کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام دوست عزیز
زمان برای پدر و مادر فرد سیتی زنی حدود چهار یا پنج سال

زمان برای برادر یا خواهر فرد سیتی زن (فرد گرین کارتی برای خواهر یا برادر نمیتونه اقدام کنه) حدود 15 سال

زمان برای فرزند بالاتر از 21 سال مجرد از طریق یکی از والدین حدود هشت سال (که دقیقا برای من همین مدت طول کشید)

زمان برای فرزند زیر 21 سال حدود یکی دو سال

و ....

ضمن اینکه دوست عزیز شما سوالهاتون رو باید در تالار پرسش و پاسخ (لینک زیر) مطرح بفرمائید ...
http://mohajersara.com/thread-3615.html

و برای اطلاعات دقیقتر میتونید از این لینک که هستی بانوی عزیز اطلاعات کامل و دقیقی رو گذاشتن استفاده بفرمائید
http://mohajersara.com/thread-2914.html

با آرزوی موفقیت و پایان هرچه سریعتر انتظار تمام دوستان

(2014-01-10 ساعت 22:33)jahanshahloo نوشته:  دوستان برای مادروپدر یه فرد سیتیزن چقدر حدودن پروسش طول میکشه؟؟؟
برای برادر/خواهر ازطریق گرین کارت مادر/پدر چقدرطول میکشه؟؟
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، sanbad ، minoo meh ، پدی ، Nightsky007 ، romance33 ، battosai ، powerb
(2014-01-09 ساعت 01:00)shahabjafari نوشته:  
VISA BULLETIN FEBRUARY

F1 01JAN07
F2A 08SEP13
F2B 08JUL06
F3 15MAY03
F4 22OCT01

اينجا كه همون تاريخ هاي قبله!
http://dhaka.usembassy.gov/mobile//curre...dates.html
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، پدی ، Nightsky007 ، romance33 ، Shahabpk ، Elahvision
مثل اينكه قرار نيست تغييري در تاريخ هاي F2A ايجاد شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، پدی
بولتن های گروه IR-5 یکی لطفن اعلام کنه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام دوستان،

بالاخره بعد از 7 سال تمام انتظار، نامه مصاحبه من هم اومد! بزن کف قشنگروووووووو Smile
البته راستش نمی دونم خوشحال باشم یا نه، یه حس عجیبی دارم. مصاحبم برای ماه مارچ هست و من هنوز تو بولتن کارنت نشدم.احتمالن قرار بوده این ماه کارنت بشم .
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، پدی ، g0lnaz ، sina454 ، romance33 ، battosai ، amjad ، anahita1361 ، amir_khoramian ، Saeedv13 ، Shahabpk ، dreamer60
(2014-02-06 ساعت 00:43)شاپرک نوشته:  سلام دوستان،

بالاخره بعد از 7 سال تمام انتظار، نامه مصاحبه من هم اومد! بزن کف قشنگروووووووو Smile
البته راستش نمی دونم خوشحال باشم یا نه، یه حس عجیبی دارم. مصاحبم برای ماه مارچ هست و من هنوز تو بولتن کارنت نشدم.احتمالن قرار بوده این ماه کارنت بشم .

تبریک میگم اما تو بولتن Feb تا F1 01JAN07 کارنت شده بودند!!! شما هم که PD احتمالن قبل اون تاریخ بوده درسته؟؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، شاپرک ، Shahabpk ، powerb
نه، پی دی من 17 ژانویه است. هنوز کارنت نشده بودم.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، battosai ، Shahabpk
(2014-02-06 ساعت 01:26)شاپرک نوشته:  نه، پی دی من 17 ژانویه است. هنوز کارنت نشده بودم.

چه جالب!!هنوزپس أعلام نشده كه!!
شما كيس نامبركي گرفتين؟؟
مدارك اسپانسروپرداخت nvc كي انجام دادين؟
F2A
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، شاپرک ، powerb

مبارك باشه شاپرك جان، من هم مثل شما نامه مصاحبه برام اومد ، پرونده من هم ژانويه 2007 بوده و براي 10 مارچ وقت سفارت دادن ( ابوظبي)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، battosai ، پدی ، maral-b ، شاپرک ، rezaenzo ، powerb
هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچی میگه کارنت نشدم که ... لوس نکن دیگه Smile امیدوارم گارسیا درست بشه با هم بریم Smile به گلناز هم تبریک میگیم . واقعن خیلی سخته این همه صبر کردن .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، Nightsky007 ، maral-b ، شاپرک ، amjad ، Shahabpk ، g0lnaz
(2014-02-06 ساعت 10:05)alisarvareharchiabi نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچی میگه کارنت نشدم که ... لوس نکن دیگه Smile امیدوارم گارسیا درست بشه با هم بریم Smile به گلناز هم تبریک میگیم . واقعن خیلی سخته این همه صبر کردن .

اﯾﺸﺎﻻﺍﺍﺍﺍﺍ علی جان ﮔﻠﻨﺍﺯ ﺟﺎﻥ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯽ‌ﮔﻢ
F2B
PD: 28 december 2012
Approval notice: 10 april 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، Nightsky007 ، romance33 ، پدی ، Shahabpk ، g0lnaz
[/quote]
چه جالب!!هنوزپس أعلام نشده كه!!
شما كيس نامبركي گرفتين؟؟
مدارك اسپانسروپرداخت nvc كي انجام دادين؟
[/quote]

کیس نامبر 2-3 سال پیش اومد. مدارک رو هم تابستون پارسال (2012) فرستادیم.

[/quote]
مبارك باشه شاپرك جان، من هم مثل شما نامه مصاحبه برام اومد ، پرونده من هم ژانويه 2007 بوده و براي 10 مارچ وقت سفارت دادن ( ابوظبي)
[/quote]

تبریک میگم گلناز جان، کاشکی می شد با هم بریم. Smile

علی جان مرسی. خب اینجوری هیجانش بیشتره!
ایشالا تو هم زود زود با تصویب این قانون یا هر قانون دیگه ای کارت درست بشه. Smile
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، battosai ، romance33 ، پدی ، Shahabpk

تبريك ميگم شاپرك جان
كاراي اينا هم مثل اينكه حساب كتاب نداره. من ماه ژانويه كارنت شدم ولي هنوز هم نامه مصاحبه نرسيده. دوستان نظري ندارن؟ بازهم منتظر بمونم يا بايد كاري كنم؟
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، پدی ، شاپرک ، Nightsky007 ، hsh2006 ، Shahabpk ، rezaenzo ، powerb
(2014-02-06 ساعت 12:16)maral-b نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 10:05)alisarvareharchiabi نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچی میگه کارنت نشدم که ... لوس نکن دیگه Smile امیدوارم گارسیا درست بشه با هم بریم Smile به گلناز هم تبریک میگیم . واقعن خیلی سخته این همه صبر کردن .

سلام . کجاییییی. تا خرداد باید صبر کنیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، maral-b ، Nightsky007 ، Shahabpk
(2014-02-06 ساعت 17:20)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 12:16)maral-b نوشته:  

سلام . کجاییییی. تا خرداد باید صبر کنیم .

ﺳﻼﻣ اﯾﻨﺠﺎﻡ ﺗﺎ ﺧﺮﺩﺍﺩ؟ اﺯ کﺟﺎ مﯾﮕﯽ علی ﺷﺎﯾﺪ زﻭﺩﺗﺮ اﻋﻼﻡ کنن ه؟ﺁﻥ
F2B
PD: 28 december 2012
Approval notice: 10 april 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Shahabpk ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان