کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
آقا ویزا بولتین هم اومد بالا..
تبریک به دوستان خوبم که کارنت شدن..
F1>>>> 22 FEB 2008
F2A>>>>15 MAY 2014
F2B>>>>>8 FEB 2009
F3>>>>15 JUNE 2004
F4>>>1 MARCH 2003
پاسخ
سلام خدمت دوستان
کاش لااقل پیشرفت ویزا بولتن یکماه میشد :-(
پیشرفت کتگوری F2B که 3 هفته هست
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، sina454 ، battosai ، farrokh33 ، amir2640
با سلام بالاخره بعد از هفت سال و هشت ما یا به عبارتی که علیرضاخان این مرد بزرگ (alireza51) به کار برد 92 ماه Big Grin دیروز کارنت شدم امیدوارم کارنتی همه دوستان هرچه سریع تر اعلام بشه
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
(2015-10-10 ساعت 12:13)milad_magnet نوشته:  با سلام بالاخره بعد از هفت سال و هشت ما یا به عبارتی که علیرضاخان این مرد بزرگ (alireza51) به کار برد 92 ماه Big Grin دیروز کارنت شدم امیدوارم کارنتی همه دوستان هرچه سریع تر اعلام بشه

حالا خان های بعدی:

1- انتظار برای نامه مصاحبه
2- انتظار برای کلیرنس
3- انتظار برای بلیت ارزان
4- انتظار برای دریافت گرین کارت و سوشال
5- انتظار ...
انتظار...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، bsbali
(2015-10-10 ساعت 13:24)KingNothing نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 12:13)milad_magnet نوشته:  با سلام بالاخره بعد از هفت سال و هشت ما یا به عبارتی که علیرضاخان این مرد بزرگ (alireza51) به کار برد 92 ماه Big Grin دیروز کارنت شدم امیدوارم کارنتی همه دوستان هرچه سریع تر اعلام بشه

حالا خان های بعدی:

۱- انتظار برای نامه مصاحبه
۲- انتظار برای کلیرنس
۳- انتظار برای بلیت ارزان
۴- انتظار برای دریافت گرین کارت و سوشال
۵- انتظار ...
انتظار...

كينگ عزيز موارد يك و دو را مشكل دارم باهاشون و سخته برادر
ولي موارد سه و چهار هـائز اهميت نميباشد
*خودموني بگم ويزا را بگيريم ديگه فداي سرت بعد از اين همه سال بيزنس كلاسم بگيريم حق داريم ، گرين كارت و سوشيال هم بعد يك ماه مياد بالاخره *]

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farrokh33 ، amir2640 ، bsbali ، asrainman ، KingNothing ، oct 31
(2015-10-10 ساعت 08:50)Amrika نوشته:  سلام خدمت دوستان
کاش لااقل پیشرفت ویزا بولتن یکماه میشد :-(
پیشرفت کتگوری F2B که ۳ هفته هست
با سلام وتبریک فراوان به همه کسانی که کارنت شدند وبا آرزوی هرچه سریعتر کارنت شدن بقیه دوستان ایرانی
پرسشی دارم :
کتیگوری IR5(اقدام برای پدرومادر) آیا مثل کتیگوری های دیگر کارنتی داره وکیس نامبر رو اعلام میکنه ؟اگر پاسخ مثبت است آیا ویزا بولتین اعلام میکنه ؟ممنون از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2015-10-10 ساعت 13:24)KingNothing نوشته:  

حالا خان های بعدی:

۱- انتظار برای نامه مصاحبه
۲- انتظار برای کلیرنس
۳- انتظار برای بلیت ارزان
۴- انتظار برای دریافت گرین کارت و سوشال
۵- انتظار ...
انتظار...
بابا خوش بحال بچه هاي لاتاري ، من كيسم F4 هست الانم 10 ساله تو نوبتم، تازه بعد از 12-13 سال بقول KING NOTHING وارد خان هاي بعدي انتظار ميشيم، خواهرم لاتاري امسال برنده شد راحت و بدون دردسر 1 اكتبر ويزاشو گرفت، يعني كل پروسه 5 ماه هم نشد بدون اينكه دردسراي ساپورت مالي و تكميل مدارك رو تحمل كنه..
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان خواستم درمورد فرستادن مدارك از امري كا به ايران تجربياتم و با شما هم در ميون بزارم شايد به درد كسي بخوره:
يكسري از كپي ها و تكس و فرها را با پست usps كه يك پست دولتي است در ٢٢ سپتامبر و به مقصد ايران فرستادم و هزينش شد ٤٠.٤٥$( كه فكر مي كنم ٢٠$ به ازاء هر كيلو باشه) كه البته قابل رهگيري بود بيشترين معطليش بخاطر گمرك ايالتي بود كه فرستادم و حدود ١٠ روز اونجا بود كه تماس گرفتيم گفتن بخاطر مسائل امنيتي بايد اسكن كنيم مدارك را و هنوز نوبت به مدارك شما نرسيده و ما حق داريم تا ٣٠ روز هم مدارك را نگه داريم، بعد از اون بعد دوهفته رسيد تهران و ديگه خبري نشد كه نشد( بخاطر اين قضيه است كه بعضيا مي گويند كه پست usps مدارك را گم مي كنه) خلاصه بعد از كلي تحقيق و تفحص و مطالعه و وب گردي فهميدم كه چون يو اس پي اس يك پست دولتي است در ايران مدارك را به پست دولتي ايران تحويل ميده و چون مدارك ما قابل رهگيري بود به dhl سپرده ميشه.
خلاصه بعد كلي استرس و نگراني بار كد را در قسمت رهگيري مرسولات پستي دي اچ ال وارد كردم و خدا را شكر يافتم، نمي دونيد چقدر از استرسم كم شد. دوستان بنظر من براي ارسال مدارك تا اونجا كه امكان داره از همون روش سنتي ارسال مدارك از طريق مسافر اقدام كنيد من كه تو اين ٣ هفته جيگرم خون شد تا مدارك و گرفتيم.
مچكرم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، farrokh33 ، dreamer60
سلام به همه دوستان، کسی در مورد جدول دوم ویزا بلوتن چیزی میدونه؟جریانش چیه؟
کتگوری:F3
PD:Sep 2005
Approval Notice:March 2010
Recipt Number:wac05
منتظر nvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 14:22)مامان دو قلوها نوشته:  سلام به همه دوستان، کسی در مورد جدول دوم ویزا بلوتن چیزی میدونه؟جریانش چیه؟

با سلام
قبلا هم در این مورد بنده و همچنین دوستان توضیح دادیم
اون جدول مربوط به زمان ارسال مدارک به ویزاسنتر هست
و حدوداً یکسال از کارنت شدن جلوتر هست
تا در این مدت مدارک بررسی بشه و نقایص احتمالی رفع بشه ، تا دیگه کسی که کارنت میشه، قطعا پروسه بررسی مدارکش کامپلیت شده باشه
با آرزوی موفقیت
پاسخ
تشکر کنندگان: مامان دو قلوها ، asrainman ، farrokh33
(2015-10-11 ساعت 15:29)Amrika نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 14:22)مامان دو قلوها نوشته:  سلام به همه دوستان، کسی در مورد جدول دوم ویزا بلوتن چیزی میدونه؟جریانش چیه؟

با سلام
تا در این مدت مدارک بررسی بشه و نقایص احتمالی رفع بشه ، تا دیگه کسی که کارنت میشه، قطعا پروسه بررسی مدارکش کامپلیت شده باشه
با آرزوی موفقیت

با سپاس از پاسختون.
منتظر nvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 15:34)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 15:29)Amrika نوشته:  

با سلام
با آرزوی موفقیت

با سپاس از پاسختون.

برای ارسال مدارک چند تا مشکل است:
اولا فرم ds260 فعال نیست
دوما نمی دانند که چه مداراکی را ارسال کنند
سوما شماره کیس نامبر ندارند
- پرداخت وجه امکان پذیر نیست
- کاور شیت ندارند
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33
با سلام، زیر صفحه ویزا بلوتن این ماه که البته هنوز ماه دسامبر رو اعلام نکردن، از یه سری تغییرات اداره مهاجرت خبر میده که ظاهرا قرار است اوضاع ویزا ها بهتر بشه، من درست متوجه شدم؟ ؟؟ کسی اون متن رو خونده؟ امیدوارم که همینطور باشه ویزا بلوتن ماه دسامبر.....
منتظر nvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-03 ساعت 21:31)مامان دو قلوها نوشته:  با سلام، زیر صفحه ویزا بلوتن این ماه که البته هنوز ماه دسامبر رو اعلام نکردن، از یه سری تغییرات اداره مهاجرت خبر میده که ظاهرا قرار است اوضاع ویزا ها بهتر بشه، من درست متوجه شدم؟ ؟؟ کسی اون متن رو خونده؟ امیدوارم که همینطور باشه ویزا بلوتن ماه دسامبر.....

داره میگه مراحل Adjustment of Status تغییر کرده. تغییر وضعیت یا Adjustment of Status برای کسانی هست که در نوبت گرین کارت هستند ولی به دلیلی مثلا ویزای دانشجویی، اکنون در داخل آمریکا هستند و حالا باید نوع اقامت خود را تغییر دهند.

در انتها هم توضیح داده که این تغییرات در نهایت به نفع همگی متقاضیان اقامت دائم آمریکا خواهد بود.
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: مامان دو قلوها ، bsbali
(2015-11-03 ساعت 22:38)KingNothing نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 21:31)مامان دو قلوها نوشته:  با سلام، زیر صفحه ویزا بلوتن این ماه که البته هنوز ماه دسامبر رو اعلام نکردن، از یه سری تغییرات اداره مهاجرت خبر میده که ظاهرا قرار است اوضاع ویزا ها بهتر بشه، من درست متوجه شدم؟ ؟؟ کسی اون متن رو خونده؟ امیدوارم که همینطور باشه ویزا بلوتن ماه دسامبر.....

داره میگه مراحل Adjustment of Status تغییر کرده. تغییر وضعیت یا Adjustment of Status برای کسانی هست که در نوبت گرین کارت هستند ولی به دلیلی مثلا ویزای دانشجویی، اکنون در داخل آمریکا هستند و حالا باید نوع اقامت خود را تغییر دهند.

در انتها هم توضیح داده که این تغییرات در نهایت به نفع همگی متقاضیان اقامت دائم آمریکا خواهد بود.

با سپاس از توضیحتان.
منتظر nvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان