موضوعها: 0
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزيز
امروز سومين گرده همايي حضوري برندگان ٢٠١١ به همراه جمعي از دوستان ٢٠١٠ از جمله اقا اشكان گل و صدرا عزيز كه با امدنش از تهران حسابي قافيل گيرمون كرد و مهدي عزيزم كه اين روزها به عنوان بهترين دوست من هستش و با وجود اين كه ويزا را در دستانش دارد هنوز به فكر ما بقي دوستانش هست و مصمم در جلسات ما شركت ميكند كه امروز افتخار اشنايي با همراه محترمشان را داشتيم كه آلبته أيشان قصد محاجرت به كانادا را داشتند و نيز با حضور علي n عزيز كه همه را با كلير نشدنش تو خماري گذاشته
در اصفهان برگذار گرديد كه واقعااز همه كمال تشكر را دارم كه اميدوارم همگي دوستان راضي بوده باشند و
هر گونه كمي و كسري در ميتينگ را به بزرگواري خودشان ببخشند
و همچينين از حضور اقاي ياوري و همسر گراميشان كه فقط به بچه ها انرژي مثبت مي داد ممنونم
و از حميد جان عزيز و اقاي مدني- اقاي براتي-اقا كاوه ( اخر استرس) كمال تشكر را دارم
از اقاي نريمان دوستي كه به تازگي باهاشون اشنا شديم كه واقعا
يك ادم باحال و در اين حال شاد كه با حرفاش روحيه همه دوستان را شاد كرد تشكر ميكنم
و از جناب اقاي اسماعيلي و همسر گراميشون كه در اينده نزديك عازم مصاحبه هستند تشكر ميكنم
و نيز براي خانم هنرمندي كه افتخار اشنايي باهاشون را داشتم و هفته اينده مصاحبه دارند دعا ميكنم كه بدون مشكل ويزاشون را بگيرند
اميدوارم شاد و سربلند باشيد
امير
فرجتون با ...........
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
منم جا داره از همه دوستاني که اومدند و اونهايي که نيومدند تشکر کنم.
جلسه فوق العادهاي بود. همه مشتريان رستوران هم کمال تشکر را داشتند و از اينکه اطلاعات مهاجرت رو بطور رايگان و اجباري در اختيارشون قرار داديم کلي قدرداني کردند.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
به سلامتی سومین گردهمایی مشترک برندگان 2010و2011 در اصفهان( در یک فضای پر از دوستی .شادی . پرسش و پاسخ و مخصوصا پر از معنویت )برگزار کردید.
وباز در این گردهمایی دوستان 2010 (ashkan78,ind-mehdi,ali-n) و مهمان عزیز sardra_sepehr با حوصله به پرسش دوستان جواب میدادند.که من از این دوستان تشکر ویژه میکنم وامیدوارم که همیشه پیروز باشند.
ضمنا این مراسم با اجرای جنگ شادی توسط آقای نریمان وآقای یاوری "شاد" و با ضیافت افطار (به نیت افطار به وقت لوس آنجلس )" پر برکت" و در پایان با اجرای دعای فرج توسط امیر عزیزودوست داشتنی پر از" معنویت و نورانیت "گردید.
امید آنکه این مراسم در خاک جهانخوار عزیز بر پا گردد.
و با سپاس از امیر عزیز و دیگر دوستان شرکت کننده
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-29 ساعت 01:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-02 ساعت 17:05 توسط OMID_R.)
به امید خدا اولین ملاقات حضوری قراره 12 شهریور در مشهد برگزار بشه
عزیزانی که تمایل به شرکت در این گردهمایی رو دارن لطفا با پیام خصوصی یا ایمیل بنده رو مطلع کنند تا اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی براشون بفرستم
ضمنا چون هیچ مدیر مشهدی نداریم، از کلیه مدیران عزیز رسما دعوت میشود در صورت امکان قدم بر دیده نهاده و در این گردهمایی شرکت کنند.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
sadra_sepehr شما يه سر تا مشهد نميريد ببينيد گردهمايي اونجا چه خبره ؟؟؟
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا اگه از مدیرای دیگه مثه صدرا،اشکان،یوزر قدمرنجه فرمایید بیاید مشهد نهایت لطف واسمون.خیلی منت به سرمون اگه بیاید
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز مشهدي گل گلاب
من متاسفانه اصلا تهران نيستم. خيلي دوست دارم توي گردهمايي ها باشم فرقي نمي كنه مشهد يا اصفهان، اما متاسفانه به شدت گرفتارم اين روزها. سر زدن به سايت هم كم شده و ميبينيد اصلا منظم نميام.
واقعا دوست داشتم دوباره دوستان گل مشهدي رو ببينم و از پيشرفت كارهاشون مطلع بشم.
به قول اشكان عزيز شما الان هر كدام به اندازه يك وكيل مهاجرتي اطلاعات داريد. من منتظر گزارش شما از اين گردهمايي خواهم ماند...
قربان تك تك شما عزيزان، يوزر
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-01 ساعت 19:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-01 ساعت 19:03 توسط Amir78.)
خوشحالم که دوستان مشهدی هم به هر حال میتینگ اول خود را دارند برگذار میکنند
من به عنوان شخصی که خود برگذار کننده میتینگ در اصفهان هستم و تا کنون 3 میتینگ مشترک بین برندگان عزیز 2010 و 2011 برگذار کردم
به افرادی هم مانند OMID_R عزیز و دیگر دوستان گل مشهدی که مسئولیت برگذاری میتینگ در مشهد را بر عهده گرفتند از پیش خسته نباشید میگویم چون هماهنگی برای میتینگ دشواری های خودش را دارد
ولی یک توصیه همکاری و برادرانه ودوستانه بهتون میکنم
من در میتینگ مشترک 2 در اصفهان سعی کردم به هر نحوی که میباشد از اشکان عزیز و در میتینگ 3 نه تنها از اشکان بلکه از صدرا گل هم دعوت به حضور کنم
با وجود اینکه میدانم شما هم دعوت های خود را در حد توانتان کردید
اما
به هر نحوی هست سعی کنید به غیر از HVM عزیز که البته هنوز افتخار اشنایی باهاشونا نداشتم صدرا و اشکان را به میتینگ خودتان بکشونید
چرا؟
چون به نظر شخصی من میتوان اسم دیگر این 2 عزیز را به عنوان حل المسائل متحرک نامید
که با HVM گل دیگر جای هیچ سوال بی پاسخی در میتینگ برای هیچ کس نمیماند
به هر حال این توصیه من را جدی بگیرید
و ارزوی برگذاری یکی از بهترین میتینگ ها را برای همگی مشهدی های گل دارم
با تشکر
امیر