کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2011-02-14 ساعت 17:50)alireza88 نوشته:  دوستان چرا ویزا بولتن یک دفعه دو سال عقب نشینی کرده کسی میدونه

alireza88 عزیز، شما یک بار این سوال رو در ارسال شماره 200 همین تاپیک مطرح کردین و من در ارسال شماره 201 جواب دادم. حالا باز هم همین سوال رو مطرح می کنین، عزیز دل برادر؟! Smile

لطفا به توصیه Kaveh90 عزیز عمل کنین و بعد اگر سوالی داشتین مطرح کنین و ما هم در حد توان جواب میدیم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، amjad ، dreamer60
دوستان عزیز،
یادتون هست به آنکارا نامه دادم و پرسیدم چرا کلیرنس من با دوتا ستاره اومده (یه چیزی در همین مایه ها)؟ و اونا جواب دادن که در حال حاضر دارن پرونده های با PD قبل از 01 ژانویه 2001 رو اقدام می کنن ولی PD من 06 ژانویه 2001 هستش. و باید همینطور ویزا بولتن رو چک کنم تا کارنت بشم.

من دوباره دیروز بهشون نامه دادم که اون PD که گفتین با cut-off date ویزا بولتن ها جور در نمیاد، پس من چه چیزی رو باید چک کنم؟ جواب دادن که ما داریم پرونده های با PD قبل از 01 ژانویه 2000 رو اقدام می کنیم!!!!!!

یعنی وضع من خیلی خراب تر از اینهاست!!! Big Grin منو باش که به خاطر غلط تایپی نامه قبلی آنکارا (که 2000 رو نوشته بودن 2001) کلی خوشحال بودم که PD من فقط 5 روز با cut-off date اونا فاصله داره، نگو یک سال و 5 روز فاصله داره!!!

قدیما پشت کامیونا و تریلی ها می نوشتن «بر چشم بد لعنت». حالا باید بنویسم «بر انگشت بد لعنت»! حیف از اون تشکری که بابت جواب قبلیشون کردم!

محض کسب تجربه دوستان، متن هر دو نامه رو اینجا میارم:
نامه من:
Case Number: ANK**********
Priority Date: 06 Jan 2001

Dear Sirs,

I have to express my gratitude to you for your kind answer to my previous question.

In reply to my previous question about 8 day ago, you've stated that:
"… At present, only those F4 preference applicants who had their petitions filed before January 1, 2001 are being processed. Department of State has a recorded message with visa availability information which you may reach at (202) 663-1541. Or you may visit http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html"

Above-mentioned date (January 1, 2001) doesn't match with any F4 cut-off dates in the January and February 2011 Visa Bulletins:
Cut-off date for F4 category in January 2011 VB: 01Jan2002
Cut-off date for F4 category in February 2011 VB: 01Jan2000

So, how can I know whether my visa is available or not? Please take attention that my PD is only 5 days beyond the date you've stated (January 1, 2001).

Thank you in advance for your kind reply.

Best regards,
Frozen Mind

جواب لعنتی اونا:
From Ankara-Consular-Public-MB CA-Ankara@state.gov
Sender-time Sent at 5:25 PM (GMT+02:00). Current time there: 4:59 PM
To frozen2mind@gmail.com
Date Mon, Feb 14, 2011 at 5:25 PM
Subject RE: ivimmigrant
Mailed-by state.gov

Dear Mr. Frozen Mind,
As of February 2011, we are processing those F4 cases which were filed before 01 Jan 2000. Your priority date is 06 Jan 2001. Therefore, a visa number is not available for your case. You can check http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html for monthly updates.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

SBU
This email is UNCLASSIFIED
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، SAEED 60 ، ms-banoo ، eamini1 ، GBUSA ، hasti_banoo ، rozollina ، sasan_rock ، f1f ، dreamer60 ، shahram es
سلام

فروزن جان عزیز خیلی ناراحت نباشید من دیروز خواهرم با NVC تماس گرفته و بعر از کلی کلنجار رفتن اخرین حرفی که زدن این بوده که در یکی دو ماه اینده ویزا بولتن به حالت قبل از عقب رفتن بر میگردد . البته اینجور گفتن خدا میداند .

با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، frozen mind ، Toranj ، sasan_rock ، rozollina ، dreamer60 ، Kaveh90 ، ms-banoo ، sh_niloofar ، mina-2011 ، پرستو
می بخشیدا اما مطمئن باشیدآنها همش حرف مفت می زنند اما حرف مفتی نمی زنند انها خودشون هم بارها گفتن که دراین سال مالی تعداد ویزا ها تموم شده است خوب مگر اینکه معجزه بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze
(2011-02-15 ساعت 14:19)eros نوشته:  می بخشیدا اما مطمئن باشیدآنها همش حرف مفت می زنند اما حرف مفتی نمی زنند انها خودشون هم بارها گفتن که دراین سال مالی تعداد ویزا ها تموم شده است خوب مگر اینکه معجزه بشه

با تشکر

جنابعالی صحیح میفرمائید . اما یک مسئله وجود دارد اینکه در هر صورت قبل از عقب رفتن ویزا بولتن یک عده به هر دلیلی ویزا گرفتن و این تعداد از تعداد ویزاها کم میشود . پس بنابراین باید زودتر از معمول به حالت قبل از ویزا بولتن بر گردد . و همانطور که frozen فرمدند در قسمت D ویزا بولتن ماه مارچ اشاره شده است که از ماه یا ماههای اینده ویزا بولتن به حرکت می افتد البته رو به جلو . اگر خدا بخواهد . البته این نظر بنده حقیر است . و هیچ پا فشاری هم نسبت به ان ندارم .
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، frozen mind ، rozollina ، Kaveh90 ، dreamer60 ، mina-2011
سلام دوستان

طبق تماسی که دیروز با nvcداشتم به من گفتن که ما معمولاً اول هر quarterشماره ویزا‌ها رو اعلام می‌کنیم (یعنی‌ اول آوریل) ،اگه دیده باشین توی visa buliten مارس هم گفته که از ماه آینده یه تکونی میخوره Big Grin
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، frozen mind ، sasan_rock ، rozollina ، Kaveh90 ، f1f ، dreamer60
(2011-02-22 ساعت 11:45)Toranj نوشته:  سلام دوستان

طبق تماسی که دیروز با nvcداشتم به من گفتن که ما معمولاً اول هر quarterشماره ویزا‌ها رو اعلام می‌کنیم (یعنی‌ اول آوریل) ،اگه دیده باشین توی visa buliten مارس هم گفته که از ماه آینده یه تکونی میخوره Big Grin

پس دوست عزیز با این تفصیر شما، به این نتیجه می رسیم که در واقع ویزا های هرسال مالی به 4 قسمت تقسیم می شوند و الان ویزا های 4 ماه اول تمام شده است آیا واقعا این طوری هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60
يه سوال ميتونم بپرسم اين cut of date يعني چي؟ ميشه لطفا توضيح بدين ممنون ميشم؟من واقعا نااميد شدم
Case Number: ANK2010xxxx
Preference Category: F2A

Priority Date: 29APR2008
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-02-28 ساعت 16:06)nasrinmn نوشته:  يه سوال ميتونم بپرسم اين cut of date يعني چي؟ ميشه لطفا توضيح بدين ممنون ميشم؟من واقعا نااميد شدم

سلام دوست عزیز

جای سئوال اینجا نیست . لطفا به بخش پرسش پاسخ مراجعه کنید .

اما در جواب شما بگم cut of date همان priorty date است .
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
پاسخ
(2011-02-28 ساعت 16:06)nasrinmn نوشته:  يه سوال ميتونم بپرسم اين cut of date يعني چي؟ ميشه لطفا توضيح بدين ممنون ميشم؟من واقعا نااميد شدم

Cut-off Date در واقع به معني تاريخ بُرش يا قطع است. يعني «برشي از زمان» به گونه اي كه هر پرونده با «تاريخ تقدم» (Priority Date ) قبل از آن، در دست اقدام قرار مي گيرد.

در تكميل توضيح shahram es عزيز عرض مي كنم كه طبق تعريف ويزا بولتن، Cut-off Date همان Priority Date آخرين پرونده اي است كه در آن ماه مي تواند ويزا به آن تعلق بگيرد.
خيلي پيچيده شد، نه؟!! Smile

در حال حاضر Cut-off Date گروه شما 1 ژانويه 2007 و Priority Date شما هم 29 آوريل 2008 هستش. پس هنوز بايد منتظر بمونين تا پرونده شما در دست اقدام قرار بگيره.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، dreamer60 ، maymary1220
(2011-02-14 ساعت 17:50)alireza88 نوشته:  دوستان چرا ویزا بولتن یک دفعه دو سال عقب نشینی کرده کسی میدونه

alireza جان، خاله من طبق تماسی که داشته بهش گفتن توی چند وقت اخیر از پرونده ها عقب موندن. برای همین پرونده هارو عقب کشیدن. خود منم منتظر بولتن هستم Sad
پاسخ
همه جا سوت و کور.همه چشمشون رو به مونیتور برای رویت کلمه آسمانی coming soon.باید نشاط و امیدواری رو دوباره به این تالار برگردونیم.دوستان بنویسید و بنویسید.تنها راه آزاد کردن فکر خودتون و دوستان نوشتنه.اینو نه از خودتون و نه از هم تالاریها دریغ نکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، Kaveh90 ، dreamer60
(2011-03-07 ساعت 20:12)frozen mind نوشته:  بالاخره ويزا بولتن آوريل كامينگ سون شد!
Upcoming month's visa bulletin: April 2011 (Coming Soon)
To Be Or Not Tobe !! That is The Question[
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، rozollina ، ladan ، frozen mind
dreamer جان

the answer is that : NOT TO BE Big Grin

البته خدا نکنه !!!
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: rozollina ، frozen mind ، dreamer60
دوستان من حاضرم شرط ببندم که يه تغييرات مثبتي کرده اين ويزا بولتن (البته اگه بگين از کجا مي‌دوني ... واقعا نمي‌دونم Wink ) ولي حس ششم خوبي دارم (اين رو دوستانم مي‌گن) امروز با اين پيشگوئي مي‌خوام به خودم هم ثابت کنم که اونا راست مي‌گن Big Grin
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، amjad ، sasan_rock ، maymary1220 ، frozen mind ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان