کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2015-09-10 ساعت 16:18)milad_magnet نوشته:  سلام
دوستای خوبم ماه اینده اگر ویزا بولتن 21 روز بره جلو من کارنت میشم , کل مدارکم به NVC فرستادم حدود 45 روز پیش , چند روز پیش یک میل امد برام میخواستم ببینم دوستانی که وقت مصاحبه گرفتن براشون این میل امده ؟! اگر امده چند روز بعد از این میل وقت مصاحبه گرفتن ؟

متن میل NVC این است

Dear Sir/Madam,

All documentation necessary to complete the National Visa Center's processing of your case has been received. As soon as an interview date has been scheduled, the applicant, petitioner and attorney (if applicable) will be notified.

The applicant should NOT make any travel arrangements, sell property, or give up employment until the US Embassy or Consulate General has issued a visa.

The US Embassy or Consulate General may require additional documentation at the time of the interview.

Sincerely,

Director
National Visa Center
دوست عزيز مباركه اين نامه كامپليت شماست، همونطور كه گفته ايشالا بزودي به مصاحبه دعوت ميشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، amir2640 ، asrainman ، dream.land ، shahram es ، shahabjafari
(2015-09-10 ساعت 19:10)Sam-90 نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 16:18)milad_magnet نوشته:  سلام
دوستای خوبم ماه اینده اگر ویزا بولتن 21 روز بره جلو من کارنت میشم , کل مدارکم به NVC فرستادم حدود 45 روز پیش , چند روز پیش یک میل امد برام میخواستم ببینم دوستانی که وقت مصاحبه گرفتن براشون این میل امده ؟! اگر امده چند روز بعد از این میل وقت مصاحبه گرفتن ؟

متن میل NVC این است

Dear Sir/Madam,

All documentation necessary to complete the National Visa Center's processing of your case has been received. As soon as an interview date has been scheduled, the applicant, petitioner and attorney (if applicable) will be notified.

The applicant should NOT make any travel arrangements, sell property, or give up employment until the US Embassy or Consulate General has issued a visa.

The US Embassy or Consulate General may require additional documentation at the time of the interview.

Sincerely,

Director
National Visa Center
دوست عزيز مباركه اين نامه كامپليت شماست، همونطور كه گفته ايشالا بزودي به مصاحبه دعوت ميشيد.
مرسی ممنون شما هم که میبینم کارنت شدی مبارک باشه , ایشالا انتظار همه به پایان برسه
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، amir2640 ، asrainman ، shahram es ، battosai ، omid311 ، dream.land ، shahabjafari
باسلام دوستان عزیزم از اینکه دوستان این مدت در کنار شما بودم خیلی خوشحالم امید وارم هرچی زودتر انتظار همه به پایان برسه من گروه f4هستم اولین اقدام دسامبر 2006 خواستم از حضور دوستان تا سال 2017مرخص شم چون هربار به ویزا بولتین سرمیزنم بیشتر اذیت میشم کلا برم سراغ زبان ولی دوسال میخوام از فکرش بولتین بیام بیرون وسر نزنم امیدوارم تا دوسال دیگه وقتی به بولتین سرمیزنم به کارنت شدنم نزدیگ شد باشم برای همه ارزوی سربلندی دارم در هرگروهی همه عزیز هستید امیدوارم همه به هدفشون برسن برای ماهم دعا کنید یا حق تا دیدار بعدی
پاسخ
با سلام خدمت دوستان
کیس نامبر من اول با NPL شروع میشد و محل مصاحبه ناپل
بعد از یکسال بدون اینکه من درخواست بدم ، تبدیل شد به ایروان
این موضوع تاثیری مثبت یا منفی داره یا نه؟
در سرعت رسیدگی و غیره
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-11 ساعت 16:02)Amrika نوشته:  با سلام خدمت دوستان
کیس نامبر من اول با NPL شروع میشد و محل مصاحبه ناپل
بعد از یکسال بدون اینکه من درخواست بدم ، تبدیل شد به ایروان
این موضوع تاثیری مثبت یا منفی داره یا نه؟
در سرعت رسیدگی و غیره
با تشکر
براي من هم دقيقا همين اتفاق افتاد. خير هيچ تاثيري نداره. پيشنهاد ميكنم تالار مربوط به ارمنستان رو بخونين به من كه خيلي كمك كرد. توي سفرنامم هم سعي كردم همه چيزو توضيح بدم.
موفق باشيد
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Amrika ، bsbali
سلام به تمام دوستان عزيز قديمي و جديد
تبريك به تمام اونهايي كه كارنت شدن يا سفارت رفتن يا ويزاشون رو گرفتن
بيش از يك سال و نيم إز آخرين باري كه اينجا امدم مي گذره و الان ساعت ٢.٥٨ صبح به وقت شرق آمريكاست
ماهاست اينجا هستم بعد از بيش از يك دهه انتظار ( كيس f2b)
درگيري و مشغوليات در كنار كمي تنبلي باعث شد كه تا امشب نتونم سري به مهاجرسرا بزنم
طبق قول و عهدي كه با خودم داشتم و دارم دوست دارم از اين به بعد با توجه به اطلاعات تجربه هايي كه بدست آوردم تا اونجايي كه در توانم هست جوبگوي سوالات يا كمك خاصي باشم
نيما٦٤٤٦
پاسخ
(2015-09-13 ساعت 11:42)نیما6446 نوشته:  سلام به تمام دوستان عزيز قديمي و جديد
تبريك به تمام اونهايي كه كارنت شدن يا سفارت رفتن يا ويزاشون رو گرفتن
بيش از يك سال و نيم إز آخرين باري كه اينجا امدم مي گذره و الان ساعت ٢.٥٨ صبح به وقت شرق آمريكاست
ماهاست اينجا هستم بعد از بيش از يك دهه انتظار ( كيس f2b)
درگيري و مشغوليات در كنار كمي تنبلي باعث شد كه تا امشب نتونم سري به مهاجرسرا بزنم
طبق قول و عهدي كه با خودم داشتم و دارم دوست دارم از اين به بعد با توجه به اطلاعات تجربه هايي كه بدست آوردم تا اونجايي كه در توانم هست جوبگوي سوالات يا كمك خاصي باشم
نيما٦٤٤٦

سلام نیما جان

خوشحالم که میبینم دوباره برگشتی Smile
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام دوستان
اینطور که در صفحه ویزا بولتن نوشته ، بولتن اکتبر 2015 در تاریخ 25 سپتامبر تغییراتی داشته

Immigrant Numbers for October 2015

Revised September 25, 2015

This bulletin supersedes the bulletin for October 2015 that was originally published on September 9, 2015, and contained Dates for Filing Applications long used by the Department of State for internal processing purposes. Following consultations with the Department of Homeland Security (DHS), the Dates for Filing Applications for some categories in the Family-Sponsored and Employment-Based preferences have been adjusted to better reflect a timeframe justifying immediate action in the application process. The Dates for Filing Applications sections (sections 4.B. and 5.B.) which have been adjusted have been identified in Bold type.

Please be advised that DHS will rely on this revised bulletin, rather than the bulletin published on September 9, 2015, when considering whether an individual is eligible to file an application for adjustment of status.

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2015.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب چي گفته؟ ميشه يكي دقيقاً توضيح بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

دوستان عزیز ویزا بولتن نوامببر Coming Soon شد
به امید پیشرفت قابل ملاحظه این ماه برای تمام کتگوریها
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
(2015-10-01 ساعت 16:02)Amrika نوشته:  سلام دوستان
اینطور که در صفحه ویزا بولتن نوشته ، بولتن اکتبر ۲۰۱۵ در تاریخ 25 سپتامبر تغییراتی داشته

Immigrant Numbers for October ۲۰۱۵

Revised September 25, ۲۰۱۵

This bulletin supersedes the bulletin for October ۲۰۱۵ that was originally published on September ۹, ۲۰۱۵, and contained Dates for Filing Applications long used by the Department of State for internal processing purposes. Following consultations with the Department of Homeland Security (DHS), the Dates for Filing Applications for some categories in the Family-Sponsored and Employment-Based preferences have been adjusted to better reflect a timeframe justifying immediate action in the application process. The Dates for Filing Applications sections (sections ۴.B. and ۵.B.) which have been adjusted have been identified in Bold type.

Please be advised that DHS will rely on this revised bulletin, rather than the bulletin published on September ۹, ۲۰۱۵, when considering whether an individual is eligible to file an application for adjustment of status.

http://travel.state.gov/content/visas/en...-۲۰۱۵.html

تغییرات مربوط به مکزیکی ها در جدول ویزا بولتن میشه و شامل حال ما نمیشود
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahram es ، shahabjafari
سلام به همگی دوستان
من بعد از حدود نه ماه دوباره اومدم بهتون سلامی عرض کنم و بگم درسته فرصت کمه برای سر زدن ولی همیشه به یادتون هستم و دوران انتظار طاقت فرسا و چک کردن ویزا بولتن عزیزززززززززززززززز و او عقب گرد کذایی رو هرگز ... هرگز .... هرگز فراموش نمیکنم (نمی کنییییییییییییم)
پیشاپیش از مدیران عزیز که نمیدونم تغییر کردن در این مدت یا نه عذرخواهی میکنم برای این پست نامربوط ولی از آنجا که عمده فعالیت من در این صفحه و تالار یا .... نمیدونم بالاخره یه چیز Big Grin بوده (من آخر هم یاد نگرفتم اسم این چیه ... LOL) جسارت من رو میبخشید

ضمنا عضو فعال کجااااا بود برادر من .... در هر حال ممنون که من رو فعال نگه داشتین ولی بجای عضو فعال بنویسین عضو ماقبل تاریخ بیشتر به قضیه نزدیکه Big GrinWink

ارادتمند
لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahram es ، amir2640 ، bsbali ، پروانه ، anahita1361 ، asrainman ، hamid87 ، sina454 ، dreamer60
(2015-10-05 ساعت 02:11)ladan نوشته:  سلام به همگی دوستان
من بعد از حدود نه ماه دوباره اومدم بهتون سلامی عرض کنم و بگم درسته فرصت کمه برای سر زدن ولی همیشه به یادتون هستم و دوران انتظار طاقت فرسا و چک کردن ویزا بولتن عزیزززززززززززززززز و او عقب گرد کذایی رو هرگز ... هرگز .... هرگز فراموش نمیکنم (نمی کنییییییییییییم)
پیشاپیش از مدیران عزیز که نمیدونم تغییر کردن در این مدت یا نه عذرخواهی میکنم برای این پست نامربوط ولی از آنجا که عمده فعالیت من در این صفحه و تالار یا .... نمیدونم بالاخره یه چیز Big Grin بوده (من آخر هم یاد نگرفتم اسم این چیه ... LOL) جسارت من رو میبخشید

ضمنا عضو فعال کجااااا بود برادر من .... در هر حال ممنون که من رو فعال نگه داشتین ولی بجای عضو فعال بنویسین عضو ماقبل تاریخ بیشتر به قضیه نزدیکه Big GrinWink

ارادتمند
لادن

سلام لادن شاد باشید همه جا.
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، amir2640 ، bsbali
(2015-10-05 ساعت 02:22)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 02:11)ladan نوشته:  سلام به همگی دوستان

ارادتمند
لادن

سلام لادن شاد باشید همه جا.
سلام دوستان من همچنان ایرانم ومنتظر کلیر شدن لادن جان خوشحال شدم خبری ازت شد وهمینطورازعلی عزیز به امید خبرهای خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، bsbali ، dreamer60
سلام دوستان
امشب به امید خدا ویزا بولتن نوامبر در دسترس قرار میگیره
امیدوارم همه کتگوری ها پیشرفت داشته باشن
و F2B هم حداقل به 15 فوریه 2009 برسه
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، حاجی واشنگتن ، battosai ، sina454 ، bsbali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان