موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من یه سوالی برام پیش اومده، ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه، راستش نمیدونم چه جوری میتونم تو سایت checkmytrip.com بلیطمون رو چک کنم، کسی میدونه دقیقا کجا باید confirmation number رو وارد کنم؟؟
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز که تجربه پرواز با هواپیمائی امارات را دارند خواهش می کنم در صورت امکان من را راهنمائی کنند که چطور می توانم بدون مراجعه حضوری به دفاتر امارات واز طریق سایت امارات تاریخ برگشت خودم از لوس آنجلس به تهران را که تاریخ آینده است به تاریخ مد نظرم تغییر دهم. با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا امکان داره یک دوستی قیمت بلیط رفت و برگشت از تهران به لوس انجلس را به من بگه؟ مثلا لوفت هانزا یا کی ل ام و ترکیه و امارات ؟
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-23 ساعت 14:42)planetearth نوشته: سلام
آیا امکان داره یک دوستی قیمت بلیط رفت و برگشت از تهران به لوس انجلس را به من بگه؟ مثلا لوفت هانزا یا کی ل ام و ترکیه و امارات ؟
دوست عزيز براي چه تاريخي؟
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یک خبر خیلی فوری
من یه سوال داشتم یکی از دوستانم بهم گفت بی بی سی اعلام کرده کسانی که از طریق لاتاری برنده شده اند حق خروج ندارند لطفا اگه کسی خبری در این مورد داره بگه و راهنمایی کنه مرسی . : (
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیروز رسیدم سن جوزه . با هوا پیمایی اتحاد اومدم از طریق ابو ذبی و سپس شیکاگو و با آمریکن ایر لین اومدم سن فرانسیسکو . کارهای مهاجرتی رو در شیکاگو انجام دادم . خیلی راحت بود هیچ جایی چمدانها رو نگشتند .حتا نپرسید چی داری . من آدرسم رو در شیکاگو عوض کردم . قبلان لوس آنجلس بود به سن فرانسیسکو تغییر دادم . و هیچ مشکلی پیش نیومد که بگه تو که کالیفرنیا میری چرا اومدی اینجا .من نگران اتفاقات اخیر بودم ولی هیچ برخورد بد ی ندیدم . اگر تونستم یک سفر نامه مینویسم . سوالی بود در خدمتم
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
با اینترنت اکسپلورر میتونید وارد مهاجر سرا شوید
این رو نوشتم که کسانی که می خوان تاپیک هارو تعقیب کنن و به خاطر مشکلی که برای سایت پیش اومده و مرورگرهای فایرفاکس و کروم و .. اجازه ی استفاده از سایت به کاربرا نمی دن، بتونن وارد سایت شن و تا رفع مشکل استفاده ی خوشونو ببرن
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2011-10-24 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-24 ساعت 10:17 توسط mml.)
(2011-10-23 ساعت 23:51)pefa نوشته: (2011-10-23 ساعت 20:08)AmericanHamid نوشته: کارهای مهاجرتی رو در شیکاگو انجام دادم . خیلی راحت بود هیچ جایی چمدانها رو نگشتند .حتا نپرسید چی داری . من آدرسم رو در شیکاگو عوض کردم . قبلان لوس آنجلس بود به سن فرانسیسکو تغییر دادم . و هیچ مشکلی پیش نیومد که بگه تو که کالیفرنیا میری چرا اومدی اینجا .من نگران اتفاقات اخیر بودم ولی هیچ برخورد بد ی ندیدم.
برام خیلی مهمه که بدونم کارهای مهاجرتیتون چند ساعت طول کشید
جه ساعتی شروع شد؟ میخوام بدونم ساعت پرترافیک بوده یا نه.
من و خانمم هم از شیکاگو (ایلینویز) وارد شدیم و به اوهایو رفتیم. کلاً کارهای مهاجرتی بیشتر از نیم ساعت طول نکشید و هیچ کاری هم به چمدون هامون نداشتن. گرچه برای passport check in خیلی شلوغ بود و حدود یک ساعت معطل شدیم، ولی در قسمت اداره homeland security که کارای مهاجرتی رو انجام دادیم همه چی عالی بود.
من اینطور شنیدم که اینقد فرودگاه شیکاگو آسون گیره که بعضی ها که فرودگاه دیترویت بهشون نزدیک تره، به علت سخت گیری فرودگاه دیترویت، از شیکاگو وارد می شن.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اولین توقفشون در آمریکا یکی از فرودگاه های نیویورک، لس آنجلس و آتلانتا بوده، کارهای مهاجرتی شون چند ساعت طول کشید و در چه ساعتی در این فرودگاه ها حاضر بودن؟
لطفا به هر دو سوال جواب بدهید.