کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-11-08 ساعت 07:35)sib 24 نوشته:  
(2014-11-08 ساعت 01:25)maral-b نوشته:  F1: 22june 2007
F2A:22 march 2013
F2B: 22 Feb 2008
F3:15 dec 2003
F4: 22feb2002

ای واااااااای.چرا آخه اینجوری میکنند.SadSadحالا حالاها نمیتونیم زندگیمون رو شروع کنیم انگار.Sad

سلام دوستان ممنون که این خبرای خوش رو میدین من گروه f4 2002 feb26 هستم به امید خدا بزودی نامه دعوت به مصاحبه به دستم میرسه بعد 13 سال Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: aslant ، maral-b ، babak.n ، مير منصور ، ps5 ، پدی ، برسام٤ ، sib 24 ، شهلا 1346
[quote='مهتاب 83' عزيز
نگران نباش نوبت شما هم فرا ميرسه بدون شك و ترديد ولي سعي كن مثل ما بدون برنامه نباشيد ؛ چون ما كيس f4 هستيم و تعدادمان هم 22 نفر است ........... نه جدي ميگم ولي تا حالا 6 نفر رفتند سه نفر 20 روز پيش مصاحبه داشتند 10 نفر منصرف شدند...........و مانده بقيه . ( سال 2000 و 2001 اقدام شده 2009 تا 2010 تكميل مدارك ) تازه تازه دارن يك به يك فرا خوان مي كنند . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: aslant ، پدی ، شاپرک ، مهتاب 83
سلام دوستان
از شما عزیزان کسی هست که همزمان با کیس خانوادگی برای ویزای E2 هم اقدام کرده باشه؟!؟!
موفق بوده با نه؟
( توی تاپیک مورد نظر چیزی پیدا نکردم)
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
تشکر کنندگان: aslant
گویا قراره تا آخر ماه بالاخره قضیه immigration reform معلوم بشه. امیدوارم خبرای خوبی بشنویم
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، free pigeon ، battosai ، babak.n ، hamid87 ، پدی ، dreamer60 ، maral-b ، sib 24 ، bsbali
با سلام من 8march2002 اپرو شدم ميخواستم راهنماييم بكنيد ماه ديگه كارنت ميشم ميخواستم بدانم در حال حار

چيكار كنم براى واكسنها چون يك پسر 6 ساله دارم همراه با همسرم چه كارهايى بايد انجام بديم زمان مصاحبه مان كى

خواهد بود و توى كتگورىf4 هستم

(2014-11-18 ساعت 18:27)Ninashdd نوشته:  با سلام من 8march2002 اپرو شدم ميخواستم راهنماييم بكنيد ماه ديگه كارنت ميشم ميخواستم بدانم در حال حار

چيكار كنم براى واكسنها چون يك پسر 6 ساله دارم همراه با همسرم چه كارهايى بايد انجام بديم زمان مصاحبه مان كى

خواهد بود و توى كتگورىf4 هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-17 ساعت 05:32)hooman_y نوشته:  گویا قراره تا آخر ماه بالاخره قضیه immigration reform معلوم بشه. امیدوارم خبرای خوبی بشنویم

سلام دوست عزیز.جريان immigration reform چی هست؟پیش بینی خاصی شده؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان:
پیش بینی :
http://www.mygcvisa.com/visa-bulletin/vi...-2015.aspx
برای ماه پیشش که تا اونجا که یادمه نزدیک بود
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، aslant ، maral-b ، free pigeon
(2014-11-18 ساعت 19:11)sib 24 نوشته:  
(2014-11-17 ساعت 05:32)hooman_y نوشته:  گویا قراره تا آخر ماه بالاخره قضیه immigration reform معلوم بشه. امیدوارم خبرای خوبی بشنویم

سلام دوست عزیز.جريان immigration reform چی هست؟پیش بینی خاصی شده؟

هنوز از جزییاتش مشخص نیست، ولی اگر قانونی که اوباما قراره تصویب کنه همون قانونی باشه که چند سال پیش توسط کنگره رد شد، تغییرات زیاد و خوبی پیدا میکنه ویزاهای خانوادگی. باید منتظر بمونیم تا تصویبش
http://www.voanews.com/content/obama-cou...522624.htm
و این لینک
http://www.scpr.org/blogs/multiamerican/...m-plans-p/
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، bsbali ، maral-b
فردا شب، ۲۰ نوامبر٬ ساعت ۸ شب اوباما رسمن immigration reform رو ابلاغ میکنه. طبق سایت whitehouse احتمالن backlog ویزاهای خانوادگی برداشته میشه:

The President's Proposal

Keep families together.
The proposal seeks to eliminate existing backlogs in the family-sponsored immigration system by recapturing unused visas and temporarily increasing annual visa numbers. The proposal also raises existing annual country caps from 7 percent to 15 percent for the family-sponsored immigration system. It also treats same-sex families as families by giving U.S. citizens and lawful permanent residents the ability to seek a visa on the basis of a permanent relationship with a same-sex partner. The proposal also revises current unlawful presence bars and provides broader discretion to waive bars in cases of hardship

http://m.whitehouse.gov/issues/immigrati...mmigration
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: maral-b ، aslant ، battosai ، sib 24 ، شاپرک ، bsbali ، alireza_guitar
backlog یعنی چی میشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینطور که من متوجه شدم یه جورایی زمانش به نصف کاهش پیدا میکنه چون پذیرش 7% مهاجران خانوادگی رو به 15% در سال افزایش میده
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sib 24 ، maral-b
هنوز تغییراتی که ممکنه بکنه در حد حدس و گمانه. طبق درخواست دوسال پیششون محدودیت ویزاهای F2A برداشته میشه و مثل citizen ها بدون priority date ویزا میگیرن. ولی من در مقاله هایی که برای فردا نوشته شده ندیدم جایی که به این موضوع مستقیم اشاره کنه متاسفانه. باید صبر کنیم و ببینیم امشب چی میشه بالاخره.
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، alireza_guitar ، battosai ، maral-b
طبق صحبتای اوباما هیچ تغییری برای ویزاهای خانوادگی به وجود نمیاد.
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، maral-b ، برسام٤
(2014-11-21 ساعت 06:32)hooman_y نوشته:  طبق صحبتای اوباما هیچ تغییری برای ویزاهای خانوادگی به وجود نمیاد.

دقیقا

این تغییر قانون جدید که داره به صورت کاملا یک جانبه از طرف اوباما اجرا میشه هیچ ربطی به ویزای خانوادگی نداره ( هدف دادن ویزا به مهاجران غیر قانونی هست که فرزندشون 10 یا 5 سال هست که مقیم امریکاستو ..... )
و اگر موفق بشه که اجراش کنه قانون قبلی تقریبا منتفی هست که به نظر من خبره خوبه چون از قانون قبلی دراصل فقط مکزیکی ها سود میبردن ولی دودش تو چشم ما میرفت
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hooman_y ، sib 24 ، alireza_guitar ، maral-b ، babak.n
5 ملیون غیر قانونی رفتن اونها شانسشون بیشتره ... این به ضرر ویزاهای خانوادگی است از اولشم اینا گفته بودن حرف حرفه این 11 ملیون آدم غیر قانونی هست .

(2014-11-21 ساعت 07:20)amir2640 نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 06:32)hooman_y نوشته:  طبق صحبتای اوباما هیچ تغییری برای ویزاهای خانوادگی به وجود نمیاد.

دقیقا

این تغییر قانون جدید که داره به صورت کاملا یک جانبه از طرف اوباما اجرا میشه هیچ ربطی به ویزای خانوادگی نداره ( هدف دادن ویزا به مهاجران غیر قانونی هست که فرزندشون 10 یا 5 سال هست که مقیم آمریکاستو ..... )
و اگر موفق بشه که اجراش کنه قانون قبلی تقریبا منتفی هست که به نظر من خبره خوبه چون از قانون قبلی دراصل فقط مکزیکی ها سود میبردن ولی دودش تو چشم ما میرفت

درود آقا امیر قانون قبلی منظورتون کدام است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maral-b ، برسام٤ ، amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان