاجرت رو بطور رايگان و اجباري در اختيارشون قرار داديم کلي قدرداني کردند.Big Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: mahdi357 ، kaveh1979 ، AmericanHamid ، Amir78 ، Ali Sepehr ، ali-n ، Ashkan78
با درود
به سلامتی سومین گردهمایی مشترک برندگان 2010و2011 در اصفهان( در یک فضای پر از دوستی .شادی . پرسش و پاسخ و مخصوصا پر از معنویت )برگزار کردید.
وباز در این گردهمایی دوستان 2010 (ashkan78,ind-mehdi,ali-n) و مهمان عزیز sardra_sepehr با حوصله به پرسش دوستان جواب میدادند.که من از این دوستان تشکر ویژه میکنم وامیدوارم که همیشه پیروز باشند.
ضمنا این مراسم با اجرای جنگ شادی توسط آقای نریمان وآقای یاوری "شاد" و با ضیافت افطار (به نیت افطار به وقت لوس آنجلس )" پر برکت" و در پایان با اجرای دعای فرج توسط امیر عزیزودوست داشتنی پر از" معنویت و نورانیت "گردید.
امید آنکه این مراسم در خاک جهانخوار عزیز بر پا گردد.
و با سپاس از امیر عزیز و دیگر دوستان شرکت کننده
تشکر کنندگان: indmehdi ، Ali Sepehr ، Amir78 ، kaveh1979 ، ali-n ، aadine
به امید خدا اولین ملاقات حضوری قراره 12 شهریور در مشهد برگزار بشه
عزیزانی که تمایل به شرکت در این گردهمایی رو دارن لطفا با پیام خصوصی یا ایمیل بنده رو مطلع کنند تا اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی براشون بفرستم
ضمنا چون هیچ مدیر مشهدی نداریم، از کلیه مدیران عزیز رسما دعوت میشود در صورت امکان قدم بر دیده نهاده و در این گردهمایی شرکت کنند.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، User ، taraneh@mini ، free_free ، Amir78 ، indmehdi ، aadine ، mohsen324 ، Ali Sepehr ، saman33
(2010-08-29 ساعت 01:18)OMID_R نوشته:  به امید خدا اولین گردهمایی مهاجرسرایی قراره نیمه دوم شهریور در مشهد برگزار بشه
عزیزانی که تمایل به شرکت در این گردهمایی رو دارن لطفا با پیام خصوصی یا ایمیل بنده رو مطلع کنند تا اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی براشون بفرستم
ضمنا چون هیچ مدیر مشهدی نداریم، از کلیه مدیران عزیز رسما دعوت میشود در صورت امکان قدم بر دیده نهاده و در این گردهمایی شرکت کنند.

HVM عزیز بعنوان تنها مدیر مشهدی و نماینده تیم مدیران سایت در استان خراسان رضوی در خدمت شما هستند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: OMID_R ، taraneh@mini ، Ashkan78 ، aadine ، User ، hvm
sadra_sepehr شما يه سر تا مشهد نميريد ببينيد گردهمايي اونجا چه خبره ؟؟؟ Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: taraneh@mini ، User ، Ali Sepehr
واقعا اگه از مدیرای دیگه مثه صدرا،اشکان،یوزر قدمرنجه فرمایید بیاید مشهد نهایت لطف واسمون.خیلی منت به سرمون اگه بیایدSmile
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، OMID_R ، User ، hvm
از طرف خودم دارم حرف ميز نم نه هيچ كدوم از مديراي ديگه...

من نصف بيشتر عمرم در سفر هستم. مسافرت ها نفس گير كاري خودم و مسافرت هاي متعدد به اصفهان (به دليل دو رگه تهراني - اصفهاني بودن!!!). مخلص بچه هاي مشهد هم هستم اما اومدن برام سخته. اضافه كنيد به همه اينا كه من گوش به زنگ جواب ابوظبي هم هستم و هر لحظه احتمال داره بخوام برم اونجا دنبال كاراي خودم...

ضمنا دوست عزيزمون HVM اطلاعاتش خيلي سره.

روز گردهمايي كه معلوم شد، من تلاش مي كنم بيام (اما قول نمي دم). واقعا شما با نيومدن من و با وجود HVM هيچ چيز رو از دست نمي ديد.

(2010-09-01 ساعت 03:09)taraneh@mini نوشته:  واقعا اگه از مدیرای دیگه مثه صدرا،اشکان،یوزر قدمرنجه فرمایید بیاید مشهد نهایت لطف واسمون.خیلی منت به سرمون اگه بیایدSmile

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: OMID_R ، hvm ، taraneh@mini
ملاقات حضوری برندگان 2011 ، جمعه 12 شهریور در مشهد برگزار میگردد.
با تشکر از تمامی دوستانی که تاکنون ثبت نام کردن، از کلیه دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی رو دارن خواهشمند است بنده رو در جریان قرار بدن
با تشکر
تشکر کنندگان: User ، free_free ، taraneh@mini
سلام دوستان عزيز مشهدي گل گلاب
من متاسفانه اصلا تهران نيستم. خيلي دوست دارم توي گردهمايي ها باشم فرقي نمي كنه مشهد يا اصفهان، اما متاسفانه به شدت گرفتارم اين روزها. سر زدن به سايت هم كم شده و ميبينيد اصلا منظم نميام.
واقعا دوست داشتم دوباره دوستان گل مشهدي رو ببينم و از پيشرفت كارهاشون مطلع بشم.
به قول اشكان عزيز شما الان هر كدام به اندازه يك وكيل مهاجرتي اطلاعات داريد. من منتظر گزارش شما از اين گردهمايي خواهم ماند...
قربان تك تك شما عزيزان، يوزر
تشکر کنندگان: Amir78 ، OMID_R ، Ali Sepehr ، taraneh@mini
(2010-09-01 ساعت 01:41)mary joon نوشته:  sadra_sepehr شما يه سر تا مشهد نميريد ببينيد گردهمايي اونجا چه خبره ؟؟؟ Big Grin

مریم جان اتفاقا یکشنبه مشهد کار دارم و دوست داشتم می تونستم از جمعه برم اما حیف... Tongue

(2010-09-01 ساعت 03:09)taraneh@mini نوشته:  واقعا اگه از مدیرای دیگه مثه صدرا،اشکان،یوزر قدمرنجه فرمایید بیاید مشهد نهایت لطف واسمون.خیلی منت به سرمون اگه بیایدSmile

ترانه جان ممنونم از لطفت
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Amir78 ، free_free ، taraneh@mini
خوشحالم که دوستان مشهدی هم به هر حال میتینگ اول خود را دارند برگذار میکنند
من به عنوان شخصی که خود برگذار کننده میتینگ در اصفهان هستم و تا کنون 3 میتینگ مشترک بین برندگان عزیز 2010 و 2011 برگذار کردم
به افرادی هم مانند OMID_R عزیز و دیگر دوستان گل مشهدی که مسئولیت برگذاری میتینگ در مشهد را بر عهده گرفتند از پیش خسته نباشید میگویم چون هماهنگی برای میتینگ دشواری های خودش را دارد
ولی یک توصیه همکاری و برادرانه ودوستانه بهتون میکنم
من در میتینگ مشترک 2 در اصفهان سعی کردم به هر نحوی که میباشد از اشکان عزیز و در میتینگ 3 نه تنها از اشکان بلکه از صدرا گل هم دعوت به حضور کنم
با وجود اینکه میدانم شما هم دعوت های خود را در حد توانتان کردید
اما
به هر نحوی هست سعی کنید به غیر از HVM عزیز که البته هنوز افتخار اشنایی باهاشونا نداشتم صدرا و اشکان را به میتینگ خودتان بکشونید
چرا؟
چون به نظر شخصی من میتوان اسم دیگر این 2 عزیز را به عنوان حل المسائل متحرک نامید
که با HVM گل دیگر جای هیچ سوال بی پاسخی در میتینگ برای هیچ کس نمیماند
به هر حال این توصیه من را جدی بگیرید
و ارزوی برگذاری یکی از بهترین میتینگ ها را برای همگی مشهدی های گل دارم
با تشکر
امیر
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، OMID_R ، free_free ، taraneh@mini ، انا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان