موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 20:42)ladan نوشته: (از رئیس و روئسا معذرت خواهی میکنم پیشاپیش برای این پست بی ربط ولی چون دیدم فضا یه ذره داره کسل میشه خواستم ...)
سلام دوستان عزیزم
من دوباره اووووووووووووومدم و فقط خواستم بگم که همیشه به یادتون هستم و صمیمانه براتون آرزو میکنم که این انتظار برایتون به زودی به پایان برسته ...
(به روش مصاحبه کننده های توی تلویزیون) البته من کوچکتر از اونی هستم که پیام بدم اااااااااااااااااااامممممممممممممممممممااااااااااااااااااااا :
حالا که مجبور (البته واقعا متاسفام برای این مجبور بودن) هستین که صبر پیشه کنین تا پروسه مهاجرت طی بشه حتما هوای زبان رو داشته باشین و همینطور هر دوره کوتاه مدتی که دوست دارین رو حتما بگذرونین ...
دوستان صبر و انتظار خیلی خیلی خیلی سخته ولی مطمئن باشین (بازم تاکید میکنم) مطمئن باشین که بالاخره با خوبی تموم میشه ... فراموش نکنین که شما برای یه کشور قانونمند اقدام کردین که وقتی پروندتون رو قبول کرد دیگه قبول کرده ... اینجا آره واقعا آره هستش و نه واقعا نه و هیچ برو برگردی نداره ...
پیشاپیش سال نو رو هم به همتون تبریک میگم و امیدوارم سال آینده اینجا مثل من دنبال سمنو بگردین!!!!!!!!!!!!!!!
لادن سابق ... مادربزرگ نصیحت کن فعلی
من بلاخره بعد از ٦ ماه کارت ead و advance parole رو گرفتم ولی هنوز منتظر green card هستم ,من priority date sep ٢٠٠٥ داشتم ولی چون داخل امریکا بودم adjuatment of stats کردم الان تقریبا ٦ ماه هاست که منتظرم چون از شیکاگو اقدام کردم و اینجا مهاجر زیاده هنوز application در جریانه خسته شدم واقعن اگه کسی هست که مثل من اقدام میکنه بگه کمکش کنم
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-10 ساعت 00:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-10 ساعت 16:22 توسط amir2640.)
(2014-03-09 ساعت 20:42)ladan نوشته: (از رئیس و روئسا معذرت خواهی میکنم پیشاپیش برای این پست بی ربط ولی چون دیدم فضا یه ذره داره کسل میشه خواستم ...)
سلام دوستان عزیزم
من دوباره اووووووووووووومدم و فقط خواستم بگم که همیشه به یادتون هستم و صمیمانه براتون آرزو میکنم که این انتظار برایتون به زودی به پایان برسته ...
(به روش مصاحبه کننده های توی تلویزیون) البته من کوچکتر از اونی هستم که پیام بدم اااااااااااااااااااامممممممممممممممممممااااااااااااااااااااا :
حالا که مجبور (البته واقعا متاسفام برای این مجبور بودن) هستین که صبر پیشه کنین تا پروسه مهاجرت طی بشه حتما هوای زبان رو داشته باشین و همینطور هر دوره کوتاه مدتی که دوست دارین رو حتما بگذرونین ...
دوستان صبر و انتظار خیلی خیلی خیلی سخته ولی مطمئن باشین (بازم تاکید میکنم) مطمئن باشین که بالاخره با خوبی تموم میشه ... فراموش نکنین که شما برای یه کشور قانونمند اقدام کردین که وقتی پروندتون رو قبول کرد دیگه قبول کرده ... اینجا آره واقعا آره هستش و نه واقعا نه و هیچ برو برگردی نداره ...
پیشاپیش سال نو رو هم به همتون تبریک میگم و امیدوارم سال آینده اینجا مثل من دنبال سمنو بگردین!!!!!!!!!!!!!!!
لادن سابق ... مادربزرگ نصیحت کن فعلی
سلام لادن خانوم
خوشحالوم که میبینم بعد از مدت ها یه پست جدید گذاشتید و شرایط بر وفق مراده انشاالله
گفتیم شاید شما هم مثل دریمور و خیلی از دوستای دیگه که رفتنو دیگه به مهاجرسرا سر نمیزنن شدید ... (البته میدونم اونجا ادم سرش بیشتر از اینجا شلوغه و و وقت ازادش کمتر بخوصوص اگر تازه مهاجرت کرده باشه و ... )
به هر حال بنده هم به نوبه خودم سال نو رو پیشاپیش به شما و همه دوستان گل مهجرسرایی تبریک میگم و ارزوی سالی پر از سلامتی و سربلندی رو برای همگان از خداوند بزرگ خواستارم و امیدوارم هرچی که خیر هممون هست در سال جدید برامون اتفاق بیفته
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
dremer60 میاد منتها، چراغ خاموش میاد و میره ، فکر میکنه ما نمیفهمیم
آخرین بازدید: Thursday, February 20th, 2014 08:39 am
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
لادی جون بازم بیا . به ما سر بزن . بچه ها از شاپرک خبر ندارین . خیلی بی معرفته قبلن خیلی باحال بود اما هرچی سن آدم میره بالا بدتر میشه آدم مثل اینکه .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
شاپرک عزیزم بهت تبریک میگم امیدوارم این اولین خبر خوش قبل از ورود به این کشور و زندگی جدیدت باشه
من و کشور پهناور امریکا منتظرت هستیم ...
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من از دبى براتون پيغام ميذارم ، ويزامو گرفتم و خيلى كار آسون و راحتى بود، پيشنهاد ميكنم با آقاى حسين پور براى جابه جا شدن تا محل سفارت قرار بگذاريد و شماره هاشون اين هست : 0507499315 و 0562 140 0527