کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام منم گروهf4 هستم درسال2006برام اقدام کرده برادرم و اخرین نامه در سال ۲۰۱۳برام اومد سفارت مشخص شده برای من تعین شده ابوظبی هست واخرین شماره که به من دادن با N.V.C .A.B.D شروع شده ودیگه از سال ۲۰۱۳ دیگه خبری نشده دوست عزیز اگه راهنمای کنی چقدر دیگه زمان میره برای دعوت به مصاحبه ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2015-06-06 ساعت 01:27)omid311 نوشته:  سلام منم گروهf4 هستم درسال2006برام اقدام کرده برادرم و اخرین نامه در سال ۲۰۱۳برام اومد سفارت مشخص شده برای من تعین شده ابوظبی هست واخرین شماره که به من دادن با N.V.C .A.B.D شروع شده ودیگه از سال ۲۰۱۳ دیگه خبری نشده دوست عزیز اگه راهنمای کنی چقدر دیگه زمان میره برای دعوت به مصاحبه ممنونم

سلام

متاسفانه شاید حدود3 یا 4 سال دیگه طول بکشه با این وضع ویزا بو لتن

میتونید از 20 تا 25 هر ماه شمسی این سایت رو برای کتگوریتون f4 نگاه کنید تا ببینید چفدر هرماه میره جلو ( البته به نظر من تا حد اقل دو سال دیگه نیازی به نگاه کردنش نیست چون اینجوری فقط به مدت چندین سال هر ماه اعصابتون خورد میشه . بذارید هروقت نزدیک شد بعد )
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html

موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، battosai ، shahram es ، شاپرک
(2015-06-06 ساعت 14:41)amir2640 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 01:27)omid311 نوشته:  سلام منم گروهf4 هستم درسال2006برام اقدام کرده برادرم و اخرین نامه در سال ۲۰۱۳برام اومد سفارت مشخص شده برای من تعین شده ابوظبی هست واخرین شماره که به من دادن با N.V.C .A.B.D شروع شده ودیگه از سال ۲۰۱۳ دیگه خبری نشده دوست عزیز اگه راهنمای کنی چقدر دیگه زمان میره برای دعوت به مصاحبه ممنونم

سلام

متاسفانه شاید حدود۳ یا ۴ سال دیگه طول بکشه با این وضع ویزا بو لتن

میتونید از 20 تا 25 هر ماه شمسی این سایت رو برای کتگوریتون f4 نگاه کنید تا ببینید چفدر هرماه میره جلو ( البته به نظر من تا حد اقل دو سال دیگه نیازی به نگاه کردنش نیست چون اینجوری فقط به مدت چندین سال هر ماه اعصابتون خورد میشه . بذارید هروقت نزدیک شد بعد ) فدای داداش یک سوال تا حالا شد ویزا بولتین دوماه یکدفعه جلو بره
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 17:54)sina454 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 17:51)omid311 نوشته:  دوستان یک سوال مهم ذهنم رو درگیر کرده اگه خدای نکرده اسپانسر یک شخص در آمریکا فوت بشه وطرف هنوز دعوت به مصاحبه نشد باشه ایا بازم میتونه باز برآمریکا یا نه

تمام توضیحات لازمه رو این لینک میتونی بخونی اینطور که میگه امکانش هست بتونی گرین کارت بگیری بعد از فوت اسپانسرhttp://brian-d-lerner-blog.com/۲۰۱۲/05/01/i-waited-15-years-and-now-my-petitioner-died-now-what/اینطور که من متوجه شدم کسی که فوت میکنه اونا که نمیدونن اون فوت کرده پس پروسه خودشون رو انجام میدن فقط برای مدارک بعدی توی این سایت نوشته ارگانی هست که روند رو پیش میبره تازه وکیل هم میتونی هر وقت کارنت شدی بگیری البته کیس نامبر باید داشته باشی
Question: What is a Humanitarian Reinstatement?
Answer: As I have stated, the death of a petition formerly resulted in the automatic revocation of a family member’s petition. Under the Humanitarian Reinstatement, there are procedures for permitting family members in family-based and employment-based petitions to continue with their residency applications even if the applications had not yet been approved.

منبع این حرف کجاست این یعنی میگه میتونید کلک هم بزنید !! این کارها دیگه ریسکیه اون موقع که بفهمن کلن یه کاری کنن نتونید برید باید به اون موقع هم نگاه کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، شاپرک ، omid311 ، hamid87
امروز بايد ويزا بولتن بياد و تكليف من و دوستاني كه مثل من هستن مشخص بشه كه اين طرفي هستيم يا اون طرفي ،
خيلي سخت و ناراحت كنندست ٤ ماه و نيم مونده كارنت بشم ويزا بولتن ثابت شده ، اگه بره جلو اميدوار كنندست اگه ثابت بمونه يا عقب گرد كنه يك فكري بايد به حال خودم كنم واقعاً خسته شدم

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، battosai ، bsbali ، shahram es ، free pigeon ، shahabjafari
سلام دوستان یکی منو روشه کنه من اخرش از این عقب گرد سر در نیاوردم یعنی چی ویزا بولتین عقب گرد کنه یعنی به جای اینکه برو جلو باز بر عقب مگه میشه خیلی مسخره هست خدایش
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari
خداروشكر در همه شاخه ها پيشرفت داشته

[عکس: e56ea7b9daacb05bc4afe2735d55ca8b.jpg]
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، shahram es ، babak.n ، bsbali ، battosai ، shahabjafari ، sib 24
ويزا بولتن جولي ٢٠١٥

F1 01OCT07
F2A 08NOV13
F2B 15OCT08
F3 15MAR04
F4 22OCT02

پاسخ
سلام

ویزا بولتن آپدیت شد کتگوری F3 فقط سه هفته جلو رفت !!!!؟؟؟؟
حال بازم بهتر از ماه پیش است که اصلا پیشرفتی نداشت .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
خب خدا رو شکر که F2B یک ماه جلو رفت... دوستان با این وضع بنده 2 روز تا کارنت شدن فاصله خواهم داشت... شامپاین رو آماده کنیم؟؟ (البته برای بعد از رمضان)
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، bsbali ، battosai ، babak.n ، hamid87 ، aslant ، milad_magnet ، sib 24
تبریک به دوستان گروهf4خدارو شک ۶هفته ویزابولتین رفت جلو اگه واقعا هرماه خوب پیش برعالی میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، battosai ، محمد. ، shahabjafari ، sina454 ، amir1344
سلام . با توجه به سرعت فعلی ویزا بولتن و با فرض اینکه این روند ادامه داشته باشد به نظر تون july 2005 در گروه f4 کی کارنت میشه ؟ ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 13:44)omid311 نوشته:  سلام دوستان یکی منو روشه کنه من اخرش از این عقب گرد سر در نیاوردم یعنی چی ویزا بولتین عقب گرد کنه یعنی به جای اینکه برو جلو باز بر عقب مگه میشه خیلی مسخره هست خدایش

بله این اتاق هر چند سال یکبار میوفته.وقتیکه پرونده ها عقب موندن از سالهای قبل دارند.سال ۲۰۱۴ بود پرونده های گروه f2aبجای اینکه جلو حرکت کنه رفت ماه می ۲۰۱۲.پرونده همسر من فقط یکروز تا کارنت شدن نیاز داشت ولی بخاطر این اتفاق ما از می ۲۰۱۲ پیگیری کردیم تا بعد یکسال و نیم نوبت مصاحبش شد.Sad
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، free pigeon
آقا محمد ما هم مثل شما jun2005 هستیم فکر میکنم با این روند بین 2سال و نیم تا 3 سال این خوشبینانه اش
اما بد شانسیش اینکه 4 تا 5 سال معطل شیم
امیدوارم 2 سال شه چون واقعا انتظار سخته
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، omid311 ، محمد.
ویزا بولتین یکبار عقب گرد کرده یعنی امکان داره بازم عقب گرد کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان