کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-11-21 ساعت 07:21)alisarvareharchiabi نوشته:  5 ملیون غیر قانونی رفتن اونها شانسشون بیشتره ... این به ضرر ویزاهای خانوادگی است از اولشم اینا گفته بودن حرف حرفه این 11 ملیون آدم غیر قانونی هست .

(2014-11-21 ساعت 07:20)amir2640 نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 06:32)hooman_y نوشته:  طبق صحبتای اوباما هیچ تغییری برای ویزاهای خانوادگی به وجود نمیاد.

دقیقا

این تغییر قانون جدید که داره به صورت کاملا یک جانبه از طرف اوباما اجرا میشه هیچ ربطی به ویزای خانوادگی نداره ( هدف دادن ویزا به مهاجران غیر قانونی هست که فرزندشون 10 یا 5 سال هست که مقیم آمریکاستو ..... )
و اگر موفق بشه که اجراش کنه قانون قبلی تقریبا منتفی هست که به نظر من خبره خوبه چون از قانون قبلی دراصل فقط مکزیکی ها سود میبردن ولی دودش تو چشم ما میرفت

درود آقا امیر قانون قبلی منظورتون کدام است ؟

قبول دارم که حقشون نیست ولی خوب چه میشه کرد ؟ رایشون تعیین کنندست دوست عزیز

منظورم همونی هست که تویه سنا هم تصویب شده ولی کنگره بهش رای نداد هست

جمهوری خواها هم تهدید کردن که اگر اوباما به صورت یک جانبه این قانون جدیدو تصویب کنه باید دیگه بی خیال اون قبلی بشه ...
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، alireza_guitar ، maral-b ، sib 24
من فقط این قسمت از تغییراتی که قرار هست اینجاد بشه رو متوجه نشدم. ممنون میشم اگر کسی میتونه توضیحی بده (این متن چکیده اقداماتیه که کاخ سفید از صحبتای اوباما منتشر کرده )
(از این آدرس، بخش Reducing family separation for those waiting to obtain LPR status ):
http://www.whitehouse.gov/the-press-offi...ive-action

Reducing family separation for those waiting to obtain LPR status. Due to barriers in our system, U.S. citizens and LPRs are often separated for years from their immediate relatives, while they wait to obtain their LPR status. To reduce the time these individuals are separated, DHS will expand an existing program that allows certain individuals to apply for a provisional waiver for certain violations before departing the United States to attend visa interviews.
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، hamid87 ، alireza_guitar ، maral-b ، sib 24 ، mom ، battosai
من دلم میخواد اینارو خفه کنم Sad((
F2B
PD: 28 december 2012
Approval notice: 10 april 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام دوستان
اگه خانواده ای سال 2005 برا پرونده ای از نوع F4 اقدام کرده باشن و الان برای مصاحبه دعوت شده باشن و یک فرزند بالای 21 سال داشته باشند شامل قانون cspa می شن؟
چون این طور که شنیدم این قانون سال 2004 تصویب شده و یک سال بعد از تصویبش برا این پرونده اقدام شده. مشکلی پیش میاد چون فرزند بالای 21 سال هست؟
خانواده هم شامل پدر مادر و همین یک فرزنده
ممنون میشم راهنمایی کنین . مهمه این موضوع برام Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز immigration reform تصویب شد
قانونی که به 5 میلیون مهاجر غیر قانونی در امریکا اقامت میدهد
این قانون بر پرونده های خوانوادگی هم تاثیر میگذارد
البته خوب یا بدش هنوز مشخص نیست
مثلا قراره کتگوری F4 حذف بشه
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، maral-b ، battosai
رییس جمهور امریکا که مدت ها با کنگره (مجلس نمایندگان) بر سر تصویب این قانونمجادله داشت بالخره و بعد از چند سال کنگره را bypass کرد و این قانون که میخواهد ساختار متزلزل مهاجرت را بهبود بخشد را تصویب کرد.
دوستان دعا کنید که این قانون به نفع پرونده های خوانوادگی باشه؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، maral-b ، bsbali ، battosai
البته یه مسئله ای هست شما وقتی میگی نظام مهاجرتی کشور باید تغییر کنه باید بقیه مسائل هم تحت تاثیر قرار بگیره به نظرم درسته که صحبت از گروه های مختلف نشده اما اگر قرار باشه به صورت کلی تغییر بدن برای کتگوری های ما هم تغییراتی به وجود .. اون فردی که دو عدد گفت 9 درصد میشه 15 درصد میشه منبعش رو لطف کنه بگه یادم نیست کدوم تایپیک بود . من تو برزخم فعلن
پاسخ
تشکر کنندگان: maral-b ، برسام٤ ، amir2640 ، babak.n
دوستان اين جريان reform اخير كه ربطي به مهاجرين خانوادگي نداشت و راجع به مهاجرين غير قانوني بود،ولي تاثيرش روي مهاجرين خانوادگي كه دوستمون تو چند تا پست قبلي گفت رو متوجه نميشم،ميشه اگه كسي اطلاع داره لطفا كامل توضيح بده؟؟و اينكه f4ميخواد حذف بشه يعني چي؟؟از الان به بعد؟؟ يا افرادي هم كه قبلا تشكيل پرونده دادن هم حذف ميشن؟؟!مثلا كسي كه دو سه سال پيش اقدام كرده و هيچ نامه اي جز رسيد اوليه هنوز دريافت نكرده چي ميشه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640
(2014-11-21 ساعت 15:51)rbb نوشته:  سلام دوستان
اگه خانواده ای سال 2005 برا پرونده ای از نوع F4 اقدام کرده باشن و الان برای مصاحبه دعوت شده باشن و یک فرزند بالای 21 سال داشته باشند شامل قانون cspa می شن؟
چون این طور که شنیدم این قانون سال 2004 تصویب شده و یک سال بعد از تصویبش برا این پرونده اقدام شده. مشکلی پیش میاد چون فرزند بالای 21 سال هست؟

با سلام ، ببخشيد يه سوال برام پيش اومده. درحالي كه ويزا بولتن الان f4 براي سال ٢٠٠٢ را كارنت ميكنه، براي شما كه ٢٠٠٥ هستيد،چه جوري نامه دعوت به مصاحبه اومده؟
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
سلام. من یه سوال داشتم. خواهشن فوری حواب بدید. 2 مرداد آزمایشات پزشکی را برای گرفتن ویزای خانوادگی انجام دادیم و رفتیم برای مصاحبه ابوظبی. الان نتیجه کیسمون اومده. میخواستم بپرسم چقدر فرصت و مهلت داریم که بریم ویزامون رو بگیریم. میتونیم بندازیم برای چند ماهه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( چون برناممون اینه که تابستون سال آینده آمریکا باشیم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 22:10)superazi نوشته:  سلام. من یه سوال داشتم. خواهشن فوری حواب بدید. 2 مرداد آزمایشات پزشکی را برای گرفتن ویزای خانوادگی انجام دادیم و رفتیم برای مصاحبه ابوظبی. الان نتیجه کیسمون اومده. میخواستم بپرسم چقدر فرصت و مهلت داریم که بریم ویزامون رو بگیریم. میتونیم بندازیم برای چند ماهه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( چون برناممون اینه که تابستون سال آینده آمریکا باشیم)

سلام روی اون پاکت مدیکال تاریخ انقضا داره اگر منظورتون از اینه که مدیکال باطل میشه یا نه تا قبل از اینکه مدیکال باطل بشه باید ویزارو بگیرین و وارد آمریکا بشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 18:05)shahabjafari نوشته:  دوستان عزیز immigration reform تصویب شد
این قانون بر پرونده های خوانوادگی هم تاثیر میگذارد
البته خوب یا بدش هنوز مشخص نیست
مثلا قراره کتگوری F4 حذف بشهمثلا قراره کتگوری F4 حذف بشه

دوست عزیز

لطفا یه منبع موثق از این مطلبی که نوشتین اعلام کنید ؟؟!!!

چون تقریبا بعید میدونم درست باشه و من دیروز تا حالا همچین مطلبی رو هیچ جای معتبری ندیدم

این مطلبی که شما میگید مال قانون قبلی هست و ربطی به این طرح نداره !

قدرت رایس جمهور امریکا محدوده و امکان نداره بدون موافقت کنگره و سنا بتونه این کارو انجام بده همون طور که نمیتونه یک جانبه لاتاری رو ور داره و ...

حتی اگه شما با دقت بیشتری اخبار رو بخونید متوجه میشدید که اوباما همین چند ملیون مهاجر غیر قانونی رو هم فقط تونسته به صورت موقت بهشون اجازه اقامت بده و اگه بخواد دایمش کنه به اجازه کنگره و سنا نیاز داره

چون رییس جمهور این اختیارو داره که به صورت یک جانبه اخراج گروهی رو به تعویق بندازه نه جلوشو بگیره و این همون جایی هست که جمهوری خواها میخوان به دولت فشار بیارن
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، babak.n
(2014-11-21 ساعت 23:33)hoorshid نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 22:10)superazi نوشته:  سلام. من یه سوال داشتم. خواهشن فوری حواب بدید. 2 مرداد آزمایشات پزشکی را برای گرفتن ویزای خانوادگی انجام دادیم و رفتیم برای مصاحبه ابوظبی. الان نتیجه کیسمون اومده. میخواستم بپرسم چقدر فرصت و مهلت داریم که بریم ویزامون رو بگیریم. میتونیم بندازیم برای چند ماهه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( چون برناممون اینه که تابستون سال آینده آمریکا باشیم)

سلام روی اون پاکت مدیکال تاریخ انقضا داره اگر منظورتون از اینه که مدیکال باطل میشه یا نه تا قبل از اینکه مدیکال باطل بشه باید ویزارو بگیرین و وارد آمریکا بشید
توی قانون جدید نوشته مهلت 6 ماهه مدیکال از زمان انجام آزمایش تا ورود به آمریکا محاسبه میشه: عین جملش:
due to changes in the regulations regarding medical clearance, medical checks are now valid for only 6 months. the 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to united states.
طبق این نوشته ما دوباره باید مدیکال رو بدیم. سوالم اینه که میتونیم گرفتن ویزامون را به 2 ماه بعد موکول کنیم که بتونیم تابستون سال آینده آمریکا باشیم؟ از موقعی که اعلام میکنند بیاین ویزاتون رو بگیرید چقدر مهلت داریم که بریم بگیریم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 21:56)واهيك آقاجاني نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 15:51)rbb نوشته:  سلام دوستان

با سلام ، ببخشيد يه سوال برام پيش اومده. درحالي كه ويزا بولتن الان f4 براي سال ٢٠٠٢ را كارنت ميكنه، براي شما كه ٢٠٠٥ هستيد،چه جوري نامه دعوت به مصاحبه اومده؟

نمیدونم والا Sad این سوال رو برای یکی از دوستانم پرسیدم. چون خیلی غیر منتظره بود ترجیح میدن فعلا کارشون درست نشه اصلا
ولی همون طور که گفتم از طریق خواهر یا برادرشون براشون اقدام شده و سال 2005
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها.... کسی اطلاع داره که با توجه به اصلاح قوانین مهاجرت آمریکا؛ اگر این مکزیکی ها وارد پروسه دریافت مدارک بشن (حدود 5 میلیون نفر) آیا این به معنای کاهش منابع سالیانه و به دنبال اون عقب گرد کتگوری های مختلف خواهد بود یا اثری نخواهد داشت؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان