کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست
اینم از اولین Visa Bulletin سال 2013 FY
واقعا معلوم نیست چه خبره ...
ماه اول و واسه F2B صفر و واسه F1 فقط 7 روز ؟؟؟!!!
البته با این کارای مسخره ای که تو چند سال اخیر کردن هر ماه که بازم شامل Retrogression (پسرفت) نشه بازم جای شکر داره
امیدوارم Visa Bulletin بقیه سال خیلی خیلی بهتر و معقولانه تر باشه واسه همه کتگوری ها
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، amir2640 ، الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، comrun
(2012-09-11 ساعت 09:19)ladan نوشته:  فروزن عزيز تو رو خدا غلط ديکته‌اي نگير به خدا انقد هممون غاط زديم که ديگه اين يه قلم توش گمه Big Grin Wink

بولتن اکتبر:

7 روز پيشرفت = F1 08OCT05
24 روز پيشرفت = F2A 01JUN10
0 روز پيشرفت = F2B 15SEP04 (ببخشيـــد؟! پيشرفت! اين که ميگي يعنــــــــي چـــــه؟) Sad
7 روز پيشرفت = F3 22MAY02
7 روز پيشرفت = F4 15MAR01

مرسی لادن جون.
اینم اعلام نمی کردن سنگینتر بودن! فقط حالمون رو گرفتن بی خاصیتا
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، Farshid22 ، الهه سابق ، frozen mind ، ladan ، comrun ، battosai
و بالاخره داداشتون هم کارنت شد

[عکس: butterfly-kite.gif]
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
دوستان اصلا نگران نباشید. شما امیدتون به ماه دسامبر به بعد باشه. اصلا برید تو سفارت آنکارا تو ترکیه ببینید واسه ماه اکتبر وقت سفارت آنچنان به کسی ندادن. همیشه سفارت آنکارا هفته ای سه روز تعطیل بود واسه ماه اکتبر تعطیلی ها شده هفته ای 4 روز .
سال 2004 تو همین موقع ها وفتی جرج بوش داشت برای ریاست حمهوری مجدد تلاش میکرد اصلا واسه ماه اکتبر به جز f2a واسه هیچ کدوم از کتوگری ها هیچ پیشرفتی نداشت.
من فقط امیدوارم اوباما دوباره رئیس جمهور نشه. از وقتی اوباما اومده وضعیت مهاجرت گرو های حانوادگی زده به هم. این سیاست دموکرات های آمریکا هست که کلا مخالف مهاجرت به آمریکا هستن.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، الهه سابق ، frozen mind ، شاپرک
(2012-09-11 ساعت 13:18)dreamer60 نوشته:  و بالاخره داداشتون هم کارنت شد

http://www.reinodosgifs.net/gifs_parte_2...y-kite.gif

از صمیم قلب به شما تبریک می گویم و برایتان خوشحالم. امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید. البته نه به این سختی و مشقت.
کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، Farshid22 ، GBUSA ، الهه سابق ، 3pideh ، frozen mind ، sasan_rock ، Blaze ، dreamer60 ، comrun ، amir2640

http://www.reinodosgifs.net/gifs_parte_2...y-kite.gif
زنده باد دریمر عزیز دوست قدیمی مهاجرسرا. آقایون ، خانومها توجه بفرمایید به افتخار دریمر سه بار تکرار کنید :
هیپ هیپ هورااااا هیپ هیپ هوراااا هیپ هیپ هوراااا Big Grin
دریمر عزیز بهتون تبریک می گم. آرزوی سلامتی و موفقیت.
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، 3pideh ، frozen mind ، girl ، sasan_rock ، Blaze ، ladan ، dreamer60 ، Farshid22 ، comrun
تبریک دریمر جان. به سلامتی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، frozen mind ، Blaze ، girl ، dreamer60
اگه همسر من گرین کارتی میموند 6 ماه دیگه کارنت میشدم!!! اون موقع ها که ستیزن شد فکر میکردم تا الان حتما رفتم.. الان از خدامه بگن 1 سال دیگه نوبت مصاحبه داری.. کاش ستیزن نمیشد Smile)
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، GBUSA ، الهه سابق ، Farshid22

مبارک باشه داداش گلم! [عکس: luckybunny.gif] [عکس: singing-daisies.gif] [عکس: flower-bucket2.gif]

خیلی خیلی خوشحال شدم! خب دیگه به مرحله جدی تری از انتظار رسیدی. آماده پرواز به سرزمین موعود باش، اما نه اینجوری: [عکس: 100.gif]

همگی هورااااااااااااااااااااااااا
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، GBUSA ، Blaze ، ladan ، f1f ، amir2640 ، dreamer60 ، شاپرک ، الهه سابق ، Farshid22 ، ParsTrader ، comrun ، battosai ، usamilad
دریمور عزیز تبریک میگمSmile
واقعا از کارنت شدنتون خوشحال شدم امیدوارم همیشه در تمامی مراحله زندگیتون موفق و سربلند باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، girl ، الهه سابق ، comrun
دوستان و رفقای گلم از لطف تک تکتون ممنون و سپاسگذارم ... خوشحالم که با اینکه مدتی نزدیک به یک سال از خانواده مهاجرسرا دور بودم .. ولی هنوز دوستان گلم منو فراموش نکردن.... با همه وجود از تک تکتون سپاسگذارم .... و از ته قلبم آرزوی روزی رو دارم که بتونیم همگی در یک زمان و یک مکان یه گرده همایی مهاجرسرایی داشته باشیم ... فعلا" تا اون روز دست تک تکون رو از راه دور می بوسم.......
همگیتون رو دوست دارم....Rolleyes
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
میانگین پیشرفت پرونده ها در دوران ریاست جمهوری اوباما از تمامی دورانهای قبل خودش در ۲۰ سال گذشته به طرز محسوسی بیشتر بوده ، لطفا قبل از نوشتن نظراتتون مقداری تحقیق بکنید ! در بولتن ویزا اگر نگاه کنید ، کاملا مشخص است ، همین جور که در نوشته قبلیم هم گفتم ، با وجود عقب گرد سال ۲۰۱۱ باز هم میانگین پیشرفت این ۴ سال از همه دورهای قبل بیشتر بوده . اوباما در زمینه مهاجرت از بیشترین فعالیت ها را داشته .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، Farshid22 ، نیما6446 ، girl ، mirzamemar
من هم صد در صد با نظر دوستم موافق هستم و متاسفانه اکثر مشکلات مهاجرتی و طرح ها مربوط به دوران 8 ساله بوش ... که مهاجرت آمریکا رو تبدیل به یک سازمان سلیقه ای کرد
و شخصا امیدوارم که به 1001 دلیل واسه دوره دوم هم آقای اوباما انتخاب بشه چون خودم در یکی از سخنرانی مقدماتی انتخابات آمریکا دیدم که نظر میت رامنی در مورد مهاجرت در صورت پیروزی در انتخابات حذف لاتاری و تغییرات کامل و حتی حذف Chain Migration family based
در ضمن به دوستمون dreamer هم تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، abdolreza ، الهه سابق ، dreamer60
Chain Migration family based بیشتر در مورد این توضیح بدهید لطفا.....؟ این یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind
منم سوال علی جان را دارم.

در ضمن، دوستان، لطفا و لطفا و لطفا امضای خودتونو تکمیل کنین و اطلاعات لازم را در اون بذارین تا بشه با یک نگاه با وضعیت تک تک شما آشنا شد و لازم نباشه به حافظه نه چندان کارآمد خودمون تکیه کنیم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، ParsTrader ، الهه سابق ، امیر مهاجر ، battosai ، 3pideh ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان