کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
case status اِت چیه الان تو سایت سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
آنکارا از این قرتی بازیا و case status نداره! Big Grin
(شوخی کردم)
آنکارا فقط شماره کیس اعلام می کنه تا بریم ویزا رو بگیریم. اگر چیز خاصی لازم باشه ایمیل می زنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، battosai ، k4sr4 ، amir2640 ، الهه سابق
(2012-06-01 ساعت 22:59)frozen mind نوشته:  ... دیروز برای این که یه سیخونکی به سفارتی ها زده باشم تا پرونده من یادشون نره، نامه ای بهشون فرستادم. امیدوارم تاثیر داشته باشه.
[en]Dear Sirs,
According to the June 2012 VB, my case will be current from June 1, 2012.
.............
Best regards,
Frozen Mind
[/en]
نامه بالا رو 3 بار به آنکارا فرستادم. هر بار به مدت 5 روز کاری صبر کردم. دو دفعه اول جوابی نیامد اما دفعه سوم بالاخره بعد از یک روز جواب دادن. جوابشون هم اینه که صبر کنم تا مراحل اداری (اف بی آی چک) تموم بشه:
[en]Dear Sir/Madam,
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
[/en]
این خبر خوبیه. معلومه که پرونده من از یادشون نرفته و در دست اقدامه. Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، k4sr4 ، usamilad ، الهه سابق ، dreamer60 ، محمد. ، Akta
(2012-06-15 ساعت 17:59)frozen mind نوشته:  
(2012-06-01 ساعت 22:59)frozen mind نوشته:  ... دیروز برای این که یه سیخونکی به سفارتی ها زده باشم تا پرونده من یادشون نره، نامه ای بهشون فرستادم. امیدوارم تاثیر داشته باشه.
[en]Dear Sirs,
According to the June 2012 VB, my case will be current from June 1, 2012.
.............
Best regards,
Frozen Mind
[/en]
نامه بالا رو 3 بار به آنکارا فرستادم. هر بار به مدت 5 روز کاری صبر کردم. دو دفعه اول جوابی نیامد اما دفعه سوم بالاخره بعد از یک روز جواب دادن. جوابشون هم اینه که صبر کنم تا مراحل اداری (اف بی آی چک) تموم بشه:
[en]Dear Sir/Madam,
Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
[/en]
این خبر خوبیه. معلومه که پرونده من از یادشون نرفته و در دست اقدامه. Smile

فروزن جان ببین کار ما به کجا کشیده که باید از بابت اینکه پروندمون رو فراموش نکردن خوشحال باشیم ، به امید روزی که همه پیش خانوادمون باشیم .
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب Big Grin
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze ، battosai ، mom ، الهه سابق ، dreamer60 ، comrun ، پرستو ، Akta
سلام
برای ویزا بولتینگ ماه آگوست قراره پیشرفت چشم گیری حاصل بشه یا نه؟ من شنیدم قراره یه انفجارهایی رخ بده
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Farshid22
دوستان عزیز سلام

من چطوری میتونم بفهمم که نوبت من شده یا نه؟ من سایت ویزا بولت رو خوندم ولی نفهمیدم چی به چیه میشه یکی کمک کنه؟
من مشخصاتمو میزارم اگه یکی از دوستان برام چک کنه ممنون میشم.

Category:F4
priority day :25 JUL 2001

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2012-07-08 ساعت 16:02)hossein2 نوشته:  سلام
برای ویزا بولتینگ ماه آگوست قراره پیشرفت چشم گیری حاصل بشه یا نه؟ من شنیدم قراره یه انفجارهایی رخ بده

میشه بگید چه انفجاری قراره رخ بده؟

من که فکر نمیکنم پیشرفت خاصی رخ بده با توجه به ویزا بولتن هایه قبلی و ......

k4sr4 عزیز مبارک باشه امیدوارم یه روزی بشه که همه یه دوستان مهاجرت خوانوادگی مهاجر سرا ویزاشونو با موفقیت بگیرندWink
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، k4sr4
ویزا بولتن و کارنت شدن پرونده ها
دوستان عزیز سلام

من چطوری میتونم بفهمم که نوبت من شده یا نه؟ من سایت ویزا بولت رو خوندم ولی نفهمیدم چی به چیه میشه یکی کمک کنه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-09 ساعت 22:51)pourya_sia نوشته:  ویزا بولتن و کارنت شدن پرونده ها
دوستان عزیز سلام

دوست عزیز
شما که بزودی کیستون کارنت میشه. ببینید الان واسه کتگوری شما دارن پرونده های ژانویه 2001 رو بررسی میکنن. شما جولای 2001 هستین. پس حداکثر 5-6 ماه دیگه کارنت میشین و مدارک بعدی رو باید بفرستید و بعدشم نوبت مصاحبه بهتون میدن.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، pourya_sia
دوستان عزیز سلام

شما ۵ ماه با کارنت شدن فاصله دارید دوست عزیز
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، Farshid22 ، pourya_sia
(2012-07-09 ساعت 23:53)elahenadafy2 نوشته:  
دوستان عزیز سلام

دوست عزیز
شما که بزودی کیستون کارنت میشه. ببینید الان واسه کتگوری شما دارن پرونده های ژانویه 2001 رو بررسی میکنن. شما جولای 2001 هستین. پس حداکثر 5-6 ماه دیگه کارنت میشین و مدارک بعدی رو باید بفرستید و بعدشم نوبت مصاحبه بهتون میدن.
مرسی از جوابتون دوستان
من با سازمان مهاجرت امریکا که تلفنی صحبت کردم گفت 1 ماه دیگه باید صبر کنید؟
شما از کجا این 5-6 ماه رو فهمیدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از روی ویزا بولتن. البته گاهی پیش میاد که یه دفعه ویزا بولتن جهش میکنه یعنی چیزی که الان نشون میده و 5 یا 6 ماهو آدم پیش بینی میکنه، اینطور نمیشه و یه دفعه چندماه با هم کارنت میشن. احتمالا اینو که گفتن 1 ماه دیگخ دلیلش این موضوع باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: pourya_sia ، battosai
سلام بچه‌ها راسته‌ میگن ویزا بولتن عقبگرد کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad:
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-11 ساعت 00:36)mom نوشته:  سلام بچه‌ها راسته‌ میگن ویزا بولتن عقبگرد کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSad:

کاملا اشتباهه Wink
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، frozen mind ، saba.m ، الهه سابق ، Farshid22 ، mom ، GBUSA
تازه شایدم جهش هم بکنه. پوریا میگه زنگ که زده گفتن یه ماه دیگه کارنت میشه در حالیکه طبق بولتن 5 ماه دیگه کار داره. خدارو چه دیدی شاید راست گفته باشن و ویزا بولتن جهش کنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان