موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-23 ساعت 20:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-23 ساعت 20:35 توسط shahram es.)
(2014-10-22 ساعت 06:16)vania77 نوشته: دوستان عزيز اينجا رو ببينيد ! من نميدونم اين بر چه اساس پيشبيني ميكنه ولي بيشتر وقتها درسته و اين بار تا سه ماه اينده رو پيشبيني كرده..!
F2a تا سه ماه اينده در هر ماه بين ٣ تا ٥ هفته! متوسط هر ماه ، يك ماه!
با سلام
امیدوارم برای کتگوری f1 .f3 درست پیشبینی نکرده باشه و سرعت بیش از اینها باشد .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-23 ساعت 20:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-23 ساعت 20:46 توسط shahram es.)
دوستان عزیز
در خود سایت ویزا بولتن انتهای صفحه آپدیت ماه نومبر این را نوشته:
E. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS
FAMILY-sponsored categories (potential monthly movement)
Worldwide dates:
F1: Two to three weeks
F2A: Three to five weeks
F2B: Six to eight weeks
F3: One to three weeks
F4: Two or four weeks
پس معلومه تا چند ماه آینده بر همین روال است مخصوصا که نوشته Coming Months منظور این است که ماه های آینده!!!!!
انشالله که غیر از این باشد چون قبلا هم سابقه داشته است .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
موضوعها: 0
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2014-10-23 ساعت 20:43)shahram es نوشته: دوستان عزیز
در خود سایت ویزا بولتن انتهای صفحه آپدیت ماه نومبر این را نوشته:
E. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS
FAMILY-sponsored categories (potential monthly movement)
Worldwide dates:
F4: Two or four weeks
پس معلومه تا چند ماه آینده بر همین روال است مخصوصا که نوشته Coming Months منظور این است که ماه های آینده!!!!!
انشالله که غیر از این باشد چون قبلا هم سابقه داشته است .
امیدوارم همینطور باشه شهرام جان .
چهار ماه اینطوری بره جلو ما هم کارنت شدیم
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جناب babak.n شاید ندونید که چقدر نوشته های شما برای من مهم هست رفیق.چون بیشتر برنامه ریزی من به شما بستگی داره حتی تسویه حساب از کارم .پس لطفا حتما تو سایت هر اتفاق جدید رو بنویسید.
F2B
PD:Nov 2008
Approval notice: May 2010
***** Case noP3AU):ABD2010
feb 2015 :NVC Welcome Letter
Interview : sep 2015
status: Admin....Pro - white paper
clearance: 19.1.2016
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من يه سوال دارم از وقتي خواهرم سال ٢٠١١براي من اقدام كرده فقط يه نامه اومده اون هم يك ماه بعدش كه بالاش نوشته رسيد و اسم و فاميل من و خواهرم و اطلاعاتمون توشه و يه تاريخ تشكيل پرونده،من كتيگوريf4هستم ،اين تاريخ pd ما محسوب ميشه؟بعد يه نامه approval هم مياد؟؟؟؟براي كتگوري ما كي مياد؟؟چون ميبينم همه يك approval date هم دارن ولي براي ما فقط يك نامه اون هم بالاش نوشته رسيد .كي بايد منتظره نامه اپروال باشم؟؟اخه تو كتگوري f4خوندم يك نفر بعد از ٨سال متوجه شده اصلا اپرو نشده بوده و از اول اقدام كرده،مرسي از راهنماييتون
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2014-10-25 ساعت 10:31)برسام٤ نوشته: سلام دوستان،من يه سوال دارم از وقتي خواهرم سال ٢٠١١براي من اقدام كرده فقط يه نامه اومده اون هم يك ماه بعدش كه بالاش نوشته رسيد و اسم و فاميل من و خواهرم و اطلاعاتمون توشه و يه تاريخ تشكيل پرونده،من كتيگوريf4هستم ،اين تاريخ pd ما محسوب ميشه؟بعد يه نامه approval هم مياد؟؟؟؟براي كتگوري ما كي مياد؟؟چون ميبينم همه يك approval date هم دارن ولي براي ما فقط يك نامه اون هم بالاش نوشته رسيد .كي بايد منتظره نامه اپروال باشم؟؟اخه تو كتگوري f4خوندم يك نفر بعد از ٨سال متوجه شده اصلا اپرو نشده بوده و از اول اقدام كرده،مرسي از راهنماييتون
یک نامه بعدا براتون ارسال میشه که توی اون pd تون مشخصه
برای من که چهار روز زودتر از Received Date هست
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-26 ساعت 09:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-26 ساعت 09:52 توسط hossein2.)
سلام دوستان
بلاخره این قافله مهاجرت خانواده ما هم داره بعد از 13 سال از راه میرسه و به روزهای آخر خودش رسیده. اما چه حیف که سن قانونی من برای استفاده از قانون cspa دیگه عبور کرده و نمیتونم از این قانون استفاده کنم با وجود اینکه 26 سال بیشتر ندارم. حالا چند سوال دارم خدمت دوستان گرامی که میتونن منو راهنمایی کنن.
با وجود اینکه من 26 سال دارم ولی طبق فرمول cspa من الان 21 سال 8 ماه دارم آیا راهی هست که خانواده من بتونه اسم من به عنوان تنها فرزند مجرد خانواده وارد نامه مصاحبه کنه که تا چند وقت دیگه که تو ابوظبی وقت سفارت داریم من هم شامل گرین کارت بشم؟ که بعید میدونم
اگه اسم من تو لیست نامه مصاحبه نباشه. بازم میتونم خانوادم تا ابوظبی و حتی تا سفارت همراهی کنم و وارد سفارت بشم و اونجا چک و چونه بزنم؟
اگه فوقش هیچ کدوم از موارد بالا نبود چه مدارکی باید همراه خودم یا همراه خانوادم بفرستم که نشون بر مجرد بودن من باشه و اسم من بره تو لیست F2B؟
آیا خانواده من میتونم بدون حضور من در سفارت برای من تقاضای یه پرونده جدید بدن یا باید خودم حتما در با خانواده در سفارت حضور داشته باشم یا اصلا نیازی به همراهی پدر و مادرم تا کشور امارات نیست؟
چه مدارکی باید ارسال کنم ؟ با توجه به اینکه سال 2010 من تمام مدارک خودم همراه با فرم DS20 برای سفارت ارسال کردم
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
نمیخوام نا امیدوتون کنم اما سفات ابوظبی خیلی روی حرف زدن حساسه و اصلا حتی فکر چونه زدن نباشید که حتی بخواید چونه بزنید برای رفتن توی سفارت چون یادمه دو تا پیر مرد پیر زن همون موقعی که ما رفتیم ویزا رو تحویل بگیریم با یه پسر بچه کوچولو که تنها چیزی که بل بود این بود که از اینر بدو بره اونور اومده بودن اما گفتن پسر بچه نمیتونه بیاد اینا به پسر بچه رحم نمیکنن چه برسه به شما که مردی هستی و تازه بدتر از همه شما نه تنها میخوای بری تو سفارت بلکه میخوای چونه برنی برای اینکه بری مصاحبه
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-26 ساعت 10:47)ایلیانا نوشته: (2014-10-26 ساعت 09:50)hossein2 نوشته: سلام دوستان
بلاخره این قافله مهاجرت خانواده ما هم داره بعد از 13 سال از راه میرسه و به روزهای آخر خودش رسیده. اما چه حیف که سن قانونی من برای استفاده از قانون cspa دیگه عبور کرده و نمیتونم از این قانون استفاده کنم با وجود اینکه 26 سال بیشتر ندارم. حالا چند سوال دارم خدمت دوستان گرامی که میتونن منو راهنمایی کنن.
با وجود اینکه من 26 سال دارم ولی طبق فرمول cspa من الان 21 سال 8 ماه دارم آیا راهی هست که خانواده من بتونه اسم من به عنوان تنها فرزند مجرد خانواده وارد نامه مصاحبه کنه که تا چند وقت دیگه که تو ابوظبی وقت سفارت داریم من هم شامل گرین کارت بشم؟ که بعید میدونم
اگه اسم من تو لیست نامه مصاحبه نباشه. بازم میتونم خانوادم تا ابوظبی و حتی تا سفارت همراهی کنم و وارد سفارت بشم و اونجا چک و چونه بزنم؟
اگه فوقش هیچ کدوم از موارد بالا نبود چه مدارکی باید همراه خودم یا همراه خانوادم بفرستم که نشون بر مجرد بودن من باشه و اسم من بره تو لیست F2B؟
آیا خانواده من میتونم بدون حضور من در سفارت برای من تقاضای یه پرونده جدید بدن یا باید خودم حتما در با خانواده در سفارت حضور داشته باشم یا اصلا نیازی به همراهی پدر و مادرم تا کشور امارات نیست؟
چه مدارکی باید ارسال کنم ؟ با توجه به اینکه سال 2010 من تمام مدارک خودم همراه با فرم DS20 برای سفارت ارسال کردم
دوست عزیز
تا اونجایی که من می دونم خیلی بعیده اما غیر ممکن نیست که بتونید همراه خانوادتون برید . اگر تنها فرد به جا مانده خانواده باشید ( دقت کنید تنها فرد به جا مانده نه تنها فرد مجرد!)که می تونید از قانون مربوطه استفاده کنید اما اگر نه هم پیشنهاد من اینه که همراه خانوادتون برید تا سفارت گرچه راهتون نخواهند داد اما یکی از دوستان ما دقیقا با همین وضعیت البته از سفارت آنکارا تونست پسر 28 سالشو ببره .... حالا اینکه دقیقا مبنای اینکه گذاشتن این بنده خدا با خانواده بره چی بوده رو من نمی دونم ... اگر هم نه که باید صبر کنید تا خانواده برن و وقتی گرین کارتشون اومد برای شما در کتگوری F2B اقدام کنند.
نه من تنها فرد به جا مانده نیستم من یه خواهر متاهل 5 سال بزرگتر از خودم دارم که شامل حالش نمیشه. من تنها فرد مجرد خانواده هستم. بازم ایا راهی هست؟
اگه راهی نباشه پس رفتن من همراه خانواده به امارت با وضعیت هزینه رفت و امد به نظرتون بی فایده هست؟
یه نکته هست با توجه به اینکه زمانی که پدر مادرم گرین کارت دریافت میکنن احتمالا یه چند ماهی بعد از مصاحبه هست. تاریخ درخواست زمان مصاحبه هست یا زمان دریافت گرین کارت؟
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
E. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS.
FAMILY-sponsored categories (potential monthly movement).
Worldwide dates:.
F4: Two or four weeks.