کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2011-08-27 ساعت 10:26)rbadboy85 نوشته:  
(2011-08-27 ساعت 10:13)بنفشه نوشته:  با توجه به اينكه از زمان پروسه اداري شما گذشته است نياز به تمديد دارد زماني كه تمديد شد ما به شما اعلام ميكنيم كه پاسپورتهارا با چه مداركي در اسرع وقت به ما تحويل دهيد .

یعنی الان جلوی Case Status دوباره زده Application in Processing؟؟

دقيقا همينطور است . در سايت آنكار فكر كنم روبروي شماره كيس آخرين فرصت مراجعه را مي نويسد البته اگر درست بگويم اما متاسفانه در ابوظبي تاريخي را قيد نمي كند .
حال اگر دوستان به اين مرحله رسيده اند و يا اطلاعاتي دارند كه چقدر ميتواند اين تمديد طول بكشد ممنون مي شوم .
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، Kaveh90 ، dreamer60
. اعتبار کلیرنس من هم اگه اشتباه نکنم در ماه می امسال تموم شد و اگر کیسم دوباره کارنت بشه باید دوباره اف بی آی چکم کنه. البته این بار قاعدتا باید مدت کمتری طول بکشه.

نکته جالب توجه برای من این بود که از بنفشه خانم نخواستن که دوباره فرم 230 پر کنن تا جدیدترین وضعیت شغلی و تحصیلی و مسافرتهای بعد از مصاحبه رو بنویسن.
[/quote]

جناب آقاي فروزن خيلي جالب است فكركنم پروسه شما چهار يا پنج ماهي اعتبار داشته جواب ما را 17 مي اعلام كردند و الان 3 ماه از آن ميگذرد نياز به تمديد دارد اينطور كه معلوم است مهلت پروسه ما كمتر از شما بوده !
درمورد فرم 230 -در ايميل زده پروسه شما تمام شده نياز به تمديد دارد ودر سايت اعلام ميكنيم كه پاسپورت و چه مداركي را ارائه دهيد . حالا چه تعبيري از اين متن مي شود را نمي دانم
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، frozen mind ، dreamer60 ، Farshid22 ، Kaveh90
از دوستان: یک راهنمایی میخوام
من که هرچی به این ویزا بولتن نگاه میکنم هیچی نمیفهمم مث اینکه به زبون رمزی نوشته شده
ویزای خانوادگی F3 با کیس نامبر ANK20058XXXXX از کجا بفهمیم کارنت شده یا نه و اگه جواب کلیرنس از سفارت آنکارا اومده باشه باز هم باید چک کرد هنوز کارنت هست یا نه و بعد رفت آنکارا برای تحویل مدارک ؟
خواهشن یه جوری این ویزا بولتن رو تفسیر کنین که خنگا هم بفهمن !
ممنون
شماره کیس: *****ANK20058
کنسولگری: آنکارا
نوع ویزا: خانوادگی F3
تاریخ مصاحبه: January 2012
تاریخ دریافت کلیرنس: March 2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
تعداد افراد: 3

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک، بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
(2011-08-29 ساعت 21:28)kourosh2011 نوشته:  از دوستان: یک راهنمایی میخوام
من که هرچی به این ویزا بولتن نگاه میکنم هیچی نمیفهمم مث اینکه به زبون رمزی نوشته شده. ویزای خانوادگی F3 با کیس نامبر ANK20058XXXXX از کجا بفهمیم کارنت شده یا نه و اگه جواب کلیرنس از سفارت آنکارا اومده باشه باز هم باید چک کرد هنوز کارنت هست یا نه و بعد رفت آنکارا برای تحویل مدارک ؟
kourossh جان
اگر ندونستن، خنگی به حساب بیاد وای به حال منSmile
اگر مصاحبه انجام شده، کلیرنس حاضره و مدرک دیگه ای هم نخواستن، یه نگاه به اینجا و بعدش به بولتن بکنید. اگر PD شما قبل از تاریخ درج شده در آخرین بولتن بود، یعنی کارنت هستید و پاسپورتو (در همان ماه که بولتنشو میخونید) بی معطلی به سفارت برسونید. اگر هم کلیرنس حاضره ولی مجددا" مدارکی لازم دارن، مدارک که تهیه شد، به همین روش بولتنو چک کنید و در صورت کارنت بودن پاسپورت+مدارک را به سفارت تحویل بدهید.
در هر حال تا وقتی کارنت نباشید، ویزا صادر نمیشه و تحویل پاسپورت هم بیفایده
پاسخ
تشکر کنندگان: sahra ، frozen mind ، kourosh2011 ، dreamer60 ، Kaveh90 ، Farshid22
(2011-08-29 ساعت 23:11)comrun نوشته:  
(2011-08-29 ساعت 21:28)kourosh2011 نوشته:  از دوستان: یک راهنمایی میخوام
من که هرچی به این ویزا بولتن نگاه میکنم هیچی نمیفهمم مث اینکه به زبون رمزی نوشته شده. ویزای خانوادگی F3 با کیس نامبر ANK20058XXXXX از کجا بفهمیم کارنت شده یا نه و اگه جواب کلیرنس از سفارت آنکارا اومده باشه باز هم باید چک کرد هنوز کارنت هست یا نه و بعد رفت آنکارا برای تحویل مدارک ؟
kourossh جان
اگر ندونستن، خنگی به حساب بیاد وای به حال منSmile
اگر مصاحبه انجام شده، کلیرنس حاضره و مدرک دیگه ای هم نخواستن، یه نگاه به اینجا و بعدش به بولتن بکنید. اگر PD شما قبل از تاریخ درج شده در آخرین بولتن بود، یعنی کارنت هستید و پاسپورتو (در همان ماه که بولتنشو میخونید) بی معطلی به سفارت برسونید. اگر هم کلیرنس حاضره ولی مجددا" مدارکی لازم دارن، مدارک که تهیه شد، به همین روش بولتنو چک کنید و در صورت کارنت بودن پاسپورت+مدارک را به سفارت تحویل بدهید.
در هر حال تا وقتی کارنت نباشید، ویزا صادر نمیشه و تحویل پاسپورت هم بیفایده

خیلی ممنون من با توضیحات شما فرمها رو جک کردم و تازه PD رو پیدا کردم که
02SEP1997 بود و با توضیحات شما بستگان ما نباید نگران کارنت شدن باشند و هرچقدر هم که کلیرنسشون طول بکشه باز هم تاریخ کارنت در ویزا بولتن به عقب تر از 1997 برنمیگرده درسته ؟
باز هم تشکر به خاطر پاسخ سریعتون
شاد باشید
شماره کیس: *****ANK20058
کنسولگری: آنکارا
نوع ویزا: خانوادگی F3
تاریخ مصاحبه: January 2012
تاریخ دریافت کلیرنس: March 2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
تعداد افراد: 3

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک، بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، comrun ، frozen mind ، Kaveh90 ، Farshid22
بقول هستی بانوی عزیز
نصر من الله و فتح القریب!
رسید آقایون!!!رسید خانمها!!!!!!!!!!!!این نامه فلان فلان شده بعد از 9 ماه خون به جگر کردن مستانه رسید.برای دوشنبه 24اکتبر وقت تعیین فرموده اند!!حالا میتونیم به ضرس قاطع!!! پیش بینی کنیم که F4 حداقل 2 روز پیشرفت خواهد کرد(ایشالا زبونم رو خر زنبور نیش بزنه!!! و جهش خیلی بزرگ باشه)امیدوارم جهش اساسی شامل تمام کاتگوریها به خصوص F1 مظلوم هم باشه.از اینجا از تمام کسانی که در این مدت کمک روحی و فنی برام بودند تشکر میکنم .آرزوی موفقیت برای همه و التماس دعا نه فقط برای من بلکه برای اینکه دیگه NVC بیمزه از این شوخیهای مسخره باهامون نکنه!
پاسخ
بچه ها در نبود فروزن مایند عزیز محبور شدم ویزا بولتن رو تا تهش بخونم چیز حالبی پیدا کردم :
D. VISA AVAILABILITY IN THE COMING MONTHS

FAMILY-SPONSORED CATEGORIES

Worldwide dates:
F1: three to six weeks
F2A:three to six weeks
F2B:one to two weeks
F3: one to two weeks
F4: up to one month

Please be advised that the above date ranges are only estimates for the next few months, and are subject to fluctuations in demand.

دیگه ظاهرا" قراره همگیمون رو از عذاب انتظار بیهوده کشیدن در بیارن و همگی از انجام پیش بینی های رنگارنگ در مورد بولتن بعدی معاف شدیم Big Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
اینم از بولتن نوامبر 2011

F1: 22 July 2004
(1 ماه و هفت روز پیشروی) Smile

F2a: 15 Feb 2009
(1 ماه و هفت روز پیشروی) Smile

F2b: 01 Aug 2003
(15 روز پیشروی) Sad

F3: 22 Sep 2001
(14 روز پیشروی) Sad

F4: 15 Jun 2000
(1 ماه پیشروی) Smile
با سپاس از مدیران محترم، دوستان کوشا، دلسوز و مهربانم،
به همه دوستان عزیزی که در این ماه کارنت شدند (از جمله خودم!) تبریک عرض میکنم و شتاب گرفتن حرکت بولتن را برای همه دوستان خوبم که منتظرند از جمله frozen عزیز و dreamer خوش خلق آرزو میکنم. Smile
پاسخ
سلام به همگی!

به این لینک هم نگاه کنید!
Worldwide (non-oversubscribed countries only) Family Preference Cut-Off Dates from FY1992-2011
http://www.travel.state.gov/pdf/Cut-off_...online.pdf
update شده! اسمی از retrogression نبرده !
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، amir2640 ، comrun ، Blaze ، Farshid22 ، frozen mind ، بنفشه
دوستان عزيزم سلام
مشغله زياد منو گرفتار خودش كرده و دارم روي پروژه اي كار مي كنم كه وقت زيادي ازم مي گيره. ولي اين دليل نميشه كه به ويزا بولتن و اين تاپيك سر نزنم!

دوستان، وقتي در ويزا بولتن اكتبر 2011 براي چند ماه آينده پيشبيني كردن كه هر ماه چقدر پيشروي خواهند داشت، شما چرا انتظاري دارين كه شاهد جهش هاي هيجان انگيز باشين؟
اينو يادتونه:[en]Worldwide dates:
F1: three to six weeks
F2A:three to six weeks
F2B:one to two weeks
F3: one to two weeks
F4: up to one month[/en]
با مقدار پيشروي نوامبر 2011 مقايسه كنين:
F1: پنج هفته
F2a: پنج هفته
F2b: دو هفته
F3: دو هفته
F4: چهار هفته

خب مي بينيم كه پيشروي ها كاملا در چارچوب مقادير پيشبيني شده در VB اكتبر هستش. بنابراين انتظار جهش نداشته باشين.
يكي از دلايل خداحافظي موقت من از مهاجرسرا هم همين پيشبيني ويزا بولتن اكتبر بود كه تكليفمو روشن كرد و فهميدم كه:
كارنت دوم + اف بي آي چك دوم + دو ماه براي انجام كارهاي نهايي قبل از پرواز = در خوشبينانه ترين حالت، حداقل يك سال ديگه به رفتنم مونده! بنابراين پروژه ناتمامم رو پيگيري كردم و دارم بكوب كار مي كنم تا حدود 4 يا 5 ماه ديگه تمومش كنم.
شماها هم برين به كارهاتون، مخصوصا زبان خوندن، برسين. Smile

سرانجام اين كه: به تمامي دوستاني كه كارنت شدن (تا جايي كه ذهنم ياري مي كنه، دوستان خوبم: ساسان، بنفشه، پريچهر، كامران) تبريك عرض مي كنم. به عنوان كسي كه يك بار مصاحبه رفته توصيه مي كنم كه اصلا نگران نباشين و فكر هيچ چي رو نكنين. موقعي كه مي خواين برين مصاحبه فرض كنين كه مي خواين برين به بقالي محلتون يا برين خونه دوست صميمي تون. فقط با لباس مرتب برين. (ببخشين كه اينارو اينجا مي نويسم.)
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، GBUSA ، ParsTrader ، amir2640 ، battosai ، sasan_rock ، bsbali ، comrun ، ms-banoo ، f1f ، Blaze ، پروانه ، behnia ، Kaveh90 ، Farshid22 ، Toranj ، بنفشه ، dreamer60 ، girl ، محمد. ، usamilad ، پرستو
تبريك ميگويم دوست عزيز
جهت اطلاع شما و بقيه دوستان عزيز زماني كه كارنت دوم شديد نيازي به ايميل به سفارت نيست چون اين مسئله خيلي وقت گير است تنها سايت را بعد از كارنت دوم زماني كه در خود ماه قرارگرفته ايد كه حدودا تا يك هفته تاسه هفته طول ميكشد كه از وضعيت قبل كه بررسي پرونده است به ready تغيير كند و اگر آزمايش يا مدارك ديگري خواست همراه ببريد .اين تجربه من مي باشد و نيازي به هيچ استرسي هم نيست .و 90 درصد هم يكشنبه كه پاس را به سفارت بدهيد چهارشنبه و پنجشنبه آماده است هرچند كه وقت دوشبنه بعد را مي دهند .(سفارت ابوظبي) باتشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، GBUSA ، frozen mind ، Farshid22 ، Blaze ، comrun ، dreamer60 ، Kaveh90
سلام به دوستان . لطفا تحلیل خودتون رو از ویزا بولتن جدید ( دسامبر 2011 ) بیان کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2011-11-12 ساعت 13:37)محمد. نوشته:  سلام به دوستان . لطفا تحلیل خودتون رو از ویزا بولتن جدید ( دسامبر 2011 ) بیان کنید .

تحليل من (حداقل در مورد خودم) اينه که:

اگه ماهي حداقل 15 روز بره جلو بنده 4 سال ديگه در خدمتتون هستم و ايشالا براي ساختن دستشوئي در سن 38 سالگي مشرف ميشم

اگه خيلي خوشبين باشم و هر ماه يه ماهي پيشروي داشته باشه بنده دو سال ديگه سماقي که بعد از اعلام دسامبر خريدم را به همراه کشکي که براي سابيدن تهيه نمودم رو ...

اين بود تحليل من (بر وزن اين بود انشاي من بخوانيد لطفاBig Grin)
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، f1f ، Farshid22 ، GBUSA ، amir2640 ، dreamer60
محمد جان، اين ويزا بولتن با مقدار پيشروي اي كه داشت هيچ تحليل خاصي نداره جز اين كه NVC هنوز به عهد خودش در ويزا بولتن اكتبر وفاداره. يعني ويزا بولتن هنوز داره با همون سرعت پيشبيني شده جلو ميره.
اين چوپان دروغگو (ويزا بولتن) تا به حال اينقدر دروغ گفته كه ديگه نميشه روي حرفاش حساب كرد، پس همينقدر هم كه جلو رفته و زير حرفش نزده بايد كلاهمونو بندازيم هوا!

لادن عزيز، NVC ما رو به مرگ گرفت تا به تب راضي باشيم! بنابراين بذار همينطور آرام آرام پيش بره، جهش و پرش و بپر بپر و ... پيشكش! به قول معروف بذار آهسته و پيوسته بره ، تا اين كه گه تند و گهي خسته بره! اينطوري دست كم مي تونيم براي زندگيمون برنامه ريزي كنيم.

[en]
F1 – 1 month, 10 days
F2A – 1 month, 7 days
F2B – 14 days
F3 – 16 days
F4 – 1 month
[/en][/align]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، comrun ، f1f ، Blaze ، Farshid22 ، GBUSA ، ms-banoo ، behnia ، محمد. ، dreamer60
(2011-11-12 ساعت 17:24)ladan نوشته:  
(2011-11-12 ساعت 13:37)محمد. نوشته:  سلام به دوستان . لطفا تحلیل خودتون رو از ویزا بولتن جدید ( دسامبر 2011 ) بیان کنید .

تحليل من (حداقل در مورد خودم) اينه که:

اگه ماهي حداقل 15 روز بره جلو بنده 4 سال ديگه در خدمتتون هستم و ايشالا براي ساختن دستشوئي در سن 38 سالگي مشرف ميشم

اگه خيلي خوشبين باشم و هر ماه يه ماهي پيشروي داشته باشه بنده دو سال ديگه سماقي که بعد از اعلام دسامبر خريدم را به همراه کشکي که براي سابيدن تهيه نمودم رو ...

اين بود تحليل من (بر وزن اين بود انشاي من بخوانيد لطفاBig Grin)
نتیجه اخلاقی اینه که 38 ساله ها (که شامل خودم هم میشه) فرتی نرن آمریکا برای دستشویی سازی!!!!!!دست و پنجه ات درد نکنه لادن جان!!!!!!!!!!!!!!!! (پست موقت)

پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، Farshid22 ، محمد. ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان