موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-06 ساعت 02:01)free_free نوشته: sسلام
آقا نیویورکم تشریف بیارید خوبه ها...
یه خوبی نیویورک این هستش که دیگه ماشین نیاز ندارید و کلی هزینه هاتون میاد پایین ضمن اینکه یه شهر شلوغه و هیچ وقت احساس بد بهتون دست نمیده هر چی هم که بخواین دم دست هست و یا 2 دقیقه پیاده روی پیدا می کنید مواد عذایی هم که ارزونه بنطر من یه نسیت در آمد های اینجا ، خونه هم در حد و انداره های کالیفرنیاست اینجا هم مترو 2.5 دلاره ولی با پرداخت فکر میکنم 105 دلار در ماه کلا تمام وسایل حمل و نقل عمومی مثل مترو و اتوبوس به هر مقداربراتون رایگان میشه...
کار هم که بنطر میاد از جاهای دیگه بهتر پیدا میشه
در مورد انتقال پول هم از بانک پرسیدم گفتند زیر 10000 تا اصلا پول حساب نمیشه و کلیرنس نداره....
خلاصه اینجوری اگه سوالی بود که من بتونم جواب بدم در خدمتم...
در ادامه صحبت های free free جان من اضافه کنم که نیویورک یه سری مشکلاتی هم داره که بهتره دوستان در نظر بگیرند. من کالیفرنیا بودم و الان هم 5 ماه نیویورک هستم.
1. هزینه های نیویورک و کالیفرنیا(ایرواین) برای من یکی بود با این تفاوت که توی نیویورک در کل خونه ها کوچک تره و مثلا با همون پولی که توی کالیفرنیا خونه 80 متری می گیرید اینجا خونه 50 متری و قدیمی تر می گیرید ولی کلا سیستم اکثر خونه های نیویورک همینه.
2. هزینه مواد غذایی مشابه هست.
3. توی نیویورک با پرداخت ماهیانه 104 دلار می تونید از مترو و اتوبوس به طور نامحدود استفاده کنید و کلا سیستم حمل و نقل نیویورک بزرگترین مزیتش هست.
4. نیویورک فوق العاده کثیف هست در حدی که بعضی مواقع توی مترو بوی گند غیر قابل تحمله ،مردمش مثل تهران عصبی هستند، و در کل بگم که توی نیویورک شما با فرهنگ آمریکایی زیاد آشنا نمی شید...
5. آب و هوای نیویورک واقعا سرده در حدی که بعضی مواقع سوز و سرما اشک آدمو در میاره- البته اشکال نداره چون سریع اشکتون یخ می زنه
6. نیویورک یه شهر توریستی با تنوع بالای فرهنگ های مختلفه و دوستانی که با خانواده به خصوص بچه های کوچیک میان این مساله رو در نظر بگیرن...
7. با همه این چیزا زیبایی های نیویورک آدم رو شیفته خودش می کنه جذابیتاش تمومی نداره و اگه بتونید توی این شهر دوام بیارید عاشقش می شید.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی قصد رفتن به واشنگتن (سیاتل )رو نداره؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امروز رفتم اداره social security کارمندشون گفت چون تاریخ انقضا ویزام 6 نوامبر بوده نمیتونه واسم کاری بکنه و باید صبر کنم تا گرین کارتم بیاد!!!! اینا چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اون مهری که تو پاسپورتم خورده و آفیسر فرودگاه گفت تا یک سال اعتبار داره و مثل گرین کارته چی بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اگه کسی میدونه باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید کلافه شدم
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خوشحالم که همه بچه های 2011 دارن کم کم وارد امریکا میشن، تاپیک های شماها به ما 2012ییها خیلی کمک کرد، ازتون ممنونیم
بچه ها یه سوال داشتم، میخواستم بدونم چند نفرتون قصد اقدام برای پاس سفید رو دارید ؟
من فکر میکنم اگر پس از ورود به امریکا برگردم ایران میتونم خودمو از لحاظ مالی و قوی تر کردن تخصصم خودمو بیشتر تامین کنم . حالا به نظرتون این کار درسته ؟ یا موندن در امریکا رو توصیه می کنید ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ايا سايتي هست كه بشه براي هواپيما luftansa صندلي هواپيما رو خودت انتخاب كني؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-08 ساعت 13:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-08 ساعت 13:55 توسط joy.)
(2011-11-08 ساعت 11:02)mjh نوشته: بچه ها ايا سايتي هست كه بشه براي هواپيما luftansa صندلي هواپيما رو خودت انتخاب كني؟
من بلیط klm گرفته بودم: تهران- آمستردام-سن فرانسیسکو، 30 ساعت قبل از پرواز check in کردم (شماره صندلی 2 تا پروازم رو انتخاب کردم) البته از تهران که همون شماره بود ولی تو فرودگاه آمستردام شماره ام رو خط زدن و گفتن اون صندلی پر شده باید جای دیگه ای بشینید!!!!! اگه اینجوری شد شوکه نشید!
ولی از آژانسی که خریدین یا از نمایندگی لوفتهانزا تو فرودگاه امام بپرسید بهتون میگن چیکار کنین. تا جایی که من میدونم بعد از 12 شب به وقت ایران باید با نمایندگیش تماس بگیرید موفق باشید.
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه/ دوستان این home stay ها از نظر امنیت چه جوریه؟ مطمئنن؟ واسه اولین ورود رزرو کنیم یه راست بریم اون خونه مشکل نداره،یا اول هتل بریم بهتره؟ منظورم اینه که خدا نکرده صاحب خونه مشکل دار نباشه گاومون بزاد
دوستان با تجربه یه توضیحی لطف کنن بدن/البته در ظاهر تو سایت ها که نگاه میکنم همه چی خوب به نظر می رسه.(به طور مشخص من اطراف LA میخوام برم مثلا long beach یا ...).
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...