2015-09-10 ساعت 02:22
دوستان كسي وكيل نداره ازش در مورد بولتن امسال و اون جدول اضافه شده سوال كنه و ديگران و از شبهه در بياره؟؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزا بولتن
|
2015-09-10 ساعت 02:22
دوستان كسي وكيل نداره ازش در مورد بولتن امسال و اون جدول اضافه شده سوال كنه و ديگران و از شبهه در بياره؟؟؟؟
تشکر کنندگان: reasonable ، battosai ، asrainman ، omid311 ، hamid87
تشکر کنندگان: عسل.م
2015-09-10 ساعت 09:26
در متن گفته شده از این پس دو جدول هست . به نظرم این چیزی که تو متن گفته شده این هست که مثلن میگن فلان تاریخ شما مدارک رو بفرستی که بلافاصله کارنت شدی اوکی بشه من اینطوری فکر میکنم اما در کل فکر میکنم با این کار سرعت رسیدگی به پرونده ها زیاد میشه .
تشکر کنندگان: asrainman ، واهيك آقاجاني ، shahabjafari ، KingNothing ، lighthouse
دوستان عزیزم سلام.
من الان از یه وکیل چینی تو آمریکا پرسیدم (بماند که خود اون هم گیج شده بود)، اما میگفت طبق صحبت هایی که قبلا هم از اداره مهاجرت در مورد روند کند بررسی ها و تعداد زیاد پرونده های ارسالی شنیده بوده، اداره مهاجرت یه روند جدید رو طراحی کرده که طبق اون کسانی که در هر کتگوری به تاریخ های جدول دوم و قبل از اون میرسند میتونن تکمیل پرونده کنن و شاید در تاریخ مصاحبه بر این اساس اولویت هایی رو منظور کنند. فقط دوستانی که مشمول این قانون میشن خواهش میکنم باز هم دست نگه دارن تا از راه های دیگه هم تحقیق کنند و مطمئن شن، چون یه جورایی احساس میکنم این آقای وکیل هم خودش گیج شده بود، اما ظاهرا همونجور که king nothing عزیز هم فرمودن از ترجمه متن هم همین مسئله بنظر میرسه.. تشکر کنندگان: battosai ، omid311 ، KingNothing ، عسل.م ، shahabjafari ، hamid87
دوستان به این جمله دقت داشته باشید لطفا:
The listing of a date for any category indicates that only applicants with a priority date which is earlier than the listed date may file their application "فهرست تاریخ های ارائه شده برای هر کتگوری نشان دهنده این است که ،[font=Impact][/font] متقاضیانی که PD آنها قبل از این تاریخ است میتوانند برای تکمیل پرونده شان اقدام کنند." این واسه دوستانی هست که عجله میکنند و nتا فایل قبل از موعد میفرستن،مثلا طرف 2006-2007 هست از الان هر از گاهی ای-میل میزنه به nvc و میگه چی شد پرونده و هر از گاهی یه مدرک ازدواج و تولد بچه واسشون میفرسته !!! طبق گفته قبلی nvc فقط در زمانهایی که تقاضای آپدیت از طرف خود nvc میشه باید مدارک رو تکمیل کرد و طبق این جمله و صحبتی که وکیل چینی کرد nvc این درخواست رو بعنوان یه قانون و جدول در آورده که از این طریق یه نظم به مدارک ارسالی بده. و یه جورایی به نفع متقاضیان شده چون از اون گیجی ناشی از دیر رسیدن ای میل آپدیت مدارک در میان و دیگه هر کسی میدونه از کی میتونه تکمیل پرونده کنه، گرچه تو متن خود ویزا بولتن باز هم تاکید کرده که روند ارسال مدارک باز هم به شما اطلاع رسانی میشه. تشکر کنندگان: Sam-90 ، omid311 ، battosai ، حاجی واشنگتن ، KingNothing ، عسل.م ، shahabjafari ، hamid87
2015-09-10 ساعت 10:12
تشکر کنندگان: asrainman ، battosai ، واهيك آقاجاني ، omid311
2015-09-10 ساعت 11:25
دوستان عزيز سلام
آيا ممكن هست قبل از كارنت شدن نامه مصاحبه ارسال شود ؟
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004 کیس نامبر : ANK2010 فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥ پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا منتظر پروسه طولانی کلیر ۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست دريافت ويزا ٣١ آگست بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!) کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
2015-09-10 ساعت 12:57
سلام مجدد دوستان اخرین شمار پرونده که سال 2013برام اومده اینه ABD2013803یعنی این کیس نامبر منه ممنون میشم راهنمای کنید گروه f4هستم تاریخ اولین اقدام دسامبر 2006
2015-09-10 ساعت 13:13
(2015-09-10 ساعت 11:25)shahram es نوشته: دوستان عزيز سلام بله... ممکنه... شما حتی میتونید به مصاحبه هم برید ولی بهتون میگن وقتی شماره ویزا آماده شد می تونید ویزا رو بگیرید... اکثرا موقع عقب گرد اینطوری میشه. امکان این هست که مدیکالتون باطل بشه برای همین NVC غالبا صبر میکنه کارنت بشید و بعد نامه بده ولی پیش هم اومده اون طوری که شما میگید...
F2B
PD: 17 OCT 08 Approved: 12 NOV 09 Case Number: LND2015XXXX Welcome Letter: 17 FEB 15 Completion Letter: 15 Oct 15 Interview Letter: 23 Oct 15 Interview Date: 22 Dec 15 (Administrative Processing (Missing Document Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016 Issued: 26 Jan 2016 PRC: 24 Feb 2016 ----------- Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020 تشکر کنندگان: shahram es
2015-09-10 ساعت 13:15
(2015-09-10 ساعت 11:25)shahram es نوشته: دوستان عزيز سلام بله! من يادمه زمان خودم يه دوستي كه دو ماه بعد از من درخواست داده بود خودش تلفني تماس گرفت و مداركش رو فرستاد و نامه مصاحبه هم براش خيلي به موقع و قبل از كارنت شدن اومد. البته حدود يك ماه زودتر و مصاحبش هم بعد از مارنت شدنش بود! ولي از قبل و با اين نامه مصاحبه ميشد حدس زد كه ويزا بولتن چقد ميره جلو
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006 شماره پرونده: YRV2013XXXXXX تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤ دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤ تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤ دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!! سفرنامه من رو اینجا بخونید همسرم: كتگوري: F2A تاريخ درخواست: september 2014 كيس نامبر: ANK2015XXXXXX ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015 دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015 دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016 تاریخ مصاحبه: مارج 2016 تشکر کنندگان: battosai ، shahram es
2015-09-10 ساعت 13:21
(2015-09-10 ساعت 09:45)asrainman نوشته: دوستان به این جمله دقت داشته باشید لطفا: دقیقا!! و اینطوری یک مشکل دیگه هم حل میشه... اگر کیس شما باطل شده به دلیلی (مثلا ازدواج F2B) شما از مدتها پیش به NVC خبر میدید و منتظر نمیشید تا دقیقه 90 و منابع انسانی در NVC رو برای بررسی مدارک به هدر نمیدید...
F2B
PD: 17 OCT 08 Approved: 12 NOV 09 Case Number: LND2015XXXX Welcome Letter: 17 FEB 15 Completion Letter: 15 Oct 15 Interview Letter: 23 Oct 15 Interview Date: 22 Dec 15 (Administrative Processing (Missing Document Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016 Issued: 26 Jan 2016 PRC: 24 Feb 2016 ----------- Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020 تشکر کنندگان: asrainman
2015-09-10 ساعت 13:34
کسی نبود جواب سوال مارو بده در بالا
2015-09-10 ساعت 14:21
(2015-09-10 ساعت 12:57)omid311 نوشته: سلام مجدد دوستان اخرین شمار پرونده که سال ۲۰۱۳برام اومده اینه ABD2013803یعنی این کیس نامبر منه ممنون میشم راهنمای کنید گروه f4هستم تاریخ اولین اقدام دسامبر 2006 آره دیگه امید جون این کیس نامبر شماس و نشون دهنده اینه که سفارتی که واست مشخص شده ابوظبی هست، کیس نامبرها هم بنا به فاکتورهای مختلف ممکنه دیر یا زود برسند مثه من و شما که هر دو 2006 هستیم و من هنوز کیس نامبر ندارم و شما 2 ساله دریافت کردی اما در زمان کارنت شدن یا مصاحبه تاثیری نداره. تشکر کنندگان: عسل.م
2015-09-10 ساعت 16:18
سلام
دوستای خوبم ماه اینده اگر ویزا بولتن 21 روز بره جلو من کارنت میشم , کل مدارکم به NVC فرستادم حدود 45 روز پیش , چند روز پیش یک میل امد برام میخواستم ببینم دوستانی که وقت مصاحبه گرفتن براشون این میل امده ؟! اگر امده چند روز بعد از این میل وقت مصاحبه گرفتن ؟ متن میل NVC این است Dear Sir/Madam, All documentation necessary to complete the National Visa Center's processing of your case has been received. As soon as an interview date has been scheduled, the applicant, petitioner and attorney (if applicable) will be notified. The applicant should NOT make any travel arrangements, sell property, or give up employment until the US Embassy or Consulate General has issued a visa. The US Embassy or Consulate General may require additional documentation at the time of the interview. Sincerely, Director National Visa Center Catagory : F2B
Interview : Dec 2015 AP Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...
تشکر کنندگان: battosai ، واهيك آقاجاني ، bsbali ، shahabjafari
درود به دوستان
من هم از متن بالای جدول همین موضوع را استنباط می کنم که کسانی که تاریخ الویتشان قبل از تاریخ جدول دوم می باشد ، می توانند نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند. همجنین یکی از دوستان من هم که در کتگوری F2b هست هفته گذشته نامه تکمیل مدارک را از طریق ایمیل دریافت کرد که تاریخ الویت ایشان may 2010 می باشد. پس از همین موضوع هم می توان نتیجه گرفت برای نظم به رسیدگی سریع تر به مدارک و افزایش سرعت این اقدام صورت گرفته است که احتمال زیاد یکی از دلایل کم شدن سرعت پیشرفت نسبت به ماه های قبل افزایش یکباره ارسال مدارک به NVC می تواند باشد که البته فکر می کنم این امر به زودی تاثیر مثبتی در روند پیشرفت خواهد داشت. ضمنا فکر می کنم این امر می تواند در جلوگیری از هدر رفتن سهمیه سالیانه کیس های خانوادگی نیز موثر باشد. باسپاس Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX Priority Date : 2011 January Approve Date : 2013 September Welcome Letter Date : 2016 August Document Complete Letter : 2016 December Case Number : ANK2013XXXXXX Interview Date : 2018 February Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
|