2014-02-07 ساعت 00:32
(2010-06-30 ساعت 12:34)hasti_banoo نوشته: [quote='Toranj' pid='59864' dateline='1277884220']
مرسی هستی جون،
۲-بنظر شما ۴۰۰ دلار و فرم ساپورت مالی رو کی درخواست میکنن؟ و اینکه هنووز کیس نامبری به صورت کتبی برای من نیومده اینو فقط از طریق اپراتور NVC دریافت کردم! و ما از اول ابوظبی یا انکررو اصلا توی فرم انتخاب نکرده بودیم، یعنی اینو خودشون انتخاب میکنن؟ و بنظر شما کجا بهتره؟
مرسی هستی جون،
ترنج عزیز
400 دلار و فرم ساپورت مالی معمولا مرحله یکی مونده به آخر محسوب میشه ! یعنی بعد از دریافت این مدارک و پول توسط ادراه مهاجرت ، از شما می خوان که مدارک شناسایی خودتون ( عکس، کپی برابر اصل گذرنامه ، و ترجمه شناسنامه و سند ازدواج ) رو براشون ارسال کنید. بعد هم برای مصاحبه دعوت میشین.
کیس نامبر رو همون زمانی که فرم Choice of Agent and Address براتون ارسال میشه بالای برگه مشخص می کنن ( فرمی که شما آدرس خودتون در ایران و فردی رو که در آمریکا به عنوان نماینده خودتون انتخاب کردید مشخص می کنید ).
اداره مهاجرت خودش اول تعیین می کنه که کجا مصاحبه کنید اما قابل تغییره. من خودم ابوظبی بودم یعنی تمام کیسهای خانوادگی که من می شناسم ابوظبی براشون تعیین شده بوده ! من خودم چون از هوای گرم و کلا کشورهای عربی خوشم نمیاد و تجربه سفر به آنکارا رو قبلا داشتم ترجیح دادم انکارا باشه بنابراین تغییرش دادم به ترکیه. این کاملا به خودتون برمی گرده که کجا رو دوست داشته باشید.
از نظر روال کار فرقی بین سفارتخونه ها نیست. اگر شما کار دولتی در ایران نداشتید با توجه به اینکه خانم هستید مشمول clearance هم نمیشی. پس بدون مشکل ویزاتو از هر سفارتخونه ای که بری خواهی گرفت.
[/quote
هستی جان سلام
یه سوال داشتم
من و همسرم نوع ویزامون f2a هستش و منتظر case completemoon هستیم که دو هفته پیش فرستادیم..البته باید بگم ما کارمون رو خرداد امسال شروع کردیم و کارامون تا حالا سریع جلو رفتهو می خواستم ببینم شما میدونی چقد طول میکشه کیسمون کامل بشه و وقت مصاحبه مشخص بشه؟؟