کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2015-10-10 ساعت 14:43)farrokh33 نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 08:50)Amrika نوشته:  سلام خدمت دوستان
کاش لااقل پیشرفت ویزا بولتن یکماه میشد :-(
پیشرفت کتگوری F2B که ۳ هفته هست
با سلام وتبریک فراوان به همه کسانی که کارنت شدند وبا آرزوی هرچه سریعتر کارنت شدن بقیه دوستان ایرانی
پرسشی دارم :
کتیگوری IR5(اقدام برای پدرومادر) آیا مثل کتیگوری های دیگر کارنتی داره وکیس نامبر رو اعلام میکنه ؟اگر پاسخ مثبت است آیا ویزا بولتین اعلام میکنه ؟ممنون از پاسختون

با سلام

برای کتگوری IR5 (اقدام برای پدرومادر) ویزا همیشه موجود هست و همیشه کارنت هست و در ویزا بولتن اعلام نمیشه. ولی‌ خب ابتدا یک processing time حدود ۵ ماهه داره و بعد فرستادن مدارک و ... که کلا حدود ۹-۱۲ ماه طول میکشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، حاجی واشنگتن
ویزا بلوتن ماه دسامبر هم که زحمت کشید و فقط ۲ هفته رفت جلو، البته واسه کتگوری F3.جدول دومیه هم که اصلا تغییری نکرده!!!!!
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahram es ، bsbali
حرکت بولتن در همه کتگوری ها خیلی کند شده .
پاسخ
تشکر کنندگان: مامان دو قلو ها ، amir2640 ، bsbali
(2015-11-10 ساعت 01:00)alisarvareharchiabi نوشته:  حرکت بولتن در همه کتگوری ها خیلی کند شده .

اینم از شانس ما!!! چرا اخه؟؟؟؟ مگه نگفتن شرایط بهتر میشه؟؟؟؟
F3
منتظرnvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640
(2015-11-10 ساعت 01:12)مامان دو قلو ها نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 01:00)alisarvareharchiabi نوشته:  حرکت بولتن در همه کتگوری ها خیلی کند شده .

شما چرا دکمه تشکر رو نمیزنید .
پاسخ
ببخشید Rolleyes
F3
منتظرnvc welcome letter
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
با سلام

آخر همين ويزا بولتن حديد را ملاحظه كنيد نوشته كه از ماه هاى آينده F3 هر ماه بين ٢ تا ٤ هفته پيشروى خواهد داشت .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
Visa Bulletin For December 2015

F1 01APR08
F2A 15JUN14
F2B 01MAR09
F3 01JUL04
F4 22MAR03
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
(2015-11-10 ساعت 01:12)مامان دو قلو ها نوشته:  

معمولا هميشه از اكتبر تا ژانويه كند تر ميشه و بخاطر لاتاري ها هست چون تو سه ماه اول واسه لاتاري ها يه تعداد زيادي از شماره ها اعلام ميشه اما بعد تعداد كمتري اعلام ميشه
پاسخ
با سلام و آرزوی بهروزی برای دوستان
پیشرفت ماهی 20 روز کتگوری F2B برای امثال من که لب مرز کارنت شدن هستیم واقعا مأیوس کننده هست
ولی خب ما که 7 سال تحمل کردیم، نهایتاً چند ماه هم روش
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hamid87
(2015-11-10 ساعت 13:32)Survivor نوشته:  با سلام به همگی‌ دوستان،

من عضو جدید هستم و سوالی داشتم امیدوارم بتونم اینجا جواب بگیرم. آیا ممکن هست که متقاضی F2B بتونه ویزا رو زودتر از اینکه Current بشه بتونه بگیر؟

مرسی‌ از همه.

با سلام
خير!
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
ba salam va arz adab khedmat dostan aziz
پدرم در سال 2005 برای من، همسر و تک فرزندم تقاضای گرین کارت کرده است. ماه گذشته نامه ای به دست ما رسید که ما مدارکمان را بفرستیم و مراحل رو طی کنیم. در طی این ۱۰ سال ما صاحب فرزند دیگری نیز شدیم دوستان سوال من این است که آیا باید الان فرم DS-160 دیگری پر کنیم و 325 دلار رو براش واریز کنیم یا اینکه مدارک رو به سفارت ببریم و اونجا کارهاش رو انجام بدهیم؟ لطفا من رو راهنمایی بفرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

من دقیقا ۴۰ روز مانده تا کارنت شدنم کتگوری F3 در انتهای ویزا بولتن ماه جدید ذکر شده که این کتگوری در ماه های آینده بین ۲ تا ۴ هفته پیشروی خواهد داشت حال اگر دو تا ۳ هفته هم پیشروی کنه من ۲ ماه دیگه کارنت میشم اگر هم بدین صورت نباشد که میشه ۳ ماه حال نمیدانم بعد از کارنت شدن چه مدت باید منتظر نامه زمان مصاحبه باشم ؟
این بلاتکلیفی خیلی زجر آور است .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، behjan ، battosai ، واهيك آقاجاني
(2015-11-11 ساعت 14:10)shahram es نوشته:  با سلام

من دقیقا ۴۰ روز مانده تا کارنت شدنم کتگوری F3 در انتهای ویزا بولتن ماه جدید ذکر شده که این کتگوری در ماه های آینده بین ۲ تا ۴ هفته پیشروی خواهد داشت حال اگر دو تا ۳ هفته هم پیشروی کنه من ۲ ماه دیگه کارنت میشم اگر هم بدین صورت نباشد که میشه ۳ ماه حال نمیدانم بعد از کارنت شدن چه مدت باید منتظر نامه زمان مصاحبه باشم ؟
نگران نباش شهرام عزیز کامپلیت که باشی بعد از اینکه کارنت بشی حد اکثر تا یک ماه بعد تاریخ وقت مصاحبت تعیین میشه و نامه اش برای شما میل میشه برای من حدودا 15 روز بعد از امدن ویزا بولتن نامه امد در صورتی که قانونی باید بعد از اغاز ماه میلادی جدید میامد که چند روز زودتر نامه مصاحبه امد
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es
(2015-11-12 ساعت 10:28)milad_magnet نوشته:  
(2015-11-11 ساعت 14:10)shahram es نوشته:  با سلام

نگران نباش شهرام عزیز کامپلیت که باشی بعد از اینکه کارنت بشی حد اکثر تا یک ماه بعد تاریخ وقت مصاحبت تعیین میشه و نامه اش برای شما میل میشه برای من حدودا 15 روز بعد از امدن ویزا بولتن نامه امد در صورتی که قانونی باید بعد از اغاز ماه میلادی جدید میامد که چند روز زودتر نامه مصاحبه امد

در مورد کیس من 3 ماه بعد از کارنت شدن و در مورد کیس خواهرم هنوز نامه نیومده و 4 ماه از کارنت شدن گذشته. بستگی به ترافیک سفارت و مدارک اسپانسرشیپ و و و.. داره (اون طوری که NVC میگه)
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016