موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز در مهاجرسرا
ما از کسانی هستیم که دقیقه 96 ویزامون صادر شد و تو این مدت از راهنماییهای دوستان فراوان استفاده کردیم. به خاطر شرایط درسی من، ما ساکن مونترال (کانادا) هستیم. من میخواستم واسه Irvine (حدود 60 کیلومتری لوس آنجلس) بلیط بگیرم. تا جاییکه می دونم این فرودگاه اینترنشنال نیست. الیته از مونترال پرواز مستقیم نداره و ما حداقل یک stop مثلا تو آتلانتا داریم.
سوال من اینه که ما باید حتما وارد یک فرودگاه اینترنشنال بشیم جون باید کارهای مربوط به مهاجرت رو انجام بدیم؟ یا اینکه فرودگاهی مثل SNA که تو شهر IRVINE هست و اینترنشنال هم نیست میشه این کارها رو انجام داد؟
دوستان ممنون میشم که سریعتر به من پاسخ بدن چون تاریخ ویزامون داره Expire میشه.
درود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سابقه بیمه واسه تخفیف بیمه هست یا کلا میخواد بعد هم اگه کم هم باشه به درد میخوره مثلا 1یا 2 سال؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-16 ساعت 22:34)jamirfakhri نوشته: (2011-10-16 ساعت 22:14)najibi نوشته: (2011-10-16 ساعت 19:26)jamirfakhri نوشته: سلام به دوستان عزیز در مهاجرسرا
ما از کسانی هستیم که دقیقه 96 ویزامون صادر شد و تو این مدت از راهنماییهای دوستان فراوان استفاده کردیم. به خاطر شرایط درسی من، ما ساکن مونترال (کانادا) هستیم. من میخواستم واسه Irvine (حدود 60 کیلومتری لوس آنجلس) بلیط بگیرم. تا جاییکه می دونم این فرودگاه اینترنشنال نیست. الیته از مونترال پرواز مستقیم نداره و ما حداقل یک stop مثلا تو آتلانتا داریم.
سوال من اینه که ما باید حتما وارد یک فرودگاه اینترنشنال بشیم جون باید کارهای مربوط به مهاجرت رو انجام بدیم؟ یا اینکه فرودگاهی مثل SNA که تو شهر IRVINE هست و اینترنشنال هم نیست میشه این کارها رو انجام داد؟
دوستان ممنون میشم که سریعتر به من پاسخ بدن چون تاریخ ویزامون داره Expire میشه.
درود
دوست گرامی من تا به حال جائی ندیدم که نوشته شده باشه محدودیتی در انتخاب فرودگاه وجود داره. پس میتونیم نتیجه بگیریم که شما هر جا بخواهی میتونی وارد شی و در اولین فرودگاه ورودی کارهای مربوط به مهاجرت رو انجام میدن. دوستان با تجربه اگه اطلاعات دیگه ای دارن لطفا بگن.
دوست عزیزم از پاسخت متشکرم. منظور شما اینه که ما تو فرودگاه آتلانتا میتونیم (و یا شاید مجبوریم) امور مهاجرتی مربوطه (پرکردن فرمهاو....) رو انجام بدیم؟
دوست عزيز به نظر من شما پرواز مستقيم به لوس آنجلس بگيريد خيلي راحت تريد چون هم توقف نداريد هم اينكه استرس انجام كارهاتون رو نداريد ما هم ميريم irvine ولي براي لوس آنجلس بليط گرفتيم
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
!!!Caution
تنها فرودگاههای بین المللی بعنوان POE مورد وثوق و ارجاع هستند(Port of Entry)
[/quote]
اگه ممکنه منبع صحبت تون رو بفرمایید.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که باایرفلوت پرواز داشتند پس از توقف در مسکو و تعویض هواپیما آیا کارت پرواز جدید صادر میشه و یا اینکه با همون کارت پرواز قدیمی سوار میشیم؟
دوستانی که با ایر فلوت پرواز داشتن آیا امکان انتخاب صندلی 24 ساعت قبل پرواز برای کلاس اکونومی هست؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به کمکتون نیاز دارم.
من و همسرم شنیدیم که با همون مهری که توی پاس می زنن زمان رسیدن در فرودگاه امریکا می شه از امریکا خارج شد بدون اینکه گرین کارت یا سوشال نامبر برسه. یعنی همون مهر حکم گرین کارتو داره.
اگه این مطلب درست باشه ایا ما می تونیم بعد از فرود در یکی از فرودگاههای امریکا بلافاصله با قطار یا اتوبوس به کانادا بریم برای یه مدتی مثلا 2-3 ماه ؟؟؟ قبل از رسیدن گرین کارت و سوشال نامبر؟؟؟ ایا توی مرز مشکلی پیش نمی یاد ؟؟ موقع برگشت مجدد به امریکا توی مرز مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟ دوستان ممنون می شم یه راهنمایی بکنید. سپاس فراوان