کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام و تشکر از تمام دوستان

در مورد اون 3 مورد باید بگم که یکی از این موارد دوست صمیمی خودم بوده ک در کتگوری F2B قرار داشت و کل پروسه زمانیش 6 سال و یک ماه طول کشید و محل مصاحبش هم Abu Dhabi بود و تونست به راحتی ویزا رو همون موقع بگیره و 2 هفته بعد از گرفتن ویزا وارد آمریکا شد. و می تونم بگم از روز PD تا روز ورودش به آمریکا 6 سال و 2 ماه زمان برد.
دوستان با اینکه من شکی تو این میزان تاریخ نداشتم بازم با دوستم تماس گرفتم و از این زمان مطمئن شدم.
و من تا اونجایی که دیدم از سال 1995 تا 2012 تو Visa Bulletin ( به غیر از اون چند ماهی که در اواخر سال 2010 که جلو روی خیلی سریع بود... که البته ویزا گرفتن دوست من مربوط به قبل از اون زمان هم میشه) هیچ وقت تو این 17 سال مدت اختلاف بین Visa Bulletin و Cut-Off Date مدت زمان 6 سال یا حتی در مورد دوست خودم 5 سال و چندی ( با توجه به مدت زمان ارسال فرم های affidavit of support ... و وقت سفارت) واسه کتگوری F2B نبوده ه ه ه ه ه ه ه!!!
در ضمن مادر ایشون که واسشون فرم پر کرده بودن تازه امسال تونستن Citizenship رو بگیرن... یعنی اینکه ایشون تغییر کتگوری هم نداشتن.

دوست داشتم این مورد رو که خودم شخصا در جریان کاملش بودم با دوستانم Share کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، battosai ، frozen mind ، vanda ، شاپرک ، Farshid22 ، ooghab
دوستم که در مورد کیسش واستون گفتم به طور کامل ساکن ایران بوده و از ایران هم واسه مصاحبه رفت. ولی یکی دیگه از کسانی رو که میشناختم و اونم تو همین کتگوری F2B بود و کارش خیلی سریع تر انجام شد ایرانی بود ولی توی اتریش بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، الهه سابق
سلام دوستان
بالاخره کلیرنس ما هم اومد. قبلا هم پستشو گذاشتم ولی نمی دونم چی شده پاک شده

مشکلی که هست اینه که ما خانوادگی داریم میریم و برای همه خانواده کلیرنس اومده به جز پدرم که تو ایمیل گفتن به زودی صادر می شه... می خواسنم ببینم کسی براش همچین چیزی پیش اومده یا شنیده واسه کسی پیش بیاد که یه نفر دیر تر از بقیه کلیرنسش بیاد؟ اگه آره چه قدر طول کشیده؟

یه سوال دیگه هم داشتم. برای اینکه پاسپورت رو به سفارت تحویل بدیم چه مدت زمان داریم و غیر از مدیکال مدرک دیگه ای هست که باید به روز بشه؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، vanda ، dreamer60 ، Farshid22 ، comrun
شما اگه پدرتون متقاضی green card است ، ( اگه اشتباه نکنم F 4 هستید ، منتها نمیدونم از طرف چه کسی برای شما اقدام شده ) والی اگر فرض بر این باشه که پدرتان متقاضی ویزا است ، تا وقتی پدرتان کلیرانس اش نیاد شما نمیتونید که امریکا برید. شما همراهان اون هستید ، تا وقتی متقاضی خودش کارش درس نشده همراهانش نمیتوانند به سفر بروند ، علت اش خیلی ساده است ، چون همراه هستید ! امیدوارم که مادرتون متقاضی باشه.
متاسفانه نمیشه حدس زاد کی کار پدرتون درس میشه ، بستگی به سوابق کاری ، شبهات اسمی و خیلی چیزی دیگه داره که ممکنه بیشتر طول بکشه ، ولی خواهد آمد
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، vanda ، bsbali ، Farshid22
نخیر مادرم متقاضی هستش
دوستان خوشبختانه این مشکل هم حل شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اگه به تاریخ ویزا بولتینگ ها نگاه کنید همیشه نزدیک انتخابات آمریکا ویزا برای گروه های 4 و 3 خیلی کم اعلام میکنن. اینشالا وقتی انتخابات تمام بشه رسیدگی به پرونده ها بیشتر میشه.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، amir2640
یعنی فردا ویزا بولیتن آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟ 10 سپتامبر؟؟؟؟؟ اگه میشه لینک سپتامبر رو بزارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، vanda ، frozen mind
(2012-09-09 ساعت 21:55)afsanehh_197 نوشته:  یعنی فردا ویزا بولیتن آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟ 10 سپتامبر؟؟؟؟؟ اگه میشه لینک سپتامبر رو بزارین؟

دوستم جون سلام
همانطور که عرض کردم حدود دهم هر ماه ميلادي ... ولي گهگداري تا پانزدهم هم طول ميکشه و هيچ کس هم نمي‌دونه چرااااا ... Sad

فقط ميتونم بگم خدا به هممون صبر بده که از اين بلاتکليفي و انتظااااااااااااااااار نجات پيدا کنيم. Rolleyes آمين
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، frozen mind ، GBUSA ، afsanehh_197 ، Farshid22 ، الهه سابق ، comrun ، battosai
کسی لینک سپتامبر روبرا ویزا بولیتن نداره؟ لطفا منو راهنمایی کنید.......
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-10 ساعت 17:47)afsanehh_197 نوشته:  کسی لینک سپتامبر روبرا ویزا بولیتن نداره؟

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، afsanehh_197 ، amir2640 ، GBUSA ، الهه سابق
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_iv.html
این لینک امروز آپدیت شد و کیس نامبر من باز هم اینجا نیست؟؟ یه سوال داشتم کسایی که شماره کیسشون بعد از من هست وقت مصاحبه گرفتن ولی من هنوز نه!!!!!!!

****case numbere man: ANK200562
****case numbere : ANK200576 (وقت مصاحبه گرفتن )
عدد بعد از 2005 برای من 62 هست ولی برای اون 76 ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینم ویزا بولتون اکتبر

F1 08OCT05
F2A 01JUN10
F2B 15SEP04
F3 22MAY02
F4 15MAR01

واقعا f3 و بقیه گتگوری ها پیشرفته بسیار چشمگیری داشتن Big Grin
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Farshid22 ، GBUSA ، f1f ، ladan ، dreamer60 ، الهه سابق ، comrun
خیلی جالبه، قدیما ویزا بولتن (Visa Bulletin) همینجوری که گفتم تلفظ می شد، اما حالا شده «بولتینگ»، «بولتون»، «بولیتن»، ...
Wink
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: saljoogh ، Farshid22 ، GBUSA ، amir2640 ، شاپرک ، dreamer60 ، الهه سابق ، ParsTrader ، comrun
فروزن عزيز تو رو خدا غلط ديکته‌اي نگير به خدا انقد هممون غاط زديم که ديگه اين يه قلم توش گمه Big Grin Wink

بولتن اکتبر:

7 روز پيشرفت = F1 08OCT05
24 روز پيشرفت = F2A 01JUN10
0 روز پيشرفت = F2B 15SEP04 (ببخشيـــد؟! پيشرفت! اين که ميگي يعنــــــــي چـــــه؟) Sad
7 روز پيشرفت = F3 22MAY02
7 روز پيشرفت = F4 15MAR01
پاسخ
تشکر کنندگان: نیما6446 ، f1f ، Farshid22 ، amir2640 ، شاپرک ، dreamer60 ، GBUSA ، الهه سابق ، frozen mind ، battosai
(2012-09-11 ساعت 09:19)ladan نوشته:  فروزن عزيز تو رو خدا غلط ديکته‌اي نگير به خدا انقد هممون غاط زديم که ديگه اين يه قلم توش گمه Big Grin Wink

بولتن اکتبر:

7 روز پيشرفت = F1 08OCT05
24 روز پيشرفت = F2A 01JUN10
0 روز پيشرفت = F2B 15SEP04 (ببخشيـــد؟! پيشرفت! اين که ميگي يعنــــــــي چـــــه؟) Sad
7 روز پيشرفت = F3 22MAY02
7 روز پيشرفت = F4 15MAR01

همین پیشرفت برای ماه نوامبر همین خواهد بود. در موقع انتخابات آمریکا بهتر از این امید نداشته باشید.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان