کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
(2010-08-20 ساعت 15:06)AmericanHamid نوشته:  امیر جان فکر نمیکنی زمانش یه کم زوده؟

سلام حمید جان
نه بابا کجاش زوده. کلی سوال داریم.دیرم شده تازه.Wink
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان: AmericanHamid
آقا اشکان اول که برات آرزوی موفقیت توی مصاحبه و مراحل بعدو دارم و بعد خواستم بگم که رفتی اصفهان همه تجربه هاتو تموم نکن. واسه بچه های تهران هم بزار... Smile
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، AmericanHamid ، Amir78

من سعی می کنم بیام و احتمال اومدنم هم زیاده. اما نمی تونم قول بدم ها ...

(2010-08-20 ساعت 16:05)Amir78 نوشته:  نه حمید جان این تاریخ هم اشکان از مصاحبه برگشته و هم اینکه خیلی از دوستان که کارنت شدند میخواهند با کسب تجربه از مابقی دوستان 2010 به موقع به کار هایشان برسند با توجه به اینکه چند تا از دوستان 2010 شاید برای میتینگ های بعدی دیگر نباشند.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: kaveh1979 ، Amir78 ، AmericanHamid
آیا این گردهمایی در ایران است ؟ اگر در کالیفرنیا باشد من هم می آیم.(از برندگان 2009)
تشکر کنندگان: User ، Sooshians ، success ، suntino
(2010-08-15 ساعت 13:05)OMID_R نوشته:  
(2010-08-15 ساعت 12:57)mehdi47 نوشته:  
(2010-08-08 ساعت 13:13)OMID_R نوشته:  سلام به همگی
واقعه گردهمایی مفیدی بود، دست همه از جمله دوستان برگزارکننده و هماهنگ کننده درد نکنه اجرتون با پریزیدنت اوباما
ما بچه مشهدی های طفلک (free_free و خودم ) از یک روز قبل راه افتادیم و با چه مصیبتی خودمونو به تهران رسوندیم و یک روز بعدشم تو راه بودیم تا رسیدیم خونموم (بماند که چندتا شمع رو هاپولی کردیم تا پولشو جور کردیم ) ولی اینقدر جلسه خوب و مفیدی بود که هنوز دارم انرژی مثبتشو با خودم راه میبرم ( حتی ویانا کوچولو هم که با شنیدن اسم آمریکا مو به تنش سیخ و آب از لب و لوچش آویزون شده بود ) Tongue
با پوزش از بقیه مشهدی ها که شرافتمندانه اومدن و به هیچ شمعی هیچ نگاه چپی نکردن
درود به همتون

اقا سلام عرض شد.اقا منم مشهدم.ما که نتونستیم بیایم همایش.شما یه قرار واسه ما تو مشهد بزار کمکمون کن.دمت گرم.Smile
اتفاقا در حال هماهنگ کردن بچه ها هستم
میخواستم یک پست بزارم تمام بچه های مشهد رو فراخوان کنم
حالا شما یک پیام خصوصی به من بزن یک شماره تماس بده تا باهات هماهنگ کنیم . بقیه مشهدی های عزیز که باهاشون تماس نگرفتم اگه تمایل دارن بیان، به من پیام خصوصی بزنن تا تماس بگیرم
با تشکر

آقا شماره واست فرستادم.رسید دستت خبر بده.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان:
دوستان در جهت هماهنگی هر چه بیشتر و حضور افراد با تجربه بیشتر در حال هماهنگ کردن گردهمایی حضوری در مشهد هستیم. بزودی از طریق همین تاپیک اعلام خواهد شد.

Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: User ، taraneh@mini ، saman33
(2010-08-21 ساعت 18:33)free_free نوشته:  دوستان در جهت هماهنگی هر چه بیشتر و حضور افراد با تجربه بیشتر در حال هماهنگ کردن گردهمایی حضوری در مشهد هستیم. بزودی از طریق همین تاپیک اعلام خواهد شد.
Smile

آفرین به شما. خوشحالم که مشهدی ها بالاخره دارند گردهمایی برگزار می کنند. ما رو هم یاد کنید Smile
تشکر کنندگان: free_free ، taraneh@mini ، OMID_R
user جان

پس گردهمایی مجدد ساکنین تهران کی هستش ؟؟؟ خبری هست یا نه تصمیمی در این رابطه هنوز گرفته نشده اصلاً؟؟

مرسی
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:

دوست گرامي،

موافقيم چون در گردهمايي قبل متاسفانه امكان حضور نداشتيم، لطفا مار ور هم در جريان بزاريد.
[/size]
شاد و پيروز باشيد[size=large]
تشکر کنندگان:
خوش به حالتون آخه من هنوز منتظر كيس نامبرم هستم.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:
(2010-08-21 ساعت 20:06)sorooshii نوشته:  user جان

پس گردهمایی مجدد ساکنین تهران کی هستش ؟؟؟ خبری هست یا نه تصمیمی در این رابطه هنوز گرفته نشده اصلاً؟؟

مرسی

دوست من گرد همایی همینجوری فایده ای نداره.
ایشاالله سری اول که رفتن بعدش باشه تا سری های بعد از اونا کسب تجربه کنند.
اینجوری گردهمایی پر بار تری خواهیم داشت.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Sooshians ، moeen ، rayan.s
درود درود درود درود درود درود
دوستان گل مهاجر سرایی
با توجه به درخواست مکرر دوستان برای بر گذاری سومین گرده همایی حضوری مشترک بین بچه های 2010 و 2011 که فکر میکنم اخرین گرده همایی مشترک نیز باشد
و با توجه به کارنت شدن اولین سری از دوستان خوش شانس برنده شده در لاتاری 2011" سومین گرده همایی حضوری برندگان اصفهان در تاریخ5/6/89 مصادف با روز جمعه برگذار میگردد.
که این میتینگ با حضور جمعی از دوستان 2010 و اشکان عزیز یکی از مدیران سایت مهاجر سرا در اصفهان تشکیل میشود.
از کلیه ی دوستانی که قصد حضور در این اجلاس را دارند درخواست میگردد لطفا تا تاریخ4/6/89 حضور خود را با ارسال پیام خصوصی در همین سایت به شرح زیر به این جانب اعلام نمایند:
1_اسم و فامیل افراد قبول شده در هر کیس:
2_تعداد افراد حضوری از جانب شما در میتینگ:
3_حدود کیس نامبر:
4_سفارت انتخابی:
5_شماره تلفن همراه:
اعلام حضور به موقع شما دوستان عزیز باعث هماهنگی بیشتر در کارها و برگذاری هر چه بهتر این اجلاس میشود.
با تشکر فراوان از یکا یک شما دوستان عزیز
امیر.
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، kaveh1979 ، ali-n
امروز سومین گردهمایی بچه های 2011 در اصفهان به همراه بچه های 2010 برگزار شد . جلسه خیلی دوستانه و با صفایی بود
کلی هم خندیدیم و انرژی مثبت گرفتیم . جا داره از امیر عزیز برای هماهنگی ها و از اشکان و صدرا عزیز که از تهران اومدن و مهدی که با وجود اینکه ویزاشو گرفته باز هم توی جلسات شرکت میکنه تشکر کنم. به امید سلامتی و پیروزی در این ماراتن سنگین برای همه بچه های مهاجر سرا

شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، User ، mahdi357 ، kaveh1979 ، OMID_R ، indmehdi ، AmericanHamid ، R.F
سلام ، سلام ، سلام

امروز مهمون بر و بچه های باصفای اصفهانی بودم و بسیار خرسند شدیم و خوش گذشت .

کاوه جون اینقدر استرس نداشته باش

آقای شفایی عزیز یکمی هم کار کنید بد نیستا!!!Tongue

امیر جان تو هم به خودت نگیر این فرار مغز ها همچینم جدی نیستBig Grin

و از همه ی دوستان هم تشکر می کنم بابت برگزاری این گردهمایی ، فرجتون با ... Big GrinTongue
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: User ، WIKIMAN ، mahdi357 ، kaveh1979 ، indmehdi ، AmericanHamid ، cky
من می دونستم این Meeting به خوبی برگزار می شه.

دم همه گرم... من جمله امیرخان گل
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Amir78 ، kaveh1979 ، indmehdi ، AmericanHamid ، cky

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان