موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من با ادرس متل و بدون ssn و فقط پاسپورت حساب بانکی باز کردم. گفت اگر متل رو ترک کردی بگو نامه هات رو برات نگه دارند.
برای ID کارت هم رفتم ssn میخواست . رفتم ssn بگیرم. کارها رو انجام داد گفت 4 هفته صبر کن تا بیاد.
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اولین توقفشون در آمریکا، مقصدشون نبوده، آیا همه ی چمدان هایشان را در اولین توقف تحویل گرفته اند؟
من می خوام آلیتالیا رو بگیرم. یکی از آژانس ها میگه چون مهاجرین، وسایل رو باید تحویل بگیری و دوباره تحویل بدی.
اینچنین بوده؟
طاهاگشت میگه نه، آژانس میگه آره
تجربه چی میگه؟
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
ممنونم ولی من مشخصا سوالم در باره ی آمریکا بود نه اروپا
برای کسانی که اولین توقفشون در آمریکا، مقصدشون نیست، چه اتفاقی برای بارهاشون می افته؟
نمی تونم چک کنم که پرواز آخرم از چه ترمینالی خواهد بود ولی کل سه پروازم رو از آلیتالیا می خرم.
اولی با هواپیمای آلیتالیا و باقی با دلتا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-01 ساعت 16:40)pefa نوشته: ممنونم ولی من مشخصا سوالم در باره ی آمریکا بود نه اروپا
برای کسانی که اولین توقفشون در آمریکا، مقصدشون نیست، چه اتفاقی برای بارهاشون می افته؟
نمی تونم چک کنم که پرواز آخرم از چه ترمینالی خواهد بود ولی کل سه پروازم رو از آلیتالیا می خرم.
اولی با هواپیمای آلیتالیا و باقی با دلتا.
تعداد پرواز فرقی ندارد.در مبدا تحویل میگیرند و در مقصد تحویل میدهند.اما اگر آژانسی اصرار دارد که در وسط راه باید خودتان بار را گرفته و مجددا تحویل دهید مراقب باشید چون نشان از آن دارد که بلیط از خطوطی به شما داده که با هم قرار داد ندارند. باید در جایی دیگر هم بار جا به جا کنید هم کارت پرواز مجدد بگیرید که این یعنی فاجعه در بین یک مسافرت طولانی.به خصوص که پرواز قبلی من با الیتالیا خیلی خسته کننده بود اما در عوضش قیمت خیلی خوبی داشت.!!!!!
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با پرواز امارات براي دالاس گرفتم . مسير مستقيم از امارات تا دالاس. براي ماه فوريه و قيمت 1510 .
تاريخ حركت 8 فوريه.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
این قیمت دلار به کجااااااا میرود....؟؟؟!!!!!
CASE NUMBER:33xxx
, What you believe from bottom of your heart will come true