موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از بانک پارسیان که حساب ارزی در آن دارم سوال کردم وگفتند اگر دلار داده باشید حتما و قطعا دلار خواهید گرفت.
شماره کیس : 2012AS25XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
تاریخ مصاحبه:2 April
تاریخ دریافت کلیرنس: 4May
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-18 ساعت 16:18)maryam_hoseini نوشته: سلام دوستان
من از بانک پارسیان که حساب ارزی در آن دارم سوال کردم وگفتند اگر دلار داده باشید حتما و قطعا دلار خواهید گرفت.
من خودم حساب ارزی ندارم.اما با حرف یکی از دوستان در پستهای قبلی موافقترم بقولشون احتیاط شرط عقل است!!!! اگر کسی میخواهد از ابتدا شروع کنه بهتره حساب ارزی باز نکند.
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این فرم رو که گفتین باید هر نفر پر کنه یا یکی از اعضای خانواده کافیه؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان با تجربه سوال داشتم.
ما يك خانواده 3 نفري هستيم كه مي خوايم بريم به دالاس. خودم ، همسم و يك دختر 3 ساله. دو گزينه پروازي جلوي پاي ما است. يكي با لوفتانزا و يكي امارات. اگر با امارت بريم حدود 16 ساعت فاصله بين امارات تا دالاس در پرواز خواهيم بود. و اگر با لوفتانزا بريم از آلمان تا دالاس 11 ساعت در هواپيما هستيم. حالا سوال من اين است كه با توجه به بچه كوچيكي كه من دارم و مدت زمان پرواز . و سطح كيفي صندلي ها و خود پرواز و ... كدام را پيشنهاد مي دين. جفت كلاس پروازي نيز اكونومي هست و قيمت تقريبا يكسان
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در امر خطیر و حساس پنهان کردن و جاسازی کردن دلار و مسکوکات در چمدانها و جامه دان ها و کتاب و لباس زیر و ...حرفه ای هستند بفرمایند که ما این دوزار دلاری رو که داریم کجا قایم کنیم؟
سوال بعدی اینکه تو مرحله اول ورود به سالن فرودگاه امام وسایل رو میگردن و یا مرحله دوم یا هر دو مرحله یا هیچکدوم؟
اگر چه هر ایرانی در کارهای غیر قانونی خود استادیست سر
امد ولی تجربه دیگر دوستان میتواند راهگشا باشد
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-19 ساعت 20:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-19 ساعت 21:26 توسط ParsTrader.)
(2011-10-19 ساعت 18:21)hoseyn نوشته: از دوستان با تجربه سوال داشتم.
ما يك خانواده 3 نفري هستيم كه مي خوايم بريم به دالاس. خودم ، همسم و يك دختر 3 ساله. دو گزينه پروازي جلوي پاي ما است. يكي با لوفتانزا و يكي امارات. اگر با امارت بريم حدود 16 ساعت فاصله بين امارات تا دالاس در پرواز خواهيم بود. و اگر با لوفتانزا بريم از آلمان تا دالاس 11 ساعت در هواپيما هستيم. حالا سوال من اين است كه با توجه به بچه كوچيكي كه من دارم و مدت زمان پرواز . و سطح كيفي صندلي ها و خود پرواز و ... كدام را پيشنهاد مي دين. جفت كلاس پروازي نيز اكونومي هست و قيمت تقريبا يكسان
من طولاني ترين پروازي كه داشتم با همين امارات و 10 ساعت بوده به آفريقا. خودم سرم را به فيلم و خوردني و ... گرم كردم ولي يك بچه را فكر نكنم بشه با اين هله هوله ها گول زد چون اونها عاقل تر از ما هستند و زود خوصله شون سر ميره. بنابراين هرچي زمان پروازت كوتاهتر باشه اين مشكل كمتره. من اگه بودم با لوفت هانزا ميرفتم
چون قيمتشون هم كه ميفرماييد يكيه......سفر خوش
ببینید ما هم بچه کوچیک داریم با جفت این پروازها هم رفتم la به نظر من امارات هم هواپیماش جدیدتره هم برای ما که بچه کوچیک داریم بهتره چون انقدر شلوغه که بچه واسه خودش هر کاری میخواد میکنه وما هم معذب نیستیم .لوفتانزا از فرانکفورت به لس انجلس که اصلا مونیتور نداشت .
امارات فقط طولانیتره.
شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-19 ساعت 18:21)hoseyn نوشته: (2011-10-19 ساعت 17:54)HOMAYON53 نوشته: از دوستان با تجربه سوال داشتم.
من طولاني ترين پروازي كه داشتم با همين امارات و 10 ساعت بوده به آفريقا. خودم سرم را به فيلم و خوردني و ... گرم كردم ولي يك بچه را فكر نكنم بشه با اين هله هوله ها گول زد چون اونها عاقل تر از ما هستند و زود خوصله شون سر ميره. بنابراين هرچي زمان پروازت كوتاهتر باشه اين مشكل كمتره. من اگه بودم با لوفت هانزا ميرفتم
چون قيمتشون هم كه ميفرماييد يكيه......سفر خوش
خوب از ایران تا آلمان هم 5-6 ساعته.تهران _دبی فوفش 2 ساعته
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-19 ساعت 17:54)HOMAYON53 نوشته: از دوستان با تجربه سوال داشتم.
دوست عزيز امارات از نظر سرگرمي حرف اول رو ميزنه ولي دو تا نقطه ضعف داره:يكي مدت پرواز طولاني و ديگري غذاهايي كه زياد براي ما ايراني ها دلچسب نيست ولي شما چون بچه كوچك داريد بايد سعي كنيد پروازي با كمترين مدت توقف و مدت پرواز بگيريد.در ضمن من فكر ميكنم لوفتهانزا فقط اجازه بردن 1 چمدان رو ميده.اگر ميتونيد در اين مورد از آژانس سوال كنيد.موفق باشيد
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه در مورد وسیله هایی که تبدیل ولتاز میکنن ی توضیحی بدین ممنون میشم.فکر میکنم پریزهای برق هم با اینجا متفاوته.
در مورد ویزا کارت کسی اطلاعی داره؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان با تجربه سوال داشتم.- بچه ها من نوشتم را تصحيح كنم قيمت پروازها يكسان نيست . پرواز امارات 1 ميليون در كل از لوفتانزا برام ارزونتر ميشه.
ما يك خانواده 3 نفري هستيم كه مي خوايم بريم به دالاس. خودم ، همسم و يك دختر 3 ساله. دو گزينه پروازي جلوي پاي ما است. يكي با لوفتانزا و يكي امارات. اگر با امارت بريم حدود 16 ساعت فاصله بين امارات تا دالاس در پرواز خواهيم بود. و اگر با لوفتانزا بريم از آلمان تا دالاس 11 ساعت در هواپيما هستيم. حالا سوال من اين است كه با توجه به بچه كوچيكي كه من دارم و مدت زمان پرواز . و سطح كيفي صندلي ها و خود پرواز و ... كدام را پيشنهاد مي دين. جفت كلاس پروازي نيز اكونومي هست و قسمت امارات كمت از لوفتانزا هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.