کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام بر رفقا ! تصور میکنم که باید روند پیشرفت شگفت انگیز ویزا بولتن در گذشته رو کاملا فراموش کرد ! این ویزا بولتن بسیار واقعی تر و قابل اعتماد تر به نظر میرسد و در حقیقت به ما یادآور میشود که باید برای زندگی خود به دور از هیجانات غالبا زود گذر تصمیم بگیریم . از همگی متشکرم و برای اینکه کار همتون زودتر درست بشه ( خصوصا رفیق عزیز بچه پیروزی - داش فروزن مایند باحال ) همیشه دعا میکنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Farshid22 ، sasan_rock ، Toranj ، comrun ، amir2640 ، a.behzadi
(2011-12-18 ساعت 18:09)ESY نوشته:  با عرض سلام خدمت برو بچ گل ما در 22 مارچ 2002 در زیر گروه F3 برایمان اقدام شده. حدودا کی نوبت مصاحبه ما میشه؟ هرکی جواب داد دسته گلش درد نکنه D: خداحافظ

دوست عزیز دقیق معلوم نیست ولی طبق ویزا بلتن http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5630.html
الان داره پرونده 01NOV01 بررسی میشه
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، dreamer60
(2011-12-18 ساعت 18:09)ESY نوشته:  با عرض سلام خدمت برو بچ گل ما در 22 مارچ 2002 در زیر گروه F3 برایمان اقدام شده. حدودا کی نوبت مصاحبه ما میشه؟ هرکی جواب داد دسته گلش درد نکنه D: خداحافظ

سلام دوست عزیز

آیا فرم خاصی برای شما آمده ؟ منظور همان choice of address and agent

کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
سلام به دوستان عزیزِ‌
من که خیلی منتظر بولتن بعدی هستم
شما چه طور؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، comrun
(2011-12-27 ساعت 00:36)behnia نوشته:  سلام به دوستان عزیزِ‌
من که خیلی منتظر بولتن بعدی هستم
شما چه طور؟
من که زبونم مو درآورد بس که توی صفحات مختلف دولتی پیشنهاد دادم که لااقل یک وحدت رویه در مورد کارای کنسولی، چه وقت مصاحبه غیرمهاجرتی باشه، چه مدت زمان کلیرنس در پیش بگیرن ولی کو گوش شنوا. ظاهرا" اسباب متعددی درکار آزار خلق اله دخیلن. چه کسی که برای گرفتن وقت مصاحبه بهش اجحاف میشه، چه دانشجو یا برنده لاتاری که بخاطر طول کشیدن بی رویه و عجیب کلیرنس، مسیر زندگیشون عوض میشه و چه ..
امیدوارم بولتن با یک سرعت ثابت پیش بره (حالا هرچی ولی ثابت) و دیگه هیچ بنی بشری چه قبل از مصاحبه چه بعدش گرفتار عقب گرد بولتن نشه و هر کس منتظر کلیرنسه، چه بار اول چه دفعات بعدی، هرچه زودتر از زندگی در تعلیق خارج بشه، آمین بخصوص برای دوستان خوب مهاجرسرا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnia ، nazli77 ، ladan ، dreamer60 ، amir2640 ، Akta ، GBUSA ، a.behzadi
سلام به دوستان، کارنت شدن بر اساس تاریخ درخواسته؟! یا کیس نامبر؟! مثلا من که ABD2005 هستم زمان رسیدگی به پرونده من کی میرسه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-01-04 ساعت 17:28)godling نوشته:  سلام به دوستان، کارنت شدن بر اساس تاریخ درخواسته؟! یا کیس نامبر؟! مثلا من که ABD2005 هستم زمان رسیدگی به پرونده من کی میرسه؟!
کارنت شدن در هر کتگوری بر اساس تاریخ درخواست اولیه (priority date ) صورت میگیرد نه ABD2005 که شماره پرونده شماست.
پاسخ
تشکر کنندگان: godling ، GBUSA ، amir2640
Wink 
Visa Bulletin February 2012
F1: 22 DEC 4
F2A:08 JUN 09
F2B: 15 OCT 03
F3:01 DEC 01
F4: 08 SEP 00
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، GBUSA ، واهیک آقاجانی ، Farshid22
(2012-01-07 ساعت 10:09)behnia نوشته:  
Visa Bulletin February 2012
F1: 22 DEC 4
F2A:08 JUN 09
F2B: 15 OCT 03
F3:01 DEC 01
F4: 08 SEP 00
behnia جان
F3 که یکماه جلو رفته، پس چطور هنوزم 17 روز عقبترید؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA
دوستان یه سایتی بود که تاریخ اپلای کردن رو میدادیم و یه پیش بینی میکرد که کی کارنت میشیم... متاسفانه فراموش کردم چه سایتی بود. ممنون میشم اگه کسی یادشه اینجا برام بنویسه. مرسی
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-01-07 ساعت 18:22)anahita1361 نوشته:  دوستان یه سایتی بود که تاریخ اپلای کردن رو میدادیم و یه پیش بینی میکرد که کی کارنت میشیم... متاسفانه فراموش کردم چه سایتی بود. ممنون میشم اگه کسی یادشه اینجا برام بنویسه. مرسی

http://www.myprioritydate.com
گروه F4
تاریخ PD: نوامبر 2005
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita1361
پایین بولتن اومده

D. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS
FAMILY-sponsored categories (monthly)
Worldwide dates:
F1: three to five weeks
F2A: one to two months
F2B: three to four weeks
F3: one to three weeks
F4: up to one month

چند ماه پیش هم همچین اطلاعیه ای داده بودن که پیش بینی کرده بود هر گروه در ماه های آینده تا چه حد پیش روی داره که فکر می کنم اون پیش بینی تا الان درست بود
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، GBUSA ، محمد. ، Farshid22 ، frozen mind ، Toranj
Question 
کیس ما در February 2012 یعنی ماه بعد Current می شه. الان هم مشغول مذاکره با سفارت ایم. برای بار دوم: کسی از دوستان تجربه این قسمت رو داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، amir2640
(2012-01-11 ساعت 05:50)behnia نوشته:  کیس ما در February 2012 یعنی ماه بعد Current می شه. الان هم مشغول مذاکره با سفارت ایم. برای بار دوم: کسی از دوستان تجربه این قسمت رو داره؟

یعنی سفارت به شما هنوز وقت نداده و شما داری درخواست میدی که بررسی کنن چون کارنت میشی وقت بدن؟

یه سوال هم ذهنمو مشغول کرده ؟ در همون ماهی که کسی کارنت میشه وقت مصاحبه میدن یا اینکه ممکنه دو سه ماهی بگذره بعدش وقت بدن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Smile 
(2012-01-11 ساعت 12:32)Blaze نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 05:50)behnia نوشته:  کیس ما در February 2012 یعنی ماه بعد Current می شه. الان هم مشغول مذاکره با سفارت ایم. برای بار دوم: کسی از دوستان تجربه این قسمت رو داره؟

یعنی سفارت به شما هنوز وقت نداده و شما داری درخواست میدی که بررسی کنن چون کارنت میشی وقت بدن؟

یه سوال هم ذهنمو مشغول کرده ؟ در همون ماهی که کسی کارنت میشه وقت مصاحبه میدن یا اینکه ممکنه دو سه ماهی بگذره بعدش وقت بدن ؟
من اول کمی اصلاح کنم حرف قبلیم رو. ما در بولتن فبریه کارنت شدیم. بعد که سایت رو چک کردیم دیدیم که سفارت به ما تا 8 مارچ وقت داده. حالا هم داریم برنامه میریزیم که دوباره بریم ترکیه. ولی هنوز هم نمی دونیم ویزا رو میدن یا نه/ مثلا اف بی آ چک هم باطل شده یا نه یا نامه سو پیشینه باطل شده یا نه؟ (چون ایران زندگی نمیکنم). و به سفارت میل زدیم پرسیدیم منتظر جواب هستیم..
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، comrun ، amir2640 ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان