کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
این همون ویزای مهاجرتی که شامل تمام ویزاهای مهاجرتی از طریق خانواده درجه یک ( مثل تمام کسایی که تو این قسمت سایت دنبایل مهاجرت هستند ) از F1 تا F4 و و واقعیت اینه که جمهوری خواهان آمریکا به هیچ وجه موافق ویزاهای مهاجرتی از طریق خانواده نبودن و نیستن. در سال های اخیر مساله مهاجرت به آمریکا جزء مسائل کلیدی مورد اختلاف در آمریکا بوده و بوش پسر در سال 2007 تلاش بسیار زیادی رو کرد برای تغییر قانون مهاجرت آمریکا به Point System یا سیستمی شبیه اون چیزی که ما الان در کانادا و استرالیا میبینم که خوشبختانه این قانون به خاطر یکی از بندهای اصلی اون یعنی دادن اقامت قانونی به 12 تا 20 میلیون مکزیکی که در آمریکا به طور غیر قانونی ساکن هستند توسط سنا رای نیاورد و ادامه پیدا نکرد. و اهمیت این موضوع و طرح به حدی بود که از این طرح بعداز مساله جنگ عراق به عنوان بزرگ ترین طرح دوران 8ساله جورج بوش یاد میکنند که خوشبختانه مورد تصویب قرار نگرفت. (لازم به توضیح نیست که در صورت تصویب این طرح تقریبا اکثر ما ها شامل ویزای مهاجرتی به آمریکا هیچ وقت نمیشدیم)[/size]
نام طرح
The Comprehensive Immigration Reform Act of 2007, or, in its full
name, the Secure Borders, Economic Opportunity and Immigration Reform Act of 2007

جهت اطلاعات بیشتر در مورد این طرح :
http://en.wikipedia.org/wiki/Comprehensi...ct_of_2007

در کل نکتش اینجاست که سیستم مهاجرتی آمریکا یه سیستم خیلی نا مشخصه و هر اتفاقی امکان داره توش پیش بیاد خصوصا در سال های آینده...

بهر حال امیدوارم اگه تغییری هم میخواد حاصل بشه ( که همیشه این سیستم نشون داده که تغییرات خیلی به سمت بهتر شدن پیش نمیره ....)
شامل پرونده ما ها نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، الهه سابق ، abdolreza
دوستانی که ویزا گرفتن میشه بگین از زمان submit کردن پاسپورت چه قدر طول می کشه تا ویزا رو بدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، comrun
با سلام به دوستان عزیز

اولا منظوره اون کسی رو که گفته بود (اسب پیش کش رو دندون نمی شمارن) رو متوجه نشدم چون این اسبی نیست که مربوط به سال های اخیر باشه. حق مهاجرت خانوادگی به آمریکا زمانی در قانون اساسی آمریکا قرار داده شده که چیزی به نام
بولتن ویزا و NVc و... دها سال بعد توش وجود خارجی پیدا کرد و بوجود اومد.

دوما در مورد قانون که گفته بودین اگه یکم مطالعه داشته باشین و سایت دیگه رو مطالعه کنین می بینید که تغییر قانون اساسی یا متمم قانون اساسی در آمریکا نیاز به موافقت کنگره و سنا و در آخر رئیس جمهور داره و این قانون حتی اگه ده ها سال قدمت داشته باشه به محض اینکه این سه گزینه با هم به توافق برسن تغییر در کمتر از چند ماه صورت می گیره . همون جوری که تو سال 2007 این اتفاق به راحتی افتاد ولی بعد از یک سال و نیم تصویب نشد.

سوما در مورد قوانین در آمریکا که نوشتن بودین ( قوانین از هزار و یک کانال معتبر و کارشناسی شده باید بگذره) متاسفانه در مورد مساله مهاجرت به آمریکا به نظر من و خیلی از وکلای مهاجرت در آمریکا ( می تونین یه پرسش خیلی ساده از چند تا وکیل مهاجرت داشته باشین) در مورد مهاجرت و جزئییات مربوط به مهاجرت صادق نبوده و نیست .

چهارمین نکته در مورد اینکه گفتین ( در هر صورت من فکر نمی کنم که پیشرفت یا عدم پیشرفت بولتن ویزا با انتخابات آمریکا مرتبط باشه...) هر کسی که حداقل 4 سال در آمریکا زندگی کرده باشه و یه انتخابات رو دیده باشه میدونه که چندین ماه آخر هر دوره ریاست جمهوری کلا کارهای دولتی و مخصوصا مربوط به مهاجرت (از سیتیزن شدن گرفته تا ...) تا مشخص شدن رئیس جمهور جدید یه جورای به خواب نیمه زمستونی می ره و اصلا نیاز به توضیح نداره این مورد .

در مورد لاتاری هم ما در مورد شایعات صحبت نمکنیم در مورد طرح و واقعییات صحبت میکنیم . تنها در سال 2007 طرح حذف لاتاری (تو یه بند کوچک اون طرح اصلی موضوع حذف لاتاری) وجود داشت که به دلیل همون 12 تا 20 میلیون مکزیکی که در آمریکا به طور غیر قانونی ساکن هستند خوشبتانه رای نیاورد ولی طرح های جدیدی هم تو راه هست که میتونین یکیشو مطالعه کنید ( که شایعات نیستن و فقط کافی یه زبان خوب و یمقدار وقت آزاد و یه جستجو کوچیک تو اینترنت در مورد این موضوع یا هر موضوع دیگه در مورد مهاجرت کنین و فکرتون رو به حدس و شایعات ندین )

http://www.informationweek.com/global-ci.../240000569

پنجمین نکته در مورد تعداد ظرفیت پذیرش ویزاهای FAMILY-SPONSORED PREFERENCES و EMPLOYMENT-BASED PREFERENCES در هر سال که باید به تصویب کنگره برسه و کم و زیاد کردن هر کتگوری نیاز کارشناسی زیادی نداره و کنگوره تعداد ویزاهای مهاجرتی رو میتونه به هر اندازه تغییر بده (بر اساس فاکتورهای که خودشون دارن) مثلا هم اکنون در مورد کتگوری F1 این تعداد 23,400 ویزا در سال و در مورد کتگوری F2B+F1B این تعداد 114,200 ویزا در سال و در مورد کتگوری F3 این تعداد23,400 ویزا در سال و در مورد کتگوری F4 این تعداد 65,000 ویزا در سال هست. که متاسفانه یک تغییر بسیار کوچک به عنوان مثال در کتگوری F4 ( نصف کردن کردن ظرفیت آن توسط کنگره... مثلا به تعداد 32500 ویزا در سال به هر دلیلی که جهت اطلاع دوستان این عمل نه نیازی به تائید سنا یا رئیس جمهور آمریکا روا ندارد) خودبخود ویزا بولتن این کتگوری رو از 10-12 سال
به 20-24 سال افزایش میده.

و به عنوان آخرین نکته اینکه فکر میکنم وقتی 4 نفر از اعضای یه خونواده citizen یه کشور باشن دادن و دادن یه ویزای مهاجراتی به تنها عضو باقی مانده اون خانواده بعد از 7-8 سال در حال سرو کله زدن با انواع مشکلات... خصوصا در پروسه همون گرفتن ویزا واقعا اسب پیش کش نیست.

کشوری که متاسفانه سیستم تصمیم گیری کلانش که به قول دوستان خیلی کارشناسی و بانظمه فقط واسه مهاجران و مخصوصا در مورد ما ایرانی ها خوب اجرا میشه در حالی که به گفته خودشون هم اکنون حدود 20 میلیون نفر مکزیکی مهاجر غیر قانونی وارد خاک آمریکا شدن و هر روز هم دارن بیشتر یشن...

Country Applicants
Mexico 1,374,294
Philippines 503,266
India 343,401
Vietnam 281,439
China-mainland born 248,494
Dominican Republic 171,217
Bangladesh 161,769
Pakistan 118,985
Haiti 112,450
Cuba 85,908
El Salvador 83,221
Jamaica 66,016
Korea, South 64,020
Colombia 61,430
All Others 948,489

این هم آمار تعداد پرونده مهاجرتی ( هم خانوادگی و هم کاری) به آمریکا تا پایان سال 2011 که جالبیش به اینه ک با توجه به خط آخر اون غیر از چند کشور بالا ما ایرانی ها و تقریبا 90 درصد کشورهای دنیا فقط 948,489 پرونده مهاجرتی رو دارن...
www.travel.state.gov/pdf/WaitingListItem.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: afsanehh_197 ، amir2640 ، mirzamemar ، ooghab
(پست موقت)
(2012-09-13 ساعت 16:45)k4sr4 نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن میشه بگین از زمان submit کردن پاسپورت چه قدر طول می کشه تا ویزا رو بدن؟
کسری جان
همونطور که در سفرنامه های دوستان و خودم ذکر شده، معمولا" در ابوظبی اگر مدرک خاصی نیاز نباشه (نظیر: مدیکال دوباره، اگر پائین صفحه چک کردن وضعیت که کلیرنستونو ببینید)، بین 4-7 روز کاری تاریخ میزنن تا مجددا" مراجعه کنید و گذرنامه ویزاشده و پاکتو بگیرید. میتونید قبل از رفتن، تقویم تعطیلات اماراتی و آمریکاییو ببینید تا بیش از حد مجبور به ماندن در امارات نشید و با مدیکال 7-8 روزه تمومش کنید. پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، GBUSA ، k4sr4 ، الهه سابق ، mmaloumi ، ooghab ، برنا
سلام
دوستان من به هيچي کار ندارم که قانون چي ميگه يا کي چه تصميمي ميگيره فقط اين رو بهش اعتقاد دارم همگي ما (هر کدام به دليلي) تصميم گرفتيم مهاجرت کنيم که اين پروسه‌اي زمان‌بــــــــــر و با تفکر خواهد بود
دوستان بايد قبول کرد (هرچند که خيلي هم سخته) ما خواهان اقامت در کشور ديگري هستيم و اون‌ها بايد تصميم بگيرن (حالا منصفانه و معقولانه يا با غرض و مرض و هر چي که فکر کنين) که آيا امکان و شرايط پذيرش مهاجر رو دارن يا نه ... اين رو با يک مثال خدمتتون عرض ميکنم ... خواهر من که مقيم قبرس هستش لاتاري قبول شده و هفته آينده عازم امريکا هستش ... روزي که رفته مهر ويزا رو توي پاساشون بزنن بنا به تحصيلات خودش و شوهرش و ايالتي که خواهان اقامت توي آن هستن يک ليست از کارهاي موجود و مطابق با تحصيلاتشون بهشون دادن (توجه داشته باشين که اين روزا هممون زياد ميشنويم که بيکاري در امريکا بيداد ميکنه و هزار حرف و حديث ديگه) و يک ليست از مدرسه‌هائي که خواهرزاده‌ام ميتونه بره ... اين مثال رو زدم تا بگم که همگي ما خواهان رفتن به همچين کشوري هستيم که اگر مهاجري رو ميپذيرن با فکر و برنامه اين کار رو مي‌کنن و تا زماني اين کار رو مي‌کنن که بتونن بهش سرويس بدن و همينجوري در کشورشون رو باز نمي‌کنن مثل ايران که همه بريزن توش (منظورم افغانيا هستن که حالا با زور دگنک هم نميتونيم بيرونشون کنيم) البته باز هم به نظر من مکزيک استثنائه چون کشور همسايه هستش (مثل افغانستان) ...
در نهايت باز هم تاکيد مي‌کنم اون‌ها هستن که تصميم ميگيرن که آيا مهاجري رو به کشورشون (تاکيد ميکنم کشورشــــون) بپذيرن يا به هر دليل موجه يا غيرموجه (از نظر من و شما) ديگه اين کار رو نکنن براي اينکه فکر مي‌کنم با شرايطي که اون کشور داره نصف دنيـــــــــا ميخوان که برن و اقامت اون کشور رو داشته باشن

بنابراين اميدوارم با اين بحث‌ها باعث رنجش هم نشيم ... چون در نهايت همگي منتظر هستيم وارد کشوري بشيم که در حال حاضر خيلي کلافه و عصبيمون کرده ... ولي باز هم با تمام اين شرايط خواستــــــــــار اونيم که مهاجـــــــرت کنيم ...

خلاصه اينکه جسارت من رو ببخشين ولي همگي رو به آرامش و کلام ملايمتر دعوت ميکنم.

خواهر کوچکتان : لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
نظر دوستان قابل احترام است ، حتا اگر هیچ تحقیق و صحتی در پشت گفته هاشان نباشه ، و فقط یک حس و علاقه شخصی باشه !
ولی جهت اطلاع دوستان که دسترسی به آمار ندارند ، من آماری از میانگین پیشرفت پرونده های مهاجرتی در دوران ۸ ساله بوش و ۴ ساله اوباما براتان مینویسم ، خودتون قضاوت کنید که ما چقدر مدیون آقای بوش هستیم ! چه در پروندهای تمامی کشورها چه در پرونده کشوری همسایه مثل مکزیک :
میانگین سالیانه در ۸ سال ریاست جمهوری بوش در کتگوری مختلف ( برای بوش مجموعه پیشرفت ها را تقسیم بر ۸ کردم ، برای اوباما مجموعه ۴ سال را تقسیم بر ۴ ) و اوباما را در پایین میبینیم : این عداد نشان دهنده میانگین پیشرفت ماهیانه PD پرونده ها در هر سال است .
۱- F 1 میانگین در سال : ۴.۸۷ بوش ، ۱۰.۵۴ اوباما ، یعنی اوباما نزدیک به ۲ برابر و نیم بیشتر در هر سال پیشرفت کرده .
۲-F2a میانگین در سال : ۱۱.۶۸ بوش ، و اوباما ۱۹.۲۴ کمی کمتر از دو برابر نسبت به بوش .
۳-F2b میانگین در سال : ۱۰.۱ بوش ، و اوباما ۱۴.۴۶ کمتر از ۵۰ درصد بیشتر از پیشرفت بوش
۴- F 3 میانگین در سال : بوش ۶.۵۵ و اوباما ۵.۷۶ این تنها جائی است که بوش به میزان کمتر از یک ماه در یک سال پیشرفت پرونده های اداره مهاجرت امریکا زیر دوران ریاست جمهوریش بیشتر از اوباما بوده ،
۵- F 4 میانگین در سال : ۱۰.۲۲ بوش و اوباما با ۱۰.۲۷ تقریبا برابر ، اوباما با فاصله اندکی پیشرفته بهتری داشته !

جالب پرونده های مکزیک است که کشور همسایه و همیشه درد سر ساز امریکاست ،
۱- F 1 میانگین در سال : منفی ۲.۴۳ و اوباما ۲.۳۰ یعنی در کل ۸ سال ریاست جمهوری بوش ، حدود ۲۰ ماه عقب گرد داشته این کتگوری ، دقت کنید این کتگوری مال فرزند یک citizen امریکائی است ! با اینکه در دوران اوباما پیشرفت کم است ولی باز در ۴ سال نزدیک یک سال پیشرفت کرده !
۲-F2a میانگین در سال : ۱۰.۰۱ بوش و اوباما ۲۷.۲۶ یعنی بیش از ۲ برابر و نیم بیشتر پرونده در هر سال پیشرفت کرده
در F 3 هم بوش در ۸ سال نتنها پیشرفتی نداشته بلکه نزدیک به ۲۵ ماه هم پسرفت داشته ، در حالی که در زمان اوباما این پیشرفت ۴.۲۹ بوده . و در کتگوری بدی هم بوش اینبار هم با فاصله اندکی بهتر است .

حالا خودتان تصمیم بگیرید ، من قصد طرفداری از کسی را ندارم . جمهوری خواه ها لطفآ بهشان بر نخورد ! ولی اینها چیزی جز حقیقت نیستند !
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita1361 ، Farshid22 ، f1f
حالا تمام این حرف هایی که شماها میزنید هیچ ربطی به ویزا بولتینگ این ماه اوکتبر نداره. موقع انتخابات آمریکا چه در دوره ی بوش و چه الان که اوباما هست اداره مهاجرت همین بازی در میاره. من حتی واسه 1 درصد هم خوشبین نبودم حتی واسه 1 روز هم واسه هر کتوگری پیشرفتی باشه. بازم جای شکرش باقی هست که حداقل 7 روز اعلام کردن.
در ضمن با این سیاست خارجی آمریکا بعید میدونم بازم اوباما رئیس جمهور بشه.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا بالاخره ما هم کارنت شدیم و تاریخ مصاحبه هم واسه 21 نوامبر اومد Big GrinBig GrinBig Grin
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، sasan_rock ، battosai ، frozen mind ، girl ، Blaze ، الهه سابق ، ladan ، dreamer60 ، GBUSA ، پرستو ، Toranj ، abdolreza
Question 
(2012-10-05 ساعت 12:12)f1f نوشته:  آقا بالاخره ما هم کارنت شدیم و تاریخ مصاحبه هم واسه 21 نوامبر اومد Big GrinBig GrinBig Grin

تبریک میگم من هم . امیدوارم در روز مصاحبه هم همچیز خوب پیش بره ، و راحت visa بگیری .
اگه لطف کنی در مورد case ات برایمان بنویسی ممنون میشم ، من F2B هستم و هفته پیش مادرم Citizen شد ولی هنوزنامه قسم خوردنش نیامده ، که ما بتوانیم پرونده من را به F1 تغییر بدیم ، من PD ام december 2005 هست .
من چند تا سوال داشتم بغیر از اطلاعات کلی که در مورد case ات است ، لطف میکنی برام بنویسی :
- تو هم case ات را تغیر دادی از کتگوری خاصی به F1 ؟ اگه اره ، وقتی تقاضای تغییر دادی و مدرک citizen را با کپی پاسپورت ، فرستادی براشون چقدر طول کشید تا جواب بیاد که case عوض شده کاتگوریش ؟
- آیا check list یا نامه ای دریافت کردی که case ات کامل است و حالا باید منتظر کارنت شدن باشی ؟ بعد از اینکه همه مدارک و پرداختی ها را انجام دادی ؟
- آیا کارت ملی را هم ترجمش را داده ای ؟ چون من ۱۰ سالی میشه ایران زندگی نمیکنم و اصلا کارت ملی ندارم ! اقدام هم که خواستم بکنم گفتند ۳-۴ ماه طول میکشه از سفارت اینجا .

ممنون ، با آرزوی یک ویسا خوب و سریع !
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، afshin4749 ، sasan_rock ، dreamer60 ، f1f ، GBUSA ، واهیک آقاجانی
سلام دوستان عزیز ،
خیلی خیلی تبریک میگم ، سایت سفارت آمریکا در آنکارا به روز شد و شماره های آسیایی از اول نوامبر دعوت به مصاحبه شدن . امیدوارم که بتونید هر چه در توان دارید ، برای مصاحبه ای موفقیت آمیز در چنته تلاش و تکاپو قرار بدین . برای اطلاع سریعتر از وضعیت تاریخی و زمانی قرارهای مصاحبه ، لینک مورد نظر رو قرار میدم .
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

این پست رو تکراری فرستادم چون دو تا فروم در اینجا وجود داره که ممکنه به هر دو سر بزنید . موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، 3pideh ، dreamer60 ، amir2640 ، f1f
(2012-10-06 ساعت 02:28)abdolreza نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 12:12)f1f نوشته:  آقا بالاخره ما هم کارنت شدیم و تاریخ مصاحبه هم واسه 21 نوامبر اومد Big GrinBig GrinBig Grin

تبریک میگم من هم . امیدوارم در روز مصاحبه هم همچیز خوب پیش بره ، و راحت visa بگیری .
اگه لطف کنی در مورد case ات برایمان بنویسی ممنون میشم.....

دوست عزیز از لطف شما سپاسگذارم. باید عرض کنم ما از اول همون کتگوریه F1 مظلوم بودیمWinkBig GrinWink(به یاد Dreamer عزیز).
درباره چک لیست و مدارک باید بگم، روال اینه که شما اول کارنت میشی یا نزدیکای کارنت شدنی که از شما میخوان مدارک رو تکمیل کنید. البته در مورد من و خیلی دوستای دیگه به دلیل عقب گرد ویزا بولیتن و دوبار کارنت شدن، یه مقدار متفاوت بود. ولی مدارک رو مرحله به مرحله از شما میخوان و در نهایت به شما اعلام میکنن که کیس شما کامله و باید منتظر وقت سفارت باشی. درضمن تو نامه دعوت به مصاحبه یه چک لیست کامل به شما ارائه میدن.
درمورد دوم هم باید بگم، کارت ملی موقع تکمیل مدارک نیاز نیست، اما روز مصاحبه باید به همراه ترجمه حتما همراهتون باشه.
F1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، GBUSA ، الهه سابق ، abdolreza ، frozen mind ، dreamer60
f1f عزیز ، صمیمانه تبریک عرض می کنم. من امروز پستتون رو دیدم . وقتی می بینم از بچه های مهاجرت خانوادگی یکی کارنت میشه و یا ویزا می گیره ، خیلی خوشحال میشم. تمام بر و بچه های دوست داشتنی تاپیک های مهاجرت خانوادگی ، مفهوم انتظار و بلاتکلیفی رو با تمام وجود درک کردن و هر گامی که یکی از اونها به سمت گرفتن ویزا برمی داره برای سایرین باعث اطمینان خاطر و خوشحالیه.
خوب ، خدا رو شکر بالاخره این کتگوری مظلوم F1 هم به برکت کارنت شدن دریمر و f1f عزیز از مظلومیت در اومد. به بهانه اینکه ماه گذشته ، ما F2B ها حتی به اندازه یه نصف روز هم پیشرفت نداشتیم. با اجازه دوستان تا بولتن های بعدی این عنوان پرافتخار مظلومیت Big Grin رو به کتگوری F2B اهدا می کنیم.

(پارتی بازیTongue)
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، abdolreza ، sasan_rock ، frozen mind ، شاپرک ، dreamer60 ، ladan ، پرستو ، amir2640 ، bsbali
از لطف و مرحمت تک تک دوستان ممنونم.
F1

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، GBUSA ، Blaze ، amir2640
دوستان عزیز سلام
والا من که هنوز مظلومم Smile با توجه به اینکه F1F عزیز تاریخ PD شون 12 روز بعد از منه و نامه مصاحبشون رو گرفتن ولی من هنوز نامه مصاحبمو دریافت نکردم.Sad
کسی تا الان همچین تجربه ای داشته؟؟؟؟ فکر می کنین دلیلش چیه ؟
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، f1f ، الهه سابق ، frozen mind ، شاپرک ، ladan ، amir2640 ، برنا
دریمر! کار، کار انگلیساست Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، f1f ، frozen mind ، dreamer60 ، شاپرک ، ladan ، amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان