موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-10 ساعت 16:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-10 ساعت 17:00 توسط amir2640.)
(2014-10-10 ساعت 13:08)برسام٤ نوشته: سلام دوستان.من تو اين تاپيك تازه واردم ،بعد از قبولي در لاتاري٢٠١٤ و اتمام ويزا و دست خالي موندن بعد از يك سال ونيم اميد و ارزو تصميم گرفتم ديگه به لاتاري فكر نكنم و به همون پرونده خانوادگي كه چند سال پيش از طريق خواهر سيتيزنم براي خانوادم تشكيل شده دل خوش كنم،ما جزو چه كتيگوري هستيم؟؟و تقريبا چقدر زمان ميبره؟در ضمن مادرم هم گرين كارت داره ايا اگر براي من و خانوادم كه ٤نفريم اقدام كنه زودتر از پرونده خواهرم نميشه؟اگه مادرم براي خواهر مجردم كه بالاي ٢١سال هست با گرين كارت اقدام كنه چند سال طول ميكشه و جزو چه كتيگوري ميشه؟بهتر نيست مامانم سيتيزن بشه بعد براي من و خواهرم اقدام كنه؟البته من يه پرونده از طرف خواهرم دارم ولي فكر كنم اون خيلي طول ميكشه.ببخشيد سوالام زياد شد ،لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم جواب بده ،مرسي
سلام دوست عزیز
اولا که لطفا بگید که پی دی شما دقیقا کی هست؟
و در مورد خودتون اگه اشتباه برداشت نکرده باشم فکر میکنم متاهل هستید و در نتیجه نمیتونید تا زمانی که مادرتون سیتیزن نشده از طرف ایشون پرونده ای داشته باشید ولی پیشنهاد میکنم که تا سیتیزن شدند سریعا براتون یه پرونده هم تویه f3 تشکیل بدن ضرری نداره ....
در مورد خواهرتون حتما مادرتون براشون اقدام کنن و دراین صورت همون طور که دوستمون گفتن حدود ۷ یا ۸ سال فعلا طول میکشه تا کارنت بشن و توصیه میکنم به هیچ وجه این اشتباه رو نکنن که منتظر بمانند تا سیتیزن بشن بعد تازه بخوان براشون اقدام کنند چون این طوری حداقل کارشون حدود ۶ سال عقب میفته
موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-11 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-12 ساعت 21:17 توسط amir2640.)
(2014-10-10 ساعت 23:11)برسام٤ نوشته: (2014-10-10 ساعت 16:52)amir2640 نوشته: (2014-10-10 ساعت 13:08)برسام٤ نوشته: سلام دوستان.من تو اين تاپيك تازه واردم ،بعد از قبولي در لاتاري٢٠١٤ و اتمام ويزا و دست خالي موندن بعد از يك سال ونيم اميد و ارزو تصميم گرفتم ديگه به لاتاري فكر نكنم و به همون پرونده خانوادگي كه چند سال پيش از طريق خواهر سيتيزنم براي خانوادم تشكيل شده دل خوش كنم،ما جزو چه كتيگوري هستيم؟؟و تقريبا چقدر زمان ميبره؟در ضمن مادرم هم گرين كارت داره ايا اگر براي من و خانوادم كه ٤نفريم اقدام كنه زودتر از پرونده خواهرم نميشه؟اگه مادرم براي خواهر مجردم كه بالاي ٢١سال هست با گرين كارت اقدام كنه چند سال طول ميكشه و جزو چه كتيگوري ميشه؟بهتر نيست مامانم سيتيزن بشه بعد براي من و خواهرم اقدام كنه؟البته من يه پرونده از طرف خواهرم دارم ولي فكر كنم اون خيلي طول ميكشه.ببخشيد سوالام زياد شد ،لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم جواب بده ،مرسي
سلام دوست عزیز
اولا که لطفا بگید که پی دی شما دقیقا کی هست؟
و در مورد خودتون اگه اشتباه برداشت نکرده باشم فکر میکنم متاهل هستید و در نتیجه نمیتونید تا زمانی که مادرتون سیتیزن نشده از طرف ایشون پرونده ای داشته باشید ولی پیشنهاد میکنم که تا سیتیزن شدند سریعا براتون یه پرونده هم تویه f3 تشکیل بدن ضرری نداره ....
در مورد خواهرتون حتما مادرتون براشون اقدام کنن و دراین صورت همون طور که دوستمون گفتن حدود ۷ یا ۸ سال فعلا طول میکشه تا کارنت بشن و توصیه میکنم به هیچ وجه این اشتباه رو نکنن که منتظر بمانند تا سیتیزن بشن بعد تازه بخوان براشون اقدام کنند چون این طوری حداقل کارشون حدود ۶ سال عقب میفته
موفق باشید
با سلام،متشكرم از جوابتون.بله من متاهلم وكيسمون ٤نفره هست،اين پي دي همون تاريخ اوليه درخواست از طرف خواهرم براي ما است؟اگر اينطور باشه فكر ميكنم سال ٢٠١١براي ما درخواست دادن و مثل اينكه ١٢سال يا بيشتر طول ميكشه،پس حالا حالا ها بايد منتظر باشيم ،درست متوجه شدم يا غير از اينه؟
سلام
بله درسته پی دی شما میشه همون سال 2011 و باید متاسفانه فعلا منتظر بمونید و میزان سالش هم بستگی به ویزا بولتن داره برایه کتگوری f4 حدودا بین 10 سال تا 13 سال متغیره
ولی در کنار اون وقتی که زمانش رسید در کتگوری f3 هم برایه محکم کاری اسم بنویسید + نام نویسی مجدد در لاتاری و ....
بلاخره دیر یا زود ایشالا یکیش نتیجه میده
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-10 ساعت 13:08)برسام٤ نوشته: سلام دوستان.من تو اين تاپيك تازه واردم ،بعد از قبولي در لاتاري٢٠١٤ و اتمام ويزا و دست خالي موندن بعد از يك سال ونيم اميد و ارزو تصميم گرفتم ديگه به لاتاري فكر نكنم و به همون پرونده خانوادگي كه چند سال پيش از طريق خواهر سيتيزنم براي خانوادم تشكيل شده دل خوش كنم،ما جزو چه كتيگوري هستيم؟؟و تقريبا چقدر زمان ميبره؟در ضمن مادرم هم گرين كارت داره ايا اگر براي من و خانوادم كه ٤نفريم اقدام كنه زودتر از پرونده خواهرم نميشه؟اگه مادرم براي خواهر مجردم كه بالاي ٢١سال هست با گرين كارت اقدام كنه چند سال طول ميكشه و جزو چه كتيگوري ميشه؟بهتر نيست مامانم سيتيزن بشه بعد براي من و خواهرم اقدام كنه؟البته من يه پرونده از طرف خواهرم دارم ولي فكر كنم اون خيلي طول ميكشه.ببخشيد سوالام زياد شد ،لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم جواب بده ،مرسي
چه جااالب مورد شما دقیقا شبیه به منه!!!!
ما هم اول 2012 اقدام کردیم از طریق خواهرم. پس ما توی گروه F4 هستیم
خواهر کوچکم از طریق پدرم حدود دو سال پیش اقدام کرد و دو ماه پیش ویزاشو گرفت
پدر مادرم هنوز گیرین کارتی هستن و چند روز دیگه خواهرم 21 سالگیش تموم میشه.
خداییش چه حس بدی داشتی وقتی ویزا بهت نرسید... من شب و روز دعا می کنم لاتری به نامم در بیاد
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام علیرضا چرا برای اف 2 بی اقدام نمیکنی ؟
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2014-10-11 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-11 ساعت 16:19 توسط alireza_guitar.)
علی جان متاهلم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
پس هیچی اف 2بی که نمیشه اما به نظرم مادر و پدر گرامی سیتیزن بشن بری تو اف 3 از این اف 4 بد بهتر باشه ... والا به خدا ما الان 4 ساله میریم تو این سایت بولتن این اف 4 رو یه مدت 2000 میدیدیم یا 2001 ... اما میگیم 5 سال 10 سال هم از اونطرف 15 سال نه فکر کنم باز اف 4 نزدیکتر باشه ... امضات هم واقعن ناراحت کنندس میتونم درک کنم که خیلی سخته .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان:
من پدر و مادرم الان با گرین کارت آمریکا هستن.در چند هفته آینده واسم اقدام میکنن .کیس من قاعدتا باید F2B باشه .من دخترم و مجرد ولی بالای 21 سال.
اولین سوالم این هست که فرم I-130 را که پر کردن 420 دلار باید Money order بگیرند و میل کنن به چه آدرسی؟آخه چند تا ادرس داده که مربوط به کسانی میشه که خارج از امرکا زندگی می کنن واسه اینکه من بتونم ابوظبی مصاحبه شم باید به Chicago فرم و متعلقات رو ارسال کنن یا abu dhabi embassy ؟یا اصلا الان تعیین نمی شه؟
دوما اینکه علاوه بر فرم I-130 فرم دیگه ای و مبالغ دیگه ای لازم است؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد من جزء گروهf4 هستم و 8march 2002 كيس من approve شده حالا ميخوام بدونم كى وقت مصاحبه من ميرسه الان تاريخ ويزا بولتون 8feb2002 اگر ميدانيد. ممنون ميشم راهنمايى كنيد ودر ضمن كى براى واكسن اقدام كنم چون يك پسر5ساله دارم ميخوام واكسن هر چى هست همين ايران بزنم و مصاحبه ام براى انكارا هست
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
1 ماه دیگه کارنت خواهید شد و آماده برای مصاحبه ... واکسن ها رو هم میتونید در ایران بزنید ... نزدیک تجریش درمانگاه هست ...