موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-20 ساعت 21:28)Nazem نوشته: (2011-08-20 ساعت 21:27)someil نوشته: (2011-08-20 ساعت 16:32)shiva_h نوشته: دوستان من برای بار دومم هست که میخوام برم..گرین کارتمم با من هست...می خواستم ببینم دیگه خروجی لازم نیست؟
اگه منظورتون عوارض خروج از کشوره خیر ولی بهتون ارز مسافری هم تعلق نمیگیره
به گرین کارتی ها تا 1000 دلار ارز مسافری تعلق می گیره.
با سلام تازه قانون تغییر کرده؟چهارماه پیش هیچی تعلق نمیگرفت
کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-20 ساعت 01:01)clear نوشته: دوستان یک نکته مهم ! صرف نظر از چگونگی ورود اولیه ، اگر قصد رفت و آمد به ایران دارید ، حتما همیشه از یک فرودگاه وارد شوید . چند نفر از دوستان من هم اکنون به همین علت پرونده بررسی مجدد گرین کارت در دادگاه دارند و آفیسر موقع ورود به آنها گفته این ویزای توریستی نیست که هر دفعه یک جای آمریکا بروید ... و البته معنی این حرکت هم یعنی همین که در جای خاصی از آمریکا اقامت ندارم که این موضوع برای اداره مهاجرت قابل قبول نیست .
سلام دوست عزيز.من يك سوال داشتم در مورد اين حرف شما:
ورود من قراره كه به Detroit باشه ايالت Michigan ولي معلوم نيست من اونجا بمونم.حالا به نظر شما مشكلي پيش مياد.اگه ايالت عوض شه و براي رفتن به ايران از اون ايالت رفت و آمد كنم؟يعني فقط يك بار جاي من عوض بشه ؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست عزیز این مورد که فرمودید هر یک سال کمتر ورود داشته باشیم مشکلی پیش نماید می توانید از اداره مهاجرت بپرسید و مشکل هزاران ایرانی را که هر 6 ماه ورود می کنند را حل کنید از جمله بنده که باید این روزا بیام سیاتل بازم ورود بزنم . با تشکر از کسانی که با دلیل و مدرک باعث حل مشکلات دیگران می شوند .
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من برای تغییر امضام باید با کجا مکاتبه کنم؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعضی از این آژانس های هواپیمایی خیلی بدوی عمل می کنند و کم کم دارم به این نتیجه میرسم که خودم بلیط رو بصورت مجازی تهیه کنم .. فقط دوستانی که این کار رو انجام دادن پس از خرید اینترنتی E-Ticket صادر میشه ... این پرینت رو کجا باید بدیم تا بلیط اصلی صادر بشه و اصولا اعتبارش رو چطوری میتونیم چک کنیم/؟
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 11:59)User نوشته: (2011-08-21 ساعت 10:11)shiva_h نوشته: بچه ها من برای تغییر امضام باید با کجا مکاتبه کنم؟
نیازی نیست با جایی مکاتبه کنی.
امضای هر فردی تشکیل شده از نام اون فرد. هر وقت خواستی می تونی عوضش کنی. نیازی به ثبت شدن نداره.
امضا می تونه ترکیبی از نام و فامیل باشه. یعنر نام + فامیل یا حرف اول نام+ فامیل یا نام + حرف اول فامیل
هر جوری که بخوای می تونی انتخاب کنی.
من امضام یکی از این ترکیب ها بود. چند وقت پیش عوضش کردم. تابحال که مشکلی نداشتم!
آخه امضام روی گرین کارتمه ...نمی دونم اگه بعدا روی گواهینامم تغییر کنه مشکلی پیش نمیاد؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
كسي ميدونه كه آيا در اولين سفر به آمريكا ميتونيم فرش ببريم يا نه؟من مهرماه بايد برم ميتونم فرش ببرم با خودم يا نه؟
آخه شنيدم ميگن تحريم شده و از اين حرف ها.اگر كسي خبر داره به من بگه ممنونتون ميشم
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-22 ساعت 16:18)Vahidn نوشته: دوستان سلام
كسي ميدونه كه آيا در اولين سفر به آمريكا ميتونيم فرش ببريم يا نه؟من مهرماه بايد برم ميتونم فرش ببرم با خودم يا نه؟
آخه شنيدم ميگن تحريم شده و از اين حرف ها.اگر كسي خبر داره به من بگه ممنونتون ميشم
تو ایران اگر این کلمه " میگن " را حذف کنند مشکلات حله!!! من با خودم یه فرش اوردم (البته تو چمدان) ولی کسی نگفت این چیه؟ بعدشم خروج اشیاء عتیقه جرمه نه فرش ! موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .