کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
ویزا بولتن ماه آگوست که اومد
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5749.html

انشالله این جهشهایی که پیش بینی میکنید رو ماه بعد ببینیم...
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، الهه سابق ، mom ، شاپرک ، Farshid22
(2012-07-11 ساعت 13:45)elahenadafy2 نوشته:  تازه شایدم جهش هم بکنه. پوریا میگه زنگ که زده گفتن یه ماه دیگه کارنت میشه در حالیکه طبق بولتن 5 ماه دیگه کار داره. خدارو چه دیدی شاید راست گفته باشن و ویزا بولتن جهش کنه Smile

سلام

آمریکأیها تو اداره مهاجرت دروغ زیاد میگن. تنها سازمانی هم که تو آمریکا مردم سر کار میذارن همین اداره مهاجرت. آمریکأیها رو مسائل روانشناسی‌ این موضوع خیلی‌ کار کردن. نمیخوان آمار مهاجرت به کشورشون زیاد بشه واسه همین هرکاری می‌کنن تا آدما دلسرد کنن
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، Farshid22 ، usamilad
ویزا بولتن آگست 2012:
[en]
F1 01-Aug-2005 = یک هفته پیشرفت
F2A 15-Mar-2010 = یک ماه
F2B 22-Jun-2004 = یک ماه و سه هفته
F3 01-May-2002 = دو هفته
F4 22-Jan-2001 = سه هفته
[/en]

یاد دریمر عزیزم افتادم که می گفت «F1 مظلوم»!! Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
(2012-07-10 ساعت 20:58)pourya_sia نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 23:53)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 22:51)pourya_sia نوشته:  ویزا بولتن و کارنت شدن پرونده ها
دوستان عزیز سلام

من چطوری میتونم بفهمم که نوبت من شده یا نه؟ من سایت ویزا بولت رو خوندم ولی نفهمیدم چی به چیه میشه یکی کمک کنه؟
من مشخصاتمو میزارم اگه یکی از دوستان برام چک کنه ممنون میشم.

Category:F4
priority day :25 JUL 2001
دوست عزیز
شما که بزودی کیستون کارنت میشه. ببینید الان واسه کتگوری شما دارن پرونده های ژانویه 2001 رو بررسی میکنن. شما جولای 2001 هستین. پس حداکثر 5-6 ماه دیگه کارنت میشین و مدارک بعدی رو باید بفرستید و بعدشم نوبت مصاحبه بهتون میدن.
مرسی از جوابتون دوستان
من با سازمان مهاجرت امریکا که تلفنی صحبت کردم گفت 1 ماه دیگه باید صبر کنید؟
شما از کجا این 5-6 ماه رو فهمیدین؟

شما دقیقا چه سوالی پرسیدین که این جواب رو دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-11 ساعت 14:06)hossein2 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 13:45)elahenadafy2 نوشته:  تازه شایدم جهش هم بکنه. پوریا میگه زنگ که زده گفتن یه ماه دیگه کارنت میشه در حالیکه طبق بولتن 5 ماه دیگه کار داره. خدارو چه دیدی شاید راست گفته باشن و ویزا بولتن جهش کنه Smile

سلام

آمریکأیها تو اداره مهاجرت دروغ زیاد میگن. تنها سازمانی هم که تو آمریکا مردم سر کار میذارن همین اداره مهاجرت. آمریکأیها رو مسائل روانشناسی‌ این موضوع خیلی‌ کار کردن. نمیخوان آمار مهاجرت به کشورشون زیاد بشه واسه همین هرکاری می‌کنن تا آدما دلسرد کنن

در اینکه دروغگو هستن شکی نیست ولی من تا حالا7 بار واسه کارای مختلف زنگ زدم (معمولا سر ساعت 11 شب به وقت خودمون زنگ میزنم)
تو این7 بار 2-3 بار با یه خانم صحبت کردم که هم فوق العاده بی تربیته هو جواب درست نمیده الباقی با یه پسری به اسم دیوید صحبت کردم که برعکس اون زنه فوق العاده خوش برخورد و صادق من از این 7 بار 4 بار واسه یه کار زنگ زدم که هربار با خونسردی و خوش اخلاقی جوابمو داد Big Grin

(2012-07-11 ساعت 17:41)reza96 نوشته:  
(2012-07-10 ساعت 20:58)pourya_sia نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 23:53)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 22:51)pourya_sia نوشته:  ویزا بولتن و کارنت شدن پرونده ها
دوستان عزیز سلام

من چطوری میتونم بفهمم که نوبت من شده یا نه؟ من سایت ویزا بولت رو خوندم ولی نفهمیدم چی به چیه میشه یکی کمک کنه؟
من مشخصاتمو میزارم اگه یکی از دوستان برام چک کنه ممنون میشم.

Category:F4
priority day :25 JUL 2001
دوست عزیز
شما که بزودی کیستون کارنت میشه. ببینید الان واسه کتگوری شما دارن پرونده های ژانویه 2001 رو بررسی میکنن. شما جولای 2001 هستین. پس حداکثر 5-6 ماه دیگه کارنت میشین و مدارک بعدی رو باید بفرستید و بعدشم نوبت مصاحبه بهتون میدن.
مرسی از جوابتون دوستان
من با سازمان مهاجرت امریکا که تلفنی صحبت کردم گفت 1 ماه دیگه باید صبر کنید؟
شما از کجا این 5-6 ماه رو فهمیدین؟

شما دقیقا چه سوالی پرسیدین که این جواب رو دادن؟

دوست عزیز بهشون گفتم که الان چند ساله هیچ اتفاقی برای پرونده ما نیفتاده و ما تا کی باید صبر کنیم (اون زن بی تربیته که گفت تا هر وقت که زمان ببره !!!! ولی دیوید گفت 1 ماه دیگه سایت رو چک کن حتما خبرای خوبی میبینی!! (دوسش دارم دیویدو )
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، الهه سابق ، reza96 ، Farshid22
اون زن بی تربیتو تایید میکنم . بعد یک بار زنگ زدن و اینکه خیلی بد جواب مارو داد و قطع کرد ما دوباره زنگ زدیم و سعی کردیم با سوپروایزرش صحبت کنیم و کلی دعوا کردیم و عذرخواهی کردن فقط مشکل ما این بود که اون خانومه اسمشو خیلی سریع گفت و ما نفهمیدیم وگرنه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Farshid22 ، mom ، frozen mind
(2012-07-12 ساعت 23:53)Blaze نوشته:  اون زن بی تربیتو تایید میکنم . بعد یک بار زنگ زدن و اینکه خیلی بد جواب مارو داد و قطع کرد ما دوباره زنگ زدیم و سعی کردیم با سوپروایزرش صحبت کنیم و کلی دعوا کردیم و عذرخواهی کردن فقط مشکل ما این بود که اون خانومه اسمشو خیلی سریع گفت و ما نفهمیدیم وگرنه ...

من تو این پروسه مهاجرت متوجه شدم زنا خیلی بیتربیت تر از مردان(البته کارمندای مهاجرت رو میگما ):D
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

کسی‌ میدون تعداد پروندههای مهاجرت خانوادگی ساله ۲۰۰۱ بیشتر هست یا پروندههای ساله ۲۰۰۰. چون اینا ویزا بولتینگ را بر اساس تعداد پرونده می‌رن جلو. خوب اگه سرشون خلوت باشه سریعتر می‌رن جلو.

ویزا‌های ساله ۲۰۱۲ همه برای پروندههای ساله ۲۰۰۰ بود که همینجوریش ۱۰ ماه بیشتر حرکت نداشت. اگه تعداد پروندههای ساله ۲۰۰۱ هم تقریبا مثل ۲۰۰۰ باشه نباید تو ساله ۲۰۱۳ بیشتر از ۱۰ ماه پیشروی انتظار داشته باشیم.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، Farshid22
(2010-12-10 ساعت 23:32)leily نوشته:  من دارم سکته می کنم Sad من که همه ی پولا و مدارک و فرستادم چی؟!! فقط سه ماه تا کارنت شدنم مونده بود!! الان تکلیف من چیه؟! یعنی دوسال عقب افتادم...

اخی دلم سوخت خوندم ! خیلی آرزومند بودیم که بشه ! من هم F2B هستم ، و PD من dec 2005 هاست .
برام تازه چند روز پیش DS 3032 آمد ،
مال شما چه پیشرفتی داشته ؟ که جلو تر از من هستی ؟ ،
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Farshid22
(2012-05-10 ساعت 15:19)mohammadacf نوشته:  سلام.
من هم کارنت شدم. کیس من F2b و 5 April 2004.
ولی مشکل اینه که کیس من آنکارا ست و اوضاع آنکارا خراب و همه منتظر interview هستن. فکر کنم یه 3 تا 4 ماه هم باید اینجا منتظر بمونم.
امیدوارم که همه زودتر کارشون درست شه.Smile
http://mumbai.usconsulate.gov/cut_off_dates.html

سلام ، من هم F2B هستم ، و DEC2005 PD
در ۹ جولای ۲۰۱۲ برای من DS 3032 ارسال شد و من دوروز بعد میل زدم و فرم پرشده را ارسال کردم با ایمیل ،
لطف میکنی برام توضیح بدی مراحل کامل پرونده تو چجوری پیش رفت ، و آیا مصاحبه تاریخش آمد برات یا دادی ؟
تو نزدیک ترین پرونده ای هستی که تا کنون دیدیم !!!
ذوق مرگ شدم پیدات کردم !لطف میکنی به من کمک کنی در این مورد

(2012-03-17 ساعت 22:57)alisarvareharchiabi نوشته:  پس ایمیل میاد نه نامه.
(2012-03-10 ساعت 11:36)Toranj نوشته:  ::

اقا چقدر طول میکشه تا نامه بیاد؟واسه من میاد یا وکیلم؟

سلام اقا فرشید چون pd شما March 2005 هست و ویزا بولیتن ماه April تا April 2005 پیشروی داشته پس به نظر من شما کارنت هستید و نامه مصاحبتون باید اومده باشه! یا بزودی بیاد!
نامه برای کسی میاد که شما در فرم choice of agent & address مشخص کردید. حتما با وکیلتون یک تماس بگیرید!
موفق باشید!Shy
[/quote]

این مطلب رو خیلی خوب توضیح ندادین من الان فکر کردم منظورتون نامه کاغذی هست قید میکردید بانو. به هر حال از فروزن عزیز متشکرم.
[/quote]

سلام ، من هم F2B هستم ، و DEC2005 PD
در ۹ جولای ۲۰۱۲ برای من DS 3032 ارسال شد و من دوروز بعد میل زدم و فرم پرشده را ارسال کردم با ایمیل ،
لطف میکنی برام توضیح بدی مراحل کامل پرونده تو چجوری پیش رفت ، و آیا مصاحبه تاریخش آمد برات یا دادی ؟
خیلی کم در کتگوری من ادامپیدا میشه که شبهه شرایط من داشته باشه
ذوق مرگ شدم پیدات کردم !لطف میکنی به من کمک کنی در این مورد
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
فروزن خبری از آنکارا نشده؟
ما میل زدیم به ابوظبی گفتن احتمالا حدود 6 هفته اف بی آی چکتون طول می کشه (قطعا بیشتر از این حرفاست!)
حساب کردم دیدم الان مال شما 6 هفته از کارنت شدنتون می گذره؟ خبری از کلیرنس نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
نه هنوز ...
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock
سلام دوستان عزیز
میشه در مورد ویزا بولتن یه توضییحی به من بدید من هر چی نگاه میکنم سر در نمیارم؟؟؟
پدر من سیتیزن آمریکاست من هم متاهلم و یک فرزند یکساله دارم پدرم میخواد اقدام کنه برای گرین کارت ما, میخوام بدونم چند ساله دیگه نوبتم میشه!!!
Category:F3
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2012-07-26 ساعت 18:26)افروز نوشته:  سلام دوستان عزیز
میشه در مورد ویزا بولتن یه توضییحی به من بدید من هر چی نگاه میکنم سر در نمیارم؟؟؟
پدر من سیتیزن آمریکاست من هم متاهلم و یک فرزند یکساله دارم پدرم میخواد اقدام کنه برای گرین کارت ما, میخوام بدونم چند ساله دیگه نوبتم میشه!!!
Category:F3
ممنونم
الان واسه کتگوری F3 دارن پرونده های may 2002 رو بررسی میکنن. خوب الان سال 2012 هستش پس در نتیجه این کتگوری به زمان حدود 10 سال نیاز دارن تا کارنت بشه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، battosai ، amir2640 ، پرستو ، Farshid22
سلام ویزا بولتن ماه اگوست تاریخ ما را اعلام کرد و وقت مصاحبه بهمون دادن ما کتگوری f4هستیم من دانشجو هستم میخواستم بدونم مدرکی باید برای اثبات این موضوع روز مصاحبه ارایه بدم?در کل چه مدارکی از ما میخوان؟البته ما ۲سال پیش تمام مدارک خواسته شده را برایشان فرستادیمچیز جدیدی هست که بخوان؟ کسی تجربه ای داره؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان