موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ویزا گرفتن میشه بگین از زمان submit کردن پاسپورت چه قدر طول می کشه تا ویزا رو بدن؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-14 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 14:06 توسط ladan.)
سلام
دوستان من به هيچي کار ندارم که قانون چي ميگه يا کي چه تصميمي ميگيره فقط اين رو بهش اعتقاد دارم همگي ما (هر کدام به دليلي) تصميم گرفتيم مهاجرت کنيم که اين پروسهاي زمانبــــــــــر و با تفکر خواهد بود
دوستان بايد قبول کرد (هرچند که خيلي هم سخته) ما خواهان اقامت در کشور ديگري هستيم و اونها بايد تصميم بگيرن (حالا منصفانه و معقولانه يا با غرض و مرض و هر چي که فکر کنين) که آيا امکان و شرايط پذيرش مهاجر رو دارن يا نه ... اين رو با يک مثال خدمتتون عرض ميکنم ... خواهر من که مقيم قبرس هستش لاتاري قبول شده و هفته آينده عازم امريکا هستش ... روزي که رفته مهر ويزا رو توي پاساشون بزنن بنا به تحصيلات خودش و شوهرش و ايالتي که خواهان اقامت توي آن هستن يک ليست از کارهاي موجود و مطابق با تحصيلاتشون بهشون دادن (توجه داشته باشين که اين روزا هممون زياد ميشنويم که بيکاري در امريکا بيداد ميکنه و هزار حرف و حديث ديگه) و يک ليست از مدرسههائي که خواهرزادهام ميتونه بره ... اين مثال رو زدم تا بگم که همگي ما خواهان رفتن به همچين کشوري هستيم که اگر مهاجري رو ميپذيرن با فکر و برنامه اين کار رو ميکنن و تا زماني اين کار رو ميکنن که بتونن بهش سرويس بدن و همينجوري در کشورشون رو باز نميکنن مثل ايران که همه بريزن توش (منظورم افغانيا هستن که حالا با زور دگنک هم نميتونيم بيرونشون کنيم) البته باز هم به نظر من مکزيک استثنائه چون کشور همسايه هستش (مثل افغانستان) ...
در نهايت باز هم تاکيد ميکنم اونها هستن که تصميم ميگيرن که آيا مهاجري رو به کشورشون (تاکيد ميکنم کشورشــــون) بپذيرن يا به هر دليل موجه يا غيرموجه (از نظر من و شما) ديگه اين کار رو نکنن براي اينکه فکر ميکنم با شرايطي که اون کشور داره نصف دنيـــــــــا ميخوان که برن و اقامت اون کشور رو داشته باشن
بنابراين اميدوارم با اين بحثها باعث رنجش هم نشيم ... چون در نهايت همگي منتظر هستيم وارد کشوري بشيم که در حال حاضر خيلي کلافه و عصبيمون کرده ... ولي باز هم با تمام اين شرايط خواستــــــــــار اونيم که مهاجـــــــرت کنيم ...
خلاصه اينکه جسارت من رو ببخشين ولي همگي رو به آرامش و کلام ملايمتر دعوت ميکنم.
خواهر کوچکتان : لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نظر دوستان قابل احترام است ، حتا اگر هیچ تحقیق و صحتی در پشت گفته هاشان نباشه ، و فقط یک حس و علاقه شخصی باشه !
ولی جهت اطلاع دوستان که دسترسی به آمار ندارند ، من آماری از میانگین پیشرفت پرونده های مهاجرتی در دوران ۸ ساله بوش و ۴ ساله اوباما براتان مینویسم ، خودتون قضاوت کنید که ما چقدر مدیون آقای بوش هستیم ! چه در پروندهای تمامی کشورها چه در پرونده کشوری همسایه مثل مکزیک :
میانگین سالیانه در ۸ سال ریاست جمهوری بوش در کتگوری مختلف ( برای بوش مجموعه پیشرفت ها را تقسیم بر ۸ کردم ، برای اوباما مجموعه ۴ سال را تقسیم بر ۴ ) و اوباما را در پایین میبینیم : این عداد نشان دهنده میانگین پیشرفت ماهیانه PD پرونده ها در هر سال است .
۱- F 1 میانگین در سال : ۴.۸۷ بوش ، ۱۰.۵۴ اوباما ، یعنی اوباما نزدیک به ۲ برابر و نیم بیشتر در هر سال پیشرفت کرده .
۲-F2a میانگین در سال : ۱۱.۶۸ بوش ، و اوباما ۱۹.۲۴ کمی کمتر از دو برابر نسبت به بوش .
۳-F2b میانگین در سال : ۱۰.۱ بوش ، و اوباما ۱۴.۴۶ کمتر از ۵۰ درصد بیشتر از پیشرفت بوش
۴- F 3 میانگین در سال : بوش ۶.۵۵ و اوباما ۵.۷۶ این تنها جائی است که بوش به میزان کمتر از یک ماه در یک سال پیشرفت پرونده های اداره مهاجرت امریکا زیر دوران ریاست جمهوریش بیشتر از اوباما بوده ،
۵- F 4 میانگین در سال : ۱۰.۲۲ بوش و اوباما با ۱۰.۲۷ تقریبا برابر ، اوباما با فاصله اندکی پیشرفته بهتری داشته !
جالب پرونده های مکزیک است که کشور همسایه و همیشه درد سر ساز امریکاست ،
۱- F 1 میانگین در سال : منفی ۲.۴۳ و اوباما ۲.۳۰ یعنی در کل ۸ سال ریاست جمهوری بوش ، حدود ۲۰ ماه عقب گرد داشته این کتگوری ، دقت کنید این کتگوری مال فرزند یک citizen امریکائی است ! با اینکه در دوران اوباما پیشرفت کم است ولی باز در ۴ سال نزدیک یک سال پیشرفت کرده !
۲-F2a میانگین در سال : ۱۰.۰۱ بوش و اوباما ۲۷.۲۶ یعنی بیش از ۲ برابر و نیم بیشتر پرونده در هر سال پیشرفت کرده
در F 3 هم بوش در ۸ سال نتنها پیشرفتی نداشته بلکه نزدیک به ۲۵ ماه هم پسرفت داشته ، در حالی که در زمان اوباما این پیشرفت ۴.۲۹ بوده . و در کتگوری بدی هم بوش اینبار هم با فاصله اندکی بهتر است .
حالا خودتان تصمیم بگیرید ، من قصد طرفداری از کسی را ندارم . جمهوری خواه ها لطفآ بهشان بر نخورد ! ولی اینها چیزی جز حقیقت نیستند !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
حالا تمام این حرف هایی که شماها میزنید هیچ ربطی به ویزا بولتینگ این ماه اوکتبر نداره. موقع انتخابات آمریکا چه در دوره ی بوش و چه الان که اوباما هست اداره مهاجرت همین بازی در میاره. من حتی واسه 1 درصد هم خوشبین نبودم حتی واسه 1 روز هم واسه هر کتوگری پیشرفتی باشه. بازم جای شکرش باقی هست که حداقل 7 روز اعلام کردن.
در ضمن با این سیاست خارجی آمریکا بعید میدونم بازم اوباما رئیس جمهور بشه.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-08 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-08 ساعت 01:40 توسط f1f.)
از لطف و مرحمت تک تک دوستان ممنونم.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دریمر! کار، کار انگلیساست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی