کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
بچه ها ویزا بولتن اعلام شده .. عجیبه که اینجا خیلی سوت و کوره..
31 روز = f1
31 روز = f2A
45 روز = f2B
7 روز = f3
7 روز = f4

هنوزم که هنوزه هیچ تکونی نخورده ... واقعا گروه f3 و f4 در حقشون نامردی شده
پاسخ
باسلام

بله متاسفانه این دو کتگوری مدتهاست که دیگه درست حسابی جلو نمیرنSad

در مورد پروندتون مهم نبود که شما بالای 21 سال هستید باید دید که چقدر طول کشیده که پرونده شما اپرو بشه پس شما تا اون چند سالی که اپرو شدنتون طول کشیده به همون میزان بعد از 21 ساله شدنتون فرصت داشتید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، dreamer60 ، mom ، shahabjafari ، برنا
خیلی سخته به یه چیز امید داشته باشی اما امیدتو قطع کنن. الان نزدیکه 3 سال ما رو گذاشتن تو انتظار و اینحوری دارن وازا ها رو اعلام میکنن. نشستیم واسه کنکور ارشد بخونیم امید داشتیم میریم آمریکا درس میخونیم با گرین کارت اینجا ارشد ول کردیم. همه وقتمون گذاشتیم واسه زبان خوندن تا جند وقت دیکه هم باید بریم امتخان تافل بدیم اما وقتی میبینم ویزاها با این وضع افتضاح پیش میره هیج امید و انگیزه ای در حاطر آدم نمیاد که بره امتحان تافل بده فقط حسرت اینو میخوم که چرا نشستم واسه کنکور ارشد بخونم الان همه دوستام میبینم تو دانشگاه های امیر کبیر و تهران نشستن اما من در حسرت جلو نشستن ویزا هستم.
واقعا واسه خودم و همه کسایی که اینطور نشستن در انتظار متاسفم. ای کاش دو سال پیش ناممون نمیدادن که حداقل آدم میدونست نباید انتظار بکشه. وکیل ها هم تو این مدت به جز دروغ چیزی نگفتن. هی همه میگفتن ماه بعد قراره پیشرفت زیادی کنه اما هر ماه نشستیم قراره ماه بعد تکونی بخوره چند ماهه اما به جر اندکی پیشرفت چیز دیگری ندیدیم.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، amir2640 ، الهه سابق ، Farshid22 ، battosai ، dreamer60 ، mom ، برنا
میشه به من بگین اپرو شدن یعنی کی ... زمانی که کیس نامبر می گیری یا زمانی که فرم i-797
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، Farshid22 ، dreamer60 ، mom
(2013-02-12 ساعت 02:28)elham_ces نوشته:  نه دوست عزیز .. من لاتاری قبول نشدم .. خانواده شدن .. و من بالای 21 نمی تونم

میشه به من بگین اپرو شدن یعنی کی ... زمانی که کیس نامبر می گیری یا زمانی که فرم i-797
من کاتاگری f3 در سال 2010 کیس نامبر گرفتیم از طریق مادربزرگ که سال 2008 ثبت نام کرده بود و من زیرمجموعه مادرم بودم و20 سالم بود .. اما 2010 که کیس نامبر گرفتیم من 22 سالم شد و از گردونه خارج شدم.
توی کاتگوری f4 در سال 2004 ثبت نام کردیم از طریق خاله برای مادرم و من زیر مجموعه مادرم می شدم و سال 2010 تازه فرم I-797 اومد و شماره recipt number گرفتیم و از اون موقع تا الان دیگه هنوز کیسمون پیشرفت نکرده.

با این تسافیر حالا من اصلن جز این کاتگوری ها حساب می شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه کاتاگوری f3 از طرق مادربزرگ هست نه مادر .
و کاتاگوری f4 از طریق خاله هستش و نه برادر یا خواهر.

به این سایت برید https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
و با وارد کردن receipt number نگاه کنید ببینید تاریخ اپرووتون کیه بعد از تاریخ p d تون کم کنید ببینید چند سال طول کشیده تا اپروو بشدید وبعد از سنتون کم کنید ببینید بلای 21 میشید یا نه ؟ اگر هم خانواده برنده شدن فکر میکنم با ویزا گرفتن مادرتون که فرد اصلی پروندتون هستن کلا مال شما هم کنسل میشه چون شما زیر مجموعه مادرتونید و بعد مادرتون باید دوباره براتون اقدام کنن که میرید در کتگوری f2b و دوباره باید صبر کنید

(2013-02-12 ساعت 02:23)hossein2 نوشته:  خیلی سخته به یه چیز امید داشته باشی اما امیدتو قطع کنن. الان نزدیکه 3 سال ما رو گذاشتن تو انتظار و اینحوری دارن وازا ها رو اعلام میکنن. نشستیم واسه کنکور ارشد بخونیم امید داشتیم میریم آمریکا درس میخونیم با گرین کارت اینجا ارشد ول کردیم. همه وقتمون گذاشتیم واسه زبان خوندن تا جند وقت دیکه هم باید بریم امتخان تافل بدیم اما وقتی میبینم ویزاها با این وضع افتضاح پیش میره هیج امید و انگیزه ای در حاطر آدم نمیاد که بره امتحان تافل بده فقط حسرت اینو میخوم که چرا نشستم واسه کنکور ارشد بخونم الان همه دوستام میبینم تو دانشگاه های امیر کبیر و تهران نشستن اما من در حسرت جلو نشستن ویزا هستم.
واقعا واسه خودم و همه کسایی که اینطور نشستن در انتظار متاسفم. ای کاش دو سال پیش ناممون نمیدادن که حداقل آدم میدونست نباید انتظار بکشه. وکیل ها هم تو این مدت به جز دروغ چیزی نگفتن. هی همه میگفتن ماه بعد قراره پیشرفت زیادی کنه اما هر ماه نشستیم قراره ماه بعد تکونی بخوره چند ماهه اما به جر اندکی پیشرفت چیز دیگری ندیدیم.

اقا حسین حرف دل خیلی از ما هارو زدی Rolleyes
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
ای بابا f2a پنجاه روز هفتاد روز هم داشت موومنت.حالا 3 ماهه 31 روز Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Farshid22 ، dreamer60 ، شاپرک
متاسفانه پیشرفت ویزا بولتن مخصوصا واسه خیلی از گروه ها به کندی پیش میره...
اما همین کند پیش رفتنش هم بهتر از پیسرفتشه ( همون اتفاقی که تو سال 2011 ) واسه همه کتگوری های خانوادگی افتاد که امیدوارم دوباره هیچ زمانی تکرار نشه. البته اگه هم قوانین مهاجرت میخواد تغییر کنه امیدوارم که شامل بدتر شدن این وضع نشه.
خیلی از دوستان در مورد ویزا بولتن و نحوه ی کارش می پرسن که دونستن نحوه ی کارش می تونه خیلی واسشون مفید باشه.
سال 2012 - NVC که صادر کننده ویزا مهاجرت خانوادگی و کار در آمریکاست یه اما رو منتشر کرد به نام
Annual Report of Immigrant Visa Applicants in the Family-sponsored and
Employment-based preferences Registered at the National Visa Center
که من امیدوارم اطلاعات خلاصه شدش واسه دوستان مفید باشه

* تا سال 2012 میلادی 4,501,066 پرونده مهاجرت خانوادگی وجود داره
* از بین کشورهای دنیا 5 کشور اول از لحاظ تعداد پرونده مهاجرت خانوادگی
Mexico 1,374,294
Philippines 503,266
India 343,401
Vietnam 281,439
China-mainland born 248,494

* گروه F1 شامل 295,168 پرونده مهاجرت خانوادگی تا سال 2012
از بین کشورهای دنیا 3 کشور اول از لحاظ تعداد پرونده مهاجرت خانوادگی در کتگوری F1
Mexico 90,546 30.7%
Philippines 29,529 10.0%
Dominican Republic 20,230 6.9%
و ظرفیت پذیرش در کتگوری F1 هر سال 23,400 نفر

* گروه F2A شامل 322,636 پرونده مهاجرت خانوادگی تا سال 2012
از بین کشورهای دنیا 3 کشور اول از لحاظ تعداد پرونده مهاجرت خانوادگی در کتگوری F2A
Mexico 138,628 43.0%
Dominican Republic 30,963 9.6%
Cuba 16,084 5.0%
و ظرفیت پذیرش در کتگوری F2A هر سال 88,000 نفر

* گروه F2B شامل 517,119 پرونده مهاجرت خانوادگی تا سال 2012
از بین کشورهای دنیا 3 کشور اول از لحاظ تعداد پرونده مهاجرت خانوادگی در کتگوری F2B
Mexico 212,621 41.1%
Dominican Republic 57,385 11.1%
Philippines 52,823 10.2%
و ظرفیت پذیرش در کتگوری F2B هر سال 26,250 نفر

*گروه F3 شامل 846,520 پرونده مهاجرت خانوادگی تا سال 2012
از بین کشورهای دنیا 3 کشور اول از لحاظ تعداد پرونده مهاجرت خانوادگی در کتگوری F3
Mexico 180,982 21.4%
Philippines 156,107 18.4%
Vietnam 77,653 9.2%
و ظرفیت پذیرش در کتگوری F3 هر سال 23,400 نفر

* گروه F4 شامل 2,519,623 پرونده مهاجرت خانوادگی تا سال 2012
از بین کشورهای دنیا 3 کشور اول از لحاظ تعداد پرونده مهاجرت خانوادگی در کتگوری F4
Mexico 746,815 29.6%
India 237,445 9.4%
Philippines 205,342 8.2%
و ظرفیت پذیرش در کتگوری F4 هر سال 65,000 نفر
................................................................................................................................................................................................................

حالا این اعداد و ارقام به چه دردی می خوره ....
خیلی از دوستانی که به دنبال این این هستن که چه مدت طول می کشه.... می تونن با تقسیم تعداد کل پرونده مهاجرت در هر کتگوری به تعداد سال انتظار برسن. البته توی اینجا توجه به یه نکته خیلی ضروری و اونم اینه که هر کشوری که بیش از 7% مهاجران رو شامل بشه ( مثل مکزیک و فیلیپین )... طبق قانون حال حاضر مهاجرت خانوادگی فقط در هر سال می تونن 7% ظرفیت ویزاهای یک کتگوری رو شامل بشن نه بیشتر ار اون.
واسه همینه که این 2 کشور توی لیست ویزا بولتن از بقیه کشورها جدا شدن و این خودش یه شانس بزرگه واسه کشورهایی مثل ماها چون در غیر این صورت مکزیکی به تنهایی کل ویزاهای مهاجرتی رو شامل میشدن

امیدوارم این اطلاعات واسه دوستان (حداقل واسه اطلاعات خودتون هم که شده) مفید باشه. تو قسمت بعدی در مورد پروسه تعیین کردن و اعلام تاریخ ویزا بولتن تو هر ماه یه کامنت قرار میدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، f1f ، الهه سابق ، battosai ، Farshid22 ، dreamer60 ، mohamadtj ، omnia ، برنا ، shahabjafari
سلام به همه حالم حسابی گرفته شد خیلی امیدوار بودم حداقل تا آخر آپریل جلو بره یک ماه انتظار برای یک هفته الان شش ماه دیگه پی گیر نمی شم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Farshid22 ، dreamer60 ، شاپرک ، shahabjafari
اما به نظرم f2b خوب رفت جلو 45 روز بد نیست ... حسین 2 عزیز حرف دل همه بچه های مهاجرتی رو زدی...
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، amir2640 ، f1f ، الهه سابق ، dreamer60 ، شاپرک ، bsbali
علی آقا کی اپررووت میاد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60
سلام ... نمیدونم اما منتظرم کیس نامبر بیاد .... من هنوز کیس نامبرم نیومده ....فقط رسید پول ها از اداره مهاجرت رسیده .... اگر بتونم pd اف 4 رو بدست بیارم همون فرداش کارنت هستم و ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، شاپرک
منظورتون از کیس نامبر، همون رسید نامبره دیگه؟
pd تون که بیاد باید منتظر اپروو باشید و درسته که درجا کارنت میشید ولی تا اپروو نشید و بعدش مدارک به NVC نفرستید، به مصاحبه دعوت نمیشید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، f1f ، amir2640
اول چرا انقدر سنگین صحبت میکنید Smile))) مگه شما الهه خانوم نیستین Smile)) یه جوری میگه انگار مثلن تازه وارد سایت شدم ...(شوخی کردم ناراحت نشین)

متوجه منظورت هستم ... تنها چیزی که تا الان پرشده فرم I-130 هست و رسید پول ها به امیگیریشن ... همین تا الان.. وکیل قول 6 ماه برای کیس نامبر داد با توجه به اتفاقاتی که افتاده در روند بررسی اف2 و ...(منظورتون از کیس نامبر، همون رسید نامبره دیگه؟) (این جمله یعنی چی ؟) همونی که ank ... هست ...

!!!! چرا امضاتون رو تغییر دادین ... چی شده جدیدن چرا مهاجر سرا عجیب شده ...
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، amir2640
واااااااااااا!!! سنگین کجاست بابا؟ کی سنگین حرف زدم؟
در مورد امضام نمیدونی که، مرررردم انقدررر سوال مهاجرتی میپرسن همه. اکثرا هم تازه واردا هستن، بدون اینکه حتی یه پست بذارن، صاف میان توی پیغام خصوصی سوال میپرسن. حتی به خودشون زحمت نمیدن یه نگاهی به تاپیکا بندازن. اصن یِ وضی Big Grin
نه رسید نامبر اونیه که وقتی رسید دریافت مدارک رو واستون میفرستن، توی اون نامه یه شماره است که بهش میگن رسید نامبر و بر اساس اون میتونید بفهمید کی اپروو میشید. از طریق سایت زیر. PD تون هم توی همون نامه رسید مدارک نوشته.
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do
سرویس سنترتون کجاست؟ بگید تا بگم حدودا کی اپروو میشید؟
بعد از اپروو شدن پرونده میره NVC و اونجا کیس نامبر میگیرید (همونی که مثلا با ANK) شروع میشه

مثلا رسید نامبر من بود: WAC1290xxxxxx که WAC نشوندهنده این بود که سرویس سنترم کالیفرنیاست. سوریس کالیفرنیا اون موقع ها ویزای ازدواجی رو 5 ماهه اپروو میکرد. بعد منم 5 ماهه اپروو شدم و 2 ماه بعد از اپروو کیس نامبر گرفتم که با ANK شروع میشد.

ببین الان چک کردم، واسه F2b که شما باشی، کالیفرنیا 2 سال اپرووش طول میکشه، تگزاس 5 ماه و ورمونت 1 سال
خداکنه تگزاس افتاده باشی

راستی امضام در مورد غریبه هاست، دوستای قدیمی مهاجرسرا مثل شما هروقت سوال مهاجرتی هم داشتن من درخدمتم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، f1f ، برنا
مرسی الهه عزیز ... خیلی خوشحالم که ما رو یادت نرفته و این مسائل مهم رو دوباره به من یادآوری کردی ... راستش الان امضامو آپدیت میکنم .... اما wac 13...... هستم سرویس کالیفرنیا ... در حالت عادی اگر بخواهیم همون روال قدیم باشه برای f2b درست هست اما به تبصره جدید خیلی دلم روشن هست حتی 9th circuit هم بخواهیم حساب کنیم برای کالیفرنیا میشه گفت شاید این روند تغییر کنه ولی اگر همونطوری که میگی باشه 2 سال طول بکشه تا کیس نامبر بیاد پس ما حداقل برای تبصره جدید هم پس حداقل 2 سال باید صبر کنیم ... چون کیس نامبر برای من خیلی مهمه من اگر کیس نامبرم بیاد و در اون pd اف 4 ام باشه ...... هورا..... اما..... فعلن pd من تو امضا هست ... هیچی معلوم نیست باید ببینیم این قضیه age out چی میشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان