کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
Visa Bulletin For January 2016

F1 15MAY08
F2A 01AUG14
F2B 01APR09
F3 01AUG04
F4 22APR03
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahram es ، bsbali ، مامان دو قلو ها ، farrokh33
دوستان،در مورد جدول دوم ویزا بولتن،اگر کسی در کتگوری f1 و با ویزای توریستی داخل خاک آمریکا باشه و در جدول دوم کارنت بشه،میتونه مدارک بفرسته و بمونه تا در جدول اول هم کارنت بشه یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
دوستان لطفا رای دهید و به اشتراک بگذارید.(قضیه جدی هست)
تومار مخالفت با طرح تبعیض آمیز مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایرانیان را امضا کنید.
@ParizTravel
پس از امضا باید از طریق لینکی که به ایمیل شما می آید تایید کنید شخص دیگری با ایمیل شما امضا نکرده است.
@ParizTravel
وارد کردن زیپ کد الزامی نیست ولی اگر خواستید زیپ کد 90025 متعلق به غرب لس آنجلس است.
@ParizTravel
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...015-hr-158
@ParizTravel
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، bsbali
این سایت باز نمیشه

https://petitions.whitehouse.gov/petitio...۰۱۵-hr-158
برای من
باز نمیشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640 ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان
خواهشا دوستانی که به مصاحبه جدیداً دعوت شدن اعلام کنن
که حدوداً چه مدت بعد کارنت شدن ، دعوت شدن به مصاحبه
با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: cpd ، shahram es ، amir2640 ، soruosh
(2015-10-11 ساعت 22:01)alireza88 نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 15:34)مامان دو قلوها نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 15:29)Amrika نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 14:22)مامان دو قلوها نوشته:  سلام به همه دوستان، کسی در مورد جدول دوم ویزا بلوتن چیزی میدونه؟جریانش چیه؟

با سلام
قبلا هم در این مورد بنده و همچنین دوستان توضیح دادیم
اون جدول مربوط به زمان ارسال مدارک به ویزاسنتر هست
و حدوداً یکسال از کارنت شدن جلوتر هست
تا در این مدت مدارک بررسی بشه و نقایص احتمالی رفع بشه ، تا دیگه کسی که کارنت میشه، قطعا پروسه بررسی مدارکش کامپلیت شده باشه
با آرزوی موفقیت

با سپاس از پاسختون.

برای ارسال مدارک چند تا مشکل است:
اولا فرم ds260 فعال نیست
دوما نمی دانند که چه مداراکی را ارسال کنند
سوما شماره کیس نامبر ندارند
- پرداخت وجه امکان پذیر نیست
- کاور شیت ندارند

سلام میشه دوستان توضیح بدند به طور دقیق این مدارکی که ما باید بفرستیم چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-10 ساعت 18:35)bsbali نوشته:  درود به دوستان

من هم از متن بالای جدول همین موضوع را استنباط می کنم که کسانی که تاریخ الویتشان قبل از تاریخ جدول دوم می باشد ، می توانند نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند. همجنین یکی از دوستان من هم که در کتگوری F2b هست هفته گذشته نامه تکمیل مدارک را از طریق ایمیل دریافت کرد که تاریخ الویت ایشان may 2010 می باشد. پس از همین موضوع هم می توان نتیجه گرفت برای نظم به رسیدگی سریع تر به مدارک و افزایش سرعت این اقدام صورت گرفته است که احتمال زیاد یکی از دلایل کم شدن سرعت پیشرفت نسبت به ماه های قبل افزایش یکباره ارسال مدارک به NVC می تواند باشد که البته فکر می کنم این امر به زودی تاثیر مثبتی در روند پیشرفت خواهد داشت. ضمنا فکر می کنم این امر می تواند در جلوگیری از هدر رفتن سهمیه سالیانه کیس های خانوادگی نیز موثر باشد.

باسپاس
سلام شما فرمودید میشود تکمیل مدارک کرد . الان بنده در این شرایط هستم ولی باید چه مدارکی رو تکمیل کنم و چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-26 ساعت 21:07)A+R نوشته:  

من هم از متن بالای جدول همین موضوع را استنباط می کنم که کسانی که تاریخ الویتشان قبل از تاریخ جدول دوم می باشد ، می توانند نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند. همجنین یکی از دوستان من هم که در کتگوری F2b هست هفته گذشته نامه تکمیل مدارک را از طریق ایمیل دریافت کرد که تاریخ الویت ایشان may 2010 می باشد. پس از همین موضوع هم می توان نتیجه گرفت برای نظم به رسیدگی سریع تر به مدارک و افزایش سرعت این اقدام صورت گرفته است که احتمال زیاد یکی از دلایل کم شدن سرعت پیشرفت نسبت به ماه های قبل افزایش یکباره ارسال مدارک به NVC می تواند باشد که البته فکر می کنم این امر به زودی تاثیر مثبتی در روند پیشرفت خواهد داشت. ضمنا فکر می کنم این امر می تواند در جلوگیری از هدر رفتن سهمیه سالیانه کیس های خانوادگی نیز موثر باشد.

باسپاس
سلام شما فرمودید میشود تکمیل مدارک کرد . الان بنده در این شرایط هستم ولی باید چه مدارکی رو تکمیل کنم و چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدید
این دو لینک مربوط به مدارکی است که باید ارسال شود:

http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

http://travel.state.gov/content/visas/en...ry/IR.html
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-26 ساعت 22:07)alireza88 نوشته:  

باسپاس

با سلام و تشکر از شما
در لینک هایی که معرفی کردی اولین قدم Choose an Agent هست که باید فرم DS-261 رو پر کنه ولی وقتی برای فرم میری در سایت Electronic Application Center از شما ID Number میخواد .
این چی هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-27 ساعت 10:08)A+R نوشته:  
(2015-12-26 ساعت 22:07)alireza88 نوشته:  

باسپاس

با سلام و تشکر از شما
در لینک هایی که معرفی کردی اولین قدم Choose an Agent هست که باید فرم DS-261 رو پر کنه ولی وقتی برای فرم میری در سایت Electronic Application Center از شما ID Number میخواد .
این چی هست ؟
سلام
id mumber یک شماره هشت رقمی که در متن نامه ولکام لتر برای شما ارسال می شود
f4
sep2003

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و تشکر از alireza88 و سایر دوستان
ببخشید ولکام لتر فقط برای خود شخص ارسال میشه ، یا برای کسی که از روز اول برای شما اقدام کرده هم ارسال میشود؟ چون مدتی است که ما تغییر ادرس دادیم و میگم شاید برای آدرس قدیم اومده باشه!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-28 ساعت 08:50)A+R نوشته:  با سلام و تشکر از alireza88 و سایر دوستان
ببخشید ولکام لتر فقط برای خود شخص ارسال میشه ، یا برای کسی که از روز اول برای شما اقدام کرده هم ارسال میشود؟ چون مدتی است که ما تغییر ادرس دادیم و میگم شاید برای آدرس قدیم اومده باشه!!!!

طبق چیزی که من فهمیدم برای همه ارسال نمیشه ....چیز مهمی هم نیست فقط یاداوری میکنه که هر چی زود تر سوشیال رو بگیریو اگر گرین کارتت نیومده یه شماره ای نوشته که بتونی پیگیری کنی. در کل چیز مهمی نیست نگرانش نباش.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-29 ساعت 03:18)ps5 نوشته:  

طبق چیزی که من فهمیدم برای همه ارسال نمیشه ....چیز مهمی هم نیست فقط یاداوری میکنه که هر چی زود تر سوشیال رو بگیریو اگر گرین کارتت نیومده یه شماره ای نوشته که بتونی پیگیری کنی. در کل چیز مهمی نیست نگرانش نباش.

سلام دوست عزیز
well come letter برای قبل از دریافت ویزا و دریافت گرین کارت است و تا اونجایی که من اطلاع دارم ربطی به سوشال و گرین کارت ندارد بلکه نامه ای است که به شما اطلاع می دهد که پرونده شما به nvc ارسال شده است و در آن یک کد به شما ارائه می دهد که می توانید از طریق آن کد مراحل تکمیل مدارک و واریز مبالغ نهایی را انجام دهید و پس از تکمیل تمام مراحل و تایید نهایی آن باید منتظر کارنت شدن و دعوت به مصاحبه باشید و طبق سیستم جدید که در حال حاضر انجام می شود به علت جلوگیری از اتلاف وقت و عدم نقص احتمالی مدارک در زمان مصاحبه یک جدول جدید هر ماه اعلام می شود که طبق آن نشان می هد که well come letter تا چه زمانی برای افراد ارسال شده است و می بایست شروع به ارسال مدارک بکنند.
در مورد ارسال نامه معمولا نامه well come letter هم به آدرس ایران ارسال می شود و هم به آدرس پتیشنر شما در امریکا البته در صورتی که ایمیل هم داده باشید برای شما از این طریق هم فکر می کنم ارسال کنند چون برای یکی از دوستان من ایمیل هم کردند.
باسپاس
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-29 ساعت 11:16)bsbali نوشته:  
(2015-12-29 ساعت 03:18)ps5 نوشته:  

سلام دوست عزیز
well come letter برای قبل از دریافت ویزا و دریافت گرین کارت است و تا اونجایی که من اطلاع دارم ربطی به سوشال و گرین کارت ندارد بلکه نامه ای است که به شما اطلاع می دهد که پرونده شما به nvc ارسال شده است و در آن یک کد به شما ارائه می دهد که می توانید از طریق آن کد مراحل تکمیل مدارک و واریز مبالغ نهایی را انجام دهید و پس از تکمیل تمام مراحل و تایید نهایی آن باید منتظر کارنت شدن و دعوت به مصاحبه باشید و طبق سیستم جدید که در حال حاضر انجام می شود به علت جلوگیری از اتلاف وقت و عدم نقص احتمالی مدارک در زمان مصاحبه یک جدول جدید هر ماه اعلام می شود که طبق آن نشان می هد که well come letter تا چه زمانی برای افراد ارسال شده است و می بایست شروع به ارسال مدارک بکنند.
در مورد ارسال نامه معمولا نامه well come letter هم به آدرس ایران ارسال می شود و هم به آدرس پتیشنر شما در آمریکا البته در صورتی که ایمیل هم داده باشید برای شما از این طریق هم فکر می کنم ارسال کنند چون برای یکی از دوستان من ایمیل هم کردند.
باسپاس

ولکام لتر هم به شما و هم به پتیشنر ایمیل می شه
f4
sep2003

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، A+R

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان