موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
يه سوالي داشتم نميدونم تا چه اهميت داره. ولي ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من آدرسي كه تو فرمام و روز مصاحبم اعلام كردم سان فرانسيسكو تو ايالت كاليفرنيا بوده . ولي تصميم دارم پروازم و به لس آنجلس بگيرم كه خوب اونم تو كاليفرنياست.
يعني من از فرودگاه لس آنجلس خارج ميشم و بعد از چند روز موندن تو لس آنجلس ميرم به همون آدرس تو سانفرانسيسكو.
حالا سوالم اينه كه اينكه از فرودگاه لس آنجلس دارم خارج ميشم ولي آدرسي كه ميخوام مداركم بره تو سانفرانسيسكو هستش با اين حساب كه جفتشون تو يه ايالت هستن مشكلي ايجاد نميكنه.
ممنونم.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-18 ساعت 10:53)User نوشته: اگر منظور شهرهای مختلفی هستش که متوجه نشدم چرا باید مشکل داشته باشه؟! مشکلی نداره که!
برای اینکه مطمئن بشید گرین کارتتون به آدرس جدید میاد، علاوه بر اعلام اون در فرودگاه، در سایت اداره مهاجرت هم آدرستون رو تغییر بدید.
حتی به صورت تلفنی، باهاشون چک کنید که به آدرس جدید بفرستند.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-18 ساعت 10:53)User نوشته: (2011-08-18 ساعت 10:40)kamrani.navid نوشته: دوستان سلام.
يه سوالي داشتم نميدونم تا چه اهميت داره. ولي ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من آدرسي كه تو فرمام و روز مصاحبم اعلام كردم سان فرانسيسكو تو ايالت كاليفرنيا بوده . ولي تصميم دارم پروازم و به لس آنجلس بگيرم كه خوب اونم تو كاليفرنياست.
يعني من از فرودگاه لس آنجلس خارج ميشم و بعد از چند روز موندن تو لس آنجلس ميرم به همون آدرس تو سانفرانسيسكو.
حالا سوالم اينه كه اينكه از فرودگاه لس آنجلس دارم خارج ميشم ولي آدرسي كه ميخوام مداركم بره تو سانفرانسيسكو هستش با اين حساب كه جفتشون تو يه ايالت هستن مشكلي ايجاد نميكنه.
ممنونم.
الان این ارسالتون پرسشی بود یا خبری؟ سوال دقیقا کجا بود؟
اگر منظور شهرهای مختلفی هستش که متوجه نشدم چرا باید مشکل داشته باشه؟! مشکلی نداره که!
بله سوالي بود.
آخه شنيده بودم دوستان ميگفتن كه آدرسي كه ميديم براي ارسال گرين كارت و ساير مدارك بايد توي همون شهري باشه كه وارد خاك آمريكا ميشم. سوال منم همين بود كه آيا كسي كه با پرواز ميره لس آنجلس و از اونجا وارد خاك آمريكا ميشه ميتونه آدرس ارسال مداركشو يه شهر ديگه اعلام كنه كه طبق گفته شده مشكلي نيست.
ابوظبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جعلیه آقا جعلیه
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
آقا رضا این ایمیل به قول دوستمون آقا مهدی جعلیه
از این ایمیلها حتی برای من که 2010 هستم و گرین کارتم رو هم گرفتم هنوز می آد
نمی دونم چطوره که مشخصاتشونم کامل هست (شماره حساب بانکی) و کسی هم این کلاهبرداری رو پیگیری نمی کنه
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
در ارتباط با نظر خواهی برخی از دوستان در مورد زندگی در آمریکا باید این نکته را به عرض برسانم که با سوال و جواب در سایت (فرقی هم نمی کنه چه سایتی) شما فقط می تونید اطلاعات اولیه بدست بیارید، چون مشخصات خودتان و طرف پاسخ دهنده معلوم نیست که بخواهید مقایسه کنید. بطور مثال الان فردی در مورد شرایط زندگی پرسیده که من معتقدم برای بچه های مدرسه ایی مشکلات خاصی پیدا میشه که شاید برای بزرگترها زیاد حاد نباشه ولی دوست دیگری که طبق اطلاعاتشان در سایت فرزندشان باید حداقل اواخر اسفند مدرسه رفته باشه ولی با وجود زبان ضعیف و گذشت 2/3 از سال تحصیلی در خرداد امتحاناتشان را به خوبی پاس کرده معتقده مشکلی نیست.حال شما باید بدانید که: - فرزند ایشان کلاس چندمه و بچه شما کلاس چندمه؟ -فرزند ایشان سطح تحصیلیش در ایران چقدر بوده؟ کلا" فرزند ایشان بچه ایی کم رو و خجالتی هستند یا نه؟ و... بعدشم باید ببینید بچه ایی که تو ایران مدرسه اش را وسط سال به هر دلیلی عوض میکنه با چه مشکلاتی مواجه میشه؟ و... پس برای ادامه زندگی و مهاجرت به آمریکا شما نیاز به صحبت کردن با کسانی را دارید که حداقل 80-90 درصد با شما سازگاری داشته باشند.پس به تمام دوستانی که قصد مهاجرت دارند و فرزند مدرسه ایی دارند توصیه میکنم قبل از اومدن با یک روانشناس در مورد مشکلات آتی فرزندشان مشاوره کنند.
یادتان باشد محله ایی که خونه گرونه حتما" محله ایی که مدرسه دولتی خوب داره و از مشکلات مدارس دولتی محله های کم درآمد وجود گروههای خلاف است. با آرزوی موفقیت.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست خوبم، این درخواست ونامه جعلی میباشد و یکی از دلایل هم این هستش که شما فقط و فقط باید پول تو سفارت پرداخت کنید و اونهم حتما بصورت نقد
پس مطمئن باش که این میل جیبی هستش که برای پول شمل دوخته شده و هیچ اعتباری هم نداره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از برندگان dv2012 هستم. میخواستم از دوستان با تجربه یه سوال بپرسم.
با توجه به وضع فعلی چطور و چقدر میتونیم دلار با خودمون ببریم. و اینکه بانک روی بلیط حداکثر چند دلار میدهد؟ از صرافی ها هم میتوان دلار تهیه کرد؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-19 ساعت 13:33)s$s نوشته: سلام دوستان
من از برندگان dv2012 هستم. میخواستم از دوستان با تجربه یه سوال بپرسم.
با توجه به وضع فعلی چطور و چقدر میتونیم دلار با خودمون ببریم. و اینکه بانک روی بلیط حداکثر چند دلار میدهد؟ از صرافی ها هم میتوان دلار تهیه کرد؟
دوست عزیز.
حداقل یک سال دیگه تازه نوبت مصاحبه شماست. تا اون موقع هزار تا قانون جدید ممکنه وضع بشه. پس بهتره الان اصلا به این چیزا فکر نکنی. ولی اگر اصرار داری که جواب این سوال رو بگیری میتونی به راحتی همین چند صفحه آخر همین موضوع رو بخونی .
ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک سوال دارم که اگر کسی جواب اونو بده ممنون میشم
ما اینهمه سوال جواب دادیم حالا یکی ام یه محبتی بکنه این سوال ما رو جواب موثق بده:
سوال:
من اگر بخوام با هواپیمایی قطری به مقصد لوس آنجلس بلیط بخرم پروازمون یک استاپ در خاک آمریکا در واشنگتن یا هوستون خواهد داشت و از اونجا با امریکن ایرلاین به لوس آنجلس میره. حالا:
1- کارهای مهاجرتی که در فرودگاه انجام میشه در فرودگاه مثلا هوستون خواهد بود یا ما ترانزیت هستیم و "وارد شده به خاک آمریکا" محسوب نمیشیم و کارهای مهاجرتی در فرودگاه لوس آنجلس خواهد بود ؟
(اینو برا این میپرسم که آدرس ما در فرمهای اولیه و سفارت آدرسی در بوستون بوده و الان به آدرسی در لوس آنجلس میخوام تغییرش بدم و برای اینکه بخوام اینکارو در فرودگاه هوستون انجام بدم نگرانم که گرین کارتمون مشکل دار نشه)
2- پرواز آخر با امریکن ایرلاین هست و اگر ما با نفری 2 چمدون که قانون قطری هست بیایم در پرواز آخر به اضافه بار نمیخوریم؟
(البته من این سوالو از دفتر قطر پرسیدم و گفتند اکی هست ولی میخواستم ببینم کسی بوده که پرواز داخلیش با یک ایرلاین دیگه بوده باشه واضافه بار داده باشه یا نه)
بازم ممنونم و اینکه پاسخی که میدید برای من بسیار تعیین کننده است در انتخاب ایرلاین
موفق باشید