موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-17 ساعت 03:35)fairwall نوشته: اینجا تو شیراز درمورد دلار دیگه الان 2 ماه که بانک دلار نمیده باهر چی که شده بیشتر300 تا نمیده چون جیره بندی دلاره مثلا
همچین چیزی نباید باشه. باید بدن بهتون. آخه بعضی بانکا توی شرایط بحرانی سو استفاده می کنن و دلارو پیش خودشون نگه می دارن. شما به چند تا بانک سر بزن. یا برو بانک مرکزی اونجا وظیفشونه بدن (اونا هم وظیفه شنااااس ))من خواهرم یه ماه قبل از شیراز 2000 دلار گرفته بود.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
من این چیزی که شما میگین،بار اول هست که میشنوم 300 دلار میدن.هیچ قانونی در این خصوص وجود خارجی ندارد.باید بهشون توضیح بدین که این بخشنامه بانک مرکزیه که 2000 دلار بدین.300تا رو از کجا آوردین؟تهران که 2000دلار میده.تازه توی فرودگاه میهم میتونین 2000دلار از بانک ملی شعبه فرودگاه بگیرین.من توی اون زمان دلار بازی که صفی بود بدون پاس و بلیط از فرودگاه گرفتم.حالا که این قضایا عادی شده.
موفق باشین
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان عزیز
الان تقریبا" تمام بانک ها بدون محدودیت و با مدارک 2000 دلار می دهند و حتی بعضی ها 3000 دلار . من در شرایط بحرانی 2000 دلار از بانک مرکزی و 1000 یورو از بانک مستقر در فرودگاه گرفتم .
ممکن است بانکی بعلت تمام کردن ارز و یا حتی تخلف مبلغ کمتر بدهد . بهتر است با بانک دیگر پیگیری کنیم و موضوع را بسط ندهیم و شوک و استرس ایجاد نکنیم . چون عده ای از این موضوع سواستفاده کرده و به دنبال چنین تنشی در بازار هستند . ارز آزاد فعلا" در صرافی ها از ساعت 10 به بعد موجود است و حداکثر 50 تومان فرق قیمت دارد .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من اینجا پارسیان-کارافرین و... ر رفتم ولی مثل اینکه از اوایل ابان ایطوری شده میگن بانک مرکزی گفت-اعلامم شده اگه دلار مخواید بگیرید چون بالا میره حتما
case:19###
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
تصحیح شد بله 2000$مدن شعبه مرکزی
مثل اینکه بمن دروغ گفتن کاش که یه جا بود 3تا بانک دروغ گفت
سرزمین درو-غغغغغغغ
case:19###
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه قصد خريد ارز دارند، صرافي اديب (طبقه همكف اسكان) و صرافي ديپلمات (تقاطع وليعصر و طالقاني) با مدارك به ازاي هر نفر 3000 دلار مي دهند و قيمتشون معمولا 3 تومان بالاتر از بانك ملي است.
صرافي پارسيان (شعبه فردوسي و ميرداماد، احتمالا همه شعبه هاش) هم 3000 تا مي دهند ولي قيمتش بالاتره و حدود 6 تومان بالاتر از بانك ملي.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ایا آدرسی که برای گرین کارت می دهیم را میتوان در اداره سوشال هم تغییر داد یا اینکه فقط در بدو ورود در فرودگاه فابل تغییر است؟
با تشکر
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
از اونجایی که یکی از دلایل من برای مهاجرت و در نهایت شهروند آمریکا شدن؛ بدست آوردن پاسپورتی هست که بتونم هرجا دلم خواست بروم ولی امروز خبری رو خوندم که باعث ایجاد تردید و دودلیم شد و احتمال مهاجرتم رو کم رنگ کرد و چون شاید مطلع شدن شما از این خبر بتونه در تصمیمگیری شما موثر واقعه بشه لذا عنوان خبر را خدمتتان اعلام میکنم:
لغو روادید یک ماهه بین ایران و گینه بیسائو
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .