کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2015-12-29 ساعت 11:16)bsbali نوشته:  
(2015-12-29 ساعت 03:18)ps5 نوشته:  
(2015-12-28 ساعت 08:50)A+R نوشته:  با سلام و تشکر از alireza88 و سایر دوستان
ببخشید ولکام لتر فقط برای خود شخص ارسال میشه ، یا برای کسی که از روز اول برای شما اقدام کرده هم ارسال میشود؟ چون مدتی است که ما تغییر ادرس دادیم و میگم شاید برای آدرس قدیم اومده باشه!!!!

طبق چیزی که من فهمیدم برای همه ارسال نمیشه ....چیز مهمی هم نیست فقط یاداوری میکنه که هر چی زود تر سوشیال رو بگیریو اگر گرین کارتت نیومده یه شماره ای نوشته که بتونی پیگیری کنی. در کل چیز مهمی نیست نگرانش نباش.

سلام دوست عزیز
well come letter برای قبل از دریافت ویزا و دریافت گرین کارت است و تا اونجایی که من اطلاع دارم ربطی به سوشال و گرین کارت ندارد بلکه نامه ای است که به شما اطلاع می دهد که پرونده شما به nvc ارسال شده است و در آن یک کد به شما ارائه می دهد که می توانید از طریق آن کد مراحل تکمیل مدارک و واریز مبالغ نهایی را انجام دهید و پس از تکمیل تمام مراحل و تایید نهایی آن باید منتظر کارنت شدن و دعوت به مصاحبه باشید و طبق سیستم جدید که در حال حاضر انجام می شود به علت جلوگیری از اتلاف وقت و عدم نقص احتمالی مدارک در زمان مصاحبه یک جدول جدید هر ماه اعلام می شود که طبق آن نشان می هد که well come letter تا چه زمانی برای افراد ارسال شده است و می بایست شروع به ارسال مدارک بکنند.
در مورد ارسال نامه معمولا نامه well come letter هم به آدرس ایران ارسال می شود و هم به آدرس پتیشنر شما در آمریکا البته در صورتی که ایمیل هم داده باشید برای شما از این طریق هم فکر می کنم ارسال کنند چون برای یکی از دوستان من ایمیل هم کردند.
باسپاس

توی ایران ما چیزی دریافت نکردیم اما وقتی اومدیم امریکا چیزی که برای ما اومد یه نامه بود و توش یه بروشور بود که یکمی در مورد مهاجرت حرف میزد و پشتش هم در مورد گرین کارت و سوشیال نوشته بود. ما یک خانواده نبودیم و اقوام دیگه هم که با ما بودن که همین نامه رو دریافت کردن و هیچ چیزی تو ایران نیومده بود براشون.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2015-12-29 ساعت 14:52)ps5 نوشته:  
(2015-12-29 ساعت 11:16)bsbali نوشته:  
(2015-12-29 ساعت 03:18)ps5 نوشته:  
(2015-12-28 ساعت 08:50)A+R نوشته:  با سلام و تشکر از alireza88 و سایر دوستان
ببخشید ولکام لتر فقط برای خود شخص ارسال میشه ، یا برای کسی که از روز اول برای شما اقدام کرده هم ارسال میشود؟ چون مدتی است که ما تغییر ادرس دادیم و میگم شاید برای آدرس قدیم اومده باشه!!!!

طبق چیزی که من فهمیدم برای همه ارسال نمیشه ....چیز مهمی هم نیست فقط یاداوری میکنه که هر چی زود تر سوشیال رو بگیریو اگر گرین کارتت نیومده یه شماره ای نوشته که بتونی پیگیری کنی. در کل چیز مهمی نیست نگرانش نباش.

سلام دوست عزیز
well come letter برای قبل از دریافت ویزا و دریافت گرین کارت است و تا اونجایی که من اطلاع دارم ربطی به سوشال و گرین کارت ندارد بلکه نامه ای است که به شما اطلاع می دهد که پرونده شما به nvc ارسال شده است و در آن یک کد به شما ارائه می دهد که می توانید از طریق آن کد مراحل تکمیل مدارک و واریز مبالغ نهایی را انجام دهید و پس از تکمیل تمام مراحل و تایید نهایی آن باید منتظر کارنت شدن و دعوت به مصاحبه باشید و طبق سیستم جدید که در حال حاضر انجام می شود به علت جلوگیری از اتلاف وقت و عدم نقص احتمالی مدارک در زمان مصاحبه یک جدول جدید هر ماه اعلام می شود که طبق آن نشان می هد که well come letter تا چه زمانی برای افراد ارسال شده است و می بایست شروع به ارسال مدارک بکنند.
در مورد ارسال نامه معمولا نامه well come letter هم به آدرس ایران ارسال می شود و هم به آدرس پتیشنر شما در آمریکا البته در صورتی که ایمیل هم داده باشید برای شما از این طریق هم فکر می کنم ارسال کنند چون برای یکی از دوستان من ایمیل هم کردند.
باسپاس

توی ایران ما چیزی دریافت نکردیم اما وقتی اومدیم آمریکا چیزی که برای ما اومد یه نامه بود و توش یه بروشور بود که یکمی در مورد مهاجرت حرف میزد و پشتش هم در مورد گرین کارت و سوشیال نوشته بود. ما یک خانواده نبودیم و اقوام دیگه هم که با ما بودن که همین نامه رو دریافت کردن و هیچ چیزی تو ایران نیومده بود براشون.

اون چیزی که بعنوان Welcome Letter معروفه یک نامه هست که حدودا 6 ماه قبل از کارنت شدن به آدرس پتیشنر میاد و میگه مراتب و مراحل 6 گانه رو باید چطوری طی کنید. اگر در سالهای اخیر ایمیلتون رو به NVC داده باشید (که توصیه میکنم حتما این کار رو بکنید) به Beneficiary هم یک کپی از نامه هایی که به Petitioner و Third Party Agent در مورد کیس شما ارسال شده، فرستاده میشه. به روز از پرونده باخبر میشید و این خودش خیلی خوبه.

اون چیزی که دوست عزیزمون جای دیگه گفتند، کتابچه راهنمایی هست که ورود شما رو به آمریکا تبریک میگه. این مربوط به موقعی هست که وارد آمریکا میشید و بهتون تبریک میگه و راهنمایی میکنه چطور زندگی رو در آمریکا آغاز کنید. به عبارتی شما دیگه گرین کارت رو گرفتید و مشغول زندگانی! خواهید شد...
هرچند بعد از چند ماه می فهمید که این همه سال اسم این قاره رو اشتباه تلفظ می کردید و اسم اصلیش آمریکار هست یعنی از صبح تا شب کار و همین که دلتون خوش شد کمی پول پس انداز کردید نوبت پرداخت تکس ها میرسه و ...

هرچند با همه اینها، ملالی نیست و باید ساخت و خیلی زود هم به زندگی جدیدتون عادت می کنید Smile
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، battosai ، bsbali ، A+R
(2015-12-10 ساعت 05:44)amir_khoramian نوشته:  دوستان،در مورد جدول دوم ویزا بولتن،اگر کسی در کتگوری f1 و با ویزای توریستی داخل خاک آمریکا باشه و در جدول دوم کارنت بشه،میتونه مدارک بفرسته و بمونه تا در جدول اول هم کارنت بشه یا نه

کسی از دوستان جوا سوال من رو نمیدونه؟
پاسخ
(2016-01-01 ساعت 01:36)amir_khoramian نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 05:44)amir_khoramian نوشته:  دوستان،در مورد جدول دوم ویزا بولتن،اگر کسی در کتگوری f1 و با ویزای توریستی داخل خاک آمریکا باشه و در جدول دوم کارنت بشه،میتونه مدارک بفرسته و بمونه تا در جدول اول هم کارنت بشه یا نه

درود . آقا امیر بله میتونه با این حال از دیگران هم پرس و جو کنید . از ویزای توریستی مدت زمانش مونده ؟ آقا امیر من یادم اومد کیس شما رو حتمن با یک وکیل مشورت کن .
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، amir_khoramian ، samiraaa
با سلام به KingNothing
من از چه طریق میتونم آدرس ایمیلم رو بهشون بدم؟ فقط باید زنگ بزنم یا راه دیگری هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='A+R' pid='687716' dateline='1451991835']
با سلام به KingNothing
من از چه طریق میتونم آدرس ایمیلم رو بهشون بدم؟ فقط باید زنگ بزنم یا راه دیگری هست؟
با سلام هر چند من آقای King نیستم .اما خواستم بهتون بگم هم می تونید تماس بگیرید هم ایمیل بزنید هر دو راهش به جواب می رسید آرستون رو ثبت می کنن. اما تماس تلفنی سریعتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: A+R ، samiraaa
(2016-01-05 ساعت 15:52)مهسا20132013 نوشته:  [quote='A+R' pid='687716' dateline='1451991835']
با سلام به KingNothing
با سلام هر چند من آقای King نیستم .اما خواستم بهتون بگم هم می تونید تماس بگیرید هم ایمیل بزنید هر دو راهش به جواب می رسید آرستون رو ثبت می کنن. اما تماس تلفنی سریعتره.

با سلام و تشکر از مهسا20132013
ببخشید به چه آدرسی باید ایمیل زد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان
در مطالب قبلی توصیه شده بود که برای اینکه یه نسخه از ولکام لتر از طریق ایمیل دریافت کنیم ، باید آدرس ایمیل رو برای NVC فرستاد. ولی بنده هرچی سرچ کردم آدرس ایمیلی از NVC نبود. آیا دوستان آدرس ایمیلی برای این منظور میتونن معرفی کنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-05 ساعت 20:25)A+R نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
در مطالب قبلی توصیه شده بود که برای اینکه یه نسخه از ولکام لتر از طریق ایمیل دریافت کنیم ، باید آدرس ایمیل رو برای NVC فرستاد. ولی بنده هرچی سرچ کردم آدرس ایمیلی از NVC نبود. آیا دوستان آدرس ایمیلی برای این منظور میتونن معرفی کنن؟

در این سایت sign up بشو
میتونی تلفن و ایمیل بدی و کیس رو هم چک کنیhttps://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-01 ساعت 11:29)battosai نوشته:  

درود . آقا امیر بله میتونه با این حال از دیگران هم پرس و جو کنید . از ویزای توریستی مدت زمانش مونده ؟ آقا امیر من یادم اومد کیس شما رو حتمن با یک وکیل مشورت کن .

در حال حاضر 2 بار تمدید کردم ویزام رو
پاسخ
(2016-01-06 ساعت 09:11)amir_khoramian نوشته:  

نمیدونم ممکن هست یا نه بعد از دوبار .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-06 ساعت 13:00)battosai نوشته:  

سلام.تااونجا که من اطلاع دارم ویزای توریستی فقط1بار تمدید میشه و به هیچ عنوان وتحتِ هیچ شرایطی غیرقانونی نمونید اونجا که باعثِ ابطالِ کِیسِتون میشهShy

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir_khoramian
(2016-01-07 ساعت 02:57)samiraaa نوشته:  
(2016-01-06 ساعت 13:00)battosai نوشته:  
(2016-01-01 ساعت 01:36)amir_khoramian نوشته:  کسی از دوستان جوا سوال من رو نمیدونه؟

سلام.تااونجا که من اطلاع دارم ویزای توریستی فقط1بار تمدید میشه و به هیچ عنوان وتحتِ هیچ شرایطی غیرقانونی نمونید اونجا که باعثِ ابطالِ کِیسِتون میشهShy

سلام سمیرا خانوم شما چرا دکمه تشکر رو نمیزنید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amir_khoramian ، samiraaa
سلام دوستان
این Administrative proccessing چیه؟
لطفا منو راهنمایی کنین
سمیرا خانم هم توی امضاش اینو نوشته
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ویزا بولتن فوریه هم منتشر شد
F1 08JUL08
F2A 01SEP14