کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2012-08-10 ساعت 11:16)zahranevis نوشته:  سلام ویزا بولتن ماه اگوست تاریخ ما را اعلام کرد و وقت مصاحبه بهمون دادن ما کتگوری f4هستیم من دانشجو هستم میخواستم بدونم مدرکی باید برای اثبات این موضوع روز مصاحبه ارایه بدم?در کل چه مدارکی از ما میخوان؟البته ما ۲سال پیش تمام مدارک خواسته شده را برایشان فرستادیمچیز جدیدی هست که بخوان؟ کسی تجربه ای داره؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
چیز جدید که والا اگه توی این فاصله سربازی رفتین خوب ترجمه کارت پایان خدمتو باید ببرید.
مدرکی دال بر دانشجو بودن نمیخوان. همون ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمتو و عکس و کارت واکسن ها رو باید ببرید. البته ممکنه ترجمه عقدنامه و شناسنامه پتیشنرو ازتون بخوان، نمیدونم. دوستان لطفا بگن ترجمه عقدنامه و شناسنامه پتیشنر لازمه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، zahranevis ، Farshid22 ، ASALI
شما برای اثبات دانشجو بودن چیزی لازم نیست ارائه بدید چراکه پرونده تان مهاجرت خانوادگی هست و نه ویزای تحصیلی ، نهیایتش آفیسر ازتون میپرسه چکاره اید و بعد وزود به آمریکا میخواید چکار کنید ، همین سوالو از من پرسید

مدارکی رو که از شما میخوان اینجا در سایت سفارت ابوظبی نوشته

http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

سعی کنید دست پر برید تا خدائی نکرده با Refusal Sheet یا برگه ابی بر نگردید !
F4
Priority Date: 27 March2001
ارسال فرمهای سری اول: 7 مه 2009
کارنت شدن کیس (نوبت اول!): ژولای 2010
Interview: 4Jan 2011
کارنت شدن مجدد پس از عقبگرد ویزابولتن : 8 نوامبر 2012
VISA: 17Jan2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، zahranevis ، Farshid22
من هم در کتگوری f4 هستم با pd : july 2001 . امیدوارم زودتر کارنت شم .....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، Blaze ، f1f ، SAEED 60
و بالاخره، بولتن ماه سپتامبر هم اومد !

F1 01-Oct-2005 = دو ماه پیشرفت
F2A 8-May-2010 = یک ماه و سه هفته
F2B 15-Sep-2004 = دو ماه و سه هفته
F3 15-May-2002 = دو هفته
F4 8-March-2001 = سه هفته

تبریک به همه عزیزانی که کارنت شدند ! Smile

پ. ن : کشته مرده ی پیشرفت های 3 هفته ای f4 هستم ، به همینشم راضیم ! پسرفت نکنه !
F4
Priority Date: 27 March2001
ارسال فرمهای سری اول: 7 مه 2009
کارنت شدن کیس (نوبت اول!): ژولای 2010
Interview: 4Jan 2011
کارنت شدن مجدد پس از عقبگرد ویزابولتن : 8 نوامبر 2012
VISA: 17Jan2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، Blaze ، sasan_rock ، شاپرک ، GBUSA ، f1f ، الهه سابق ، 327faranak ، frozen mind ، amir2640 ، ladan ، dreamer60 ، mmaloumi
واقعا این f3 مظلومه فقط و فقط دو هفته پیشرفت Rolleyes

F3 15-May-2002
F2B 15-Sep-2004
F4 8-March-2001
F1 01-Oct-2005
F2A 8-May-2010
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
سلام به مدیران و دوستان گرامی‌،

وقت مصاحبهٔ من سپتمبر/۰۴/۲۰۱۲ داده شد،

می‌خواستم از شما سوال کنم که ۲ ساله پیش من به انیسیتو پاستور برای وکسینسینم مراجعه کردم و تمام کارهامو برای پروندهٔ مدیکالم انجام دادم ولی‌ با توجه که عقبگردی که شد ۲ سال از زمان وکسنهم گذشته آیا باید یه سری از وکسنهرو دوباره برم پاستور بزنم؟چه وکسنهای باید دوباره زده بشه؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
من همه فرمها رو فرستادم و منتظر تاریخ مصاحبه هستم کسی میتونه با توجه به pd بگه تاریخ مصاحبه من حدودا چه وقتیه؟

pd:oct 2004
case number: 2005
category: F2B
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-15 ساعت 12:45)afsanehh_197 نوشته:  من همه فرمها رو فرستادم و منتظر تاریخ مصاحبه هستم کسی میتونه با توجه به pd بگه تاریخ مصاحبه من حدودا چه وقتیه؟

دوست عزیز به احتمال قریب به یقین شما در ماه بعد کارنت خواهید بود و شماره ویزا برای شما موجود خواهد بود. بحث تاریخ مصاحبه هم به محل مورد تقاضاتون که توسط پتیشنر انتخاب شده بستگی داره. اگه آنکارا باشه که خیلی نامشخصه! اخیرا بعضیارو داره با تاخیر میفرسته ایروان.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، mmaloumi ، الهه سابق ، afsanehh_197 ، dreamer60
(2012-08-15 ساعت 13:31)f1f نوشته:  [quote='afsanehh_197' pid='203105' dateline='1345018502']
من همه فرمها رو فرستادم و منتظر تاریخ مصاحبه هستم کسی میتونه با توجه به pd بگه تاریخ مصاحبه من حدودا چه وقتیه؟

دوست عزیز به احتمال قریب به یقین شما در ماه بعد کارنت خواهید بود و شماره ویزا برای شما موجود خواهد بود. بحث تاریخ مصاحبه هم به محل مورد تقاضاتون که توسط پتیشنر انتخاب شده بستگی داره. اگه آنکارا باشه که خیلی نامشخصه! اخیرا بعضیارو داره با تاخیر میفرست

ممنون از پاسختون متاسفانه محل مصاحبه من آنکاراست فکر کنم خیلی طول میکشه تا دعوت به مصاحبه شم....
پاسخ
(2012-08-15 ساعت 10:41)mmaloumi نوشته:  سلام به مدیران و دوستان گرامی‌،

وقت مصاحبهٔ من سپتمبر/۰۴/۲۰۱۲ داده شد،

می‌خواستم از شما سوال کنم که ۲ ساله پیش من به انیسیتو پاستور برای وکسینسینم مراجعه کردم و تمام کارهامو برای پروندهٔ مدیکالم انجام دادم ولی‌ با توجه که عقبگردی که شد ۲ سال از زمان وکسنهم گذشته آیا باید یه سری از وکسنهرو دوباره برم پاستور بزنم؟چه وکسنهای باید دوباره زده بشه؟

ممنون

سلام میشه بگید که تاریخ PD شما کی بوده ؟ و کدوم سفارت درخواست کرده بودید؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-15 ساعت 12:45)afsanehh_197 نوشته:  من همه فرمها رو فرستادم و منتظر تاریخ مصاحبه هستم کسی میتونه با توجه به pd بگه تاریخ مصاحبه من حدودا چه وقتیه؟

باید دید در چه روزی از سپتامبر هستی ، چون PD هم CURRENT به نظر میرسه ، من هم F2B هستم، والی PD من DEC - 2005 است ، منم چندتا سوال داشتم ازت چون case تو هم مثل من است ، کی D - 230 را پرکردید و و با مدارکت فرستادی ؟زمانش را اگه به من بگی من میتونم حساب کنم چقدر طول کشیده تا کورنت شدن case ات ، چون برای ما هم نامه آمد که D - 230 را پر کنیم ، و بهمراه باقی مدارک مثل D - 860 و ترجمه شناسنامه ، و غیره بفرستیم ،
مادرم که برای من اقدام کرده ،دیروز برای دومین بار انگشنگری داشته برای CITIZEN شدنش ، اگه کارش درست بشه ، من میوفتم در F1 تا دو سه ماه دیگه ، و و چون در بولتن ویزا الان F1 در اکتومبر 2005 است ، ممکنه case من کورنت بشه تا اون موقع . من در اروپا زندگی میکنم و سوء پیشینه و غیره هم داشتم برای کامل کردن مدارک ، و سوال آخره من اینه که چقدر طول کشید که Case completed برشما آمد ؟
ممنون ،

من یک جا خوندم اگه PD شما CURRENT شده و خبری نشده از Case تان ، تماس بگیرین و سوال کنید ، میتونید با NVC زنگ بزنید .
پاسخ
باید دید در چه روزی از سپتامبر هستی ، چون PD هم CURRENT به نظر میرسه ، من هم F2B هستم، والی PD من DEC - 2005 است ، منم چندتا سوال داشتم ازت چون case تو هم مثل من است ، کی D - 230 را پرکردید و و با مدارکت فرستادی ؟زمانش را اگه به من بگی من میتونم حساب کنم چقدر طول کشیده تا کورنت شدن case ات ، چون برای ما هم نامه آمد که D - 230 را پر کنیم ، و بهمراه باقی مدارک مثل D - 860 و ترجمه شناسنامه ، و غیره بفرستیم ،
مادرم که برای من اقدام کرده ،دیروز برای دومین بار انگشنگری داشته برای CITIZEN شدنش ، اگه کارش درست بشه ، من میوفتم در F1 تا دو سه ماه دیگه ، و و چون در بولتن ویزا الان F1 در اکتومبر 2005 است ، ممکنه case من کورنت بشه تا اون موقع . من در اروپا زندگی میکنم و سوء پیشینه و غیره هم داشتم برای کامل کردن مدارک ، و سوال آخره من اینه که چقدر طول کشید که Case completed برشما آمد ؟
ممنون ،

من دو ماه پیش فرم D-230 رو پر کردم و منتظر هستم،

من یک جا خوندم اگه PD شما CURRENT شده و خبری نشده از Case تان ، تماس بگیرین و سوال کنید ، میتونید با NVC زنگ بزنید .
[/quote]
CASE NUMBER: ANK2005
PD:2004
CATEGORY:F2B
APPOINTMENT:waiting
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2012-08-16 ساعت 02:07)abdolreza نوشته:  

ممنون ،

ميتونم بپرسم اين فرم D-230 چيه؟ و اينكه اگه براي شما كه ميگين PD تون دسامبر 2005 است نامه اومده كه اين فرم رو پر كنيد به اين معني هست كه شما به زودي كارنت ميشيد؟؟؟؟ يا ربطي نداره؟؟؟
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-16 ساعت 11:19)afsanehh_197 نوشته:  باید دید در چه روزی از سپتامبر هستی ، چون PD هم CURRENT به نظر میرسه ، من هم F2B هستم، والی PD من DEC - 2005 است ، منم چندتا سوال داشتم ازت چون case تو هم مثل من است ، کی D - 230 را پرکردید و و با مدارکت فرستادی ؟زمانش را اگه به من بگی من میتونم حساب کنم چقدر طول کشیده تا کورنت شدن case ات ، چون برای ما هم نامه آمد که D - 230 را پر کنیم ، و بهمراه باقی مدارک مثل D - 860 و ترجمه شناسنامه ، و غیره بفرستیم ،
ممنون ،

شما ميگيد دو ماه پيش فرم رو پر كرديد و ماه ديگه هم كارنت ميشيد. اولا كه تبريك ميگم بهتون و ...
يك سوال: براي همه همينطور هست كه اين فرم D-230 رو حدود سه ماه قبل از كارنت شدن از متقاضي ميخواهند؟؟؟؟؟؟
اگه اينطور باشه يكي از دوستامون ميگه كه اين فرم رو پر كرده و PD ش همdec 2005 هست!!!! اين يعني اينكه منتظر يك جهش باشيم در ويزا بولتن؟؟؟؟!!!!!
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-16 ساعت 15:11)anahita1361 نوشته:  
(2012-08-16 ساعت 11:19)afsanehh_197 نوشته:  باید دید در چه روزی از سپتامبر هستی ، چون PD هم CURRENT به نظر میرسه ، من هم F2B هستم، والی PD من DEC - 2005 است ، منم چندتا سوال داشتم ازت چون case تو هم مثل من است ، کی D - 230 را پرکردید و و با مدارکت فرستادی ؟زمانش را اگه به من بگی من میتونم حساب کنم چقدر طول کشیده تا کورنت شدن case ات ، چون برای ما هم نامه آمد که D - 230 را پر کنیم ، و بهمراه باقی مدارک مثل D - 860 و ترجمه شناسنامه ، و غیره بفرستیم ،
ممنون ،

شما ميگيد دو ماه پيش فرم رو پر كرديد و ماه ديگه هم كارنت ميشيد. اولا كه تبريك ميگم بهتون و ...
يك سوال: براي همه همينطور هست كه اين فرم D-230 رو حدود سه ماه قبل از كارنت شدن از متقاضي ميخواهند؟؟؟؟؟؟
اگه اينطور باشه يكي از دوستامون ميگه كه اين فرم رو پر كرده و PD ش همdec 2005 هست!!!! اين يعني اينكه منتظر يك جهش باشيم در ويزا بولتن؟؟؟؟!!!!!

هیچ کس نمیتونه تاریخ دقیقی‌ برای پیش بینی مسائل مربوط به ادارهٔ مهاجرت داشته باشه ، فقط با توجه به روند پیشرفت پروندههای قبلی می‌شه حدودش رو حدس زد ، ولی‌ به صورت تقریبی زمانی‌ که ادارهٔ مهاجرت مدارک رو برای تکمیل پرونده درخواست می‌کنه ، یعنی‌ اینکه قراره شما بزودی کارنت بشيد ، و بعد از تکمیل پرونده بین ۴ تا ۶ هفته بعد باید به شما وقت مصاحبه بدن ، البته اگر مشکلی‌ پیش نیاد و همچی‌ به خوبی‌ پیش بره ، برای مثل خود من بعد از تکمیل پرونده ۱۸ ماه منتظر شدم تا بهم وقت مصاحبه دادن
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب Big Grin
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، amir2640 ، GBUSA ، ASALI ، battosai ، girl ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان