کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2011-03-10 ساعت 14:17)shaghayegh 87 نوشته:  بچه ها چي ميشد اين كامينگ سون هم 2روز ديگه باز ميشد؟خدا كنه برش ندارند.

كاش اصلا باز نشه،چون اگر مي خواد باز بشه 1 سال پس رفت يا نهايتاً 1 ماه پيش رفت داشته باشه همون بهتره كه باز نشه همه خسته شدن از اين وضع به خدا،معلوم نيست كي مي خواد به حالت اول بگرده؟!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، behnia
(2011-03-10 ساعت 14:26)bsbali نوشته:  
(2011-03-10 ساعت 14:17)shaghayegh 87 نوشته:  بچه ها چي ميشد اين كامينگ سون هم 2روز ديگه باز ميشد؟خدا كنه برش ندارند.

كاش اصلا باز نشه،چون اگر مي خواد باز بشه 1 سال پس رفت يا نهايتاً 1 ماه پيش رفت داشته باشه همون بهتره كه باز نشه همه خسته شدن از اين وضع به خدا،معلوم نيست كي مي خواد به حالت اول بگرده؟!

چه ميشه كرد باز اين دفه يه حركتي كرد شما از من داغون تريااااااا
[font=Tahoma]hang in there[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، dreamer60
دوستان من به شخصه حسابی خسته و نا امید شدم ...........
ولی همین مساله که به جز کتگوری f1 ( کتگوری من نا امید ) تقریبا مابقی کتگوری ها ( هر چند ناچیز ) پیشرفت داشتند , می تونه موضوع خوشحال کننده ای باشه....
و به قول فروزن عزیز نشان دهنده اینه که ویزا ها هنوز به پایان نرسیده.
در هر حال شاید کار زیادی از دست هیچ کس ساخته نباشه , پس فقط می تونیم صبور باشیم و سعی کنیم زندگیمون رو در مسیر صحیح ادامه بدیم.
به امید روزی که مشکل تک تکمون حل بشه ............
کوچیک همتون دریمر
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، frozen mind ، f1f ، bsbali ، rozollina ، shahram es ، Kaveh90 ، sahra ، Toranj ، ladan ، amir2640 ، mina-2011
من اینکارشون برام جالبه که آپریل نیومده میو میزنن کامینگ سون!چراشو دقیقا نمیدونم!
ولی در هر حال من ترجیح میدادم بعد از چند ماه وایسادن بر میگشت سر جاش!تا اینکه یواش یواش بره جلو!
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90
(2011-03-11 ساعت 22:24)sahra نوشته:  من اینکارشون برام جالبه که آپریل نیومده میو میزنن کامینگ سون!چراشو دقیقا نمیدونم!
ولی در هر حال من ترجیح میدادم بعد از چند ماه وایسادن بر میگشت سر جاش!تا اینکه یواش یواش بره جلو!

فکر می کنم 2-3 ماه پیش بود که همین اتفاق افتاد ولی بعد از یک هفته کامینگ سون رو برداشتند.

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: rozollina ، Toranj ، frozen mind ، bsbali ، ms-banoo ، amir2640 ، mina-2011
خدا بگم چه کاشرون نکنه, این همه ادم و در سرتاسر دنیا سر کار گذاشتن. من که اصلا دیگه دارم بیخیاله امریکا رفتن میشم. همین استرالیا که هستم میمونم.
تا پارسال داشت نوبتمون میرسید!!
این ها به من نامه دادن و گفتن تا 9 ماه دیگه ویزای شما موجود (اویلبل) میشه! دروغ گوووهاااا!!
آدم برای زندگیش برنامه ریزی میخواد بکنه من یه عمره سر کارم.همه خانواده رفتن من آواره!
به نظرم این روند نیاز به اصلاحات اساسی داره. سیستمشون ایراد داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، Kaveh90 ، sahra ، rozollina ، dreamer60 ، Farshid22
(2011-03-12 ساعت 12:27)am_mohammad نوشته:  خدا بگم چه کاشرون نکنه, این همه ادم و در سرتاسر دنیا سر کار گذاشتن. من که اصلا دیگه دارم بیخیاله امریکا رفتن میشم. همین استرالیا که هستم میمونم.
این ها به من نامه دادن و گفتن تا 9 ماه دیگه ویزای شما موجود (اویلبل) میشه! دروغ گوووهاااا!!
آدم برای زندگیش برنامه ریزی میخواد بکنه من یه عمره سر کارم.همه خانواده رفتن من آواره!

محمد عزیز، می دونم که در شرایط سختی قرار داری. همه ما که قبلا کارنت شده بودیم یا دم دمای کارنت شدن بودیم و به گرفتن ویزا در آینده نزدیک دل بسته بودیم، الآن بدجوری سرخورده هستیم.
اما خواهش می کنم در حالت یاس و ناامیدی یا در عصبانیت تصمیم نگیر. بیشتر ماها تا حدود زیادی به این نتیجه رسیده ایم که چاره ای جز صبر کردن نداریم.
در عین حال، من به این نتیجه رسیده ام که اشتباهات اداری فقط مختص ایران نیست و در همه جای دنیا وجود داره. اگر بخوام از الآن بابت این جور اشتباهات ناراحت بشم و از کوره در برم، وقتی وارد آمریکا بشم هم دائما باید در این حالت باشم!
من مصاحبه و اف بی آی چک رو پشت سر گذاشته بودم و فقط مونده بود ویزامو بگیرم. خونه مو دادم رفت و یه جای دیگه موقتی ساکن شده ام. در جای دیگه در مهاجرسرا توضیح داده ام که با این وضعی که پیش اومده علاوه بر این که باید مدیکال و اف بی آی چکم تجدید بشه، 4 و نیم میلیونی که خرج کردم دود شد و رفت هوا، مسکن رایگان و فرصت شغلی خوبی که برام آماده شده بود هم از دست رفت!
حالا به نظرت من باید چیکار کنم؟ خودکشی؟! نه، به زندگیم ادامه میدم، هرچند با دشواری.

به قول معروف: همینه که هست!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
اگر کمی دقت کنید کتگوری f1 باز هم به عقب برگشته
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
(2011-03-12 ساعت 15:00)frozen mind نوشته:  
(2011-03-12 ساعت 12:27)am_mohammad نوشته:  خدا بگم چه کاشرون نکنه, این همه ادم و در سرتاسر دنیا سر کار گذاشتن. من که اصلا دیگه دارم بیخیاله امریکا رفتن میشم. همین استرالیا که هستم میمونم.

محمد عزیز، می دونم که در شرایط سختی قرار داری. همه ما که قبلا کارنت شده بودیم یا دم دمای کارنت شدن بودیم و به گرفتن ویزا در آینده نزدیک دل بسته بودیم، الآن بدجوری سرخورده هستیم.
اما خواهش می کنم در حالت یاس و ناامیدی یا در عصبانیت تصمیم نگیر. بیشتر ماها تا حدود زیادی به این نتیجه رسیده ایم که چاره ای جز صبر کردن نداریم.
در عین حال، من به این نتیجه رسیده ام که اشتباهات اداری فقط مختص ایران نیست و در همه جای دنیا وجود داره. اگر بخوام از الآن بابت این جور اشتباهات ناراحت بشم و از کوره در برم، وقتی وارد آمریکا بشم هم دائما باید در این حالت باشم!
من مصاحبه و اف بی آی چک رو پشت سر گذاشته بودم و فقط مونده بود ویزامو بگیرم. خونه مو دادم رفت و یه جای دیگه موقتی ساکن شده ام. در جای دیگه در مهاجرسرا توضیح داده ام که با این وضعی که پیش اومده علاوه بر این که باید مدیکال و اف بی آی چکم تجدید بشه، 4 و نیم میلیونی که خرج کردم دود شد و رفت هوا، مسکن رایگان و فرصت شغلی خوبی که برام آماده شده بود هم از دست رفت!
حالا به نظرت من باید چیکار کنم؟ خودکشی؟! نه، به زندگیم ادامه میدم، هرچند با دشواری.

به قول معروف: همینه که هست!
خیلی ممنون از امید دادنت.

آره واقعا, مشکلات اداری و بروکراسی در همه ی دنیا هست. در استرالیا هم من خیلی به این چیزا بر خورد میکنم. شاید این اتفاقات همه باعث خیری تو زندگی هممون بشه.
راست میگی باید امید داشت و تا لحظه قبل دریافت ویزا روش حساب نکرد.
این روند زندگیست, من دیگه به این نتیجه رسیدم که هدف از زندگی, باید همین راهی باشه که طی میکنیم نه رسیدن به یک نقطه.
به قول دوستم 90% سفر رو راهش تشکیل میده و 10% مقصد.
منم سعی میکنم خوشبین تر باشم. آخرش به اکثر ما ویزا میدن و بعد چند وقتم ما سیتیزن های امریکا میشیم؛ پس امیدوارم ما بتونیم امریکای بهتری برای خودمون و خانوادمون بسازیم.
امیدوام بعد این عقبگرد ها دوباره تاریخ ها سریع جلو بره مثل اتفاقی که قبلا ها افتاده.
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، Kaveh90 ، frozen mind ، Toranj ، leily ، dreamer60
از اونجایی که من فهمیدم نمیشه کپی ,پیست کرد از سایتی پس ازتون خواهش میکنم اینو کامل بخونید:
http://immigrationvoice.org/forum/forum2...ion-4.html
و بگین نظرتون چیه!البته این راجع به مهاجرت خانوادگی نیست ولی میخوام بدونید که خیلیا با کیس های متفاوت به این نتیجه رسیدند که باید اعتراض کرد و اینا رو تحت فشار گذاشت!اونایی که آمریکان و پتیشنرها شاید بتونن با سناتورا تماس بگیرن و ما هم میتونیم ایمیل بدیم!و ما تنها نیستیم شاید جواب داد!
من خودم در وضعیتیم که تکلیف زندگیمو نمیدونم وخیلی تحت فشارم,خوب پس چرا اینا راحت باشن هرکاری دلشون خواست با ملت بکنن!
یکی از دوستای من که روانشناسه گفت علت اینکه میو سریع میزنن کامینگ سون اینه که میخوان شما را از لحاظ ذهنی شیفت بدن به ماه بعد!برای اینکه تو این مدت با حجم بیسابقه ای از تلفن رو به رو شدن و مردمی که عصبانین!حتی اگه یادتون باشه تلفنشون بوق دائم میزد چند روز!
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، frozen mind ، Toranj ، leily ، dreamer60 ، bsbali ، Kaveh90 ، amir2640 ، Farshid22
خودمو زدم به اون راه و یه ایمیل فرستادم به NVCکه بابا 63 روز گذشت چرا منو عروسیتون دعوت نمی کنین!حالا جواب رو حال کنین: Dear Sir/Madam:

Your inquiry has been received at the National Visa Center (NVC).

The applicant's name has been placed on the list of documentarily qualified cases awaiting the availability of visa numbers under the numerical limitations prescribed by statute. The designated representative of this case (applicant, petitioner, or attorney) will be notified of an appointment date as soon as the numbers have been received. The applicant should NOT make any travel arrangements, sell property, or give up employment until the US Embassy or Consulate General has issued a visa.

An immigrant visa is usually valid for six months from the date it is issued. It may be used to apply for admission into the United States any time during its validity.

کلا در نوع خودشون آدمهای جالبی هستن این کارکنان اداره فخیمه NVC.اصلا در مورد شاهکارشون صحبت نمیکنن!ولی خداییش سرعت جواب دادنشون بی نظیره
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، dreamer60 ، rozollina ، Toranj ، f1f ، frozen mind ، Kaveh90 ، sahra ، mina-2011
اینم از برنامه ماه بعد، F4 که آهسته پیوسته داره میره جلو 01FEB00 Smile)
F1: 01MAY04
F2A: 01APR07
F2B: 15APR03
F3: 15MAR01

امیدوارم هر چی صلاحه همه ما است همون بشه Sad
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، Kaveh90 ، dreamer60
سزعتشون بینظیره چون جواب آماده دارن برای همه میفرستن!
من دیشب زنگ زدم به من گفت برای کاتگوری شما فعلا ویزا موجود نیست!
گویا باید تا اکتبر صبر کرد!
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، frozen mind ، Kaveh90 ، dreamer60
دوستان کامینگ سون ماه می برداشته شد !

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، bsbali ، behnia ، rozollina ، Kaveh90 ، Toranj ، mina-2011 ، Farshid22
دوستان سلام و عیدتون مبارک ! بسیار شگفت زده میشوم از این همه هیجان و عجله شما برای مهاجرت ! اون هم در شرایطی که ایالات متحده هنوز به طور کامل از بحران اقتصادی عبور نکرده ! آیا به شغلی که باید داشته باشید فکر کرده اید ؟ روی سخن من بیشتر با متاهلین است خصوصا آنهایی که فرزند هم دارند که اگر مدرسه ای باشد که دیگر . . . . من واقعا متعجب میشوم وقتی این همه استرس از دوستان میبینم در صورتیکه واقعا برای این مهاجرت زحمتی نکشیده ایم و این قوانین ایالات متحده است که به کمک ما آمده است . بسیاری از مهاجران از غربت شکایت دارند (خصوصا مسائل اقتصادی ) . رفقا بیرون از ایران فقط پول حرف اول را میزند . در فرصتی که در ایران دارید به بیزنس و درآمد بیشتر تمرکز کنید که در آمریکا بستگانمان هم زیاد نمیتوانند کمکمان کنند . مهاجرت برای ما جنبه فرعی داشته باشد بهتر است تا اینکه شب و روز به آن فکر کنیم . اگر شد قسمت است و اگر نشد حکمت .
پاسخ
تشکر کنندگان: eamini1 ، frozen mind ، Kaveh90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان