موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
باسلام
هواپیمایی قطری درست به شما گفته که نمیتونه بلیط یکسره صادر کنه.چون احتمال میداده که ویزای شما غیر مهاجرتیه.مثلا" توریستی یا ویزیت ویا ...
این یه قانونه که جدیدا" وضع شده و من هم موقعی که خواستم بلیط بخرم و نرخ یک طرفه رو سوال کردم گفت:ما اجازه نداریم برای ویزای به غیر از مهاجرتی بلیط یکسره صادر کنیم.که بعد از اینکه بهشون توضیح دادم،ایشون گفتند که یه قانون هست که به ما اجازه این کار رو نمیده.خود دفتر قطر ایرویز توی برج سایه به من این مطلب رو گفت.
موفق باشین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرین کارتی ها تا ۲ سال بردن هر مقدار پول و لوازم منزل بدون مالیات هست.
اما هر میزان پول که همراه دارید رو حتا ایرانی باید تو فرم که تو هواپیما میدن تبدیل کنید و بنویسید و گرنه اونجا ۲ saat طول میکشه تو immigration فرودگاه پولتون رو بشمرن .ما پول خرد پوند همراه داشتیم یادمون رفت بگیم زیاد خوششون نیومد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
طبق اطلاعتی که از وکیلم گرفتم و باقی دوستان green کارتی طلا ،نقره ،فرش (ابریشم) پول با هدف تین شده یعنی برای ایجاد شغل یا خرید خانه تا سقف تعین شده تا ۲ سال مشمول مالیات نمیشود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها،خوبین؟من گرین کارتم بعد از ۲ هفته اومد..ادرسمم عوض کرده بودم،ولی مشکلی نبود و به آدرس جدیدم پست شد . حالا امروز یه امیلی گرفتم از این آدرس
DV Lottery <kccdv@stategov-us.com>
...
که میگه ۸۸۰$ باید به حساب بریزم.کسی هست هم چین امیلی دریافت کرده باشه و پولی داده باشه ؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم به خواست خدا تا آخر هفته با پرواز ترکیش عازم هستیم .
برایتان خواهم نوشت یک سفرنامه .
راستی من از بانک ارز 1061 گرفتم و پاس و عوارض خروج و بلیطم را مهر زدند و پس از آن کپی گرفتند .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ کدوم از دوستان جواب سواله منو نمیدونستن؟؟(((
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-13 ساعت 17:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-13 ساعت 17:34 توسط DLT.)
دوستان
بنده شنیدم که چنانچه توی فرم 230 آیتم 43 رو yes بزنین نیاز به پیگیری نیست.اتوماتیک اگر آدرستون رو عوض نکرده باشین، برای شما ارسال میشه.اما من خودم این رو صحیح نمیدونم.کسی اگر اطلاعی داره لطفا" اعلام کنه.
موفق باشین
مهران عزیز
اگر چنین چیزی رو میدونستن و بهتون این موضوع رو گفتن، طرف کاملا" ببخشید و ببخشید: شوت بوده.چون هیچ ارتباطی نداره.
موفق باشین