موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-11-21 ساعت 10:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-21 ساعت 10:21 توسط frozen mind.)
کاربری به نام sachin6878 در سایت http://thevisabulletin.com ادعا می کنه که طبق بررسی ای که در هند کرده، پیشروی کتگوری F4 به زودی تندتر خواهد شد.
نمی دونم تا چه حد پیشبینی ایشون درسته، اما امیدوارم درست باشه!
[en]
i think they (nvc -dos ) don’t want to do same mistake ,they did last year ..
and i think there will be accelaration in f4 category …in dec vb ..of any vb after it..
i have big hope from april also.
i have analyzed numbers of the applicants who got appointment in last 3 months (new fy )
in india ( mumbai-chennai – dehli consulate ) and compare it to last year one,……..and i can say that now demand is very low.
so the condition is optimum for more pace in f4 cate.
i hope we can see that in coming vbs.
best of luck all.
hope for the best
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-02 ساعت 10:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-02 ساعت 19:38 توسط shahram es.)
سلام دوستان منتظر
دوباره چشممان بر جمال Coming soon روشن شد البته با یک تفاوت نسبت به ماههای قبل که با پسوند 2012 . امیدوارم که در این سال ویزا بولتن به خود بیاید و از این حالت لاک پشتی حرکت البته رو به جلو سریعتری داشته باشد . تمامی منتظران دعا کنند .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-12-03 ساعت 01:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-03 ساعت 01:13 توسط frozen mind.)
دوستان سلام
كسي از لايحه bill HR3012 خبر داره دقيقا چيه؟
گويا اين لايحه در كنگره تصويب شده و حالا قراره به سنا فرستاده بشه تا اونجا هم تصويب بشه.
تا جايي كه مي دونم، از قرار معلوم با تصويب اين لايحه و تبديل اون به قانون، سهيمه مهاجران هر كشور از 7 درصد به 15 درصد افزايش پيدا ميكنه. به اين ترتيب، كشورهايي كه سهيمه شون پر شده يا نزديك پر شدن هست، مثل فيليپين، هند، چين و مكزيك، تعداد ويزاي بيشتري مي گيرن. اين در حاليه كه كل سهميه ويزاي سالانه تغيير نخواهد كرد. بنابراين، از ويزاهايي كه قرار بوده به ماها برسه به اونا داده ميشه و حركت ويزا بولتن براي ما كمتر ميشه.
به زبان ساده: حركت ويزا بولتن در قسمت مربوط به ما كندتر و در قسمت هند و چين و مكزيك و فيليپين، تندتر ميشه. شايد هم جدول بعضي از اين كشورها با جدول ما ( All Chargeability Areas Except Those Listed ) ادغام بشه.
براي حمايت از اين لايحه صفحه اي هم در فيسبوق ايجاد شده.
اميدوارم سنا بهش راي نده يا دست كم اجراي اون يك سال به عقب بندازه تا تمامي افرادي كه مثل من از عقبگرد ويزا بولتن صدمه ديدن ويزاشونو بگيرن.
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-03 ساعت 01:10)frozen mind نوشته: دوستان سلام
كسي از لايحه bill HR3012 خبر داره دقيقا چيه؟
گويا اين لايحه در كنگره تصويب شده و حالا قراره به سنا فرستاده بشه تا اونجا هم تصويب بشه.
تا جايي كه مي دونم، از قرار معلوم با تصويب اين لايحه و تبديل اون به قانون، سهيمه مهاجران هر كشور از 7 درصد به 15 درصد افزايش پيدا ميكنه. به اين ترتيب، كشورهايي كه سهيمه شون پر شده يا نزديك پر شدن هست، مثل فيليپين، هند، چين و مكزيك، تعداد ويزاي بيشتري مي گيرن. اين در حاليه كه كل سهميه ويزاي سالانه تغيير نخواهد كرد. بنابراين، از ويزاهايي كه قرار بوده به ماها برسه به اونا داده ميشه و حركت ويزا بولتن براي ما كمتر ميشه.
به زبان ساده: حركت ويزا بولتن در قسمت مربوط به ما كندتر و در قسمت هند و چين و مكزيك و فيليپين، تندتر ميشه. شايد هم جدول بعضي از اين كشورها با جدول ما ( All Chargeability Areas Except Those Listed ) ادغام بشه.
براي حمايت از اين لايحه صفحه اي هم در فيسبوق ايجاد شده.
اميدوارم سنا بهش راي نده يا دست كم اجراي اون يك سال به عقب بندازه تا تمامي افرادي كه مثل من از عقبگرد ويزا بولتن صدمه ديدن ويزاشونو بگيرن.
آقای فروزن مایند این قانون در مورد مهاجرت کاری هست نه خانوادگی و اصلا اثری بر موارد خانوادگی نداره
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-12-07 ساعت 10:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-07 ساعت 14:59 توسط frozen mind.)
من هرچی می دونستم و از جار و جنجالهای سایر فرومها خوانده بودم در پست قبلی نوشتم ولی اون موقع فرصت نداشتم برم جستجو کنم ببینم این لایحه دقیقا درباره چیه. بعدا هم یادم رفت درباره ش تحقیق کنم!
عنوان این لایحه اینه: The Fairness for High Skilled Immigrants Act.
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-08 ساعت 17:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-08 ساعت 19:11 توسط frozen mind.)
(2011-12-07 ساعت 13:17)mok3 نوشته: با سلام
راستش پست شما رو در مورد اون قانون جدید دیدم و نگران شدم. ولی در بخشی از اون قانون گفته که مربوط به افزایش سهمیه خانوادگی هم هست.
Fairness for High-Skilled Immigrants Act of 2011 - Amends the Immigration and Nationality Act to: (1) eliminate the per country numerical limitation for employment-based immigrants, and (2) increase the per country numerical limitation for family based immigrants from 7% to 15% of the total number of family-sponsored visas.
لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بگید تا خیال من هم راحت بشه.
به به دیگه بهتر از این نمیشود .
گفت که : هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازتری میرسد
اگر شانس خوب ما بدین صورت باشد باید کاملا با خیال راحت رفت نشست .
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-08 ساعت 17:29)shahram es نوشته: (2011-12-07 ساعت 13:17)mok3 نوشته: با سلام
راستش پست شما رو در مورد اون قانون جدید دیدم و نگران شدم. ولی در بخشی از اون قانون گفته که مربوط به افزایش سهمیه خانوادگی هم هست.
Fairness for High-Skilled Immigrants Act of 2011 - Amends the Immigration and Nationality Act to: (1) eliminate the per country numerical limitation for employment-based immigrants, and (2) increase the per country numerical limitation for family based immigrants from 7% to 15% of the total number of family-sponsored visas.
لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بگید تا خیال من هم راحت بشه.
به به دیگه بهتر از این نمیشود .
گفت که : هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازتری میرسد
اگر شانس خوب ما بدین صورت باشد باید کاملا با خیال راحت رفت نشست .
عرض کردم این مربوط با مهاجرت کاری هست نه خانوادگی اثری روی شما نداره که
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-12-09 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-10 ساعت 00:09 توسط frozen mind.)
(2011-12-08 ساعت 22:38)mok3 نوشته: میبخشید ولی به قول خودتون 15 aug بوده یعنی 1 ماه پیشروی
بعد چطوری میگین بیش از 1 ماه پیش روی خواهد داشت؟؟!!
در ضمن جواب سئوال قبلی من رو هم نداده بودید!!!
با تشکر
اون تاريخي كه در ويزا بولتن مياد كارنت نيست، بلكه پرونده اي قبل از اون تاريخ كارنت هستن. يعني در اين مورد، اگر تاريخ ويزا بولتن 15 آگست 2000 باشه، پرونده هاي تا تاريخ 14 آگست 2000 و پرونده هاي همون روز 14 آگست كارنت ميشن. به اين جمله كه در هر ويزا بولتن تكرار ميشه دقت كنين:
NOTE: Numbers are available only for applicants whose priority date is earlier than the cut-off date listed below
پس اگر كسي كه PD پرونده اش 15 آگست بوده نامه دعوت به مصاحبه دريافت كرده، معنيش اينه كه ويزا بولتن بايد تا 22 آگست بره جلو.
ويزا بولتن معمولا به صورت 8، 15، 22 پيشروي مي كنه.
(تكميلي: گويا خبر دريافت نامه دعوت به مصاحبه براي پرونده اي با PD پانزدهم آگست 2000 صحيح نبوده!)
در باره سوال قبلي شما هم چيزي ندارم بگم جز اين كه حق با شما بود و شما اطلاعات تكميلي رو ارائه كردين.
من نمي دونم چرا با اين كه شما حتي بخشي از اون لايحه رو اينجا پيست كردين، خانم sarira هنوز اصرار دارن كه اون لايحه به مهاجران خانوادگي ربطي نداره؟! خانم sarira لطفا نظرتون رو با دليل بيان كنين تا ما متوجه بشيم. متشكرم.
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا با مراجعهِ به صفحهٔ وزارت خارجه آمریکا در {کتاب چهره} در قسمت از آلن بپرسید دربارهٔ عقبگرد ویزا بولیتن کامنت بدید