کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-10-26 ساعت 09:50)hossein2 نوشته:  سلام دوستان
بلاخره این قافله مهاجرت خانواده ما هم داره بعد از 13 سال از راه میرسه و به روزهای آخر خودش رسیده. اما چه حیف که سن قانونی من برای استفاده از قانون cspa دیگه عبور کرده و نمیتونم از این قانون استفاده کنم با وجود اینکه 26 سال بیشتر ندارم. حالا چند سوال دارم خدمت دوستان گرامی که میتونن منو راهنمایی کنن.
با وجود اینکه من 26 سال دارم ولی طبق فرمول cspa من الان 21 سال 8 ماه دارم آیا راهی هست که خانواده من بتونه اسم من به عنوان تنها فرزند مجرد خانواده وارد نامه مصاحبه کنه که تا چند وقت دیگه که تو ابوظبی وقت سفارت داریم من هم شامل گرین کارت بشم؟ که بعید میدونم
اگه اسم من تو لیست نامه مصاحبه نباشه. بازم میتونم خانوادم تا ابوظبی و حتی تا سفارت همراهی کنم و وارد سفارت بشم و اونجا چک و چونه بزنم؟
اگه فوقش هیچ کدوم از موارد بالا نبود چه مدارکی باید همراه خودم یا همراه خانوادم بفرستم که نشون بر مجرد بودن من باشه و اسم من بره تو لیست F2B؟
آیا خانواده من میتونم بدون حضور من در سفارت برای من تقاضای یه پرونده جدید بدن یا باید خودم حتما در با خانواده در سفارت حضور داشته باشم یا اصلا نیازی به همراهی پدر و مادرم تا کشور امارات نیست؟
چه مدارکی باید ارسال کنم ؟ با توجه به اینکه سال 2010 من تمام مدارک خودم همراه با فرم DS20 برای سفارت ارسال کردم

سلام دوست عزیز.
به نظر من شما با یک وکیل مجرب مشورت بفرمایید حتما
اگر خود من در زمانی که نوبت پرونده ی خانوادم میشد با وکیل مشورت کرده بودم الان هشت سال جلو بودم کما اینکه بعد از سه سال به ما گفتن اگر تو سال اول فلان کار رو کرده بودید میشد کاری کرد.
نکته ی دیگه اینکه
بچه ها اینقدر این آدمها و کارکنان سفارت ها را انسانهای سنگدل نشون ندید ( تجربه ی شخصی خودم )
اگر راهی داشته باشه که بتونن کمکتون کنن و منع قانونی نداشته باشن مطمئن باشید کمکتون میکنن. اکثرا اینطورن . مگر اینکه ..... دیگه آدم خوب و بد همه جا پیدا میشه Wink
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
منم با بابک عزیز موافقم . به نظرم در نهایت اونها هم انسانن ... کما اینکه زمانی که مادر من داشتن اون قسم معروفو توی سفارت انجام می دادن افسر مصاحب بهش گفته بود می دونم که نگران دختراتی ... اگه می تونستیم کاری براشون انجام می دادیم اما نگران نباش بالاخره میان پیشت ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، maral-b ، hamid87 ، sib 24 ، aslant ، amir2640 ، babak.n ، Amir noodle
(2014-10-26 ساعت 19:33)babak.n نوشته:  
بلاخره این قافله مهاجرت خانواده ما هم داره بعد از 13 سال از راه میرسه و به روزهای آخر خودش رسیده. اما چه حیف که سن قانونی من برای استفاده از قانون cspa دیگه عبور کرده و نمیتونم از این قانون استفاده کنم با وجود اینکه 26 سال بیشتر ندارم. حالا چند سوال دارم خدمت دوستان گرامی که میتونن منو راهنمایی کنن.
با وجود اینکه من 26 سال دارم ولی طبق فرمول cspa من الان 21 سال 8 ماه دارم آیا راهی هست که خانواده من بتونه اسم من به عنوان تنها فرزند مجرد خانواده وارد نامه مصاحبه کنه که تا چند وقت دیگه که تو ابوظبی وقت سفارت داریم من هم شامل گرین کارت بشم؟ که بعید میدونم
اگه اسم من تو لیست نامه مصاحبه نباشه. بازم میتونم خانوادم تا ابوظبی و حتی تا سفارت همراهی کنم و وارد سفارت بشم و اونجا چک و چونه بزنم؟
اگه فوقش هیچ کدوم از موارد بالا نبود چه مدارکی باید همراه خودم یا همراه خانوادم بفرستم که نشون بر مجرد بودن من باشه و اسم من بره تو لیست F2B؟
آیا خانواده من میتونم بدون حضور من در سفارت برای من تقاضای یه پرونده جدید بدن یا باید خودم حتما در با خانواده در سفارت حضور داشته باشم یا اصلا نیازی به همراهی پدر و مادرم تا کشور امارات نیست؟
چه مدارکی باید ارسال کنم ؟ با توجه به اینکه سال 2010 من تمام مدارک خودم همراه با فرم DS20 برای سفارت ارسال کردم

سلام دوست عزیز.
اگر خود من در زمانی که نوبت پرونده ی خانوادم میشد با وکیل مشورت کرده بودم الان هشت سال جلو بودم کما اینکه بعد از سه سال به ما گفتن اگر تو سال اول فلان کار رو کرده بودید میشد کاری کرد.
نکته ی دیگه اینکه
بچه ها اینقدر این آدمها و کارکنان سفارت ها را انسانهای سنگدل نشون ندید ( تجربه ی شخصی خودم )
اگر راهی داشته باشه که بتونن کمکتون کنن و منع قانونی نداشته باشن مطمئن باشید کمکتون میکنن. اکثرا اینطورن . مگر اینکه ..... دیگه آدم خوب و بد همه جا پیدا میشه Wink

سلام دوست عزیز ایا شما گروه f4 بودید؟ واینکه شما در سال2010 مبلغی داده بودین چون کسانی بودن که 31 سالشون بوده زمان مصاحبه ولی شاملش شده این قانون cspa مثل arsia که سال 2001 اقدام اولیشون بوده و سال 2010 پول هم داده بودن و شاملشون شد ممنون میشم جواب 2 سوالمو بدین به امید خبرهای خوش برای تمام مهاجرین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-28 ساعت 13:36)مهتاب 83 نوشته:  
(2014-10-26 ساعت 19:33)babak.n نوشته:  

سلام دوست عزیز.
نکته ی دیگه اینکه

سلام دوست عزیز ایا شما گروه f4 بودید؟ واینکه شما در سال2010 مبلغی داده بودین چون کسانی بودن که 31 سالشون بوده زمان مصاحبه ولی شاملش شده این قانون cspa مثل arsia که سال 2001 اقدام اولیشون بوده و سال 2010 پول هم داده بودن و شاملشون شد ممنون میشم جواب 2 سوالمو بدین به امید خبرهای خوش برای تمام مهاجرین

بله من در گروه f4 هستم. سال 2010 تمام مدارک همراه با ترجمه هارو فرستادیم. چک 400 دلار هم همون موقع دادم. ولی رسید پرداخت چک برای من صادر نشد. ( برای پدر و مادرم رسید صادر شد) نامه دادیم که چرا رسید منو صادر نکردن. گفتن باید صبر کنید تا پرونده کارنت بشه. با وکیل هم که صحبت کردم. گفتن فعلا نمیشه در مورد پرونده شما با اداره مکاتبه کنیم تا زمانی که پرونده کارنت بشه. هنوز بلا تکلیف هستم تا انشالا بعد چهار سال ماه دیگه انشالا پرونده کارنت بشه و اوضاع من معلوم باشه.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: مهتاب 83
دوستان سلام. یه سوالی برام پیش اومده. اگر مادر من برای من جهت اخذ گرین کارت اقدام بکنه و من داخل آمریکا باشم روند اخذ گرین کارت تغییری میکنه؟ یعنی با کسی که در خارج از آمریکا هست و براش اقدام میشه تفاوتی داره یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-31 ساعت 21:20)hosa نوشته:  دوستان سلام. یه سوالی برام پیش اومده. اگر مادر من برای من جهت اخذ گرین کارت اقدام بکنه و من داخل آمریکا باشم روند اخذ گرین کارت تغییری میکنه؟ یعنی با کسی که در خارج از آمریکا هست و براش اقدام میشه تفاوتی داره یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز
فرقی از نظر پرونده ی مهاجرتی نداره چون کتگوری ها مشخصه و اونها تعییری نمیکنن.
حالا شرایطتون رو بیشتر توضیح بدبد اگر راهنماییه کامل تری از طرف بچه ها میخواهید
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
من متاهل هستم مادر م در شرف سیتیرن شدن هستند اگر برایم اقدام کنه چند سال طول میکشه .. لطفا اگر کسی اطلاعات داره راهنمایی ام کنید . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-31 ساعت 22:46)babak.n نوشته:  
(2014-10-31 ساعت 21:20)hosa نوشته:  دوستان سلام. یه سوالی برام پیش اومده. اگر مادر من برای من جهت اخذ گرین کارت اقدام بکنه و من داخل آمریکا باشم روند اخذ گرین کارت تغییری میکنه؟ یعنی با کسی که در خارج از آمریکا هست و براش اقدام میشه تفاوتی داره یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز
خیلی ممنون هستم از راهنماییتون. من مجرد هستم و جهت شرکت در یک کنفرانس عازم آمریکا هستم. مادرم دارنده گرین کارت هست. خواستم ببینم که اگر خودم داخل امریکا باشم و برام اقدام بشه با کسی که بیرون از آمریکا هست فرقی میکنه یا نه که اینطور که متوجه شدم فرقی نمیکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n
(2014-10-31 ساعت 23:42)aliomid.ao نوشته:  من متاهل هستم مادر م در شرف سیتیرن شدن هستند اگر برایم اقدام کنه چند سال طول میکشه .. لطفا اگر کسی اطلاعات داره راهنمایی ام کنید . ممنون
دوست عزیز شما در کتگوری F3 قرار میکیرید مثل خود من حدود ۱۰ سال طول میکشد . من خودم از طریق پدرم برتم اقدام شده سال ۲۰۰۴ هنوز کارنت نشدم یعنی هنوز نوبتم نشده .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2014-11-01 ساعت 01:02)hosa نوشته:  
(2014-10-31 ساعت 22:46)babak.n نوشته:  

دوست عزیز
خیلی ممنون هستم از راهنماییتون. من مجرد هستم و جهت شرکت در یک کنفرانس عازم آمریکا هستم. مادرم دارنده گرین کارت هست. خواستم ببینم که اگر خودم داخل آمریکا باشم و برام اقدام بشه با کسی که بیرون از آمریکا هست فرقی میکنه یا نه که اینطور که متوجه شدم فرقی نمیکنه.
تفاوتی نمیکنه
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان از کتگوری F2A کسی هست از سرویس سنتر Vermont ؟
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
F1: 22june 2007
F2A:22 march 2013
F2B: 22 Feb 2008
F3:15 dec 2003
F4: 22feb2002
F2B
PD: 28 december 2012
Approval notice: 10 april 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، amir2640 ، dreamer60 ، babak.n ، پدی ، bsbali ، hamid87 ، حاجی واشنگتن
F2A فقط سه هفته پیشرفت و گویا تا دو ماه بعد هم همین بساطه
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، شاپرک ، shandiz ، dreamer60 ، پدی
(2014-11-08 ساعت 01:25)maral-b نوشته:  F1: 22june 2007

برایه f3 دیگه ازین بدتر امکان نداشت :-(
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، shandiz ، واهيك آقاجاني ، shahram es ، پدی
(2014-11-08 ساعت 01:25)maral-b نوشته:  F1: 22june 2007

ای واااااااای.چرا آخه اینجوری میکنند.SadSadحالا حالاها نمیتونیم زندگیمون رو شروع کنیم انگار.Sad
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان