کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2015-06-02 ساعت 15:26)omid311 نوشته:  میدونم داداش چی میگی ولی واقعا فکرم درگیر شده من خواهر برادرم آمریکا هستن پدر مادرمم فوت شدن تنها دارم در ایران زندگی میکنم خیلی برام سخته از یک طرف دیگه هم به ویزا بولتین نگاه میکنم معلوم نیست داره چیکار میکنه میر عقب میاد جلو در ویزا بولتن هیچ نظم وقانونی وجود نداره

روانشون شاد واقعاً متاسفم دوست عزيز ، ببخشيد اگه دلسردت كردم با گفتن تاريخ و تخمين زدن مدت زمان انتظار وظيفه خودم ميدونستم حقيقت رو بگم ، اميدوارم روند پيشرفت شاخه شما روز به روز افزايش پيدا كنه و سريع تر بتوني پيش خواهر و برادرت با خانوادت برسي ،
ما همه تقريباً با شما هم درديم شاخه من و دوستان ديگه كه F2B هست هم مشكلات خاص خودش رو داره الان خوده من ٨ سال در انتظارم حتي ما نميتونيم ازدواج كنيم و اگه اينكارو انجام بديم كيسمون دچار مشكل ميشه اكثر دوستانم متاهل شدن و مسيرشون از من جدا شده ، خانواده همه خارج از ايران هستن هيچ فاميلي اينجا ندارم ، دوستاني اينجا هستن چندين ساله پدر مادرشون رو نديدن و ...
اين را گفتم اميد جان كه متوجه باشي شما تنها نيستي و بداني اكثر بچه ها با اين قبيل مشكلات دست و پنجه نرم ميكنن

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، omid311 ، Sam-90
برای شما وهمه دوستان عزیز ارزوی موفقعیت وسر بلندی دارم امید وارم همه کارشون زود زود درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
(2015-06-02 ساعت 15:44)omid311 نوشته:  خیلی ممنون از کمک شما پس امیدی هست مثلا یکدفعه چند ماه پشت هم بر جلو ویزا بولتین

چند ماهه پیشرفت گروه f4 در ماه یک ماه تا یک ماه نیم شده و اگر اینطوری پیش بره چون قبلا یا ثابت بود و یا حداثر ۱۵ روز میرفت جلو حتی اگر هرماه یک ماه جلو بره میتونید خیای ساده پیش بینی کنید چقدر به نوبتتان مونده مثلا اپریل ۲۰۰۵ میشه حدود ۲ سال چند ماه دیگه
فکر کنم به این ترتیب حداکثر ۱۵ ساله شده این پروسه پس زیاد هم ناامید نباشید
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
سینا جان خیلی ممنون داداش عزیز برای راهنمای گرم شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
راستی یادم رفت بگم خانمی برای دو تا برادرش یکی سال ۲۰۰۵ و دیگری سال ۲۰۰۷ به فاصله حدود ۱ سال و نیم درخواست داده جالب اینجاست فاصله اپرو و کیس نامبرشان حدود ۷ ماه بوده پس در جواب اون دوست عزیز که پرسیده بود تعداد درخواست در هر سالی چطور بوده براساس این دو کیس فکر میکنم هر چی میگذره تعداد کیس ها کمتر میشه و زودتر کارنت میشن علت هم منطقی هست چون مهاجرت ایرانیان بعد از انقلاب روند کندی داشته پس تعداد ایرانیان مقیم و سیتیزن که کمتر بشه پس کیس ها هم کمتر میشه امیدوارم این پیش بینی درست باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2015-06-02 ساعت 18:02)sina454 نوشته:  راستی یادم رفت بگم خانمی برای دو تا برادرش یکی سال ۲۰۰۵ و دیگری سال ۲۰۰۷ به فاصله حدود ۱ سال و نیم درخواست داده جالب اینجاست فاصله اپرو و کیس نامبرشان حدود ۷ ماه بوده پس در جواب اون دوست عزیز که پرسیده بود تعداد درخواست در هر سالی چطور بوده براساس این دو کیس فکر میکنم هر چی میگذره تعداد کیس ها کمتر میشه و زودتر کارنت میشن علت هم منطقی هست چون مهاجرت ایرانیان بعد از انقلاب روند کندی داشته پس تعداد ایرانیان مقیم و سیتیزن که کمتر بشه پس کیس ها هم کمتر میشه امیدوارم این پیش بینی درست باشه

پس چرا هر سال داره به پروسه پرونده ها اضافه میشه اف 4 از 10 سال به 14 سال اف 1 از 5 سال به 9 سال . اپروو و کیس نامبر تایم اومدنشون مهم نیست مهم پی دی هست که خودتون میبینید چه جوری میره .
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2015-06-02 ساعت 18:26)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 18:02)sina454 نوشته:  راستی یادم رفت بگم خانمی برای دو تا برادرش یکی سال ۲۰۰۵ و دیگری سال ۲۰۰۷ به فاصله حدود ۱ سال و نیم درخواست داده جالب اینجاست فاصله اپرو و کیس نامبرشان حدود ۷ ماه بوده پس در جواب اون دوست عزیز که پرسیده بود تعداد درخواست در هر سالی چطور بوده براساس این دو کیس فکر میکنم هر چی میگذره تعداد کیس ها کمتر میشه و زودتر کارنت میشن علت هم منطقی هست چون مهاجرت ایرانیان بعد از انقلاب روند کندی داشته پس تعداد ایرانیان مقیم و سیتیزن که کمتر بشه پس کیس ها هم کمتر میشه امیدوارم این پیش بینی درست باشه

پس چرا هر سال داره به پروسه پرونده ها اضافه میشه اف ۴ از ۱۰ سال به 14 سال اف ۱ از ۵ سال به ۹ سال . اپروو و کیس نامبر تایم اومدنشون مهم نیست مهم پی دی هست که خودتون میبینید چه جوری میره .

من هم با علی جان موافقم که مدت زمان اپروو شدن هیچ ربطی به تعداد درخواست ها نداره که هیچ بلکه طولانی شدن مدت انتظار برای اکثر کیس ها نشان از زیاد شدن درخواست ها داره متاسفانه

در ضمن تعداد ایرانی هایی که میرن امریکا یا سیتیزن هستند ربط چندانی به این موضوع نداره ؟!!!!

تعداد درخواست ها ی ایرانی ها در مقایشه با مکزیک و فیلیپین و هند و چین ....

اصلا رقمی به حساب نمیاد و هیچ وقت هم به حساب نیومده چه برسه به این که این موضوعی که مطرح شد بخواد روی این روند کوچکترین تاثیری داشته باشه
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، واهيك آقاجاني
دوستان یک سوال مهم ذهنم رو درگیر کرده اگه خدای نکرده اسپانسر یک شخص در آمریکا فوت بشه وطرف هنوز دعوت به مصاحبه نشد باشه ایا بازم میتونه باز برآمریکا یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
پرونده اگر تا یک زمانی نرفته باشه جلو به کل حذف میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
سلام به اهالي اين تاپيك علل الخصوص مديران اين تاپيك
حقيقتش اينه كه من صفحه ي اول تاپيك رو خوندم كه متوجه بشم ويزا بولتن چي هست ..ديدم هيچي توي صفحه اول نيست درباره اش...هيچ اطلاعي درباره اش ندارم ممنون ميشم يكم برام توضيح بديد....ShyShyShyShy
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
بعضي از ويزاهاي مهاجرتي با محدوديت روبرو هستند و در واقع سالانه تعداد مشخصي از اين گونه ويزا ها صادر ميشوند و بنابراين هر ماه تعدادي از كيس ها در سايت ويزا بولتن اعلام ميشوند، ترتيب اعلام كيس ها بر اساس priority date يا همان تاريخ اقدام اوليه هست و حتي اگر پرونده كسي تكميل شده باشد بايد منتظر اعلام سايت بماند، روند اعلام هر ماه ويزا بولتن به تخمين زدن زمان مصاحبه كمك ميكند كه البته گاهي هم طبق پيشبيني جلو نميرود و با چند ماه جلو يا عقب رفتن حسابي همه رو سورپرايز ميكنه..! براي چك كردن بولتن هر ماه به سايت Travel state.gov مراجعه كنيد
Smileاميدوارم اين توضيح كمكتون كنه...!
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sib 24 ، amir2640 ، shahram es ، Daneshjo ، حاجی واشنگتن
(2015-06-03 ساعت 18:54)alisarvareharchiabi نوشته:  پرونده اگر تا یک زمانی نرفته باشه جلو به کل حذف میشه

یعنی تا چه زمانی باید پیش بره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 14:56)omid311 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 18:54)alisarvareharchiabi نوشته:  پرونده اگر تا یک زمانی نرفته باشه جلو به کل حذف میشه

یعنی تا چه زمانی باید پیش بره

تا نزدیک های آخرش اما من اینو یکی از بچه های سایت شنیدم . اما اگر نظر خودم رو بخوای در هر صورتی پرونده کنسل میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 00:46)vania77 نوشته:  بعضي از ويزاهاي مهاجرتي با محدوديت روبرو هستند و در واقع سالانه تعداد مشخصي از اين گونه ويزا ها صادر ميشوند و بنابراين هر ماه تعدادي از كيس ها در سايت ويزا بولتن اعلام ميشوند، ترتيب اعلام كيس ها بر اساس priority date يا همان تاريخ اقدام اوليه هست و حتي اگر پرونده كسي تكميل شده باشد بايد منتظر اعلام سايت بماند، روند اعلام هر ماه ويزا بولتن به تخمين زدن زمان مصاحبه كمك ميكند كه البته گاهي هم طبق پيشبيني جلو نميرود و با چند ماه جلو يا عقب رفتن حسابي همه رو سورپرايز ميكنه..! براي چك كردن بولتن هر ماه به سايت Travel state.gov مراجعه كنيد
Smileاميدوارم اين توضيح كمكتون كنه...!

ممنون از توضیحتون
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77
(2015-06-03 ساعت 17:51)omid311 نوشته:  دوستان یک سوال مهم ذهنم رو درگیر کرده اگه خدای نکرده اسپانسر یک شخص در آمریکا فوت بشه وطرف هنوز دعوت به مصاحبه نشد باشه ایا بازم میتونه باز برآمریکا یا نه

تمام توضیحات لازمه رو این لینک میتونی بخونی اینطور که میگه امکانش هست بتونی گرین کارت بگیری بعد از فوت اسپانسرhttp://brian-d-lerner-blog.com/2012/05/01/i-waited-15-years-and-now-my-petitioner-died-now-what/اینطور که من متوجه شدم کسی که فوت میکنه اونا که نمیدونن اون فوت کرده پس پروسه خودشون رو انجام میدن فقط برای مدارک بعدی توی این سایت نوشته ارگانی هست که روند رو پیش میبره تازه وکیل هم میتونی هر وقت کارنت شدی بگیری البته کیس نامبر باید داشته باشی
Question: What is a Humanitarian Reinstatement?
Answer: As I have stated, the death of a petition formerly resulted in the automatic revocation of a family member’s petition. Under the Humanitarian Reinstatement, there are procedures for permitting family members in family-based and employment-based petitions to continue with their residency applications even if the applications had not yet been approved.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، omid311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان