موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-10 ساعت 14:26)bsbali نوشته: (2011-03-10 ساعت 14:17)shaghayegh 87 نوشته: بچه ها چي ميشد اين كامينگ سون هم 2روز ديگه باز ميشد؟خدا كنه برش ندارند.
كاش اصلا باز نشه،چون اگر مي خواد باز بشه 1 سال پس رفت يا نهايتاً 1 ماه پيش رفت داشته باشه همون بهتره كه باز نشه همه خسته شدن از اين وضع به خدا،معلوم نيست كي مي خواد به حالت اول بگرده؟!
چه ميشه كرد باز اين دفه يه حركتي كرد شما از من داغون تريااااااا
[font=Tahoma]hang in there[/font]
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به شخصه حسابی خسته و نا امید شدم ...........
ولی همین مساله که به جز کتگوری f1 ( کتگوری من نا امید ) تقریبا مابقی کتگوری ها ( هر چند ناچیز ) پیشرفت داشتند , می تونه موضوع خوشحال کننده ای باشه....
و به قول فروزن عزیز نشان دهنده اینه که ویزا ها هنوز به پایان نرسیده.
در هر حال شاید کار زیادی از دست هیچ کس ساخته نباشه , پس فقط می تونیم صبور باشیم و سعی کنیم زندگیمون رو در مسیر صحیح ادامه بدیم.
به امید روزی که مشکل تک تکمون حل بشه ............
کوچیک همتون دریمر
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من اینکارشون برام جالبه که آپریل نیومده میو میزنن کامینگ سون!چراشو دقیقا نمیدونم!
ولی در هر حال من ترجیح میدادم بعد از چند ماه وایسادن بر میگشت سر جاش!تا اینکه یواش یواش بره جلو!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خدا بگم چه کاشرون نکنه, این همه ادم و در سرتاسر دنیا سر کار گذاشتن. من که اصلا دیگه دارم بیخیاله امریکا رفتن میشم. همین استرالیا که هستم میمونم.
تا پارسال داشت نوبتمون میرسید!!
این ها به من نامه دادن و گفتن تا 9 ماه دیگه ویزای شما موجود (اویلبل) میشه! دروغ گوووهاااا!!
آدم برای زندگیش برنامه ریزی میخواد بکنه من یه عمره سر کارم.همه خانواده رفتن من آواره!
به نظرم این روند نیاز به اصلاحات اساسی داره. سیستمشون ایراد داره.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-12 ساعت 12:27)am_mohammad نوشته: خدا بگم چه کاشرون نکنه, این همه ادم و در سرتاسر دنیا سر کار گذاشتن. من که اصلا دیگه دارم بیخیاله امریکا رفتن میشم. همین استرالیا که هستم میمونم.
تا پارسال داشت نوبتمون میرسید!!
این ها به من نامه دادن و گفتن تا 9 ماه دیگه ویزای شما موجود (اویلبل) میشه! دروغ گوووهاااا!!
آدم برای زندگیش برنامه ریزی میخواد بکنه من یه عمره سر کارم.همه خانواده رفتن من آواره!
به نظرم این روند نیاز به اصلاحات اساسی داره. سیستمشون ایراد داره.
محمد عزیز، می دونم که در شرایط سختی قرار داری. همه ما که قبلا کارنت شده بودیم یا دم دمای کارنت شدن بودیم و به گرفتن ویزا در آینده نزدیک دل بسته بودیم، الآن بدجوری سرخورده هستیم.
اما خواهش می کنم در حالت یاس و ناامیدی یا در عصبانیت تصمیم نگیر. بیشتر ماها تا حدود زیادی به این نتیجه رسیده ایم که چاره ای جز صبر کردن نداریم.
در عین حال، من به این نتیجه رسیده ام که اشتباهات اداری فقط مختص ایران نیست و در همه جای دنیا وجود داره. اگر بخوام از الآن بابت این جور اشتباهات ناراحت بشم و از کوره در برم، وقتی وارد آمریکا بشم هم دائما باید در این حالت باشم!
من مصاحبه و اف بی آی چک رو پشت سر گذاشته بودم و فقط مونده بود ویزامو بگیرم. خونه مو دادم رفت و یه جای دیگه موقتی ساکن شده ام. در جای دیگه در مهاجرسرا توضیح داده ام که با این وضعی که پیش اومده علاوه بر این که باید مدیکال و اف بی آی چکم تجدید بشه، 4 و نیم میلیونی که خرج کردم دود شد و رفت هوا، مسکن رایگان و فرصت شغلی خوبی که برام آماده شده بود هم از دست رفت!
حالا به نظرت من باید چیکار کنم؟ خودکشی؟! نه، به زندگیم ادامه میدم، هرچند با دشواری.
به قول معروف: همینه که هست!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کمی دقت کنید کتگوری f1 باز هم به عقب برگشته
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
خودمو زدم به اون راه و یه ایمیل فرستادم به NVCکه بابا 63 روز گذشت چرا منو عروسیتون دعوت نمی کنین!حالا جواب رو حال کنین: Dear Sir/Madam:
Your inquiry has been received at the National Visa Center (NVC).
The applicant's name has been placed on the list of documentarily qualified cases awaiting the availability of visa numbers under the numerical limitations prescribed by statute. The designated representative of this case (applicant, petitioner, or attorney) will be notified of an appointment date as soon as the numbers have been received. The applicant should NOT make any travel arrangements, sell property, or give up employment until the US Embassy or Consulate General has issued a visa.
An immigrant visa is usually valid for six months from the date it is issued. It may be used to apply for admission into the United States any time during its validity.
کلا در نوع خودشون آدمهای جالبی هستن این کارکنان اداره فخیمه NVC.اصلا در مورد شاهکارشون صحبت نمیکنن!ولی خداییش سرعت جواب دادنشون بی نظیره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سزعتشون بینظیره چون جواب آماده دارن برای همه میفرستن!
من دیشب زنگ زدم به من گفت برای کاتگوری شما فعلا ویزا موجود نیست!
گویا باید تا اکتبر صبر کرد!
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کامینگ سون ماه می برداشته شد !
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و عیدتون مبارک ! بسیار شگفت زده میشوم از این همه هیجان و عجله شما برای مهاجرت ! اون هم در شرایطی که ایالات متحده هنوز به طور کامل از بحران اقتصادی عبور نکرده ! آیا به شغلی که باید داشته باشید فکر کرده اید ؟ روی سخن من بیشتر با متاهلین است خصوصا آنهایی که فرزند هم دارند که اگر مدرسه ای باشد که دیگر . . . . من واقعا متعجب میشوم وقتی این همه استرس از دوستان میبینم در صورتیکه واقعا برای این مهاجرت زحمتی نکشیده ایم و این قوانین ایالات متحده است که به کمک ما آمده است . بسیاری از مهاجران از غربت شکایت دارند (خصوصا مسائل اقتصادی ) . رفقا بیرون از ایران فقط پول حرف اول را میزند . در فرصتی که در ایران دارید به بیزنس و درآمد بیشتر تمرکز کنید که در آمریکا بستگانمان هم زیاد نمیتوانند کمکمان کنند . مهاجرت برای ما جنبه فرعی داشته باشد بهتر است تا اینکه شب و روز به آن فکر کنیم . اگر شد قسمت است و اگر نشد حکمت .